Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na azért még láttam pár dolgot kaját/italt nem lehet használni harcban arra ottvannak a potionök(szintén timerrel ami nem olyan kevés egy harc ideje alatt nem nagyon töltödik fel).
Az meg hogy lvl1-10 itélet meg az xp-zést az egy vicc;p a legtöbb game-ben kurva könnyû az elsõ néhány szint.
én lvl28-ig vittem el egy warrior-t még anno, és amiket írtál nagyon felületes tapasztalatok sztem.
Persze sok minden igaz abban amit írtál, de a dolgok 70% csak a játék elején tapasztalható/vagy így van a többi mmorpg-ben is.
Lourker
Az meg pl. daocban is úgy van hogy nálad jóval magasabb szintû mobokat szinte minden classal meg lehet ölni
Lourker
Na egy ork warriort is felhoztam lvl 10re: ez már kicsit kevésbé tápos mint a shaman. Értsd: itt már egy MINIMÁLIS kihívás van, HA magamnál 2 szinttel magasabb mobokat ölök. Vagy azonos szintûbõl kettõ támad rám 1xre.
Kár hogy a nehézségi fokot ennyire elb@szták, ettõl eltekintve egész kellemes a game. Meg az idióta lassu mob respawntól, ami miatt a questek 1/3-át NEM ÉRI MEG megcsinálni, mert túl sok idõ míg az ember összeszedi a kill számot. (gyk. minden játékos azokat a mobokat kempeli a questek miatt)
Másik ISZONYATOS hiba: a casterek KÖZELHARCBAN is tudnak castolni. Ekkora baromságot utoljára az AOban láttam (nem is nyomtam tovább másfél hónapnál) Ki az a barom aki casterrel játszik (mondjuk shaman) és elkezdi közelharban használni a buzogányát, ha castolhat is helyette? Még jó hogy együtt nem mûxik a kettõ. Csak azt a castolást interruptolja az ellen ami akkor van folyamatban mikor pont odér hozzám. Aztán a többit már nem. Ez shamanra meg warlockra is igaz. Minek akkor a pet??? DAoCban a cabalisttal kellett egy kis stratégia gyakásnál, hogy a petet támadja a mob, és ha rám fordult menekülnöm kellett. Itt meg? Van ugyan 2 DOTom, de minek? Két gombot kell használni, a pet támadást meg a DD gombját. Oszt kísz. 5 évesek elõnyben. A shamanról már nem is beszélve: a DDjén kívül MINDEN varázslata insta. (azt még annak veszem amihez 1mp idõ kell)
Szóval harc a shamanommal, akinek cucca természetesen kaka: balclick a mobon, futás közben. A DD buttonja (illetve rajta a szám) kivilágosodik amint elég közel érek: megállok, majd 3x megnyomom a gombot. Figyelem! Itt az egyetlen nehezítés: a 2. ill 3. megnyomást akkorra kell idõzíteni mikor a csík a 2/3-ánál jár. A 3. DD után odaér a mob: 2/3 de minimum fele arányban már hulla (attõl függ magasabb szintû-e nálam). Ilyenkor már macéval is leverhetem, DE van 2 insta DDm is (vagy egyik DOT, fene tudja már). De persze a sima DDm is mûxik közelharban is, szóval az insták feleslegesek is.
Ha megtámad egy második mob is castolok egy totemet. Mondjuk azt ami DDzi õket. Ennek a castolása is kb 1mp. Ha 3. mob is rámjön akkor már nagy a baj <#wow1>#wow1> Ilyenkor a teendõ az átlag 5 éves amerikai képességét már meghaladja: F1et kell nyomni! Aztán meg a heal buttont. Na ez kb 1-2 mpes cast, szóval ha már üres health barnál kezdtem el akkor késõ. De lehet a végleges kiadásig ezen még könnyítenek. <#vigyor1>#vigyor1> Aztán ÚJRA rá kell kattintani a mobra, hogy ellenség legyen kijelölve. És megint insta (ez a 2 db 20-30mp es timeren van) vagy csak sima DD (ez nincs timeren, de kb. 3mp castolni) Vagy mazohistáknak mace. De ez még semmi. Ha esetleg nonstop 10 percig tartana a csata 5-10 mobbal akkor szükség lehet némi health potion hörpintésére is. Ez természetesen szintén insta, és csatában is mûxik. FIGYELEM! Negyedóránként csak 1x használható! Miután a "hõsies" csata végetért, hõsünk leül? Ugyanmár! Nem egy amerikai gyorséttermi dolgozó! Lohol rögtön a kövi célponthoz, mire odér a health + mana barja újból 2/3on van (minimum). (igaz ez lvl 10en, lehet 60on már többet kell várni) Ja vannak olyan kaják meg italok amik 12-20 mp alatt töltenek 60-4000 (NEM ELÍRÁS!) hp-t vagy mp-t. Ezek használata közben hõsünk leül. Csatában se mûködnek. Hogy lehet ez, nem értem. Gondolom a retailban majd kijavítják <#vigyor1>#vigyor1>
Rest system: 10 óra nonstop game után (ugyanazzal a karival) az állapota: RESTED (200% xp after mobs). No comment. Megnézném mikorra vált TIREDre, csak sajna a szemem nem bír ki 16 óránál hosszabb monitorbámulást egyfolytában. Vörös lesz mint a nyuszikáé.
