Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
tudom,megszámoltam utána killspammot :-) mind1,rp az rp nektek meg jó lecke volt,hogy nem kóborlunk hibi frontierben hivatlanul :-P
5en voltunk :p
Botond
mi most majdnem ugyanez csak champ helyett még egy menta grouppal nyomtuk ki maelt
Botond
champ lehet battlemaster,és második ment/chanter helyett BM jó elképzelés imo

champ+warden+2x druid+ment+eld+bm+bárd szerintem elég jó lesz,mire fel artizzátok meg MLs meg minden kijön 1.71 és megint lesz normális rvr is
Botond
nincs range,és kevés utility,és kell az a 3 cure mezz(bard+2menta),midi grouppok is a 3 cure mezz miatt OPedek nem csak az aestun miatt imo
Botond
oké,köszi
Botond
nemtom,de most volt stun immunity mégse tudtam chain grapplézni a jónépet,de nemtom mióta,mert 2 hónapja nem játszottam wardennel kb rvrbe
Azért írtam, mert már tegnap kezdõdött akinek van fileplanet acca. Jõvõ hét hétfõn meg mindenki jöhet arra a 2 hétre amíg tartani fog.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Beraktam a tank gombát a terembe+ felbuffoltam. Meghúztam vele a nevest és az ajtó bezárult. Animistával meg kintrõl gyógyítottam a gombát. Ajtót leverted. Zak a 30as animistával én meg az 50essel gombáztam(FoP alattunk)kintrõl. Szóltál mikor már nagyon kevés élete volt és mindenki berohant. Beértünk a terembe pont meghalt, te felvetted a SoK-ot és kifutott mindenki. Visszausztunk Aerusba és utána mehettem xpzni SHba.😊)

WoWtól elhányom magam :< nagyon jónak kell lennie OPEN betanak ahoz hogy foglalkozzak vele imo :>

zzz

mióta?

zzz

Inkább a WoWba kezdjetek.

nah, lehet dmg output fos lesz de DEBUFF ranged DDhez kell, ne feledd no more powr relix + az összes casternek jön a debuff tõle szal nem olyan rossz az +pet

zzz

Botond
és grapplenak reuse timere van mostmár
Botond
vanaya volt az invader :-) rudespammolt amikor egész harcot vágig állt grapplében :-D
Botond
2ment/eld a vége az elsõnek és jó imo,chanter NFbe szart se fog érni
druid, druid, bard, warden, hero, light/mend mentalist (demezz kell), mana eld, mana chanter sztem elég faszán aprítana mind fg vs fg, mind zerg ellen.

vagy

support ua, hero/champion (nem tudom hogy lehet-e battlemaster), menta (talán egy bard menta helyett, de annak nincs dmg szal nem jów), light eld, blademaster ez meg fg vs fgbe sztem nagyon jó setup

zzz

megkéne erõlteltetni magunkat = értsd õk is nyernek, mi is nyerünk, RA-kon, addokon, szerencsén, ki látta meg a másikat elõbb dönt.

zzz

Botond
szembõl lementek 30sec alatt,erre következõre hátba kaptak,több mint érdekes btw
egyszerûen túl sok midi van, nem rvsrzünk sokat (heti 2-3 max 4 alkalom, 20-21tól éjfélig)... de még égy is sokszor fordul elõ hogy nincs mit ölni órákon keresztül, ritka unalmas. Hibiként meg mindig-mindenhol van enemy.

Botond: nah, nem lesz ott gond. Excalon körülbelül 2-3 hibi, 1 talán 2 alb grp van amihez különösebben megkéne erõltetni magunkat, szal nem lenne itt gond hibiként sem ( mi ggkén + groove + bc grpjáról jött régi guildmétektõl info hogy állandó szopás van ha fg vs fg 😛)ezzel szemben odin 2-3fg nem túl erõs gg, emain random albok szal sztem jó móka lenne (lesz).

zzz

Botond
addigra hazaér asszony,meg holnap szüret,még egy kis rohangálás és alvás
Botond
invader einhjera ilyesmik voltak,volt pár flammen herra,log nem elég hosszúnincs név :-o
Uberlama
remisk, valgair, minn, osril, delg, stb volt ? kétlem tbh ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
8-fél9ig maradjatok még és lesz moka meg kacagás :o

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
mostmeg raisthlin és co ment a levesbe igaz ez nem volt fg :-o asszem
Botond
ROFL,rr3-4-5ös random grouppal maelstrom rr11es groupját most raktuk lapátra :-D
Botond
tévedsz,jövõhéten lesz
nekem úgy tûnik hogy csak ezen a héten lesz ML4 javíts ki ha tévedek 😄

Botond
jövõhét,eheti raidek cancel thx to mass LDs,sponsored by goa \o/
még sem tudok menni ma ml4re...ha van szabad kapacitásod vagy gatyónak akkor nyomjatok fel pls 😄

(rakjátok fel nailah-t is 😛 )

miert ?

anti hero

Hangianix
Nem igazan, de mivel altalad is ismert okok miatt este nincs igazan idom jatszani, igy nem volt mas valasztasom 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Summa cum laud-éra hajtassz, mi? <#nezze>
Hangianix
De, eleinte arrol. Ellenben ha van acc, akkor a tanulasi idomben jatszok es nem szeretnem elcseszni az utso evem.

Btw eleinte nem arról volt szó, hogyha meglesz NF elött az rr8, akkor nem hagyod abba? 😊

Ps: és grats ofc 😊
Hangianix
Mintha akarnek meg jatszani Killerrel az iden. 😄 Mellesleg sose vagyok egyeduli cleric (ezt gondolom sejtetted 😉 ), a speccembol egyedul a 100% rezz es a gyors single heal hianyzik.

Botond
lowRR hib halott dolog lesz 1.71-1.72ig legalább,és közepes RRen is kemény szopás van kinézõben,de még highRRen is
Botond
mondjuk neki már mind1 :-)
:-) hibernia4tehwin\o>

úgy néz ki megdingel guild nagya rr7-rr8 és megyünk hib/excalra jól 😛 szal chanteres dolgot teljes mértkében lehet hanyagolni.

ps.: szegény hanginak elintéztük hogy életében ne kapjon több grpot szvsz 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
Dori bazzeg ez a reroll today baromság prydwen szekcióban lolz :-)
Botond
Fidel, SoK-nál mi is volt a technikánk?már nem emlékszem,az a lándzsa amikor levertük az ajtót,de utána hogy is nyomtuk le?
Botond
ja gratz kthxbye
Botond
rofl
lourker nem ér rá, még mindig azon a számon gondolkozik festékért menés közben 😞

zzz

Hangianix
Jo, de meg megvarom Lourker novellajat a topicomban 😄

grats and fo then

xD

zzz

Hangianix
Na meglett. 😄

Hangianix
Jamienek uzenem, hogy azert rohangaltam Odinban meztelenul, mert gyors suicide kellett 😄

Hangianix
1.7k :<

Botond
na mivanmá?megvan a 2k vagy nincs,nem tudom tovább visszatartani a lélegzetem :-o