Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
bár ezek közül engem egyedül az átváltozos rész zavar :< (meg infiként az sm állitolag 50%os interceptje ami gyakorlatilag 95% kb)

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
jo de ugyanakkor minden class csak akkor uber táp ha tudnak vele jol játszani. (necro nem táp imo :>😉, és ugyanigy van minden más realmbe is táp kari, healer, sm, shamy, savage :> (check my FH avatar :> ) tulképp warrior is armshoz képest ha ugy nézzük hogy egyféle speccel 50 shield mellett teljes értékü 2h van meg hogy mind2 másik realmbe van vmi átváltozos kari albiba meg nincs :<<<<

tobb class van es szet van szorva a utility (igen jo lenne ha FG 10ember lenne nem 8) de akkor is ez faszsag, mert nem lehet egyertelmuen osszehasonlitani a kul realm kul classait...
sorc is kibaszott tap, necro is, reaver is, theurg es a tobbi..
egy jo grp kell a jo jatekhoz..

anti hero

Uberlama
bár mostmár 2 low rr sb nem fog lemenni mert mire egyet megölök addig leütnek engem is :<

Uberlama
nem igazán. midiknek +20% melee megvan most és rr5 hunter sima ügy volt df nélkül, sbk se sokkal keményebbek csak amik eddig is high rrek voltak.

Tafaya
Elozo a #29573 -ra ment

Tafaya
En se szeretem termeszetesen, de en megprobalok nem adni okot ra. Szvsz 2 olyan kaszt van albiban ami jobb mint a tobbi realmben (RvR) az infi es a mincer, es FH VN minden attol hangos hogy ezeket nerfelni kell, es nem az hogy probalni egyensulyba hozni, hanem szetnerfelni. _Erre_ vagyok ideges.

Botond
infilek free-rp módba kapcsoltak? :-D
Botond
Alyr 46,5 ^^
hehe siman

anti hero

az lenne a lol hogyha ezekkel a karikkal 1-2 solozot megolnenk (lezergelnenk) xD

anti hero

Hangianix
De az se legyen 50-es. 😄 Azert mar milyen jol eljatszunk "papiron" Arwi karijaval. 😄DDDD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

vegul is szerezhetun kegy chantert es akkor kanaan inc lesz

anti hero

- bhalage, on bevallalja, IGEN VAGY NEM?
- xD

anti hero

Hangianix
Jaja 😄 Bar chanter jobb lenne a snare-es pet es speed miatt. 😄

meg velem!!! kimegyunk odinba es szetnyomunk mindenkit :>

anti hero

Hangianix
Ugyis regen beszeltem Kalinkaval es Zakkal ^^

Megadhatom ha gondolod, 42.6 mana eld szeretne 50es lenni.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

luv is in da air?!

anti hero

Hangianix
Ereztem am a hangodon a tularado szeretetett, nem kell szegyenkezni ^^

Hangianix
Na jo, te ihattal volna tonicot 😄

Hangianix
Megadod az accod belepk vele Pry/Hibre xpzni. Meg majd jokat PM-melek Botondnak 😄

Botond
én játszottam vodanettel :-) egy élmény volt :-) fél zónányi lagtereportálás és társai beütnek...rollolj egy wardent,az játszható gprs-el a többi sztem nem :-)
Jellemzo, tegnap meg csinalom a vodasnetem, fel rakom a ToA-t, le jonn nagy kinlodasokkal 20Mb patch, na gondoltam ma talan mar probalhatok jatszani is, erre ujabb 20Mb patch. Mit mondjak, a tokom ki van.😊 Remelem az uber 4KB/s
sebbeseggel lehet majd jatszani is.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
és különben is rohaggyá el ba+ :-P
Botond
nem iszok sört :-D se :-D
Hangianix
Koszi. Bar igy nem tudlak meghivni egy sorre, halam jeleul. 😄

Botond
finder+hangi toája letétben mr.alyrnál a kód elsõ 4 karakterének bemondásával az egyeztetett idõpontban átvehetõ >.<
Botond
újra itthon ^^
semmit se számít amig nem nerfelik le a hpjukat.... lvl 50 gombák AE str/con-d/q-acuity buffal 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Necro mezz remove azért eléggé ott van sztem. Vagy pl animist pet max 15 is jó amíg albban vagyok, aztán hibbiben nem annyira 😛
A hastener 4 perces speedet ad amit a croc speedes kari nem tör meg. Ezt az 1 jó dolgot találtam 1.69ben amit már ide je volt megcsinálni 1 év után.😊
Mondjuk azt nem tudom, hogy Cainból Scathaigba elérek-e 4 perc alatt.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

mmm guess feel the irony? bár nem tom 5 órás alvás 3 napja és picit fáradok :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
az ok csak nem értem hogy jön akkor oda hogy ki kit f@szoz le vagy ez neki miért fáj vagy mi oO

sztem a "trágárszó/mondat sûrûségi tényezõ zavarta picit 😊
bár lehet hogy ez csak nekem jutott eszembe :<

Hangianix
Sajna a legtobb olyan skilles, hogy az en stunom hamarabb landol, mint az o mezzuk ^^

Uberlama
nem értem mi a gondod lehet félreolvastam de neked nem infid van ? vagy te is szoktál whineolni az infikrõl vagy mi ? ha nem akkor meg mi a bajod ? 😊)

- We’ve added pet cure mesmerize spells for Necromancers, Bonedancers, and Animists. Necromancers will receive Dead Awakening in their baseline Painworking line.

Szétnyúkoltak a szarba, mikor próbáltam visszajutni, mert persze kifele kibírt teleportálni a genyó ajtó, csak már vissza nem volt hajlandó 😄
- Both of the tower doors on Caer Benowyc can now be used to enter the tower by Hibernians when Hibernia controls the keep. (Previously, one did not work)

ÓÓ a viharba, de beszoptam ezt eccer 😛 Bár mintha nem csak annak a keepnek lett volna ilyen bugja.. Vmelyiknél még szívtam volna ezzel..
get a sorc m8!

anti hero

vegul is van 4.2es LA szal tokmindegy... max a dmg tipus miatt varialta vki de a mainhandbe azt teszel amit akarsz.. szal mind1

anti hero

- (PvP Server) Using something other than a left axe in your off-hand as a shadowblade or berserker will no longer allow you to dual wield

azt milyen bug heh nem is tudtam róla 😊
asszem 372 :p

Hangianix
Fent voltam a dombon, nem is akartam betamadni, base buffolva /sot anelkul/ eselyem sincs chanter ellen. Lestunnolni akartam . Ja es visszafutni.

Hangianix
Hat akkor a 350 dex vs unbuffed 125 dex dontott 😄

Hangianix
Alapbol 26% a resistem, de nem kaptam debuffot, csak egyszeruen nukolt 😄

- Legendary weapons made before 1.68 will now have reduced melee, spell, and archery damage bonuses. This change has been made to bring these items in line with the new guidelines established for Trials of Atlantis objects in Version 1.68.

Lol pont errõl beszéltem, hogy irreálisan többet sebeznek ugyanolyan sebességû LW fegyverek, mint normál társaik.