Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Online rendelést nem tok.... És igen csak úgy tudod kiprobálni...esetleg ha még ismerõsödnek emgvan akkor még ugy!
QQ more n00bs...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
AHAHAHAHAHHAHAAHHAAA HAHA
no.1
anti hero
--------------------------------------------------------------------------------
Big thanks to Kicsi for the spot in the Fins group and getting me through the end of lv46 and all the way through 47... never thought it possible to level that fast... thanks mate!
Beware, Littlefirby HitsLikeATrain will be approaching 50 within the next few weeks now that I have the lv48 quests ready to go... lost seed and others will get me well and truly sorted... would like a hand getting the epic done too if thats possible some time when I am online as the jewel is actually a part of my template
ezt ma postolták pry.net-re nfd privátba neked finder,a littlefirby guy
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

egyebkent ezeket a koszos albokat meg castergrppal se lehet megolni (azzal mentunk) mert annyi rohadt caster van a zergbe nhogy mindenkire jut v 5 interrupt :<
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
vmit dobni kell bonusok miatt casteren sajnos, bodyguard-guard-3healer erejében bízok oO (mostani caster dmgnél ha rád megy assist/solo chanter amúgy sincs sok esély... szal :p legalább is chanteremnek sose volt gond enemy caster pretoa enemy caster csak ha nem volt mana 😊
De ha összetudsz rakni jobbat givf!
GoV - Cloudsong - Tartaros - Ceremonial - már megvan
Scalart m8 megszerzi :x
Jacina raidbõl meglesz, Erinys charmot meg in progress :p
mint mondtam 1 hét szvsz :p ha nem igy lesz majd értekezem, de még kb 2 hét mire az összes megvan (még hiányzik 3 book és 3 arti amint írtam)imo :>

anti hero
na erre varrjon vki gombot :o
anti hero

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
zzz
darkness: 11, dex: 100, piety: 87, con: 68, hp: 196
passive 10% resist pierce, 9% spell range, 9% spell dmg, 8% casting speed, 22% power percentage 😊
Tartaros - Guard of Valor - Erinys Charm - Jacina's Sash - Ceremonial Bracer - Maddening Scalars - Cloudsong
Az meg nem izgat hogy nem leszek kész vele x idõ alatt amúgyse, van mivel elütnöm a játékban eltöltött idõt azt egyszer kész lesz (remélem 😛), de akkor is 1 hét az xpzõs része ^^
zzz
zzz
:p
zzz
less sarkasm legközelebb kkthx
zzz
anti hero
pls csekkold a privat uzijeidet!!!!!
udv :
Bhal
anti hero
GoV-ra tuti várhattam volna, mint ahogy most szívok mad scalars scrollokkal, meg tartaros artival, meg meg kéne csinálnom questeket is, amiktõl mondjuk annyira nem tartok. Többi szépen lassan meglesz, vagy megvan, "csak" lvlelni kell.
Tartaros, Ceremonial Bracer : RvsR
Gov + scalar + croc ring: RvsR dngeon mobok
Jacina + Cloudsong (fg xp) + Erinyscharm (male mob xp): Cylcopsok
Ez a 8 arti max 1 hét alatt felhozható lvl 10re, szal szerintem azért annyira nem gáz.
kivettem egy hét szabit pry/hibrõl,majd amikor megjött finder toája+lesz mic-e jövök megin addig jó játékot mindenkinek
Pedig az sem tökéletes, valahogy bele kéne illeszteni jacinát a +5% passive piercig miatt, de nem megy atm.