43179
  • RocketyATwork
    vmi flame material :(
  • Botond #32256
    kocsi tisztogatás power amíg prydwen down,mi kéne?:-o
  • RocketyATwork
    Botondó where are thou?
  • Pari
    Ty mt
  • AngeLujo
    úgy néz ki a dolog hogy odamész a kiszemelt házhelyhez, azon van egy ilyen kis fadarab. arra ráklattyolsz akkor kiírja hogy épp mennyinél tart, ha neked megfelelő az összeg akkor úgyanyúgy felveszed mintha egy lootbaget vennél fel és máris van egy telked. házat meg a központi marketeken lehet venni, ha jól tudom csak simán rá kell hajítani a plotra bár ez nem biztos, elég rég volt házam és persze nem fizettem be a bérletet és lenyúlták...
  • Pari
    Udv Urak nemi help kollene,

mint tujjatok,ma kerul fel kinn(US) az a peccs, mely 1-1 + housing zonet ad realmonket, es meglehetosen szeretnek hozzajtni egy plothoz,de nemtom,hogy ez egeszen hogy megy...azt tudom,hogy vmi kuva sok platinarol indul a licit, es folyamatosan csokken 300Gig...kerdeseim: hogy, es hol tudom nyomonkoveni,hogy egy kiszemelt hazhely epp mennyi, kinek kell fizetni,mikor kell fizetni, es minden egyeb erdekel ami ezel kapcsolatos, Ty for help
  • RocketyATwork
    jah bár void eld és rm jobb gorron mivel nincs cure ns
  • Uberlama
    ns caster ellen, stealther ellen meg... jo ha van egy barát :)
  • Uberlama
    ne is mondd a boltot. csináltam egy rc runit, 385 dex stb, megyek ki, theuba 500as bolt :o majdnem elsirtam magam, stealtherbe 450 heh mondom jo lesz ez :o mondjuk ns aztán debuff dd ftw de hát akokr is :<
  • RocketyATwork
    ye alb scoutoknak most csak azért kell néha hátra menni mert hibi siege szarok leviszik a hp-t és nincs hp-regen font alb casterek meg azért nem tudják spamelni az ae cuccost gombákra folyamatosan mert elfogy a mana (bár animist ritka irritáló, legalább is 0 resist ellen :-o igaz gomba ae-str/con + 1 fire ae/dd és stackes gombáknak annyi, hibik egyetlen esélye kinda, void eld bolt messze nem árt annyit mint egy fire wizijé,,, spec af rox.)
    meglássuk gondolom (volley rp leech meg fajin nem picit ^^)
  • Botond #32247
    van rangerem is,max toronyból lődözök :-)
  • Botond #32246
    akkor marad wow :-)
  • Uberlama
    majd meglátod hogy nem igy müködik. egy keepet amit védenek soha, de soha a büdös életbe nem fognak leütni ugy hogy kaput ütnek. és nem a gomba vagy twf miatt, hanem az olaj miatt. szépen hoznak 5-10 trebuchetet és szétlövik a keep hátuljánál a falat majd a torony falát is biztos távbol, utána jön a 30 scout volleyval meg az aedd and co az örökre bentre , a jég és tüz labdával töltött katapultok és azt se fogod tudni hogy fiu vagy lány vagy miközbe felrohamoznak szép fokozatosan az albi casterek és minden egyes célpontra aemezz_root-aedot-disease és aedd fog spamelődni a zergből miközbe a pbaed szart se fog érni a los miatt meg mivel nem megy át a falon, egyedüli esély hibiknek a lord room felgombászás és reménykedni hogy nincs egynél több VP-s caster az albok között mert 2 vp és 0 gomba.
