Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10% resist pierce és mom3 van itt vkinek? debuff nélküli dd érdekelne 40-50% resist ellen (nekem 5% resist pierce 5% spell dmg, mom1 280-350 között van a base dd-m jelenleg)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

mmm kb 3-4 óra alatt dingeltem svgal naburitekon 10esre somot oO thrustvulnerable és 60m+ xp :X

Fidel: govot én öcsémel alb rvsr dungeon, bejárat summonerhalls elõtti résznél (undead nem tom mik egy híd közelében) xpztem, citrom-nari-piri, tûrhetõ repopal, kevés hp és lassan másznak, szal belehet húzni 10-20 db-t mert mire odaérnek az elég tréfás :p sztem az a legjobb spot.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Az éjjel már felment lvl4re amíg aludtam 😛
Mondjuk albiban éppen most is lvlezem a somot, ha minden jól mûködik, és nem ldzett se a bot, sa a mincerem 😛 Afk pl 4tw 😄
Én csak azt tudom, gwalmar a malicet az ml3 dungeon elején húzta a neutral rájákon, de õ mondjuk egyedül volt. Azt mondta meglepõen jól ment ott.
Uberlama
figyi nektek az uj SI sziget (meg nem mondom mi a neve, Inishail albiba :> )nincs tele amolyen 4 lábu állatokkal ? nálunk nari-piri van egy fél szigetnyi, azokon lehet jol xpzni csak roamingolni kell :<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Sosem xpztem ott, mert eldimen még 1 scroll meg 1 arti hiányzik, és egyszerre terveztem xpzni õket, mert egy jónéhány xpzhetõ egyszerre. Ha így van ahogy mondod az baromi szomorú 😞
Uberlama
albrvr dungeon szar nagyon. van egy hely ahova rengeteg narit lehet huzni (50kb) bár kicsit lassu a pop és eljutni sem könnyü oda mert szar bugos hely és aggroznak a mobok a jövö hétrõl is, és egy 2 szintes részen kell lemenni és tovább ott meg casterek vannak akik falon át 5 méterrõl lejjebrõl is ddznek :>

azok a sidhek tenyleg gazosak (foleg ha 2 jon) 😊 multkor ilyen 6healer shaman 1warriorral kpezelheted mekkorat xpztunk =)

anti hero

Malice axet is xpzni akartam és végigjártam az összes helyet. A neten azt írják, hogy a kigyók animal, de az istenért se akar rajtuk levelni az axe. Pedig a ToT dungeonba a kigyók nem tudnak viz alá jönni és animistával símán kicsaptam ezzel a buggal 4-7et 1xre. Hiába a 78mill xp/mob ha semmitse ér. Az egész vizalatti részt végigjártam ToTban és nincs 1 valamire való hely ahol lehetne xpzni non-stop animista+fop-pal. A ráják,barracuda,polip és azok az eel xxx kukacok adnak xpt a malicenek ToTban. Sinovia közelébe találtam 10 lila ráját és már örültem is neki. 2 pullból kinyirtam õket aztán kb 3 percig nem jelent meg 1se. Szépen lassan poppoltak, de amikor az uj popot is kinyirtam akkor 10 percig semmise jött. lol. Még ilyen sz.r helyet mint a ToT.
A legjobb az amikor az animista elött liftezik a mob fentrõl lefelé és a gombák se lártják meg én se látom az animistával, de a mob egyfolytában kalapál.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Albi rvr dungeonba van olyan hely ahol piros-lila mobok vannak és jó a pop is. Végigjártam hibi rvr dungeont egész summonerig, de még 1 ilyen béna helyet xp szempontjából. 1 szintet toltam a GoVon és meghaltam. Nem gyõztem várni a popra, pedig 5 termet is campeltem 1xre.
Summoner hallban a sidhe figurákat csak 1eséval bírtam kinyirni, de nem túlzás ha azt mondom, hogy kb annyi ideig tart 1et kinyirni mint Danos-t.(animistával+NSem+Jackson voltam lent)

