Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Fidel: govot én öcsémel alb rvsr dungeon, bejárat summonerhalls elõtti résznél (undead nem tom mik egy híd közelében) xpztem, citrom-nari-piri, tûrhetõ repopal, kevés hp és lassan másznak, szal belehet húzni 10-20 db-t mert mire odaérnek az elég tréfás :p sztem az a legjobb spot.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
A legjobb az amikor az animista elött liftezik a mob fentrõl lefelé és a gombák se lártják meg én se látom az animistával, de a mob egyfolytában kalapál.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Summoner hallban a sidhe figurákat csak 1eséval bírtam kinyirni, de nem túlzás ha azt mondom, hogy kb annyi ideig tart 1et kinyirni mint Danos-t.(animistával+NSem+Jackson voltam lent)
(Aldoran): no one pa me main hand 1100 dmg
(Aldoran): i think gonne report here myself
ez egy rr8as sb aki még életébe nem solozott :>
Kb ugyanez, vki látja effectet valakin, csak ss, report, és iletõt figyelmeztetik. Másodiknál pár nap bann, harmadiknál perma. Olyan eccerû ezeket a dolgokat megoldani, nem is tudom miért nem a mythicnél dolgozom 😄
ha nem megy be vmi miatt vagy hamar kijönnek mezzbõl mint mondju maelstrom grpja, akkor bd vkire ráküldi a petet mondjuk sikerül lemezzelni rootolni, amibe viszonylag keveset áll. és tényleg jobb mocos sorc lifetap de a bdnek nem kell moc hogy insta interruptoljon még ha 4 sec timeren van akkor se, és egy jo bd ha tud játszani és jo support van mögötte 10x jobban interruptol mint bármely más caster. arrol nem beszélve hogy egy ml8as banelord bd még jobb (merthogy bd ugye lehet banelord, nerf szerintem ez már kicsit sok az instasebzésbõl neki de mind1), ha nem tudnak mezzelni egy jol idõzitett ml8 aztán ésõbb egy ml2 a supportra plusz insta dd meg sima dd és akkor a grp többi része még sehol sincs, szal egy qct tud a sorc elnyomni, aztán vagy mocol ha épp fent van vagy hal a grp.
persze a sorcinak meg senkinek nincs sok ideje ra de ha commander meg van fogva azutan no problemo
egyebkent durva a bd lifetapje de egy moccoos sorc lifetapje 10szer durvabb imo
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
nekem sincs alb karim szal csak erdeklodom pusztan..
anti hero
tudod forum nekem nem palya..
anti hero

excalon meg amit latok hogy farkastorvenyek uralkodnak, szal tok mind1 ellensulyozva van az overpowered bd 100mas dologgal
anti hero
haha ez rohely =) csak nem attol felsz hogy valaki elszolja magat?=) hat igen ma mar nehez megbizni az emberekben :/ hat meg az albokban =)=))==) (j/K)
anti hero
anti hero
Gondolom, hogy minél tovább ki akarják a játékosok használni a helyet és azért nem akarod elárulni, de elöbb vagy utobb ugyis megtudja mindenki. Csak idõ kérdése, mint midiben a kocka és a sátor teteje volt.
anti hero
zzz
Mi még nem tudjok az okát.😊(nehogy félrebeszélj😊)