43179
  • Botond #35540
    ez nem a kliens hibája :-D
  • Bhalage
    csak lehet hogy nem mindenkinek van 2giga ram ^^
  • Botond #35538
    már wow?hát igazságszerint 2giga ramnál nincs semmi gond :-)
  • Rockety
    100+ player : játszhatatlan
    50+: 2mre popol
    20+: jó, minden a helyén van.
  • AngeLujo
    nekem wowba egy 40-50 fős enemy zerg az kb 10 másodpercre tökéletesen megölte a gépem, most daoc 2 catacombs account mellett nem tud ilyet produkálni. szóval ebbe lehet valami :)
  • riviera
    Szerintem ez gépfüggő inkább...
    De érted valaki rámstickel daocban 10 centiről 3 métert elfut aztán visszaugrik. Ezért van az, hogy jobbra balra laggol mindenki pvpben... stunnolok vkit aztán visszarakja a helyére pedig már előrébb járt a monitoromon stb...
    SI vagy nem SI daoc netcode uhyanolyan fos mint talán 1.0ban. Mondom AOban is jobb volt pedig az nem a wow superdivatgame...
  • RogueGigi
    mondjuk én nem sokat nyomultam wowal, de elhiszem egy wow fanaticnak, hogy daoc netcode > wow one.
  • RogueGigi
    most nem azért. de wow (és ex-daoc) playerektől hallottam, hogy nagyon player mennyiségnél a wow netcodeja egyszerűen szánalmasan szar lassúvá válik, hogy csak akkor látod meg nmyt amikor már csak 2méterre van tőled, azért ennél daoc netcodeja is jobb volt már si óta szvsz.
  • riviera
    Magyarul a daoc engine akármekkora felbontású textúrákat húznak rá meg akármilyen modelleket csinálnak sajnos egy kalap szar...
  • riviera
    Daocban NAGYON nagy gáz a netcode. Akármilyen gfx is lesz a netcode mindig szar marad. Ez a butítjuk a "távoli" animokat elég szánalmas. Valaki 1 méterről stickel 2 méterrwel odébb fut. Nos ez WoWban nincs. Sőt AOban sem volt pedig az régebbi mint a Daoc.
  • riviera
    Hát a mov az nem a PCseknek lett kitalálva az tuti. A mozi meg olyan amilyenre megcsinálják de mind1 nem a codecen múlik. Pl hangi beta rvr videoját csak a mediaplayer 10 után tudom lejátszani de máig sem értem a hivatalos akármi hogy tudja ezt az elborult formátumot/codecet.
    Kobolt pbae spell meg sztem renderelt de amúgy is szebbek a daoc effectek a wowénál imo.
  • RogueGigi
    mondjuk ez csak egy technikai demó, inkább arra mentek rá mi újjat ad grafxban a cata engine, szal ez nem egy wtfpwn videó :) Amin én letérdeltem a modellek részletessége, ami már korrektnek nevezhető (meghát lássuk be rá is fért a daocra), meg a vízesés ahogy kinéz, vagy az a casting izécske a kóbin a végén. Na givz cata clienst, 512 more ramot, meg egy új vidcardot :P
  • RogueGigi
    az a kobold pbae spell a végén sztem már szebb mint a wowos spell effektek, meg enyhén részletesebb is, mondhatni nemkicsit.
  • RogueGigi
    én a nagy wmv-t szedtem le, vmi 58mega volt, de sztem mind2 kibaszar formátum, wmv is meg a mov is, szétesős hibás kodolás mind2ben, divxes avit meg sem közelítik. nemtom mérnem azt használják.
  • RogueGigi
    ua mind, az eltérés remélem nyilvánvaló :)
  • RogueGigi
    kint van hivatalos oldalon, de akkor lustáknak ime :)

mov - kicsi

mov - nagy

wmv - kicsi

wmv - nagy
  • Bhalage
    linkeld be
  • RogueGigi
    u bazz láttátok cata hivatalos videót? u bazz, hát meg kell mondjam üt de tényleg
  • Rockety
    hát ez kb olyan volt hogy need cleric 2 órán keresztül, azt nesze játszál vele mert nincs más :P
  • Rockety
    jah .se m8, rr8as mincerje van excalon asszem
  • Hangianix
    Azt tudom regen ki jatszott vele, most valami Rure.
  • RogueGigi
    Amúgy anyu krane/amire/riwen bbja volt, csak hozzá lett vágva zorenához, hogy nesze akkor jácc vazze:) Volt idő amikor grpot vezetett clericként, merhogy neki van stunja, és hiába röhögtem ki hogy na menj mááááár, azzal az 1350es rangel nyert mezz csatákat, tiszta lol volt (máskor meg halt assisttól :) de amúgy tényleg jó cleric volt)
  • RogueGigi
    cleric sokkal jobb nem? :P
  • RogueGigi
    Anyuval zorena (az igazi AKI eladta azt a middi healer karit) játszott, most valami noob, beszéltem a gyerekkel, de inkább hagytam, nem volt vmi jó az angolja, meg aszondta nem az ő karija csak használja, ja, és amúgy gőze nincs kijaza zorena.
  • Bhalage
    hat pölö ha egy healert osszehasonlitok egy clerickel akkor..

..inkabb nem hasonlitom ossze :p
  • Hangianix
    Azert VR elegge elbaszta, lett volna egy twf-es bd-juk, nyertek volna amikor 10% hp-n voltak a sracok.
  • Hangianix
    Mert kb 3 honapig jatszottam jo grpban? :D Es azt se egyszerre :D Nem stunnol eleget a cleric, az volt furcsa.
  • Botond #35513
    te mégis kihívásokkal küzködtél :-o
  • Hangianix
    Smiter egyetlen ertelme: insta dd es bb a zoarkat peteknek.
  • Hangianix
    Legnagyobb kihivas az az, amikor felrakja a rezz ikont. Mondjuk gyerek eleteben nem jatszott elotte clerickel, szoval ahhoz kepest jol nyomja. De uber grpban konnyu jo clericet jatszani :)
  • RocketyATwork
    Daoc: I live....again!

aki megmondja honnan van ez a quote kap egy piros pontot :P
  • RocketyATwork
    hmm szerintem egész jól játszik vele, bár kihivás úgy igazán nincs + cleric sztem
    BORING , lehet smiterként tréfás de ez a heal néha egy-egy stun esetleg buffshear nagyon zzz :O
  • Botond #35508
    50 új üzenet hábazz
  • Hangianix
    Ja es nem tudom ki jatszik Anyuval, de semmi extra, igy meg en is jatszom :)
  • Hangianix
    Van azert ket alb add Groove ellen. Megse jo a cleric pov, szart nem latsz :D Legalabbis en semmit.
  • RocketyATwork
    jobb support, szarabb dmg deal
    szarabb support jobb dmg deal, whats the problem here ? :I

alb vs hib.
  • RocketyATwork
    szal ha egy jó grp játszana maga ellen alb vs hib akkor a hibi nyerne többnyire? ugyanmár P:P

mint mondtam endurance paladinon szvsz nevetséges, endupot3+friar azt jóvan. probléma megvan oldva :P ennyi erővel kilehet azt hozni, hogy hibibe nincsen theurgist meg sorc meg cabalist :P
  • Hangianix
    RR10-11-es Groove van benne? Meriel, Kalba, Raid, meg ZorenaIhadrr9bardtoo Aka ebayCCer?
  • Hangianix
    Csak en mondtam. :D
  • RogueGigi
    köfi, a te elismerésed számomra sokat jelent ;)