Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
az olyan bind kõ camper fajta 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

ja lehet.

btw ilyen druida+bard+6animist milyen grp?

anti hero

mire feljönnének 50re addigra =

1, gp being removed
2, bof for all support classes

de viszont shamant raknék (buffshear + end regen) pala helyére és egy warriort paladin helyére.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

2 healer 1 druid or 2 healor 1 cleric!!!! GP / BOF >>>>>>>>>>> PR m8 (imo)

anti hero

insert mincer 1 svg vagy bd helyére, sos + speed rox

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

3 healer 1 paladin 2 bd 2 svg 1 chanter/sm

Hmm unalmamban azon filóztam milyen grpot csinálnék camlanra..3healer, shaman, skald, 1chanter, 1eldie, 1firewizzi pl 😊 Ehe talán hülyeség, de nem lenne rossz imo 😛 Vagy bd grp esetleg? Hmm nem, pbae elégg yó bír lenni.. Bár nem jó, hiányzik a bg.. Lássuk csak 1healer, 1drood, 1bard, 1warden, 1chanter, 1eldie, 1firewizzi, meg még maradt 1spot 😛 vmi még hiányzik, de mi 😛 esetleg még1 caster? pl még1 chanter elég jól hangzik. Ami a szomorú, hogy ezzel a grpal baromi nehéz pvezni, high lvl moboknál sztem megáll a tudományunk 😛 Esetleg 1animist az egyik chanter helyett? 😛
Botond
az hagyján,de le is pwnolom õket :-P újabban csak grapple bot vagyok finder+zak mellett btw /flex
1337 :|

nib, még 2 ml raid (7-8) és artik befejézese. még kb 2-3 hét mire rvsr lesz saccra.

nib, még 2 ml raid (7-8) és artik befejézese. még kb 2-3 hét mire rvsr lesz saccra.

says mistar I SOLO THE WORLD 😊

egyébként jah :p

Botond
armsman x-bowal \o/
Jah, wizardok pwnolnak 😛 Engem tegnap 7shotolt egy fire wizard 😉 Na jó, én mióta is mondom, hogy albi sorc/caba debuffgrp4tw? Fél éve? 😛 Na nem mintha az én találmányom lenne, elõször mikor krane összerakta a grpot a sorcyával, aszidtem meghalni megyünk, de bíztam benne talán tudunk funolni egy kicsit, mielõtt release.. erre meg nemhogy nem pwnoltak minket elsõ 5percben, hanem még fightokat is nyertünk, akkoriban tank grpal nem, vagy õrületesen nehezen lenyomható grpok ellen is 😛
NFben meg egyértelmûen caster powa lesz, mindenhol ezt olvasni, hogy ranged fight így, meg úgy, scout classok meg nukerek.
ti mikor jottok ki? vagy voltatok mar vmi szarnyprobalgatas?

anti hero

Uberlama
nem ugyanis hibik nagyon kevesen votlak ahhoz hogy gyökeres változást kellejen eszközölni, midik haltak szépen, hibik közül is csak az über grpok nem igazán.
miota midiknél van a pow relic, azota hibik 90%a fülét farkát behuzva pvezik vagy mittomén de nem rvreznek. midik olyan grpal vannak kint hogy csak sosel tudjuk megverni õket és 2 sec alatt hal tank is ddtõl, kb 1 hete megy ez, és tegnap lett elég.
lehet lassuak vagyunk de meg akartuk dingelni elsõ rr10es aodost de egyelõre ez képtelenség mert csak szivatjuk magunk.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
ja,és már a toa templatéd is elkészült 2 hónap alatt 6x :-P
most nem baszogatásként, de nem vagytok picit lassúak? mármint nekem az elsõ 3 ilyen grapplespam halál után világos volt hogy caster grpolni kell, de azóta eltelt 2hónap :p

Uberlama
ehh..

Botond
senki nincs jóformán frontierekben,naponta 6x végigjárjuk az összes frontier dungeont és senki nincs benne,pedig GoV csak ott lvl,meg ilyenek,sztem ez az 1200-1600an vannak a szeveren csak kamu,max 20an játszanak realmenként :-)
Uberlama
ezt senki sem vitatja de pry/alb nem kicsit van mélyponton. nem tudott PE ownolni post toa és már nem is játszanak. FL kint van és õk még jol tolják bár õk is sokszor más guildekbõl valo emberekkel mennek. mi meg kénytelenek voltunk rájönni hogy hybrid grp már nem nagyon megy amikor a tank nem nagyon ér oda az enemy casterhez.

és ne mondd nekem hogy sokan vagyunk albok mert amikor fõidõbe relic raidre 5 fg albi tud csak jönni akkor az minden csak nem sok tbh.

Botond
pry/hib a szerveren épp játszok 18-22% napszaktól függõen
Uberlama
arrol nem beszélve hogy rvren alig vannak albok akik vannak azok meg stealtherek nagyrészt. rajtunk kivül 2 másik fg albi aki kint van elég sokat azt csá. hibi szinte semmi csak randomok, midik meg nagyon erõs caster grpokkal vannak kint.
bár most mi se leszünk kint mert reroll caster grp power van.

