Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Jaja, elakad a lélegzetem ha csak rá gondolok ...
Azthiszem a ha 1 mód lesz rá GoVot is így fogom felxpzni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Olyan sokat futtatam, hogy majdnem 96os lett a végére az 1ik.😊

Ott 2 gépet futtatam a pindlebotot 2 91es sorcival.😊)

HAHA tiszta diablo

anti hero

Arra döntésre jutottam pár napja, hogy inkább a macro progi xpzze a malice axe-t. Találtam is 1 olyan helyet ahol senki nem jár és viszonylag jó a pop. Igaz csak 1 lvl-t lép 1 éjszaka alatt, de még 5 éjszaka és lvl 10 lesz.😊)

lol.
nemhiszem..

anti hero

Erotise fotos??😊))

az nem tudom

anti hero

grizlinek sztem nincs kepe rolam =) bar talalkoztunk mar.. tiffanak mutattam kepeket ha jol emlekszem xD

anti hero

ja azt hittem ez ilyen unique cucc volt akkor mind1 :<

anti hero

Mert ti minden nap találkozhattok vele, ha akartok.😊

Meg kell hagyni talalo forma ... =)
nállunk miért nincs ilyen ?😞
ML7es utvesztõben Katorii is átváltoztat csontivá vagy Grizlinek van valami képe irl rólad?😊))

en sem azert volt fun.
ott volt Erivoss is egy nemgyenge lvl100as karival es pl mikor ezek az idiotak behuztak azt a hatalmas fomamutot es elkezdett behalni a zerg, akkor megjelent es agyon DDzte eeg fun volt =)

Grizli olyan kep nincs amin csontvazza valtoztam???!?!?! QQ
ez a nagy rusnya dog atvaltoztatott fossil healerre xD

anti hero

de az se új hanem már benne van 😛 csak nem használják max

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

rengeteg mob skin van elkészítve. nem is tudom ,hogy mikor láttam de pl sárkány skinbõl még létezik vagy 3 fajta ami sehol nincs most csak a programozók tudják elérni.
raghat... rofl

rakhat ofc.

zzz

goa nem raghat a játékba nagyon új dolgokat, mindenhez mythicnek kell nyalni 3 sort, lehet ezért használják azt ami van :> (személy szerint én még apocot nem láttam egyébként se :x)

zzz

Tafaya
Szvsz elegge megbecsulendo hogy 2 hetente csinalnak valami eventet teljesen onkent 😊

AngeLujo
pfft, lenyúlták Apocot azt átnevezték? :p ez a copy+paste halál gáz az egész daocba

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

grizli szemszogbol xD

aze a tankoknak se volt konnyu xD

anti hero

event1
event2
event3
event4

jo kis event modernagravban a midi PL zonaban =) nem kis megrokonydesre elojottek a fold alol a demongenyak, szal jol wtfpwnoltuk oket 😊 par kepen a fogenya lathato...

ps: remelem grizli belinkelni azt a kepet amelyiken csontvazza valtozott Outkhast oO

anti hero

Oroszok a tesóid? nahát.. 😊
megoldottam, hala orosz tesvereimnek

anti hero

Állítólag midgarddal nem kompatibilis az xp 😊
OFFTOPIC

ujraraktam a winXpt valaki mondja mar meg hogy hogy lehet leloni ezt a rohadt uzenetkuldot mert 1orankeent kivag a desktopra vmi szaros fake hirrdetesekkel...
pls help
ty

anti hero

Hangianix
Pac healer es bd 😄 (+ ha van bb acc, az se rossz 😄)

Egy haverom nyomta ezzel a komboval, Upplanden seperc alatt elerte a 40-et.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
BD xpzés=beküldöd petet sárga mobra és sanyi,ezt 1000x szintenként :-)
De a BDnek kell mana, azt pedig a shami nem tud adni, tehat sokat kell ucsizni.😊
Casternerl a lagg is nagyobb gaz vagy nem?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
BD+shamy,hidd már el :-D
A skald es shami paros az nem jo?

Oki.😊

nem igazán mivel ha jobban megnézed :

warrior, messze a legjobb tank pvebe.
Válasz 'Arwenke' üzenetére (#29626)

Ezt megelõzõ kérdésben fellelhetõ a realm amelyre a kérdés majd a válasz is értendõ. De hogy te is mr kukacoskodó félre ne értsed javítok 😊 :

Midgardban shammyval PvEben szerintem warrior a legjobb (ml5 és lvl 50 rr5+ nélkül értendõ eme kijelentés, svg jobb ha megvan fop és magasabb d-t-q rate), mivel szinte 0 downtimeal tudja ölni a mobokat (mig svg, zerk szépen lesérül shield nélkül és healelgetni kell.) Duoban is elég jó a kaszt rvsrben háááát oda inkább skald a speed és minimális CC miatt szvsz :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
én tegnap este jöttem haza,kicsibors még törökben van,jövõhéten lesz,én ilyen random nyomom most,amikor idõm engedi,kb augusztus végéig nem is nagyon leszek benn,nézz be ha vagyunk vagyunk,ha nem nem :-)
Botond
warden > all fyi
Ebben én nem látom azt, hogy 'midgárdban' vagy ilyesmi 😛 Már nem mintha kötözködni akarnék, de télleg félreérthetõ 😛 RvRben meg inkább vmi dwer csóka, sztem többet ér mint egy warrior, bár lehet rámcáfol vmelyik middi itt..
+rvsrbe is több fun mint egy paladin imo :x

paladin nem midgardi tank tudtomal :>

Aszidtem az a paladin 😛
Botond, szoktatok este nyomulni, ki probalnam tudok-e veletek jatszani, mar van ToAm is.😊

Tegnap kicsit nyomultunk, lvl 5ig es zold haromszog es piros valtakozott olyan 3seces laggom volt kb.

Botond
de excal-i tömeget nem fogja bírni a gprs sztem
Van ott olyan kari amivel nem lehet dunat rekeszteni?😊

Botond
BD,és azt tudod is talán gprs-el játszani
shamn melle tank, de igazabol ex/midben annyi tank van hogy dunat lehetne veluk rekeszteni.. szal nemtom

anti hero

Van egy baratom exca/midiben es nem reg kezdte a gamet, lvl 20 shamija van, az lenne a kerdesem, hogy szertnek 2en nyomulni es milyen karit erdemes a shami melle csinalni.
Gondolom caster nem igazan jo ilyen duoban.
Meele classok kozul melyik lehet jo, amit esetleg RvRben is lehet talan hasznalni, mar ha oda jutunk.😊

Sajna hibiben az eldemmel ezzel a gprsel nem igazan lehet haladni, ha csak nincs jo kis pl 4finsnel.😊

Botond
na meg warden se megy már le >.<