Uberlama
(Aldoran): hope some report audry for cheating soon
(Aldoran): no one pa me main hand 1100 dmg
(Aldoran): i think gonne report here myself

ez egy rr8as sb aki még életébe nem solozott :>

Jah, hozzáteszem én nem tudtam hogy keepbe teleportálás bug-abuse, még mielõtt patch jött már tudta mindenki, hogy meg lehet csinálni, és én addig csináltam, amíg el nem olvastam a mythic hivatalos postját a camelot-europe-on. Arra is csak vki figyelmeztetett, hogy vazz ne csináld, mert mythic szerint ez bug abuse etc etc, hiába nem csináltam utána, a ss már megvolt 😛
Kb ugyanez, vki látja effectet valakin, csak ss, report, és iletõt figyelmeztetik. Másodiknál pár nap bann, harmadiknál perma. Olyan eccerû ezeket a dolgokat megoldani, nem is tudom miért nem a mythicnél dolgozom 😄
Azon filóztam miért nem figyelmezteti mythic a 28 buffbug használókat, hogy bannolják õket a kövi figyelmeztetésnél? Velem megtette, mikor necrómmal a keepbe teleportáltam, és valaki repoltolt 😛 Sztem simán ugyanaz a bug abuse.
Uberlama
ez ok, de ha teszem azt nézzünk egy ööö alb caster grpot. mondjuk bemegy a mezzünk akkor ált ok sima ügy mert bd az elsõk között van aki meghal :>
ha nem megy be vmi miatt vagy hamar kijönnek mezzbõl mint mondju maelstrom grpja, akkor bd vkire ráküldi a petet mondjuk sikerül lemezzelni rootolni, amibe viszonylag keveset áll. és tényleg jobb mocos sorc lifetap de a bdnek nem kell moc hogy insta interruptoljon még ha 4 sec timeren van akkor se, és egy jo bd ha tud játszani és jo support van mögötte 10x jobban interruptol mint bármely más caster. arrol nem beszélve hogy egy ml8as banelord bd még jobb (merthogy bd ugye lehet banelord, nerf szerintem ez már kicsit sok az instasebzésbõl neki de mind1), ha nem tudnak mezzelni egy jol idõzitett ml8 aztán ésõbb egy ml2 a supportra plusz insta dd meg sima dd és akkor a grp többi része még sehol sincs, szal egy qct tud a sorc elnyomni, aztán vagy mocol ha épp fent van vagy hal a grp.

A legrosszabb, hogy az artikat lefarmolták és mostmár ráálltak a 4finsre.

Most nézem, hogy a délelötti órákban majdnem 1/3 hibi a szervernek. Koreaiak fenyomják a létszámot biztos.😊

a petek mezzelhetok/rootolhatok egyebkent..
persze a sorcinak meg senkinek nincs sok ideje ra de ha commander meg van fogva azutan no problemo
egyebkent durva a bd lifetapje de egy moccoos sorc lifetapje 10szer durvabb imo

anti hero

Uberlama
botond: ofc casterekre gondoltam és ofc grp vs grp csatára. hogy mennyire tud jol interruptolni egy bd több embert szerintem kérdezd meg banánosjoet, vagy menjél grpal a lissandrea féle bd-s grp ellen , low rr ugyan de játszani tud, bár az is igaz hogy 1-2 hete nem láttam õket. Amugy meg ha tudni akarod mit tud egy jo bd grp vs grpba akkor ne a stealther duokkal probálkozz hanem fgvel kéne menned rvrezni egész estéket hogy legyen esélyed találkozni minden féle grpal mert solo-duo reggel akcikbol mindent lehet csak normális következtetéseket levonni nem. nem bántás de egy kezemen meg tudom számolni hogy mikor láttalak fgbe rvrezni, azt hogy sokszor egymás után arra meg egy ujjam se kell szerintem. tudom hogy esténként inkább család meg minden de akkor ne vonj le messzemenõ következtetéseket heheboned "solo" akcioibol. boned nem ellenfél soloba mert ha be PAzom thrust infimmel akkor meghal. csak amikor aldoran, mebim, és még 3-4 random stealther van vele meg skald és healer meg sm esetleg még akkor nem nagyon esélyes :>

.)

anti hero

Olvastam. Nem rossz. Majd 1.69ben kiprobálom FS-sel.

lol taf

anti hero

Tafaya
#29481:

Hat ja Whinegard es Addgard mellett ezert hivjak oket Instagardnak

:<

anti hero

neki celoztam vegyuk ugy
nekem sincs alb karim szal csak erdeklodom pusztan..

anti hero

Botond
excal a zergszerver,oda csak a n00bok járnak zergelni ^^ fyi
15 perces a timer rajta.

fidel ha mar csalasoknal tartunk irtam neked privit .)
tudod forum nekem nem palya..

