43179
-
#34700 Inkabb teny. :D -
#34699 baromság :-o -
#34698 Maris jobb, mint a necro :DDD -
#34697 mert várvédést/üres vár támadást kivéve használhatatlan talán azért... -
#34696 Minden realmben van vagy 50. Csak PvE-re hasznaljak oket. :D -
#34695 mióta 200gomba/zóna limit van ez kivitelezhetetlen :-( meg ugye eleve 15gomba/animista,és hol találsz te 15animistát szerveromlasztáshoz? -
#34694 Nem igy mondanam :p Bizonyos dolgokra a gombak a jobbak, bizonyos dolgokra a theu petek. Most sok dolgot emlithetnek, de szerver osszeomlast egyszerubb a gombakkal. :D -
#34693 ja,a gombák össze vissza castolgatnak ahogy eszükbe jut a theu peteket meg szépen assist chainbe lehet rakni ^.^ -
#34692 Egeszen mas a hatasuk. :p -
#34691 az a vicces,hogy 1 theu sokkal nagyobb pet áradatot tud zúdítani,mint egy animista,és még mindig jön a sírás,hogy nerf animists nerf animists... közröhely -
Bhalage #34690 sztem ami NFet illeti albok az 1millio caster de fokepp theu petspam/sorc boltrange mezz/towerhumper firewizi ftw miatt es a hibik a kibaszott los-elkurva mushroommezok miatt oriasi elonyben vannak midivel szemben. talan azert vandorolt ez a sok relik de a varelfoglalas/vedes legdurvab modja mindenkepp a kibaszott gombazas. -
Bhalage #34689 sztem azt az aod tagok is elismerik, marmint a regi tagok, hogy regen zergeltek aka 2-3grppal mentek az epitettgankgrpok miatt, de OF vegen, ill NF era teljes egeszeben (kb azota jatszottam vagy hogy) fg rvrgrp volt aod :> es akarki akarmit hisz ugyanugy mint barhol mas hasonlo guildoknal stevehek is megkertek pl a mincereket+addot hogy ugyan mar de ne kovessenek ha egy mod van ra ><
ezen nem lehet vitatkozni, ez igy volt. -
RocketyATwork #34688 a tények közlése néha fájdalmas lehet az ügyben érintetteknek.
:[ -
Bhalage #34687 ne csak az str relicet neee
xD -
#34686 jó,hát csak itt gyártjátok az elméleteket orrba szájba,aztán a realitások mást mutatnak mindig :-D -
#34685 Mondjam azt, hogy leszarom mi lesz Pry relicekkel, de mondjuk, ha elveszik a str relicunket Avalonon az faj? :D -
#34684 Azzal, hogy hibiknel kb. 50-en RvR-znek rendszeresen, alboknal meg 5-en. :P -
#34683 vagy mégis mivel magyarázod,hogy NFben amikor zergbion rox the earth,meg elvették GPt meg ilyenek hopp 4 relic hibikhez albokhoz meg 0?:-D -
#34682 Az AoD+GoP HW "vedesnek" koszonheto. A ket guild szinei egyformak voltak es bar AoD-nak csak 12-13 embere volt, GoP-nak meg mondjuk 20, megis Steveh es az AoD ragadt meg az emberekben. -
#34681 ez csak az 1főra jutó IQval realmenként miatt volt így,semmi köze nem volt a classokhoz vagy RAkhoz :-D -
#34680 GP mond valamit? :p 3 purge a hibiken = nincs igazan mezz. OP-ben, mint ezt 1000x megbeszeltuk mar :) a hibi grpoknak nagyobb eselye volt albok ellen, mint a midiknek, a midiknek nagyobb eselye volt hibik ellen, mint az alboknak. -
#34679 ezt most ilyen elvetélt flém kezdemény? ^.^ -
Rockety #34678 azt hogy AoDra ráragadt a gúnynév két dolognak köszönhetik:
1, zerg
2, nagy pofájú guildek leölése zergel v. anélkül
:OP
Alb tankal mid grp ellen a tankra kell menni > -
Rockety #34677 :< -
Rockety #34676 minket egyedül AD szopatott kenterbe excalon, ez tény. prydwenen meg egy realmbe játszunk, szal miről beszélsz? :P -
Rockety #34675 jah rólad csak a Gol and m8s maradt fent :< -
#34674 43?egész jó,nekem 44es a pala amcsiban :-) sámánt leraktam parkolópályára egyenlőre euban ^.^ -
Mersain #34673 Jaja gl de tenyleg. 2 utes mind2 mercnek es meg is van kb. Amugy ha 2 tank ml ekkel interruptol 2 clericet es 2 castert (casternek ugy 2000+ range) akkor jo csapatod van =). -
RogueGigi #34672 ugye ugye? :P -
RogueGigi #34671 Hehe bakter, bele ne kössél már milyen setuppal vertünk el titeket :D ne lolkázzál már. Pbuckék kiszopattak minket asszem talán egy kivétellel mindig, de ők ugye rr10-11 akkor, mi meg háát.. legmagasabb nem is tudom ki volt tőlünk akkor.. ejo vagy puppy, rr8-9 körül, reza meg én rr4-6, nem is tudom melyik chanter volt ott most így hirtelen, de ő is olyan rr5-6 körül (talán argomir, ő ugye friart játszott excalon egy darabig - raewyn).. meg sokat változott a guildunk is, sokan abbahagyták, nyavaja tudja akkor épp ki volt ott már.
