43179
  • Botond #31576
    mondjuk konkrétan te még nem szóltad le,de ami késik az a vonat ^.^
  • Botond #31575
    látod,látod,hogy leszóltátok 4fins,aztán csak kiderül,hogy nektek is kell a della :-) én egy délelőtt alatt 10-15Pt csinálok attól függően hány embert nyomok be,és mennyi FBt vásárlok fel
  • AngeLujo
    nem rég óta lehet kihalni rajta, és lovunk nekünk is azóta van mint nektek. meg különben ilyen ínséges időkbe healert fizetni az luxus :)
  • Botond #31573
    hát ez nagy könyebbség valóban,mert régebben nekünk el kellett mászni TNNből ligenbe,ha el akartál jutni vhova,nektek meg csak suicide és rel :-P mostmár(1.68 vagy 1.69 óta) legalább van TNN-Ligen lójárat,szal már nem OP emiatt albi ^.^
  • Uberlama
    nem tom miért régen tök jo fotokat csináltunk guild talik alatt ott ült-állt mindenki kerekasztalon :(
  • AngeLujo
    OP albok ;p
  • Botond #31570
    mellesleg ez mekkora lol,hogy ha ráállsz a kerek asztalra ledob és fall dmgt kapsz szal akár öngyilkos is lehetsz camelotban,tir na nogban nem lehet halni lol
  • Uberlama
    uhm ahogy elmész academy előtt és mész kerek asztal tér felé, bal kéz felöl lesz egy fehér ház aminek van egy külsö folyosoja és azon lesz egy npc na az. aszem. :D
  • Botond #31568
    na ezt nem tudtam,cappeltem mincert,most hogy jutok hozzá az ingyen szintemhez?albiba melyik npc és hol?:-)
  • AngeLujo
    részt kell venni keeptaken, tehát a ck körzetébe kell lenned mikor elveszitek és meg kell lennie a cap rp-nek is. ez műxik minden bg-n de csak egyszer használhatod fel, tehát nem lehet minden bg után ingyen dingelni egyet
  • Botond #31566
    asszem ha cappelsz akkor kapsz +1 szintet
  • Botond #31565
    pontosan,és erről azt írják/írták már többször,hogy release előtt jóval kidobják,de semmi híre,szal nem egyhamar pecselnek NFre imo
  • Uberlama
    super classic klient az NF része mert legalább SI engine kell NFhez és akinek nincs SI annak kell majd letölteni sup class klienst hogy tudjon menni NFbe. de semmi konkrétumot nem irtak hogy mikor lesz szal lassan kétlen hogy oktoberbe megjelenik : 8
  • AngeLujo
    ololol m8, you're wrong ^^
    na mind1 te biztos jobban tudod mi van albiba és ki kit venne be, nekem a mercem FL-PE groupokba lett rr5 és még utána is előferdült hogy mentem velük. szal itt aki nem tudja hogy miről beszél az csakis te vagy, szal ebben maradtunk ahogy te mondanád ugyebár (mer olyan jól el tudsz dönteni dolgokat egyedül a (kis)királyi többeseddel hogy az fergeteges)
    ja és szerintem Tiffának nem vagyunk annyira büdösek mint ahogy te gondolod, bár lehet tévedek és káprázik a szemem néha
  • Botond #31562
    pénteki hírekből ti is azt vágtátok le,hogy karácsonyra lesz NF?mert ez a szuperklasszik kliens megjelenés előtt jóval kijön,de még nyoma sincs,szal jóval ezután lesz kiadva NF akkor,az meg karácsony minimum,nem?
  • Uberlama
    HAHA ! :D
  • Botond #31560
    neked azt se hiszem el amit kérdezel,akiknek hiszek meg nem ezt mondják
  • Uberlama
    ohh még vmi. Tiffa FLes nem PEs.
