43179
-
#34619 Ellenben a kutyadat istenitette Mers! :D -
#34618 hát az elejét nehezen tudnám megkérdőjelezni,hiszen mindig is csodáltad gigit,nem annyira mint engem,de azé eléggé :-D -
#34617 Az. Regi sokkal jobb volt :< -
Mersain #34616 Mar az eleje vagy a vege =) -
#34615 ez az utolsó mondat legalább annyira a valóságtól elrugaszkodott,mint gigi azon állítása,hogy albion az örök gyenge realm :-) -
Mersain #34614 En egyertelmuen a multrol beszeltem mikor te kb azt nyilatkoztad hogy alb mindig is a leggyengebb volt.
Es igen reg jatszottam Daoc-al utoljara (asszem 1.69 volt az utolso patch) es tobbet nem is fogok az is biztos. Persze vannak akik meg most is jatszanak de minek =).
Mindazonaltal csodalom kitartasod az elert eredmenytelenseg ellenere is... -
#34613 ez de randa, be se lépek többet a cabámmal ha lesz catacombs >.< -
RogueGigi #34612 Tényleg, volt valaki, akinek már sikerült? lol :) ez így tényleg jó példa volt! :)
Te nagyon a múltban élsz mersain, de hát így van ez, ha az ember kifogy az érvekből :) Tehát, mikor is játszottál utoljára? -
Mersain #34611 2x vertuk mealt 2-obol masodik halal nelkul szal nevetseges volt.
Sav heacen meg addig tartott amig healereket tamadtak elsonek nem tankot mid oldalon lehet rougegigi meg mindig itt tart azt nem erti mi van. =)
Sorcot nem tudjak eletben tartani? Pe nek sikerult. Perszi 1.65 ben mindig kimarad sirasbol a bof meg a sos de hat ez mar csak igy van.
Sorcnak meg nincs akasztasa insta csak 2 ae meg 2 single + a 2300range -u amnesia amit rekord speeddel castol valamint a 400 as ae rangeu vazak mezzje szal tenyleg fos minden tekintetben. -
#34610 Azt hozzatennem, hogy Skald1 a tortenetben a BG3 reme, szoval jol tolja nagyon (a masik ketto nem). :D -
RogueGigi #34609 na, ez a lényeg :P
dolgozom, ilyenkor nincs időm fogalmazgatni :P -
RogueGigi #34608 HAHAHAHA :D
én nsel találkoztam így nemrég, ott kummantott a legionary háznál stealthben, szerintem wcn volt, vagy kajált :P -
#34607 A fure? :D -
#34606 uj caba pet modell :( -
#34605 hát ennek a felét se értem :-D de nagyjából kitalálom mire gondolhatsz :-D -
RogueGigi #34604 naja ez így van. nekem volt olyan, datanet szaraxott, láttam mi történik körülöttem, de tőlem nem mentek el adatok, így gyakorlatilag végignéztem míg egy luwi rr5 ranger elkalapál :P veszélyben volt a klaviatúrám eléggé rendesen :)
amúgy ebay dologban is van igazságod kétségtelen. pl ott van zorena, tökmind1 hogy játszik, nekem arcom nem lenne egy másik karival játszani, miután rr7 lett,és utána grats tread fh-n mikor megvan rr10 :) tiszta lol lehet az az ember irl :P mindezt úgy, hogy zorena új szintre emelte bennem a cleric fogalmát, pedig herbal se volt rossz szerintem (persze ez is attól függött mennyire volt beszívva, elmondása szerint mindig amikor daocozott, csak különböző szinten :) brutál mennyiséget jointolt, aztán meg sírt mikor a dealerje elköltözött :)) ) -
#34603 En bg3-on oltem meg 2 karit egyszer 3-bol es eletben maradtam, futott a skald, mogotte meg 2 (skald es hunter). Skald m8 nekiment a fanak es a masik ketto is. Amikor ugy 5 masodperc mulva is meg ott futottak helyben, akkor elkezdtem loni. Skald2 kihalt, majd hunter is es az elso loves utan jott vissza afk-bol Skald1.
