43179
-
#32377 egyébként meg a Steveh-i gondolatmenetet követve jó lesz ha kussolsz,max 60k rpt csináltál prydwenen,szal fingod nincs a témáról,és arról nem is beszélve,hogy release után jó egy évvel kezdted nyomni,és mondjuk Tourin volt az első rr8as a szerveren,sokáig ő volt a top rpbe amíg lourker le nem hagyta,és mondjuk lourk is írta lejebb,hogy aod akkoriban stabil 2fg volt vagy több,szal eleve nem értem miről beszélsz,excalon egy fgvel rohangál aod,vagy mitakarsz? -
#32376 nem szeretik nem szeretik,de azé az rp jól jön aminek egyetlen záloga az a 2scouttól 4fgig rájuk addoló "nem szeretjük emberek" biztosítanak... -
Bhalage #32375 gondolom te is vagod, hogy ez most hulyeseg, de ha nem akkor hadd meseljen el, mint aki nap mint nap latja, hogy AoD 1fgvel kozlekedik, nincs is teljes guild grp hanem van par random figura ill hogy nem szeretik ha addolnak vagy stickelnek rajuk.
ty -
#32374 na azé 3év alatt csak kiszúrta mindenki,hogy élő ember nem látott még titekett add nélkül nyerni :-D -
Mester #32373 Nem ,csak mesélték hogy a Matti nevezetű player ud-vel mass fiendezett, csinált 4-5 towert és ha betámadták akkor egyszerüen beállt kempelni a bázisát:p
-
Rockety #32372
OFFTOPIC BAZZE??!?
xD -
Bhalage #32371 magyarul? -
Mersain #32370 Lourker csak nem te voltal kanin a Tehtour nevu player? -
#32369 felskilleztem 1115re armorcraft skillem,vettem egy házat,hogy eladjam a sok 99%qua szart,de látom,hogy szomszéd anyagáron nyomja őket,szal suxx,rákerestem MEn MPkre,és 0db kivéve 2 vest,ami kutyának nem kell gsv miatt,szal gondoltam egyet és átvettem a piacot,csináltam 3MP cipőt (500g,300g,90g volt az anyagköltségük),azokat eladtam egyet 2,3pért egyet 2,5pért egy meg a CMen van 2,5pért,csináltam MP wreathot 1,9pért azt simán eladom 5pért,és csináltam egy MP sleevest is 550gből az 3,5pért eladó,szerintem holnapra legkésőbb holnaputánra el is kell,akkor ráállok a nagybani gyártásra amíg enyém a piac,a 20p-t amit beruháztam a házba vissza kell keresni :-D -
#32368 xD
Nem mintha MSN-nel lenne elo support. :D -
Bhalage #32367 jo 7veget mindenkinek :)
(videkre mentem) -
Bhalage #32366 _o_ -
Mester #32365 :P -
Rockety #32364 msn support: we got this hungarian dude here , asking his fookin password
msn support2: lmao, lemme give the care list : ____NOBODY____... we got more important things to do (loads tetris)
msn support: ah yea soz lol0l, turning on autoreply then -
#32363 Lehet az a gond, hogy nem Magyarorszagot adtam meg lakhelynek? :D Biztos emlekszem meg mit hazudtam :< Nem ertem miert nem eleg nekik a koszos email cim. -
#32362 Gatyo most kétségek közt vergődik,mert rendelt ToA-t a BBjére,ami ma se jött meg pedig múlthéten kellett volna jönnie :-( -
#32361 Tul sok fiatal lanyokat is tartalmazo kepet kuldozgettunk, lehet az volt a gond. Vagy Gatyo probalja ledozerolni azokat az accokat, akiknek a tulajdonosai lattak ot. :D -
#32360 szal sikerült ban-ra tetetni magad :-D -
#32359 Nem birok belepni, mas acc-t meg nem akarok. Kocsog password recovery meg nem mukodik, mert rossz email cimet adok meg szerinte, ami azert erdekes, mert 6 email cimet hasznalok es mindet megadtam mar neki. -
#32358 ez kb olyan,mint a 'jövök majd msn-re,ott várjá' :-DDDDDDDDDD -
#32357 nagy szavak :-o -
#32356 Mellesleg 33k to go, szal ha hetvegen lesz idom (ez valszleg lesz) es csapatom (ez meg valszleg nem lesz), akkor az RvR /quit meg is lesz. Infit meg lehet elviszem 50-ig amig el az acc (1.5 szint kell), nem mintha valaha is jatszani szeretnek vele. :) -
#32355 Nem emlitve azt, hogy kb. 7 honappal ezelott kerdezte tolunk, hogy nem tudjuk-e. :DDD -
#32354 ez elég ritka így a leírás alapján,szal könnyű lesz rájönni ^.^ -
#32353 Lourker, rajottel mar mi volt az a szam, amiben noi hang enekelt zongora kiserettel? :D -
Bhalage #32352 kb :> -
Bhalage #32351 figy elso korom merccel, ugy is terveztem hogy vki betamad akkor mindenkepp nyomok dirtyt mert fogalmam nincs mittud a kari:)
ml10 abilityt nem probaltam, meg a tobbit se :> -
#32350 nem gimp nagyon? meg cylian ellen mi a francnak dirty?? :p ha nagyon nem akarsz bunyózni akkor ml10 azt csókolom, 2 ütés :)
tegnap jarakin ilyet kapott ml10 nyomkorászása nélkül:
(sose ütöttem még ekkorát crit nélkül dia slashel tbh..) -
RocketyATwork #32349 xD lemaradt Q_Q
-
RocketyATwork #32348 reroll phase 2. scene 3? -
#32347 nekem warden/druid kijön 5ből,animist meg 3ból :-) rangernek meg végképp elég 2 :-) -
Raisthlin #32346 lol -
#32345 -
Bhalage #32344 9QBs healer utan megteszi :) -
#32343 micsoda advanced QB m8! -
Bhalage #32342 ja lemaradt a 'powered by Bhalage roxx buffs' -
Bhalage #32341 Bhalage presents : Lujo is a star :> (or not?) -
#32340 Oh Bazsi! Cukorrépa! Üdv Pocaknak :) -
Bhalage #32339 offtopic:
Tiffanak es mindenki masnak :)
elso kep
masodik kep
Pocak, csaladunk legujabb tagja
=)
/offtopic -
Weld #32338 Elég régi kép lehet, de ebben a setupban talán közepes groupnak nevezhetőek nem annak ami a title-ben szerepel.