  • Uberlama
    hoppá el vagy tévedve több dologban is. 1: TIffa grpolt már velünk miota nincs AoDbe. buktad ezt a kérdést. 2: PE engem állandoan hiv ha nincs sorcijuk online, ezt is buktad. Lujo mercel kibasokat ment FL-PEvel régebben. ezt is buktad. jol kened m8 ! :D
  • Botond #31557
    PE group titeket sose venne be,mert Tiffa nem grouppol veletek szal nem tom miről beszélsz,hibibe egy db embert nem tudsz mutatni aki nem hajlandó grouppolni velem,ez asszem sokat elmond rólatok meg rólam is,szal ebben maradtunk
  • AngeLujo
    lol Alaron rr8 (kb rr7l0 óta velünk játszik) szal benne van a groupba, nem külsős csak nem aodos. téged szerintem egyszer se láttunk az NP-vel játszani szal picit más a 2. másik meg hogy megint te jöttél támadóan, lámáztál le minket mikor én csak egy barátságos 1fg vs 1fg akartam, szóval nemtom ki szítja itt az ellentéteket de szerintem nem aodos...
    na mind1, ha össze szedsz 1fg NP-t jövő hétre, szívesen meccselünk velük, rég láttuk őket errefelé és még mindig ők a legjobb játékosok európában (imo ofc). meg neked akartam nyersanyagot biztosítani egy fincsi banoláshoz de ha nem hát nem, én ezt megfutamodásnak veszem
    btw ennyi erővel én is mondhatnám hogy megdumáljuk a PE-vel hogy én meg übi had fussunk velük egy kört amikor ellenetek megyünk, de nem mondtam mer ez egy guild group tudod, pont olyan mint amilyenbe te sose voltál és sose leszel... szal sajnálom hogy nincs kedved ilyesmihez
  • Uberlama
    jah én is kihivtem armsal egy 2h savaget, azt 4 ütésből majdnem megölt :)
  • Uberlama
    heheheheh :DDD jofej srác vagy keep it on :D
  • AngeLujo
    az fincsi volt, merccel bepróbáltam bauert :) duelezgetett mindenki, na mondom kap egy beckont :) úgy eldőltem mint a szél :)
  • Botond #31552
    ha jól értettem ti is külső embert hoznátok,mert atm nincs rr9-10es firewizzi a guildbe,és ugye nem akartok rizikózni,gondoltam úgy lesz fair,ha én is hasonló rrű,full artifactolt balanced fgvel jövök,de látom,hogy ti csak kényszeresen bizonyítani akartok vmit,amit eddig még soha nem sikerült,és ahogy elnézem nem is fog
  • Botond #31551
    mit válaszoljak?hozzak ki egy unbalanced félig kész artifactos rr4es fgt ellenetek,és ha meghasalok az bizonyítja,hogy ott és akkor übi nem csalt?vagy egyáltalán mit akarsz?eddig azonos létszám mellett csak szívtatok,létszámfőlénnyel jók vagytok,de egyébként csak free rp style,ez van fogadd el,már ideje lenne megszoknotok,elég rég így van ez

meg kéne tanulni játszani,nem csak hajtogatni a hülyeségeiteket
  • Uberlama
    ez egy baromi jo 5let. pl én sokszor dumálnék ingame más realmbeliekkel egy-egy csata után vagy csak ugy. emlékszel amikor egyszer volt ez az össznépi mind3 realm megy eventre de nem lehetett beszélgetni és pár agyatlan elkezdte tömegesen ölni a másik realmből valokat :( szoval jo 5let volt csak roszul kivetelezve. ilyenek kellenének jol megcsinálva.
  • Uberlama
    kár hogy az igazi Nolby már rég Wowba játszik és nem daocozik csak elvétve 1-2 ember tőlük. amugy miota vagy NP-s ? :)
  • Uberlama
    előfordulhat, ennek ellenére akikkel eddig ingame találkoztam mindenkivel el tudtam beszélgetni normálisan, még Mersel is anno midibe , Veled is. Vajh itt miért nem megy ? :) lehet nem volt ott botond, csak egy tipp.. :)
  • Fidelcastor
    Csak a 20-24es BGben van az, hogyha elfoglalod a várat akkor kapsz +1 szintet az egyik NPC-nél, vagy a többi BGben is ez van?
