Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Jösz te is hangi?!
Lourker
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Normál szerveren ha megütöm,kicsapok 1 ellenséges npc-t vagy játékos akkor pvp flag van rajtam és támadhatnak+én is támadhatok.
PvP szerveren meg mindig aktív ez a zászló és aki melletted xpzik még az is kicsaphat. Ráadásul elég sok idõ elmegy az utazgatással+hogy találj valakit.
Ha te láttál 1 olyan videót ahol két guild megbeszélt valahol 1 harcot és felvette valaki az még nem azt jeleni, hogy ilyennel találkozni is fog sûrûn a játékban.
Open bétában majd látni fogod te is a valós dolgokat.
Lourker
Lourker
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Lourker
xD
zzz
anti hero
zzz
Lourker
(emlékszem amikor Rock gimp nightshade-vel grpoltam hajnali 3kor és kb 20szor haltunk meg egymásután a siabrás szigeten:p)
Lourker
zzz
van accod vagy mi? 😊 én nem ezt olvastam...
Timeren vannak a buffok és nincs annyi és fõleg nem 1 karin.
En mindig mosolyogtam anno olyan daocos commenteken amiket lvl 10-15 os carik utan irtak...
En nem kulonosebben elveztem amugy daocnak se a pvse reszet szal nem bannam ha gyorsan tul lehetne lepni rajta wow-ban.
az meg nem akkora különbség mint itt a daoc-ban ha van vkinek bbje, vagy nincs...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)