anti hero

Botond
én nem tudom hol a spot,mondta gigi,hogy elmondja,én mondtam nem érdekel,mert se karim se ismeretségem nincs hozzá,szal annyit tudok,mint te,hogy õ mitõl fél kérdezd tõle... PMben
okes, de mind2en tudjuk hogy ez mar tulzas..
excalon meg amit latok hogy farkastorvenyek uralkodnak, szal tok mind1 ellensulyozva van az overpowered bd 100mas dologgal

anti hero

2. mondatban ott a válaszom a kérdésedre. Nekem nincs albiban karim, hogy annyira érdekeljen. Feldobta ezt a labdát és 1 párszor leütjük .😊

miert nem lehet erre a forrumra kiirni?
haha ez rohely =) csak nem attol felsz hogy valaki elszolja magat?=) hat igen ma mar nehez megbizni az emberekben :/ hat meg az albokban =)=))==) (j/K)

anti hero

Botond
prydwenen a szóló BD az úgy néz ki,hogy +bgbot+sb hogy stealthereket felfedje+pachealer,hogy instacc is legyen,szal prydwenen BD ha hal mindig tuti befutó egy rudespammra háton ugrálással
en megertem hogy a steltherek eddig fostak a BDtol de ToA ota ez nem nagy problema imo

anti hero

Botond
küldjél neki PMet,írta világosan,nem értem ha érdekel miért nem teszed azt,ha nem érdekel minek feszegeted a témát?
Engem csak az érdekel, hogy csalás van-e a dologban vagy nem, de csalás nélkül 2 kari+FoP nem tud 1 3. karit felhúzni 20 óra alatt lvl 20ról. Ugyhogy a választ nagyjából meg is adtam magamnak, de jobban szerettem volna ha te írod le.😊
Gondolom, hogy minél tovább ki akarják a játékosok használni a helyet és azért nem akarod elárulni, de elöbb vagy utobb ugyis megtudja mindenki. Csak idõ kérdése, mint midiben a kocka és a sátor teteje volt.

Botond
über az a bd,de azé ilyen legendás túlzásokba ne essünk ^^
Botond
nananana,múltkor kicsaptuk heheamretard-ot (vagy mi a neve),erre ilyet szól a ranger: 'he tried to melee lol...heheinstadiamondback here i come',vagy elõvette botját erre persze ranger evade egybõl stunstyle és volt lifetap-nincslifetap a bdnek,ezt meg nem engedheti meg,szal bottal max castert interruptolhat+hogy targetel 1x 2 embert,hogy egyiket lifetapelje másikat bottal csapja (nem beszélve,hogy 3dikat meg debuffal interruptol...)
Uberlama
plusz staffal üt vkit :>

Uberlama
nem is de az insta ddje iszonyat zavaro mert egyrészt elküldi valakira a petjeit aztán kinéz vkit és instadd másikra instadebuff és akkor egyedül legalább 3 embert interruptol :<

Amikor a varázslók kevesebb mint 1 sec alatt DDznek a 4 seces insta nem valami sok. Igazándiból nem ismerem a BD-t, de szerintem az alap darkness DD-n kivül nincs is más neki.

sztem semmivel sem oszt ki tobb dmgt mint egy enchanter vagy runemaster vagy barmi mas...

anti hero

Botond
de,Brüsszelben vagyok szüleimnél (3mbit adsl 4tw),de mingyá indulok haza :-)
IStenbizony nem zavar az fz, de még a grapple sem annyira mint az insták mennyisége middi oldalon. Meg pl BDnek minek body debuff, 4seces lifedrainrõl nem is beszélve. Solo bd ma már gimp (elsõsorban fz miatt 😛), de grpban még mindig iszonyat jókat írtanak vele, puppet postolt prydwen fórumon vmi iszonyatos bd dmget, amikor 50%al debuffolták (ha érdekel vkit felrakom a képed ide is, eléggé.. hmm érdekes 😛), igazándiból csodállom miért nincs sok bd caster grp.
Nem tartozott a nagyközönségre, sorry 😛 De természetesen elötted nincsenek titkaim, bármi kérdés van priviben válaszolok 😊
Te nem szabin vagy? 😛
az a röhely hogy 2 perces timer + purgolható lenne meglehetne oldani a problémát (+1perc immunity)... FZ is szopás de nagyon (fõleg 3 sojuneres mid grp ellen) de azé mégse egy grapple (és timeren van 😛, igaz nem purgolható)

zzz

Botond
HoT+Crack újabb 2
Na de ide írd ne privátba!😊
Mi még nem tudjok az okát.😊(nehogy félrebeszélj😊)

Np steveh, mindennek meg szokott lenni az oka, ki mit miért csinál 😛 Én indokaimat már ismered 😊