43179
-
#34740 Nem :DDD Seddes a srac karijanak a neve. -
#34739 Rambo chanterja?:-D felrakom én daoct,és nyomhatjuk együtt ^.^ úgyis érdekelne,x800xt prvel hogy néz ki,bár gondolom ugyanúgy,mint 9800proval kinézett :-o -
#34738 Egy gorog gyerek chanterje. Az acc el, csak ujra kell rakni a gepet, mert nem fut ketto egyutt most. -
#34737 kié a másik acc?:-o -
#34736 ja -
#34735 Szal miattunk jarsz ide is. A tarsasag :DDD -
#34734 Avalonon: BG1 (20-24) dugig, BG2 (25-29) nem lattam senkit, BG3 (30-34) neha voltak zergek, de tobbnyire par ember, BG4 (35-39) na itt tegnap midibol volt a legkevesebb, volt fg hibi is, mondjuk egyik se volt druid/bard/warden, szal no support. :D Most 35 vagyok, de csak rp cappeles utan hagyom ott, kiveve, ha mukodik megint ket acc egyutt, mert akkor megyek pl-ni. -
#34733 na azt meg végképp utálom -
#34732 engem sosem az rvr,hanem a társaság vonzott :-) 1millió rpnél azért többet össze bírtam volna szenvedni még gprs-el is,ha nagyon az rvr vonzott volna :-P -
Bhalage #34731 igazad van nagyon a BGk nekem is allatira bejottek de sajnos annyira keves ember van (excalon) hogy semmi ertelme nincs -
#34730 RvR populacio szempontjabol Prydwenen is sokkal nagyobb a hibike. De lassan a /who is egyenlo szamokat mutat a harom realmben (na jo, hibiknel kb. 10-zel kevesebb van :D ).
Mellesleg nagyon tetszik ez az uj BG rendszer. Mindegyik mas felepitesu, nem olyan, mint regen. BG4-ben (Molvik) pl. mar tornyok is vannak :D -
RogueGigi #34729 WoWnál még mindig több rvr van még prydwenen is :P -
RogueGigi #34728 Jelenleg excalon mid+hib populáció magasan veri albokét, és jelenleg mind2 minket akar farmolni :P -
RogueGigi #34727 Aztán beindult a zergelés mind állat -
#34726 ez a komment sanszosan megspórolt nekem 3rugót :-D -
RogueGigi #34725 Jah, azt néztem is, beloggoltam eldivel, és fél óra telt el, mire lefarmolt egy scout, aztán még félóra amíg a kövi körben lefarmolt egy bd.. elég uncsi volt :) -
#34724 Az RvR aktivitas nem egyenlo az osszletszammal. Prydwenen meg rosszabb a helyzet. :p -
RogueGigi #34723 Úgyértem ha megkérdezel akár egy middit akár egy hibbit, bár nyilván panaszkodhatott az albok mennyiségére, azonban mégis élvezhető jó rvreket tudtak csinálni, sokat nyertek, néha veszítettek, de volt alb farmolni, ma már én személy szerint nem értem a hippiknek adott realm bónuszt az underpopulatedség miatt, szerintem ez így már nem annyira fair. Már csak azért sem, mert alliance 2fgunkat tegnap úgy zergete le 4-5fg hippi, hogy csak pislogtam milyen underpopulationról beszélünk. -
RogueGigi #34722 sokáig ez nem volt gond, mert mind2 oldalon voltak elegen ahhoz, hogy hibbik a power relic megtartsák huzamosabb ideig, a middik meg a str-et. A probléma most van, amikor minimum ugyanannyi middi rvrezik mint alb, hibbi létszáma pedig elegendő majdnem bármihez (pbae abuse) :)
Mindezt albok létszámának a tükrében. -
Rockety #34721 itt nem arról van szó hogy jobb-e vagy nem, nekem vhogy az igazság érzetemet basztatta az a dolog hogy egy olyan realm tagja legyek ami 3-4x több embert tud szembe állítani a másikal szemben, a többi már inkább csak kellemetlen volt, a realm amúgy se számított csak a másik 7 gamor >< (szabadságharcos feeling vs russian army ><) -
RogueGigi #34720 Én ezt ugyanúgy megértettem ezen az oldalon is hidd el, és nagyon ritkán grpoltam velük utána. Nem szídom őket, sok fun volt abban is, és persze sok szívás, de amit zoy csinált időnként, az .. nem is tudom mi a jó szó rá tényleg.. Firewizziként betámadni 3fg middet mmgnél, szerintem szimpla hülyeség, meg free rp providing sztem. Én megmondtam ezt neki, utána jó sokáig nem voltunk azonos grpban :P Mondjuk még mindig sok rpt csináltak utána is :P
Tudom, hogy hülyén hangzik, de nekem midgard valahogy nem tetszett. Egyszerűen nem éreztem ott jól magam, pedig jobbnak éreztem albionnál. Biztos mindenki mást lát ebben a játékban (vagy látott :) ), nekem ez nagyon sokszor, sőt, legtöbbször nem az rpről szólt, ellentétben a sok sok alb farmerrel :) Számomra élvezet volt elmenni middi relic keepbe poénból, csinálni pár screenshotot belülről, aztán továbbállni:
Ahogy mondtam, nekem midgard nem jött be annyira, pedig jól indult a guild grpunk:
Aztán mikor albion idegesítően zerglinkké vált (mindennapos herbal relic raidek, meg mittomén), akkor visszamentem prydwenre, és ott is megtaláltam a funt, még a gimp specced herommal is:
Néha kicsit érezhettem magam opednek is:
Néha érezhettem a kellemesebb oldalát, a zerg fightoknak:
És persze néha a kellemetlenebb oldalát, azoknak a bizonyos zergfightoknak:
fránya emlékek :P -
#34719 te jó ég,jabberwocky nem is tudom mikor lépett ki NFDből olyan rég volt :-D -
Rockety #34718 jah chanter amikor még nem vágták az emberek mi azaz SC v. opted grp,,, jó kis 3 pbae setup az kill
xDD -
RogueGigi #34717 Kiváncsi lettem volna milyen lehetett egy chanterral játszani 2 évig, 15seces debuffal stunnal amit ugyancsak debuffolsz, 1200 körül sebző zerkerrel chainen (1400felett clothon capped resist mp armor, spec af, saját af, minden fent, etc), vagy kobold savageval, aminek a dmg outputja egy atombombával vetkedett, 1.5sec azaz cap speed, és 800feletti dmg, felülhealelhetetlen imo.
