Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
nemhiszem..
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
ott volt Erivoss is egy nemgyenge lvl100as karival es pl mikor ezek az idiotak behuztak azt a hatalmas fomamutot es elkezdett behalni a zerg, akkor megjelent es agyon DDzte eeg fun volt =)
Grizli olyan kep nincs amin csontvazza valtoztam???!?!?! QQ
ez a nagy rusnya dog atvaltoztatott fossil healerre xD
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
rakhat ofc.
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
anti hero
ujraraktam a winXpt valaki mondja mar meg hogy hogy lehet leloni ezt a rohadt uzenetkuldot mert 1orankeent kivag a desktopra vmi szaros fake hirrdetesekkel...
pls help
ty
anti hero
Egy haverom nyomta ezzel a komboval, Upplanden seperc alatt elerte a 40-et.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Casternerl a lagg is nagyobb gaz vagy nem?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
warrior, messze a legjobb tank pvebe.
Válasz 'Arwenke' üzenetére (#29626)
Ezt megelõzõ kérdésben fellelhetõ a realm amelyre a kérdés majd a válasz is értendõ. De hogy te is mr kukacoskodó félre ne értsed javítok 😊 :
Midgardban shammyval PvEben szerintem warrior a legjobb (ml5 és lvl 50 rr5+ nélkül értendõ eme kijelentés, svg jobb ha megvan fop és magasabb d-t-q rate), mivel szinte 0 downtimeal tudja ölni a mobokat (mig svg, zerk szépen lesérül shield nélkül és healelgetni kell.) Duoban is elég jó a kaszt rvsrben háááát oda inkább skald a speed és minimális CC miatt szvsz :p
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Ebben én nem látom azt, hogy 'midgárdban' vagy ilyesmi 😛 Már nem mintha kötözködni akarnék, de télleg félreérthetõ 😛 RvRben meg inkább vmi dwer csóka, sztem többet ér mint egy warrior, bár lehet rámcáfol vmelyik middi itt..
anti hero
Gondolom caster nem igazan jo ilyen duoban.
Meele classok kozul melyik lehet jo, amit esetleg RvRben is lehet talan hasznalni, mar ha oda jutunk.😊
Sajna hibiben az eldemmel ezzel a gprsel nem igazan lehet haladni, ha csak nincs jo kis pl 4finsnel.😊