Meg hagyjuk már pls gimp prydwent, ott nem lehetett értelmes fg fightot nyomni, komolyan mondom annyi alb meg middi stealther volt ott, hogy basic dolog volt infil add. Sosem felejtem el, clear fight middikkel mmgnél hwban, erre egyik drood eccercsak ilyen 2sec alatt összeesik.. rambo+infil m8 dupla pa+cd és feküdt szegény drood :P gl 1 droddal egy jobb fgm ellen. DH excalon sokág 10fővel futkározott toa után, azt sem nevezném skillesnek, de albzerg akkor még jóval nagyobb volt szal valahol azért megértem őket is :p
Meg érdekes mondjuk az is, minden respectem ellenére, nem rólam mondták, hogy steveh grp (azaz 2-3fg vagy több) coming. Őrzök erről még SS-t ha akarod megmutatom :P
-
Bhalage #34670 nagyon izgi az eszmecsere -
RogueGigi #34669 Aha, kérdezem én, mi lesz a charggal akkor? elhasználod, hogy megölj valakit a grpodnál? Figyelj, ha a tankok a sorcon vannak, akkor már mindenki interruptolva van körülöttük, ha a mi tankjaink nem mennek rá az nmy supportra meg casterekre, akkor szétnyúkolnak mint a szar. Hiába mondjátok, hosszabb távon az interrupt fightot nem lehet middik ellen megnyerni, csak valami nem interruptolhatóan interruptoló classal (de jó kis mondat volt ez :) ). Bd, shaman, healer, mindnek van instant ae/pbae spellje, ami interruptol, míg alb oldalon CSAK castolt van, kivéve a tankokat, amik szerinted rá kell menjenek az nmy tankokra. Gondolj csak bele, a ti clericjeitek interruptoltak, de a middik meg nem. Gl a zerkerek kinyírásához tényleg. -
Rockety #34668 najó off... :P nn -
Rockety #34667 friar BG és grapple, mi kell még ?:< -
Rockety #34666 nah, lvl 43 :P mount van már jól! cold blood is megvan, gyűjtök preparerationre :P
gigi téged majd reggel eligazitalak, most picit fáradt vagyok úgyhogy csak annyit, hogy:
aod akkoriban nem túl jó grpját 3 power relices hib pbae grpal elkentétek nem mond el semmit... én csak arra emléxem amikor fadehék elkezdték a grpjukat, pár hónapal később beállt Pbuck is azt elvertek mindenkit eclipsétől - maelmig bezárólag... az hogy excalon albok szánalmasak kivéve egy grpot már nem az én bajom.... mind HH mind Celerityvel igazán nagy gondot csak (AD) nyújtott, azaz ők vertek többször minket mint mi őket. -
RogueGigi #34665 RR7ig grpoltam mincerrel több mint 70%ban. Akkor valahogy több értelme volt a mincernek a grpban, talán a sos miatt. -
RogueGigi #34664 Tudom tudom, szerinted ők gimpek, és nem a classokkal volt a baj, hanem az ő rr10es grpjuk volt béna szar hozzánk képest (rr6os reza akkor, én vmi rr3, és igen, totál noobol játszottam, de puppet, meg ejo jól nyomta, mégeccer mondom, most utoljára, NEM a skillhiány miatt veszítettek).. ellent mondassz önmagadnak. -
RogueGigi #34663 Kinek a helyére tennéd be a mincert a kövi grpban: 2celric pala friar sorc caba merc merc példának okáért hm?
Minden tiszteletem aodos sorcnak, én már 1 éve megmondtam/leírtam, tisztelem őket, ha veszítettek ellenünk az nem az ő hibájuk volt. Pedig vesztettek ellenünk über albion ide vagy oda :) -
Mersain #34662 Ertem olyat hogy felul sebzi? Mutasd meg plz.
"expense of any defensive abilities" Tudod ez mit jelent? De komolyan studded vs slash (battler+malice) es semmi evade. Tegyuk fel mercek esonek zerkert tamadjak ami tudom elkepzelhetetlen a te grouppodba de csak tegyuk fel. En zerkerem mar 1.65-ben gyorsan halt ha 2 merc rament es adri nem volt eleg gyors. Es toa merceknek jobban kedvezett mint zerkereknek mert zerkernek volt elotte is 4+ spd-s fegyvere mercnek max 3.6 es 3.2 es combo. -
RogueGigi #34661 Available only to the Berserker class. This ability transforms the player into a Vendo beast and makes each hit that lands a critical hit, at the expense of any defensive abilities. It can be used once every seven minutes.
Ofc ofc, simán felülsebzi egy merc ezt, sima ügy :D