  • Fidelcastor
    Nézegettem ezt a Catacombs kiegészítőt és még mindig nincs semmi a hibi classokról. Addig értem, hogy ez 1 üzlet és mivel albiban játszanak legtöbben ezért mindig ők az elsők legyen bármiről is szó, utána midi és csak utána hibi. Viszont ők azt mondták, hogy a népesség egyensúlyát hú de nagyon helyrehozzuk most és majd albit visszafogjuk. Ehhez képest még mindig albi az első mindenben. Szerintem a 2 új hibi class még kész sincs.

Régen még amikor 50en után nagyon lassan jött az xp én pl. behoztam volna azt, hogy aki a 10 bubit meglépi az az RR5öt is megkapja és így 2 választása lett volna: xpzés vagy rvr.

Mai napig nem értem, hogy az új játékosoknak miért nem találnak ki valamit. Mai állás szerint csak az fejlődik jól akinek már van 50es karija.
    PL: Én kitaláltam volna olyan mesét, hogy a világot hatalmas földrengés rázta meg és druim ligen elött(connlában), svasud faste elött, meg az albi megfelelője elött meghasad a föld. Ez 1 olyan útvesztő lenne ahol az RP szerver szabályait töltené be és így ha lvl 5ös hibi vagy akkor biztos találsz midi vagy albi lvl 5öst akivel játszhattok együtt. Ugyanakkor ha nem vagy 50es akkor 1 angyal elé kerülsz aki tájékoztatna, hogy még nem vagy elég erős, hogy a hatalmas gonoszságokkal szemben amelyek itt a föld alatt vannak felvedd a harcot, de a fejlődésed érdekében olyan helyre tud teleportálni ahol fejlődhetsz és így felkészülten szembeszállhatsz a többi játékossal a közös ellenség ellen. Lenne 5-20ig,20-30ig,30-40ig és 40-50ig dungeonok ahova teleportálna az angyal a szintedtől függően. Viszont ha már 50es vagy akkor 1 másik angyalhoz kerülnél egyből és az angyal azt kérdezné, hogy elég erősnek érzed-e magad, hogy a társaiddal szembeszállj a gonosszal. Ha igent nyomsz akkor 1 olyan nagy dungeonba teleportálna ahol a legelső mod is 70es lenne. Mennének a játékosok(albik,midik,hibik) együtt a nagy gonosz ellen. Igy az 50es szintű játékos nem tudna még az 40-50ig dungeonba se menni csak a főellenség felé ahol már 70es a kezdő mob. Nem lenne powerlvl se. Nem xpződne egyetlen 1 arti se. 5-49ig szintű játékosok el lennének különítve az 50esektől, mert más angyalhoz kerülnének. Lehetőséget adna ez arra is , hogy mind3 realm játékosai megismerkedjenek egymással és a classokkal(saját vagy az ellenséges birodalmakból) vagy akár 1 duelben összemérjék erejüket. A főgonoszhoz a lvl 50esek útvesztőjébe meg 3 úton lehetne elindulni ami 3 gonosz városon vezetne keresztűl amelyekben 1-1 ereklyét öriznének. Ezeket ki kellene fosztani és lerombolni és a 3 út végén 3 irányból lehetne a főgonosz hatalmas várát megközelíteni és megostromolni amit csak a 3 ereklye segítségével lehetne legyőzni. stb...
    Na szóval elég sokmindent kilehetne találni szerintem az alacsony szintű kezdő játékosok segítésére és a 3 realm 50eseinek 1 kis közös játékára.
  • AngeLujo
    olvasd el még1x a postot és válaszolj megint pls, köszi
  • Mester
    hehe:p
  • Mersain
    Es mindenkit megkerek ne viselkedjen ugy , ahogy varta.
  • Mersain
    Nem jol latod,o mostmar kurva ugyes pszichologus. =)
  • Botond #31541
    nem is Mózes?mi ez a képzavar
  • Botond #31540
    ok,most hétvége nem jó,majd beszélek nolbys haverokkal,hogy mikor ugorhatok be succi helyett,és lejátszuk fg vs fgba
  • Mester
    Nemtom nekem kb az jön le hogy sgn olyan übi mint pl. aussie fh-n általában flamel magát kurva ügyesnek hiszi és a saját guild társain kívül mindenki utálja és nem tartja teljesen normálisnak.;p
  • Fidelcastor
    Haha.:) Akkor ő a Yeti.:))
  • AngeLujo
    basszus :(