43179
  • Hangianix
    Ha lenne eszem, nem lenne arany szivem. :D
  • Botond #31615
    arany szíved van :-o ha eszed is lenne még akár rendes csávó is lehetnél :-P
  • Hangianix
    Nem hat, Botond altal finanszirozott tarsadalmi celu kozlemeny. :D
  • Hangianix
    Nem akartalak beegetni a tobbiek elott, azert mondtam megyei konyvtart es lexikont az "En, te, o, mi, ti, ok" helyett... :<
  • Botond #31612
    :-D meg gondolom az se amikor odaszóltál stevehnek,hogy vagy megtanulnak játszani vagy elkezdenek 2fgvel rohangálni mint ti :-D
  • Mester
    ez nem flame volt:(((
  • Botond #31610
    milyen megyei könyvtár?az ablak zsiráfot nyálazom át,hogy legalább az alap szavakkal boldoguljak >.<
  • Botond #31609
    mi ez a hirtelen felindulásból szétflémelünk mindenkit power manapság?:-D
  • Hangianix
    Ennel azert tegyuk mar magasabbra a mercet megameighty! :D
  • Mester
    nem felejtjük el.
  • Hangianix
    Nem kell a rizsa, mindenki tudja, hogy elmentel a megyei konyvtarba kiolvasni par lexikont, hogy vissza tudjal vagni. :D
  • Bhalage
    xD for starter
  • Bhalage
    te ugatsz mocskos hibi?
  • Botond #31603
    a héten végig szüret van 0-24,szal most nem folynék bele egy ilyen flémelős témába :-) de azé jegyzem ki mit szól be ^^.^
  • Hangianix
    Jah, sejtettem, hogy te johetsz, mert eloszor hpk fele fordult csinalt egy /point-ot, majd egy /taunt-ot es egy /laugh-ot meg mindig iranyba allva. :D Majd elbucsuzott egy /hug /wave kombinacioval. :D
  • Uberlama
    ne felejtsük el a 2-3fg midit mmgnél akiket lecsaptunk utánuk
  • AngeLujo
    jobban jártatok hogy velünk találkoztatok mer volt kint még 2-3fg alb akik eléggé együtt futkorásztak, így csak fg vert le titeket nem zerg :) látod milyen rendesek vagyunk, miktől kímélünk meg? :)
  • Tafaya
    Tudod az albok csak ehhez értenek :)
  • Botond #31598
    az ominózus létszámfőlényes győzelem megin :-)
  • AngeLujo
    és még a csúnya gonosz aod is lezergel hw-be :(
  • Botond #31596
    ennyi lémer barmot,komolyan mondom,kivittek 3fgt emainbe és fgnkét feláldozzák őket az albzergen vagy maelstrom fgn,én meg kimegyek jó balek módjára animistával,bb sticken ahogy kell rpt leechelni másik animista is mondja,hogy jön,kiérünk emainbe infil gyepálja sbt,sbt szétlifetapalem,infil vanishel,jön bd healer haverral,és hopp gyanúm igazolódik a másik animista 30 perce afk....komolyan mondom ááááááááááááááááááááááááááá,na mind1 megint 164rpvel közelebb vagyok a pve karik tökéletesítéséhez ^^
  • Botond #31595
    mondta,hogy ott vagy mondtam megyek és szétcsaplak szal inkább lerázott...
  • Hangianix
    Botond, Jimbonak uzenem, hogy middiket akartam vele olni, remelem vilagosan elmutogattam neki, legkozelebb lesz talan midi is. :D
  • Raisthlin
    Amúgy valamelyikőtök benne volt csütörtök este a Maelochos groupba? éjféltől hajnali 2-3ig volt néhány nagyon-nagyon jó csatánk velük addok nélkül stb...
  • Raisthlin
    Látom kemény hétvége volt a fórumon :)
  • Rockety
    erinys tényleg nem megy sajnos :|
  • Uberlama
    akkor valszeg fog müködni és csak az erinys nem QQ :<
  • Botond #31589
    eerie hp regenes nyaklánc működik,azt tesztelte egyik ismerős nekem még 10%kell lvl4hez hogy én is tesztelhessem
  • Uberlama
    erinys tuti nem müködik még mert nekem az van leteszteltem és nem müködik a passziv hp-mana regen , a másikat nem tudom de ha ez se akkor valszeg az se emgy.
  • Botond #31587
    mi nem működik?az eerie-es nyaklánc poweregenje,vagy a erinys powerregenje,vagy egyik se?:-D ne keseríjjé mán el :-(
  • Botond #31586
    serenity2vel egyenrangú manaregen úgy hallottam btw
  • Botond #31585
    ja,stackel crack5el és serenity3al,ami azt eredményezi,hogy nonstop tudok majd gombázni fop nélkül is

leszedni azt az artit a lekönyebb,a krokodil nem jön ki a barlangból,szal ráállítottam a wardent az ajtóba és ütöttem,zak meg a bársjával állt mögöttem kicsit távolabb a barlangtól nyomta a powersongot magának,nehogy oop legyen és healt,lenyomtuk 8x kb 2dikra és 8dikra is bedobta a cuccot,ez utóbbi egy guildié lett,pár alkalommal vittem magammal egy herot,hogy az esetleg addoló sárgákat letapossa
  • Uberlama
    viszont stackel minden más pow cuccal, tehát MR és pow songal stackel mint az erinys charm ami gyakorlatilag nem müködik még egészen 1.72ig aszem.
  • Csabee
    és hogy szerezted meg? ugy tudom magic immunis és 20% drop chance van 0o
  • Csabee
    ugy tudom az kb olyan mana regen mint a zöld mana crack.. nem hinném hogy tul nagy segitség lenne
  • Botond #31581
    DFet viszont kinyithatnánk,még mindig fel kellene xpzni eerie stone of darknesst az animistán a manaregen nyakihoz,különben fop nerf után ínséges idők jönnek
  • Uberlama
    pwned ^^
  • Botond #31579
    viszont beillesztek egy érmét a 2es gombhoz és afk :-) te meg egy csomót szarakodsz :-)
  • AngeLujo
    utálom finst, legunalmasabb xp hely ami létezik :p
    és df-be jobb xp-t csinálok 45-50 között :)
  • AngeLujo
    2x3 óra farmolással eddig 3 db scroll jött, ami olyan 22-25p érték (malice 3/3, shades 3/3, battler 2/3). igaz ezeket még el is kell adni de mivel nincs egy darab se a két 3/3-asból elég hamar el fogják vinni szvsz. jött kb 1p kp-ba, meg egy csomó salvage cucc