Uberlama
lol bullshit vagy nem kb 2 hete ez van és nem igazán zavar hogy nem hiszed de MOST (tehát nem akkor amikor te voltál itt 2 honapja) ennyire kevés albi van. multkor azon nevettem hogy lol 400 albi fõidõbe amikor régen ilyen 200+ emberes relic raid volt mostanába kb 5 fgt lehet rá összeszedni azt sanyi. abbol a fele igy is láma szal mind1.

ez a 400albi bullshit gondolom te is tudod.
amikor en is ott jatszottam a pryd/alb lakossag majdnem parhuzamosan annyi volt mint a excal/mid (direkt figyeltem is mivel erdekelt) vagy max 50-100zal kevesebb, de kb mindig ugyanugy.
en inkabb 5-600at mondanek.

anti hero

Uberlama
hát izé. direkt nézegettem manapság és fõidõbe olyan 350 albi van max 400 de ennél több nem nagyon van fõidõbe ... ha gyors számolást végzünk az 1600as server popra fõidõbe vagy mennyi akkor érdekes adat jön ki midire.

Egyébként borzalmasan kevesen vagyunk, excal/albiként érdekes érzés 😛 Relic raid elõtt anon spam elött olyan 270-280hippi volt online, non-anon, ami azért brutál kevés 😛 Így jobban meggondolva ezért csinálta mythic az animistot, hogy növelni tudjuk saját mennyiségünket 😛 Belegondolva így egész jól eltalálta, csak szokás szerint kicsi túllõtt a célon 😛
Uberlama
hibitõl legnagyobb 1050 volt ugy hogy lorelei fgvel jött mikor keepeztünk én kurvára lagoltam, szal bestunolt rámfutott és 2 pbae rajtam állva 😄

Uberlama
szép munka volt , és inkább hibiknél legyenek a relicek mint midiknél mert hibi kevés van midi meg sok. és nem tom de chantertõl még nem kaptam 1021es ddtõl mig miditõl igen 😄 debuff nélkül :> drfrau stabil 720 criticallal nem rosz :<

Jah, gondolom meglátták, hogy Nottmore Jahr killed by 60nmy in the area, rápillantottak a radaros pc moncsijára, majd válaszottak.. RP>Relic 😊
Furcsa is volt, kicsit lasan reagáltak, de aztán megérkeztek, méghozzá nem is kevesen, ugyhogy, mivel a relic carrier kb 2fgal már úton volt, a keepben kb 3-4fg maradt csak. Shroomok is fogytak, animistok takelték az agrót, mert kevés pbae volt, ugyhogy olyan 10perces huza-vona után halltunk. Jah, meg szinte alig volt pbaer, gyakorlatilag szinte mindenki tankokat hozott a FF spam miatt.
A middik nem gondolták komolyan szvsz mikor felvettétek a relicet még emainben ownolták az albokat 3-4 fgs high rr zergben.

Elsõ megvan, második elött wipoltak middik+guard spawn. Pedig még kb 5perc, és vihettük volna másik kettõt is 😛 Legalább prime time raid volt, meglehetõsen kevés hibbivel, és talán 4-5animisttal. Télleg kevesen voltunk, csodálkoztam egyáltalán addig bírtuk tartani magunkat.
Uberlama
GOGO hibik tbh 😊

A relicet felvettétek elvileg szóval nem tudom

Akkor jolvan emgnyugottam, hogy nem az én netme sazr

QQ more n00bs...

Mindenkit levágott?
Hibik a 3. ajtón voltak a relicnél.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Még ilyen szar szervert+hozzá a béna mythic programozók.

AngeLujo
havonta fizetve 3k körül, 3 hónapra 8k, van még fél éves meg egy éves elõfizu, ezeket így hirtelen nemtom

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Köszi szépen! Egyébként mennyibe kerül havona hogy játszhass?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

omg 18p csak? excalon 25-40p a kezdõ ár :p

zzz

Botond
másik,meg hogy elméletileg most is csak a dmg dealer karik csinálnak killt meg ilyesmit,druidra mégis szükség van,szal sztem azé a zergbe se árt majd pár support gyerek,és mire jön NF veszek új gépet,hogy lehessen zergelni jól,meg úgyse fog catacombs se futni ezen a vackon,szal bármit mond az asszony új gép inc :-)
Botond
ja,de mind3nak van ranger-e igaz enyém 32es,de majd segítünk rajta,addig kiszenvedem mind2karit rr5-re,és reroll
Haha
Azt nem lehet farmolni.😊

Ezt is farmolhatnád 😛
Találtam cloudsongot 18p-ért egy cm-ben. Mondtam srácnak 10p-t adok érte meglássuk milesz 😛
Battler farmolása jövedelmezõbb volt.😊

30x kinyirtam Runihurát de még mindig nem dobott ML respec követ.

Ma olvasgattam NF-rõl hibi szemszögbõl low population hibi szerverekrõl nyilatkoztak. A wardened mehet a levesbe a druidával 1ütt.😊 zerg vs zerg + keep harc ahol az albok a + range és mennyiségük miatt lenyírnak mindenkit. Nincs több szóló harc+ a géped se bírja a zerget.😊
pbaoe kilõve és csak a távolságí támadásokra képes karik élnek meg. Ranger,void eld,stb.

Pofon 1xrû.😊 1.69tõl nem tudja kinyirni 1 animista 15 gombával egyiket se a 2 közûl.😊

Sztem van 7 napos trial is most daoc-ból(nem 100% de mintha valaki azt mondta volna) tehát érdemes utána nézni.(mondjuk az us verzió de kipróbálásra jó)

Lourker