Namarmost, az ok, hogy egy kari elmegy afk-ba. De hogy mind a 3, foleg az aki vezet? :D Ehhez mekkora esz kell mar? -
RogueGigi #34602 wow, szerintem te 20évvel tovább fogsz élni mint én :) -
#34601 Ilum akkori (meg tank) grpjat, csak a maelstrom guild grpja verte 60-40 aranyban, igaz, akkor meg csak rr7-8 voltak. :D Na meg a hibbik kozul EC. Sose ertettem miert nehezebb hibi tank grp ellen jatszani, amikor elmeletileg a midik sokkal jobbak (nem skill wise). Es most hagyjuk ki azt, hogy hat mert Pry/Hib-ben mindenki skilles volt, midiben meg nem.
Van egy Exc/Hib video, talan IGRvR a neve, 4 bm van benne. Nem uber grp, de nem rosszak. Van egy csata benne JH ellen, nyerik a mezzt a hibik, megolnek 2 midit es kihalnak. Kb. ez a jelenet lenyege. :D Arra mar nem emlekszem, hogy az a 3 svg, 4 healer, 1 shammy JH volt, vagy eppen mas osszeallitas.
Hibi tank grpra a masik pelda a BaF lehet, nem tudom, ugyanazok jatszottak-e benne, mint Pry-n, de a Book of Luv videokban van egy par NP elleni csatajuk, ahol nyernek. -
#34600 esik az eső,meg az eheti adaggal végeztünk,ma csak nagyival mentünk ketten,vittük a kutyát is,2-3órát kint voltunk,a kutya szaladgált mi levegőztünk,amikor eluntuk hazajöttünk,utána elkezdett esni,szal épp időben untuk meg :-) -
#34599 rr2es savagét lenyomtam,aztén egy rr9es a 6sec pbt 2 pulzálása között kicsapott :-D szal savagéja válogatja ott is :-D -
#34598 meg még annyit,hogy wardennel lebasztam BDt is 1vs1be (igen 50est),de ez nem azt bizonyítja,hogy warden annyira godmode lett volna az adott patchben,hanem hogy az a BDs srác marhára azt se tudta mivan,valamint lenyomtam SBt+healert egyszerre,ami szintén csak azt bizonyítja,hogy az a 2 srác kemény erőfeszítések árán kihozta a minimumot a 2 kariból,valamint a jó ég tudja hány highrr mincert/infilt/scoutot vertem le 1vs1,mégse mondja senki,hogy OMG a warden godmode a 0sebzésével :-P szal az ilyen eldivel lenyomtam 4 srácot amiből 3 tegnap vette ebayen a karit a 4. meg afk volt szintű storyk annyira nem mérvadóak :-D -
RogueGigi #34597 mivan, nincs több metszegetés? vagy szombaton büdös a munka? :)
ez így van. a szerverek különbőzőek, itt savage heaven volt, pryden szerintem fele ennyi savage nem volt. igaz a populációja is kb a fele volt :P ezért mondom, hogy pryd alapján kiindulni szerintem tévedés.. -
#34596 "Amúgy hiába mondassz akármit, amíg nem játszottál excalon alb oldalon, szerintem nem tudsz reális, vagy mondom úgy objektív véleményt alkotni" erről annyit,hogy BS :-D -
RogueGigi #34595 1.65ben játszottal excalon albiban? bakter, mérnem szóltál? :P
sorc 2 ütés volt savagenek is. nemtom hol játszottál, de excalon a jó savagekkal dunát lehetett rekeszteni, 1ütés 6-800 körül, 2secenként, mintha nem is nerfelték volna. amúgy uber cc kari a sorc, csak nem lehet életben tartani, ellentétben egy barddal, vagy healerrel :P és nincs instant interruptja semmi, nem úgy mint a másik kettőn. vagy tudsz valamit amit én nem? :P -
RogueGigi #34594 Nemazabaj, hanem ha nincs vmi flémelni való, akkor a kutya nem ír be semmit.. Átvettem botond szokását, de eddig qrva jól működött :D
Amúgy hiába mondassz akármit, amíg nem játszottál excalon alb oldalon, szerintem nem tudsz reális, vagy mondom úgy objektív véleményt alkotni.
