Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

starsag..

anti hero

Szvsz minden számítogép játékos boldban emgtod venni kb.: 10k forintért (ebben alap daoc+si van+1 hónap ingyen game). a 2. kiegészitõt olyan 6-7 k körül veheted meg ,de ha jól tudom Mo-n még nem kapható! Szoval ha van külföldi ismerõsöd rendeltes velük....
Online rendelést nem tok.... És igen csak úgy tudod kiprobálni...esetleg ha még ismerõsödnek emgvan akkor még ugy!

QQ more n00bs...

Sziasztok! Jól sejtem ugye, hogy a játékot csak úgy lehet játszani ha megveszi az ember boltban? Egyébként hol lehet megvenni(online), és most mennyibe kerül?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

"Littlefirby HitsLikeATrain "

AHAHAHAHAHHAHAAHHAAA HAHA

no.1

anti hero

Botond
Big Thank you!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Big thanks to Kicsi for the spot in the Fins group and getting me through the end of lv46 and all the way through 47... never thought it possible to level that fast... thanks mate!

Beware, Littlefirby HitsLikeATrain will be approaching 50 within the next few weeks now that I have the lv48 quests ready to go... lost seed and others will get me well and truly sorted... would like a hand getting the epic done too if thats possible some time when I am online as the jewel is actually a part of my template

ezt ma postolták pry.net-re nfd privátba neked finder,a littlefirby guy
random 100 alapján törlik animistákat :x

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
ezt a 200gomba zónánként hogy gondolják btw?majd megbeszéljük,hogy ti most ne gombázzátok danost mert mi gombázzuk a cloudsongos csávót?vagy mi?
Botond
múlthéten excal/hibibe BGztem,akkor meg egyedül voltam kinn a voideldivel 99%ban,szal az sem volt az igazi BGzés
Botond
viszont így is jobb mint midiben,mert válaszolnak és van aki még grouppolni is hajlandó,nem csak egyedül rohangálok mint a hülye
Botond
nevetséges ez a BG excalon,egyik nem akar grouppolni,mert stealthgrouppol(nehogymár 1rpje 6 felé menjen),másik elrohan egyedül és magyaráz,hogy rezz buff health(ennyit tud angolul,mert spanyol),szal elmentem lvl24re gyúrni most,de nem haladok
Botond!!!! 3 koszos infi haverodat mar kinyirtam, remelem mi is mihamarabb osszefutunk xD (Julis)

anti hero

xD ismerõs 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Ugyanmár, excal/albiban nincsenek is annyian összesen, hogy kidjanak 100embert emainben.. Talán az altokkal együtt... Talán..
nem annyi volt amennyi a kepen lathato hanem meg +2kepernyonyi csak azok nem fertek ra a kepre..
egyebkent ezeket a koszos albokat meg castergrppal se lehet megolni (azzal mentunk) mert annyi rohadt caster van a zergbe nhogy mindenkire jut v 5 interrupt :<

anti hero

AngeLujo
ennyit igenis illik leverni ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tiffa
Én!!!! még még még 😉
Tiffa
Kedves Bazsikám!

Üzenetedre válasz priviben elküldve!

Szeretettel: Tiff xxxx
4% resist 10% resist pierce + 50%heatdebuff mellett akár 0% resisted is lehet oO
vmit dobni kell bonusok miatt casteren sajnos, bodyguard-guard-3healer erejében bízok oO (mostani caster dmgnél ha rád megy assist/solo chanter amúgy sincs sok esély... szal :p legalább is chanteremnek sose volt gond enemy caster pretoa enemy caster csak ha nem volt mana 😊
De ha összetudsz rakni jobbat givf!

GoV - Cloudsong - Tartaros - Ceremonial - már megvan
Scalart m8 megszerzi :x
Jacina raidbõl meglesz, Erinys charmot meg in progress :p

mint mondtam 1 hét szvsz :p ha nem igy lesz majd értekezem, de még kb 2 hét mire az összes megvan (még hiányzik 3 book és 3 arti amint írtam)imo :>

anti hero

igen gyakran van 80-100 ember excal/mid emainben is, de erdekes modon ezek 1 fgvel kozlekednek (igen, butak) es nincs CGsem
na erre varrjon vki gombot :o

anti hero

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
tegnap 8 körül /who emain excal/albiba 79ppl volt,szal 10fgt úgy elosztani akkora helyen hogy ne legyen zerg az érdekes lenne :-)

anti hero

Botond
templatét ;-)
Mit csinalunk majd a WoWban, mikor meg pvp sincs benne?😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
na meg továbbra is fenntartom,hogy már rég WoWozni fogunk mire kész is lesz
Botond
egyébként jó a template,csak élni nem fogsz sokáig,ha a heatdebuffos brigád elkap a 22%heatresisteddel meg az alacsony con/hp összeállításoddal :-D imo
Botond
na akkor 26635öst olvasd mégegyszer,mert mondtam :-) meg többször is említettem,hogy pl cloudsong beszerezhetetlen,e mellett azt mondtad jacina 2 szint/nap az 5 nap,tehát GoVot meg ilyeneket 2 nap alatt fogod felxpzni ha jól értelek...
tegyük hozzá nem egy hét normális embereknek, van rá ellenpélda midgardban (8+ gov, cloudsong, som cloak a faszi accján, cs-gov könyvek etc etc... 😊

zzz

energy: 26, body: 25, cold: 25, heat: 22, matter: 6, crush: 24, thrust: 24, slash: 26
darkness: 11, dex: 100, piety: 87, con: 68, hp: 196
passive 10% resist pierce, 9% spell range, 9% spell dmg, 8% casting speed, 22% power percentage 😊

