Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Franc, szal bbommal már nem fogom tudni felbuffolni resistekkel a necro petemet apkból, függetlenül attól hol is vagyok éppen 😛
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
bhalage: de :>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Hangihauberkback
Hanginak/Killerbee/:
A múltkori ml5 raidról kérted el a hauberket.
Na igy néz ki,statok gyökerek meg nem is clericnek való de szép.
Lesz neked is mostmár ToA-s cuccod

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
8.30 az nem GMT?
anti hero
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
1, aki idegesít (svg, enchanter, grapplerboi, infil, mincer) ugyanúgy fog továbbra is menni és "nocareQQmoren00b" reply-t bemakrózza
2, hülyének néznek, még ha igaza is van az embernek :>
3, megoldás: vagy te is rollolsz egy olyan karit mint a másik v. abba a realmbe mész v. a saját realm wtfpwn kariját csinálod (bárcsak ez lenne és nem a hülye rinya hogy op etc...)
4, megpróbálod kinyirni jobb játékkal (max ráta 35%, többiben relic / class balance */ zerg miatt úgyis bukni fogod a dolgot :X) de viszont "jó érzés" leverni egy op-folkot (pl.: araudry, lehet vicces meg minden, még játszani is tud, de nem szeretem mikor rr11 infiljével vki ennyire oda van... fõleg prydwenen, ahol szerintem a világon a legszánalmasabb a stealther helyzet albioni szemszögbõl
na most hogy ki spammoltam magam nyugovóra térek : )
zzz
hehe kezdetben ezért adtam fel ns-t mert jött random infil, lehet hogy bénább volt és nyert. chanterel viszont forditva is igaz, svg grapplenélkül meg átmegy castereken mint a szar :X (49 sav / 44 speceltem, igaz csak rr5 és még mindig nincs kész az új sc-m de volt már példa cap speeden ütött 2x900 dmg kis liddul zephyrzett lurin oO
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Steam: [HUN]Feriggno
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Es a sok f@sz mar most rinyal hogy jaj slash infi op, vegyek el 2.5-ot, dragonfang sokat sebez (edesannyukat, amig 9 seces stun volt senki nem nezte a sebzest lol) stb. retards
hallom killerb33 3shoted in action :<
zzz
The stun component on the Albion thrust style, Dragonfang, has been reduced to 5 seconds.

Steam: [HUN]Feriggno
=)
anti hero
3-4 óra az hihetõ somon absolúte, nekem mondjuk lesz vagy 20óra, de legalább egy percet sem cseszek el rá, megy magától is. Vmi ilyesmit tervezek croc ringgel is, majd meglátjuk (se arti, se scroll nincs még meg, pénzem meg a béka segge alatt atm 😛)