Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
De komolyan jatszani nem fogok, mert nincs idom ra. :<

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Valamikor benezek, ma este nem jo. Blizzard oldalrol kell letolteni?

Igen elméletileg ma kezdõdik el, csak elötte fileplanet/blizzard páros megint lehúzott jó pár embert egy 2. stessz testtel.

Jösz te is hangi?!

Lourker

Hangianix
Open beta valoban open? Azaz en is mehetek, akkor is ha soha nem jelentkeztem semmire?

Ja horda oldalon.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én a keleti zónában a test 3 normál szerveren játszom. Gennyes,Csonti néven.

Látom ez a video a vesszõparipád.😊
Normál szerveren ha megütöm,kicsapok 1 ellenséges npc-t vagy játékos akkor pvp flag van rajtam és támadhatnak+én is támadhatok.
PvP szerveren meg mindig aktív ez a zászló és aki melletted xpzik még az is kicsaphat. Ráadásul elég sok idõ elmegy az utazgatással+hogy találj valakit.
Ha te láttál 1 olyan videót ahol két guild megbeszélt valahol 1 harcot és felvette valaki az még nem azt jeleni, hogy ilyennel találkozni is fog sûrûn a játékban.
Open bétában majd látni fogod te is a valós dolgokat.

Mers ha esetleg mész wow open bétára írd majd meg melyik serverre mész plz.

Lourker

Mar szedtem le par pvp-s videot.
Botond
van ilyen besorolás,hogy mi a rangod,elõbb lower then a pedofil volt,most legutóbb lower then pondlife szal lol
ofc nem :p
csak az adminok szerint?(j/k😛)

Lourker

antiszociális elem vagy adminok szerint xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

;p

Lourker

Botond
ja és a fõ poén,hogy ezé le se bannoltak,csak amikor írtam,hogy nincs több lóvé,na akkor :-)
Botond
fentartom a véleményem,múltkor odahívtuk GM gyereket is és annyit mondott,hogy há majd poppol várjunk...vártunk vagy 3 órát és semmi,na most ez azé jó,mert papíron minden trial repoptimeja 30perc max...ráadásul 5.6-7-8 bugged kezdetektõl fogva,és egyszerûen vicc,hogy rightnow nem ér semmit,GM nem segít,meg eleve 0 a support,szal pénzt azt többet tõlem ne várjanak tbh
Uberlama
megvan :o

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
hol van fhn, melyik részen ? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

5.6-7-8 down for 12th time now,they can all FOAD irl tbh

xD

zzz

hogyhogy loál

anti hero

Hangianix
Miert?

Tafaya
nice work m8!

Botond
lebannoltak FHról :-) btw
Botond
meg ma jön ki EQ2 is :-)
Botond
ja,azon leszek :-)
Tudtommal még nincs semmise a pvpbõl az igéreteken kívûl. Szóval ha gyorsan túlvagy a pve részen akkor utána lesz idõd pihenni a pvp-re.😊

Töltsd le inkább a WoWhoz a cuccot, mert valószínû, hogy holnap már elkezdõdik.

Igaz! 😊)
Hangianix
Welcome in the club m8! Mellesleg te mondtad mar vagy 30x (en meg csak 5x) es megis itt vagy. 😊

Botond
Asszem egy korszak lezárul,ma sem volt fent ML5.6-7-8,GM nem volt online,igaz minek is?A múltkor volt,és azt mondta,hogy õ nem poppoltathatja fel nekünk várjunk és bízzunk.Számomra ez a fajta support elfogadhatatlan így,hogy fizetni kell érte.12x voltam ML5 groupsteps raiden,és 2 azaz 2 darab raid volt eredményes többi mind bebukott a játék bugjai és a support teljes hiánya miatt.Azt hiszem elérkezett az a ponz amikor nem vagyok hajlandó továbbiakban pénzt áldozni a dologra,úgyhogy 24dikén végleg lejár az accom.Addig még pár ML raiddel meg random rvrezéssel elszórakoztatom magam,ha idõm engedi.Elzárnak minden lehetõséget új játékosok bekapcsolódása elõl,és a régieket is elijesztik,igazán érdekes üzletpolitika.
Hangianix
Amit rendelnek azt nem is szallitanak Mo-ra (foto cuccok).

Hangianix
En se Magyarorszagra rendelnek, hanem ki NY-ba, de valami miatt nem fogadja el :< Es en is domborral.

Botond
de nem Magyarországra ^.^ nem bízok a magyar postában u know
Botond
domborral,ja
Hangianix
Rendelt mar valaki OTP kartyaval amazon.com-rol (szoval nem uk)?

:x

zzz

Botond
elõtte is voltak mobok CFben,de nem finsek,hanem vmi lvl50en max sárgák iszonyat ritkásan és iszonyat szar poprate-el,amikor berakták SHt,akkor kerültek be finsek meg eleve összes mob kicserélõdött CFben,patchnotesban benne van,elolvashatod ha érdekel,most új hivatalos siteon kint is vannak patch noteok :-)
Cf-be nem tudom mikor kerültek mobok de amikor lvl 35 voltam akkor ment oda elöször gos/sp/hds/gpk alliance és akkor már voltak mobok.

Lourker

Jah daoc elején nagyon élvezetes volt a pvse sztem azt se tudtuk mi a pvsp és fun volt xp'zni.

(emlékszem amikor Rock gimp nightshade-vel grpoltam hajnali 3kor és kb 20szor haltunk meg egymásután a siabrás szigeten:p)

Lourker

Botond
1.45ben kerültek mobok CFbe eleve :-) vagy melyik peccsben került be SH+sárkányok?na akkor lettek mobok CFben is :-)
ne a 2év múltán kialakult pve-t hasonlítsad össze egy betaban lévõ játék pvejével szvsz. Amikor elkeztük akkor nem volt fop, meg 4fins se igazán hanem mithras tomb meg hasonlók :p

zzz

Botond
az ma van vagy hétfõm?:-D
Az én warlockom lvl 20as. Majd holnap leírom mit tapasztaltam.

mi újság Veled, élsz még? 😄
van accod vagy mi? 😊 én nem ezt olvastam...

Ja meg kihívás ugye.. Kurva nagy kihívás beállni 4finsbe mondjuk pbae+leech. Sõt újabban fop+leech.. beszartam a játékélménytõl télleg.

Nem csak 1 buffot kaphat, viszont nincsenek ilyen gigabufferek ami telinyomja a képernyõ felét buffokkal mint pl daocban. (5 évesek elõnyben itt is ilyen alapon)
Timeren vannak a buffok és nincs annyi és fõleg nem 1 karin.

Ugy tom 1 karitol csak 1 buff kaphatom ami eleg karcsu, ezert szerintem nem eri meg 2 accot fizetni.
En mindig mosolyogtam anno olyan daocos commenteken amiket lvl 10-15 os carik utan irtak...
En nem kulonosebben elveztem amugy daocnak se a pvse reszet szal nem bannam ha gyorsan tul lehetne lepni rajta wow-ban.
de csak egy buffot kaphat a bb-tõl nem?

az meg nem akkora különbség mint itt a daoc-ban ha van vkinek bbje, vagy nincs...

zippofcy
Méér ne lenne? Már most vannak akik folyamatosan nyomják a paying for xy buff szöveget, szerinted azok majd micsinálnak a retailban? <#vigyor1>

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Botond
van BB télleg,vagy ez csak ilyen default szöveg?mert ha van elméleti lehetõség BBre akkor én bele se kezdek