Tartaros - Guard of Valor - Erinys Charm - Jacina's Sash - Ceremonial Bracer - Maddening Scalars - Cloudsong

Az meg nem izgat hogy nem leszek kész vele x idõ alatt amúgyse, van mivel elütnöm a játékban eltöltött idõt azt egyszer kész lesz (remélem 😛), de akkor is 1 hét az xpzõs része ^^

zzz

az xpzés maga 1 hét, akármit mondasz az igy van (ha nem igy lesz kijavítom magamat 😛) Viszont az artik beszerzése, scrollok beszerzése na az nem 1 hét 😛 de ezt nem is mondtam? 😛

zzz

Botond
mint ahogy az egy hét alatt felxpzek mindentre se,és sztem senki épeszû nem,és nem is hinném,hogy NF ideérte elõtt kész lesz akár rielv akár a te templatéd ennyi artival meg hasonlókkal,szal lehet,hogy less sarkasm,de nem kéne ilyenekkel hülyíteni,hogy 1 hét és pikk pakk kész,mert ezt te is tudod,hogy olyan mint az idõutazás ami csak papíron létezik :-O
1m lwrp meg 12-16h/dayból lett nolbis, már amúgy is magas rr emberkéknek. erre nincs idõm, meg nem is lennék rá képes.

:p

zzz

nem nincs kész, csak nem értettem egyet a "drámai template" készítés teóriáddal 😊

less sarkasm legközelebb kkthx

zzz

ki szeretne meg privat uziket tolem? :p

anti hero

kedves Tiffa
pls csekkold a privat uzijeidet!!!!!

udv :
Bhal

anti hero

Naja, ezért oped ez a realm, mert van fidelünk meg botondunk 😊
GoV-ra tuti várhattam volna, mint ahogy most szívok mad scalars scrollokkal, meg tartaros artival, meg meg kéne csinálnom questeket is, amiktõl mondjuk annyira nem tartok. Többi szépen lassan meglesz, vagy megvan, "csak" lvlelni kell.
Botond
még egy hét és rr6 is meglesz a castereden,mert ugye lwrpbe 1miller elõfordult már excal/midibe,szal az se lehet gond ;-)
Botond
ha jól értem kész a templatéd,gratz,neked 1 hét volt vagy 2? :-D nekem 3 artifact megszerzése scrollok+credit hogy használhassan is+a quest itemek+a pénz összeszedése full MP scale cuccokra+3 artifact felxpzése(erõs támogatással) volt másfél hónap,szal neked ment egy hét alatt mindez akkor gratz és go get a life m8 ;-)
gov duoba 1 szint / óra fgvel lejebb is lehet vinni talán, de duoba fopal (tank+pbae) fixen egy óra volt, szal ha tudod mit kell ölni és van fg-d (ebben az esetben duo) nem tart OLYAN sokáig. szvsz :> azok közül az artik közül amit írtam pl.:

Tartaros, Ceremonial Bracer : RvsR
Gov + scalar + croc ring: RvsR dngeon mobok
Jacina + Cloudsong (fg xp) + Erinyscharm (male mob xp): Cylcopsok

Ez a 8 arti max 1 hét alatt felhozható lvl 10re, szal szerintem azért annyira nem gáz.

Botond
NF-re se lesz kész a templatéd,GoVot nem ad neked fidel azt például meg se bírnád szerezni,nem beszélve mire fellvled rvr dungeonba az se 2 perc lesz,szal jók az ilyen 20 artifactos templaték,csak értelme nincs

kivettem egy hét szabit pry/hibrõl,majd amikor megjött finder toája+lesz mic-e jövök megin addig jó játékot mindenkinek
ja tom csak elfelejtettem, arbor glenbe van egy nagyon jó cylcops pop place locot már elfelejtettem 2-3 pbaev szerintem elég gyorsan megy ott a dolog majd.

Botond, tegyél már fel vmi értelmes templatet, mert ezekrõl nincs nagyon mit beszélni 😛 Enyémhez képes... ehe
Pedig az sem tökéletes, valahogy bele kéne illeszteni jacinát a +5% passive piercig miatt, de nem megy atm.
Kb 1óra alatt hoztam rajta 29%ot amúgy a spoton 1fgal, amíg próbálkoztunk szerványolni még1 jacinát..
Ki tudod menteni html formátumba, és onnan már tök korrektül be tudod copyzni ide.
Jacinát sztem fel lehet húzni olyan 2nap alatt kb. Esetleg 3. Persze animisttal meg foppal, plussz a te karid (pbae).
1 nap 2 szint :p

AngeLujo
az malicenek is kurva jó xp 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"