Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
aod és a friendly addok
xDDDDDDDDDDd
<#levele>#levele>
zzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Nebu on 11/09/04
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
The overwhelming demand for the World of Warcraft open beta test has resulted in hundreds of thousands of successful signups. We have already reached our target number of testers and therefore must regrettably close our account creation pages. We'd like to thank everyone for showing such interest in joining the World of Warcraft open beta test and would like to reiterate our appreciation of your continued patience during our website outage. Please note that we will continue to analyze server population, and should there be more space for testers prior to the game's launch on November 23, we will re-open the signup pages.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
De mintha azt olvastam volna hogy nem megy a stress test/closed beta cliensekkel sajna😞.
16-os serverre mentem végül mert a 4-esen ahol a magyarok nagyrésze van ,ott van a legtöbb ember és az nem hiányzott annyira.
Lourker
te postjaid meg amúgy is mindig annyira ragadtak meg bennem mint valami lejárt kaja ezért panaszkodtam hogy hát kérem szar van a levesbe mer nem megy :pp
kemény 250 mega jött le fél 11 óta, szal nyomtam neki egy cancelt és reménykedek hogy ismerõsök közül valaki törülmesebb lesz és felkarcolja nekem egy dvd-re 😞
mert lejött nekem 15% és utána a csávesz beszüntette ahonnan töltöttem vagy nemtom mert már nem müx.. nem nagyon szeretném ujrakezdeni ha nem muszáj mert 15kb/sec fölé nem nagyon ment...
anti hero
bocs a sok hulye kerdes miatt de nem nagyon foglalkoztam vele.
anti hero
Én nem, de jól felbaszta az agyam a fileplanet az biztos.;p
Lourker
Hangi torold plz 😉
Amugy grat (megkesve bar...)
zzz
Mondom vársz egy kicsit és min.re állítod uploadot jó lesz(legalább is nekem jó volt). Aztán lehet túlterhelt a server mert a sok hülye😛 ma kezdi el tölteni.
Lourker
Lourker
Lourker
Lourker
érdemes net limiterrel leállítani az uploadot úgy jóval gyorsabb lesz.
Lourker