Kimentem eldivel tegnap kicsit pryden.. hát lol de most komolyan. 3-4 fős grp az elfoglalt hippi vár mellett hw-ban, odamegyek 2pixeles luwimmal (sötét volt, uccsó pillantyúig észre sem vettek :) ), cleric m8et kijelöl, stun spam (biztos ami biztos), insta s/c debuff, pbae pbae csatt 1k rp. sorc m8ek szerencséje volt, mert resistolta stunt (bazzeg minceremmel mérnincs ilyen szerencsém..), és ezekután moccolt, és stabil 354 körül ártott, szal inkább visszaportoltam towerba 1% (egy százalék) hpval :) utána 2seccel kiportoltam, és mivel szegény sorc ki akarta használni moccát, így gyorsan célpontot váltott, szinte élvezett volt nyúkolni bele párat :)
stun a casteren oped. az. nincs vita, mert én mint hibbi (is) mondom ezt :) s/c debuff is az, clericen instant 500hp szopókanyalóka. jójó, az mindenkinek van, és pont a sorcra rakták albban, nem mondom, hogy nem hasznos :) -
#34593 hát ez télleg nagyon finoman volt szólva :-D -
Mersain #34592 Az meg ,hogy sorc szar cc kari hat finoman szolva egyedul vagy a velemenyeddel szerintem. -
Mersain #34591 1.65 ben savage nerf volt es akkor magasan alb volt a legerosebb. Tom mert mind2 realmben nyotam es kedvem elment albiontol annyira nevetsegesen vertunk mindenkit Ilum groupjaval ami epitett ugyan de megis csak mixed nem osszeszokott arcok es nem is annyira high rr volt. Ezzel szemben nem volt konnyu nyerni mid oldalon igaz low rr -ek voltunk de azert erzodott. Ha meg kicsit is jatszottal volna savage -el akkor tudnad hogy nem igy mukodtek a dologok ...
Np re meg ne hivatkozz mert albionnal rr2-3 groupjukkal vertek amcsi rr10-11 es grouppokat siman szal nem hiszem hogy ez barmit is bizonyitana( foleg mert negyed olyan jo nem vagy mint ott a leggyengebb player). -
#34590 főleg,hogy igazi játszótéri keverék a fajtája :-D -
#34589 Na ja, de fajtaja kozott o az elso. -
#34588 kutyám is csak rr9ig vitte a BDt,az még szinte lowrr :-D -
#34587 mostmár nem is érdekes egy féléve az egész,csak "nosztalgiából" nyomok el néha egy egy ilyen félmondatot :-D -
steveh #34586 ilyenkor mindíg kaparom a falat de tudom ,hogy direkt cinálod :) -
#34585 Szereny 3L2es velemenyem szerint, az uj classokkal jobb lett a balance...mert ugye alb oldalon az emberek nagyobb szama miatt tobb az idiota, es ok nagyon jol feedelik a tobbi realmot, volt szerencsem parszor egy jo grpba kerulni...RR3as grpba(igen nekem ez mar jo:))...mincer,sorc,pally, raver,icer,icer,cleric,cleric...es rendesen jok voltunk...futottunk ossze RR5-RR6 os hib mid gank grpokkal, hib zerggel, es 6-bol 4x mi jottunk ki gyoztesen,szal nem panaszkodom....ha maglatom,hogy egy high RR grp nyir ki minket, nem szolok egy szot se, ez van...minek mentunk oda.
Szvsz a sorc istentelenul jo rvr kari soloba grpba egyarant, de egy jo reaver twf3-al, ml8al, RR5osen felulmulhatatlan...plane ketto...szal alapvetoen jobb lett az rvr,attol fuggetlenul,hogy barmekkora alb zerget, kepesek a hibek 2fg-vel haza vagni...ugyanis a bainsee-nek is megvan egy regi ismert bugja...mint a pbaoe-zo chanter, icer, eldricth-nek...mert ugye ok bizonyos helyeken...hid, varfal at tudnak utni a falon...ugy 200 radiusig...kb...na igen a bainshee is atut a falon...csak ugy 1300ig...falon at lefektetnek egy zerget...lol...a warlock meg szvsz tul opped...azzal a klassal alapjaiban van a gond...ha kicsit vki ugy fejleszti...kacagos 3000-es rangrol tud lovoldozni...3000... -
#34584 Mondjuk, ha te jatszanal a healer, vagy bd valamelyikevel, akkor nem lenne gond. De ha egy kicsit is tapasztaltabb jatekos, mondjuk a kutyad, akkor mar gond lenne. :DDD -
#34583 az ember kishitüsége a legnagyobb akadály a nagy tettek felé :-D -
#34582 Pff. Szarra interruptolnak m8!!! :D -
#34581 jó,hát ne a te korlátozott képességeidből indulj ki mr.smiter :-D -
#34580 pontosan,az idők folyaman albiont annyira felturbózták,hogy még AoD is képes volt nyerni 2 stealthaddal,nem csak akkor,ha 2-6fg add volt ;-P