Eddigi karijaim és véleményem a kasztról:
Shaman: übertáp. Mint egy DAoCos tank+nuker+healer egyben. Kihívás nulla. Van mindene. Tápos felszereléssel neadjisten buffbottal simán leölne egy kisebb csapat lvl 15ös mobot lvl 10en. Ajánlott: 4 éves kortól (öngyógyítás miatti célpontváltás miatt)
Warlock: mint egy cabalist + necro együtt. Van neki életerõ elszívása is ... lvl 4 en. Vagy csak úgy rémlik? ... Klasszikus 2 gombos karakter, ajánlott 3 éves kortól. Van neki petje is, de minek. Gyógyítani se tudja magát, de nem is kell. Mivel páncélja is kaka lvl 10en még BBvel se tud leölni egy csapat lvl 15ös mobot. De kár. Nem is jó itt semmire <#mf1>#mf1>
Warrior: pure tank. "pure" tank. err ... mint egy tank + support kari egyben. Van neki rootja. Úgy fél perces. De timeren! Van DOTja is. Úgy híjják bleeding. De attól még DOT. Egyszer kaptam egy tárgyat questbõl, az vmi 120-as hp leechet csinált. No comment. Nem tápos. ÁÁÁÁÁ dehogy. A "képességeit" (igazából ezek is spellek) a rage-barjából fedezi. Ez annál magasabb minél többet üt vagy ütik. Vagyis csatában sose fogy el. Vicc. Azért a shamannal hamarabb szétszedik, mert nincs gyógyítása. + lvl 10-en még húzni se tud. Ezért csak 5 éves kortól ajánlom.
Ha mondjuk a fentiek ellenére mégis meghal az ember akkor sincs gond: megjelenik ott ahol bindelt, a térképen szürke nyíl mutatja merre van a holtteste. Miközben odamegy nem támadja senki (mobot se lát) odérve nyom egy resurrectet. XP VESZTÉS NINCS. Illetve van. Ha ahhoz is lusta hogy kövesse a nyilat. Ilyenkor ahol megjelenik INGYEN feltámasztják, csak kb fél "bubi" XPjébe kerül a dolog.
Azér nem lenne ez rossz game. Interface 5-ös. Szolgáltatások (mailbox, NPCtól érdeklõdés után nyíl mutatja a helyet a térképen, stb) szintén 5-ös. Küldetések jobbak mint anno a DAoCban. Változatos zónák. Kiszedném a közelharci castolást, és akkor elmenne egy lightos DAoCnak. (Mármint nehézségi fokot tekintve, mert a DAoCot a ToA kinyírta, az már nem jó game.)
ui: Fidel zónánként 20 quest lehet nálad egyszerre. Fogadj el mindent, aztán ahol mások is kempelnek rögtön dobd el (abandon) Minden zónában különbözõ questek vannak. Nem érdemes mobra várni.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Vissze kell vinnem a >#&@[ bátyám cd-jét, 3kor meg megyek vidi mecsre, utánna 6tól meló megint, szal csak vasárnap dél körül leszel kb.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Van már 1 lvl 13as UD Warlockom WoWban, de eddig nem estem hasra a WoWtól. Fõleg ahogy 1esek beharangozták. Még az elején vagyok igaz.
Küldetés rendszer meg nekem nem sok újat mutatott. max annyi, hogy mostmár a játékidõm 2/3 rohangálás innen-odda.
LvL 5ön majdnem abbahagytam amikor 20 valamit kellet gyüjteni valami mobtól amiból 4db jelent meg 2 percenként, DE ráadásul ez a 4 is random dobta vagy nem, és voltunk rá 6an. 1 órán át bohockodtam ott aztán töröltem a küldetést is a logból. Elég mulatságos+ bosszantó, hogy mindig ugyanott jelentek meg és a játékosok ráálltak a spawn pontra. A WoWban meg az lootólhat aki elsõnek megüti.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
anti hero
anti hero
zzz
mik vannak oO
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Info : #daoc.prydwen Rockety - közvélemény kutatás
egyebet nem mondhatok.
LITER?????
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
btw amelyik fg azt a groupunkat nem nyomja le, ott igen komoly gondok vannak 😛
mondhatnám erre, hogy vak tyúk is talál szemet 😊