43179
-
#32417 lófaszt,ha kapsz gpt meg 2 instát,akkor te moc helyett elfutsz a másik irányba,és mire meghalok addigra nézel vissza mocolni,és csodálkozol,hogy jéé 2shotoltak :-P -
Kalinka #32416 szerdán el tudsz vinni ML4-re? én meló után megyek pestre... -
Kalinka #32415 chanter is nagyon morcos tud ám lenni moc-al (ha kap két instát/gp/healt :DD ) -
#32414 nekem már volt saját keepem többször is :-P komolyan mondom még egy pár ilyen beszólás és megsajnállak annyira égő vagy ^.^ -
#32413 :))) Meg jo, hogy nem itt van a bonedancered :)
Kozben eszembe jutott, mit kell meg csinalnom, mielott kilepek. Claimelni egy keepet. :) Majd megkerek egy guildet, hogy adjak at. :DDD -
Kalinka #32412 én leszek este odinban, rajtam dingelhetsz :)) -
#32411 az csak tájszólás :-o -
#32410 Nem, annak a Midguard tudhato be, aminek ellenben sok hibi is aldozatul esett, biztos Camelotban nyaraltak :D -
#32409 inkább a félanalfabétizmusnak ami széleskörben eluralkodott albionban tudnám be :-) -
#32408 De biztos az az oka, hogy a Prydwen kiejtese nehezkesebb a magyar ember szamara, mint a Prywden. :) -
#32407 na jó,de hát ők ott is tartanak szellemileg :-o -
#32406 AoD talalkozon is mindenki Prywdent mondott. :) -
#32405 nekem alig 10 hónap alatt sikerült ide eljutni :-o de eleinte én is kevertem :-) -
Bhalage #32404 -
#32403 Majdnem 3 ev jatek utan rajottem, hogy Prydwen es nem Prywden :DDDD -
#32402 Haha. :D -
#32401 mivel én fogom tolni accával rá fog érni ilyesmire :-) -
#32400 Bah. No mindegy. Akkor majd FH-n elbucsuzom tole. :) -
#32399 ML4 prereqre ráadásul egyenesen Jimboval megyek -
#32398 ml4-5 prereq raid van este :-o -
#32397 Tok jot szorakoztunk megint Ara theujaval duoban. Persze teged nem oltunk meg, szoval nem volt tokeletes. :D Ha minden jol megy, akkor este leszek RvR kozelben utoljara egy ideig Killerrel, szoval szedd ossze Jamieket. :D -
#32396 rp whore! -
#32395 Kevesebb, mint 5k! :) -
#32394 már tesztel anno az előzőt is, most még szeb lett meg raktak bele pár oprciót, de én 1 óráig bírtam -
#32393 ugyanaz amit übi írt,egyébként nem tűnik rossznak,csak mivel nem lesz havidíj össze gyerek ott fog hackerkedni,mint battleneten -
#32392 én egy nagyon minimális szinten, nem rosz igazibol de nem mélyedtem el benne tulzottan. -
Fidelcastor #32391 Valaki kiprobálta innen a Guild Wars-ot most hétvégén? -
#32390 ami a 200+ postot illeti annyira masszív unalom hegy pry/hib atm,hogy számomra ez cseppet sem meglepő :-) -
#32389 hahahaha :p -
#32388 nemtom mennyire figyeltél a threadbe 3, azaz három ember állítja hogy mi mindig zergelünk és tegnap elég soxor kikaptak tőlünk. Én tökéletesen megértem hogy szar dolog veszíteni mert mi is szoktunk, de hogy ezért 200+ postot generálnak egy fórumon az picit nevetséges -
#32387 látom azért max az első postig jutottál , mert 3-4 bizonyos hibin kivül mindenki más azt állitja hogy mindig fgvel megyünk, szoval ez érdekes :p amugy tudod mi a legérdekesebb ? hogy ilyen hülyeségről képesek 200+++ postot termelni az emberek :) IRCn tegnap ezen röhögtünk egy csomoan hogy ennyi barom is csak hibibe lehet :D mondjuk azt barlennannal is dumáltam és megegyeztünk hogy csinálunk majd előre lefixált helyen fg vs fg vmi hw vagy gorge vagy ilyesmi helyen aztán azota nyugika van ott is. -
#32386 mindenkinek megvan a maga keresztje,anno hibibe is mondtam hogy ne bojgassuk ezt a témát nyilvánosan :-o -
#32385 botond, ha te gyerek korodban egyszer bepisiltél az azt jelenti a mai napig rendszeresen bepisilsz?:)
mert ahogy nézem nálad ezt jelenti..
-
#32384 Na ja, de ugy gondoltam jol fog kinezni az aluljaroban a 3 diploma. Ha meglatogatsz ott esetleg, akkor nem csak tablettas bort fogok inni, remelem. :DDD -
#32383 40évesen már hova tovább képezni magad?6általános is szép teljesítmény tőled tbh,és az se von le semmit érdemeidből hogy ebből 3 első 3 második osztály \o/ -
#32382 Muszaj, be szeretnem fejezni a fosulit. :) -
#32381 nfbe lesz a nagy RP farmolás és most hagyod abba?bullshit m8! -
#32380 Mar csak 13.554 rp kell meighty. Szal gyere ki Odinba valamikor Jamieval, ha meg latni akarsz. :DDD -
#32379 "Has anyone ever seen AOD run 1fg?" ,nem látom benne azt hogy tegnap,mintha arról lenne szó,hogy "valaha",de elég korlátolt az angol tudásom,szal lehet tévedek :-) mindenesetre még élő ember nem látta AoDot csatát nyerni legalább 2 stealth add nélkül,és ezt olyanok mondják akik első naptól itt rvreznek keményen Steveh meg leugatja őket hogy ő jobban tudja,mert már rég rr2es volt amikor tourin még csak rr8 meg ilyenek :-D mondjuk céltalan flém az a thread is mint minden szó amit itt sg-n ráfecsérlünk :-) -
Bhalage #32378 de a thread ami FHn van az tegnapi vagyhogy es _tegnap_ eppen 1fg AoDs grp kozlekedett. (amibe 5-6aod emberke volt) az meg szomoru hogy az elso uberleet rr8as balfasz nem birja felfogni, hogy ha MGnel harcol akkor akarva akaratlanul stealther addot kap, tudod mit leszarom, excalon ez teljesen termeszetes talan kerdezd meg rockot vagy a tobbieket mi a velemenyuk. rankjottek, kitapostuk a beluket (adri a beltaposo masina =) ha tudtuk.
egyebkent bocsanatot kerek hogy elmondtam a velemenyem, ahogy en latom. remelem nincs harag.