Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
zzz
btw, ding stlong Lion-Fish!
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
LAt (rr6-10) 10szer vertuk oda tiszta fg vs fgben (ircn volt megbeszelve hogy melyik zonaban kolbaszolunk etc) kb ugy hogy elso 2 fightban a SM meghalt kb 3szor :> utana levo fightokban a DI se ment le teljesen >< poor hibs
fraps ment, lesz video is =)
anti hero
anti hero
anti hero
ami a vicces, hogy bent kempeltek kb 30-40percig, csak utána léptek le, s ezalatt a keep kék conn lett.. azért a lordot még így is sikerült levernem 😊
fenykepeket nezegettem tavalyi usabeli kirandulasrol es hehe mit talalok:
Az idilli kep, reggel bazsi a kaveja tarsasagaban a daoc forumot olvasgassa mi tortent elozo nap a tavloleteben =)
hehe vki lekapott ;>
anti hero
nem voltam 1 hetig, es meg 1 hetig nem is leszek, epp egy kambodzsai netkavezobol irok, addig beszeljetek ki ezt a temat:-)
grat botond az 50hez:-()
no cso
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
debuff nem nagy kaland .eltolod a mezt és rögtön utánna a debuffot.mondjuk nekem csak dex/qui van de abból is 70es.szóval elég lassúak lesznek az enemy kaszterek.ha hosszú a csata akkor a debuffot ismétlem 20-30 secenként attól függ mennyire hosszú egy csata.
Abban igazad van ,hogy a sorcok nagy része annyit tud ,hogy mez aztán meg DD DD.Ha nem elég gyors a banelord tank egy enemy groupban akkor ez még müködik is de amint elnyomja a insta szarságait rögtön megöli a kaszetreket vele.Ha viszont csak 4-5 secig ben tudjuk tartani mezben akkor kis szerencsével már 2en halottak a groupjából.Onnan meg nagyon kevesen állnak fel ugy hogy nernek is.
NF nagyon jó lenne ha a guild groupok nem léptek volna le akkor lenne pörgés.de õk megszokták a láma hentet ami most nem jön be nekik mert ritkán esélyes.
most nem ömlengeni akarok de amit nem láttam sorcoktól túl sokszor vagy egyáltalán és én csináltam sorcimal: (svg korszak)
- win mezz a lehetõ legtöbbször (nem tom miért sírtak a sorcok az instantok ellen annó, nevetségesen kevés mezzet buktunk ahoz képest mekkora whine volt healerek miatt, ha meg igen akkor bof-sos ott volt ), tankokat single target root miután lejött róluk a mezz és eközben egy-két aemezzet beiktatni az esetleges NEM instant spellek interruptolására
- debuff mezz elõtt hogy peteket ne kapja be az ember, st-ae debuffokat ha van ennyi ideje szarakodnia az embernek (általában nem volt 😛), amnesia / mezz / ae root helyzetõl függõen (hibik box ellen amnesia moc esetén etc, pet tömeg megfékezése ae rootal etc), demezzelgetés (igen egy sorc is kiváló volt erre a célra ><😉, pet supportra - lowbie aemezz távolsági interruptra
- theurgist nélküli grpban szinte soha se nukolgattam, futottam és interruptolgattam... sorcok 99% mezz és BOOOOOOOOOOM, ez még rosszabb lett 50es LT után :E
A legjobb amit sorcal mûveltem az np ellen sikerült, még pedig. Nyertük a mezzt (cougar - zzang - tivok (purgolt:<😉 jöttek mezzbõl, de kaptak egy-egy st-rootot izibe). Közben csudás tankjainkal megöltünk egy healert !!!! aztán elkövettem azt a hibát hogy instant rangebe mentem stubbere küldtem petet de emiatt kaptam egy stunt, kb 1-2 percig ütöttek bof alatt a tankjaik, aztán meghaltam, jött a rezz. Rezzz után Xanatea (norse gurl, nem tom melyik pontosan név szerint) beakart mezzelni, nyomtam neki egy lullaby + aemezz combot és ott maradt. persze ezek után megöltek tankjaik ismét és vesztettünk, de az hogy keresztbe szopattam egyszer a világverõ NP-t felért mindenel :E. Csak azt sajnálom hogy alb/excal egy retardárlt zergling realm ezért dobbantom kellett, pedig sorc akkor nagyon bejött nekem 😞. Most már egy op fotm köcsög kaszt, de akkor megvolt benne a kihivás, fõleg 1.62 - 1.69 között (ToAval kaszterek túl erõsek lettek :Í
na nosztalgia off :E
zzz
anti hero
AD ellen sokszor nyomtuk, theurgist - paladin - mincer volt aki nagyon jól játszott a grpban. excalon sorcoktól még egyszer se láttam amnesia - mezz spamet (amit én mint néhai sorc qrvára nem értek mert iszonyat jó volt kék amnesia pl hib pbgrpok ellen, ezt egyedül septinától láttam videón eddig, pedig minden sorcnak ott van de a legtöbb vagy mezzet spamel vagy mezzel egyet és DDzik mint a hülye gyerek, minden esetben... na mind1.)
Gunner - Royal bavariansosok voltak jó tankok excalon, gwalmar is bár sztem mint ellenfél iszonyat nagy faszságokat szokott mondani, szal addig jó amig egy oldalon játszik vele az ember, bár engem akkor is irritált néha az i know minden hozzáállása.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
AD val tenyleg nem harcoltunk igy roluk nem tudok velemenyt mondani.
Az a baj hogy te rr alapjan mondod ki jo es ki nem ami eleg gaz.
Volt egy mixed grp is anno, gol-bf-fc, meg vmi videot is csinaltak rola, mikor 2fg hippit kifingatnak benne (fele rs nincs gp 😛), az se volt rossz (asszem quicksilver/greg/herbal/dreams/vivisect talan, vmi ilyesmi, tobbre nem emlexem, de a video talan meg megvan valahol), szal egyszeruen nem ertem pontosan hogyan is mered ezt igy leirni, de nyilvan jobban erzed milyen is volt excal/alb 😛
Azonos play meg ha szigorúan vesszük nem is létezik ehe, nyilván mindenbe bele lehet kötni, csak akarni kell, ha nem akarod, nem érted meg, nem tudok vele micsinálni.
Senki nem jatszott olyan szinten mint NP meg DH sem ezen nincs mit vitazni. lehet nem tetszik de igy volt Nezd meg NP videot es latod kb 3x jobban porognek mint az ugymond gang grouppok(lehet cs miatt nem tom).
Exalon alapbol nem volt jo albion group. Voltak fotm setuppal nyomulok de jokkal en nem talalkoztam. Szal nem tom mire alapozod az azonos play-el szovegedet de olyan exalon nem nagyon volt.
Az meg hogy merc nem üt 1000-et szerintem hülyeség, csak meg kell csinálni rendesen azt a mercet. Még az én szarulmegcsinizett mercem is 7-800-akat üt theu haste meg capelt quickness mellett és akkor még nem nyomtam banespike-ot. Sychot gondolom ismerik páran õ szokott ilyen 1000-1200-akat ütni ha van valami szerencsésebb critje 😊 NP egyik prydwenes videójába is látszik hogy rr10 merc mire képes mer Soruu-t majdnem leteszi fadeh meg dreami egy körbõl csak ugye PS aztán fut tovább... szal én nem sajnálom a merceket egy picit se, ütnek azok jókat 😊
Botondnak meg boldog szülinapot! hányadik amúgy? ;p