Emlékszem, toa előtt történt, soloban, hwban hmg campkor (hippik valami keepet takeltek, szal volt ns/ranger repop, ha nem is sok :P), eccercsak hátulról rámugrott egy sb/savage/skald combo, és a savage vmi 860 körül vert rám capped resistre, és ez savage nerf után volt.
Ezt az SS-t nem találtam meg, de találtam mást :)
-
Rockety #34716 Jah még csak annyi, én se értettem teljes mértékben miért fikázzák GoL-t - ZoysterOutlaw grpot annyira amig alb voltam, de már az első nap midiként megértettem miért utálja a szerver őket, kár hogy te nem tudtad kipróbálni, közszánalom volt az a grp szvsz... >< -
Rockety #34715 STt grp volt még jó kb 2 hétig, utána már csak addként volt gáz az a grp is, csak megkellett találni az ellenszerét :< -
Rockety #34714 igen gigi csak GoL és Zoyster-Herbal grp nem mérvadó , HH rr4 grp Cele rr4grapl vertük őket, sztem ez mindent elárul
xD
igaz mersain? :P -
#34713 De egy olyan nevvel, hogy tirpak, nem is vartunk toled mast!!!:DDD -
steveh #34712 ja volt az 1 hónap is. imádtam a falonát DDzgetni. megértem az animistákat én is tök jól elszórakoztam és a toronyból DDztemki kintről az enemyt azok meg majdnemhogy semmitnem tudtak cisnálni ellenem :)
olyan szintű rude spamot kaptam mit még soha .hehe -
#34711 volt az több is 3 hétnél :-D -
RogueGigi #34710 Különös szerintem, hogy amíg a necrot 3hét alatt fixelték, addig animist fixre 1 éve várunk.. Ez a los amúgysem az erőssége a mythicnek, pbae is átüt a falon még mindig, persze nem mindig, ez igaz.. És NEM sérült várfalra gondolok, néha fix meg bugfix ide vagy oda, átsebez az ajtón vagy a falon. -
steveh #34709 tehát ez nem nerfelés hanem sima fixelés lenne ha valaha előfordulna ?
én a fix the animistat hangoztatnám inkább -
RogueGigi #34708 Zoysterék is csinálták, sőt, herby második neve is vmi ilyesmi volt, golról mégis a 'zerg guild' maradt fent :)
Pedig egy időben dreams (alias aussy) is csinált grpot, és ő kifejezetten került még egy nyamvadt mincer addot is, de valahogy ez a kutyát nem érdekli.. -
#34707 animistet nem kell nerfelni, sose mondtam ilyet, a los bugokat kéne javítani, és amíg ez nem történik meg addig hülye az az animista aki nem használj ki a dolgot -
#34706 aod épített fg valamivel toa előtt kezdődött, mer én pl toába dingeltem rr5-öt a merccel és amíg wizivel toltam addig nem volt aod fg csak aod zerg (jó esetbe 2 cleric/16 emberrel! ;p). toa nekünk eleinte úgy nézett ki hogy a sok atomdurva guild szopatta magát artikkal addig mi megcsináltuk az ml10-et és kimentünk lámazerget ölni (kb 0 artival) mer arra akkor jó volt még a tank group. aztán mikor megjöttek remiskék agyontoázva 3 relickel és lőtték ránk az 1000-1100-akat akkor volt a kopp és a reroll :p -
RogueGigi #34705 Néha én sem tudom ;) de a karaktermennyiség megvan :) -
#34704 tehát animist useless,theu rox,de nerf animist,közszánalom imo -
RogueGigi #34703 Max benned :) Mint mondtam sokat soloztam akkor is, szoptam is, nyertem is (néha :) ), és persze rengeteget grpoltam is gollal (rr7 valameddig zoyékkal nagyon sokszor, aztán kiestem a pixisből, mert párszor lelámáztam, és inkább mentek valaki mással :) ). -
#34702 igen csak ha "skilles" az ani m8 akkor tudja olyan helyre rakni a gombát hogy hiába állsz rajta nem fogod tudni se megütni se castolni rá, a theu pet meg belehal egy pbaoe/aoe dd-be. ez ofc keepeknél lényeg mer animist nem való open rvr-re theu meg nagyon is :) -
#34701 a szegényes fantáziád újabb szüleménye max :-D