  • Raisthlin
    legalább mindig lesz aoe mezz vagy aoe fire dd targetünk :)
  • Botond #32243
    mondjuk NFben eleve masszív gombázásban képzelem el az események folyását :-D
  • Botond #32242
    majd meglássuk :-)
  • Raisthlin
    álom-álom :))
  • Botond #32240
    hibiknek rvr 99%a várvádelem lesz,amikor ajtóra rácsoportosul 120 alb,na akkor twf3*4+st3 és né má 120k rp ^.^
  • RocketyATwork
    TWF-t meg open fighton tuti nem fogod használni értelmesen, max híd torony ill. egyéb túlzsúfolt helyeken lehet bevetni, igaz ott iszonyatos (reaver m8 TWF3 + reaver rr5 ra-val 2x hibit farmolt be egy torony védelemnél). Szal jó az de nem annyira mint hírdetik :-p
  • RocketyATwork
    tegnap kb 3-4 óra alatt 35k rp-t csináltam scoutal soloban, csak maga a torony védelme dcnél 10k rp volt (kb 15-20perces csata). Próbálkoztam infivel is de szinte sehova se lehet felmenni anélkül hogy kiszúrjon egy ns őr, mos3+ rangerek már réges rég látnak mielőtt betámadnám őket, albok vár közelébe se megy etc. Scoutal meg enemy archerek a legjobbak (800-1100 között szór a crit shotom ^^) ha netán elkezdenek lőni előveszem pajzsot és 99.99% blockolom a lövéseknek :E
  • Fidelcastor
    Majd rájösz te is, hogy ez csak papiron ilyen szép. Bármely realm zergje nagyobb 500as sugárnál. kb 5000-es sugárba férnek bele. Azt a párat aki bátran előrerohan kinyirod a többi 100 meg átgyalogol rajtatok+ azt a párat is felrezzelik. Az íjászok meg vigan ellőnek 3500ra is a toronyból vagy várfalról. Valamelyik nap az albok rohamozták DC a tesztszerveren és kb 6-7 ranger volt fenn a toronyba. Rejtözködés nélkül kb fél perc alatt lelöttünk vagy 40et és inkább visszavonultak a hídhoz. Még 1 szóló scout is kilőne nem is kel lassist oda. 1 fullra buffolt minstrelt kilövök 4 lövésből ha nincs miss. Mags várfalon vagy toronyba meg vissza se tudnak lőni.
  • Botond #32236
    ahhoz ész kéne,na most ez nem az albok erőssége :-o
  • Hangianix
    x assistolo scout kiszed x-ezer rangerol barmit.
  • Botond #32234
    ja,szerintem is,anno a kezdeti albzerg is 70% paladin többi firewizzi szintű volt,most kb ugyanez lesz csak 70% scout 30%firewizzi,na most az viszonylag a free rp kategória...
  • Botond #32233
    1.70ben st3*4twf3 egyszerűen imádni fogja az albzerget ^.^ mire 1.71ben lenerfelik twfet meg már rég WoWozunk :-)
  • Raisthlin
    Alb zerg az csak jó hir nekik, lesz kit farmolni imo :)
  • Uberlama
    lesz is mit siránkoznod majd az albi-midi zerg miatt az tuti.
  • Botond #32230
    lassan végzek jön NF és visszatérek a frontierbe=flame inc m8s!
  • AngeLujo
    ööööö, Gorre ftw és nincs időm benézni a fórumra ;p
  • Botond #32228
    szüretpower,nektek mi a kifogás?^.^
  • AngeLujo
    bump ;p
  • Raisthlin
    a csajozás a bulikra marad, azért péntek dél körülre valamit összehozhattál volna :)
    A munkát meg ne is emlegesd :D
  • Botond #32225
    hm,eddig kocsit mostam,most eszek egyet,szal nem sanszos :-) estére meg már van programom,talán dolgoznod kéne vagy vmi hasonló :-) esetleg becsajozni?:-P
  • Raisthlin
    Semmi enemy nincs emainben, vmi hibi zerget igazán generálhatnál :)
  • Botond #32223
    gondolat olvasás 4tw
  • Raisthlin
    Persze, csak kicsit hamari voltam, nem tudtam kivárni, mig beirod :)
  • Uberlama
    :)
  • Botond #32220
    ez gondolom a #32219re akart menni :-)
  • Botond #32219
    lagcheat miatt,nem az sc miatt!
  • Botond #32218
    nem igaz,cheatel!