43179
-
RogueGigi #35500 Nem a casterekkel van gond, hanem a supporton. Amit ti is írtatok kicsit lejjebb, friar vs pala.. Na, mit áldozol fel, endu chantet a shield tankkal, vagy resisteket backup heallel? Lehet választani.. Hippiknél ilyen gond nincs, 4 suport az alap, és mindened van, nincs szükség hezitálásra, takeld ami kell, és jó vagy. Middinél van minden kivéve speed5öt, ők azt áldozzák fel többnyire, meg mondjuk bg talán ami még hiányozhat ha nincs warrior :P -
Bhalage #35499 ha te mondod.. -
RogueGigi #35498 Nem, albokkal nehezebb játszani, szal jobb skill kell ugyanolyan effectiveness-hez :) -
Bhalage #35497 lemaradt a smájli ;< -
Bhalage #35496 NINCS ILYEN!!! -
RocketyATwork #35495 3 jól játszott alb caster túl tesz akármelyik más kaszter trion a játékban szal :p talán chanter - eld - menta ér a közelükbe de még az se sztem. -
RocketyATwork #35494 gimp setup ? :P szted akkor mi egy jó alb setup? :P -
Bhalage #35493 nagyon jok =) maris toltom -
RogueGigi #35492 Jah, ad tényleg többet hoz ki abból a gimp setupból, mint bárki más :) -
Bhalage #35491 okés, en is csak felneztem egy kis csihipuhi erejeig de nemsokminden valtozott; albok = kib**** nagy lamak (nem aze en is lama vagyok de ezek 100szor tultesznek mindenkin..)
-
Bhalage #35490 mar alapbol jobb a endregen a lighttankokon vagy mi
nemtudom hogy hogymennyit tolt vissza de eleg jow -
RogueGigi #35489 ginggi body sorc, szal tőle ne nagyon várj mezzt :P Mondjuk sztem szarul jáccik a sorccal, infivel valamivel jobb volt :)
én stt-t jobban csíptem, általában ő volt a main mezzer, de ő sem isten, csak amolyan átlagosan jó player :)
Persze most, hogy stt-t takeltem prydre, hát, vele már nem fogsz találkozni :) -
Bhalage #35488 nagyon kivancsi vagyok ra, mert nalam AD az olyan abszolut etalon..
sztem nincs albi guild ami a kozelebe erne (prydwenen a PE ilyen meg talan) -
RocketyATwork #35487 nesztek
ezek csak flawless fightok, de high rr mid grp ellen nem szabadna ilyen könnyen nyerni imo, az hogy shamanok micsinálnak nekem nem teljesen tiszta -
#35486 Tudom van endu proccos dolog, de mi van ha nem muxik? Szoval nem lehetetlen, de nehezebb. -
RogueGigi #35485 Champot felejtsd el sztem. Ami még eszembe jutott, dobt ki a rákba a bmeket, és takelj vampirt a helyére, jó itemekkel tulképpen olyan, mint egy bm drooddal a backpackban (ala puppet) :) -
Bhalage #35484 linkeld beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Bhalage #35483 sztem potion + RAk miatt nemannyira veszes manapsag az end mint regen volt. de lehet hogy tevedek -
RocketyATwork #35482 050405 movieh -
RocketyATwork #35481 hmm u sure? melee és spell dmg is elég ütős 2 bm - chanter+eld esetén, talán interrutp téren állnak szarul másik két realmhez képest. -
Bhalage #35480 Mi? -
#35479 Uj video? -
#35478 Kimaradt a pala az endu miatt :D -
#35477 2 merc es friarral az a gond, hogy keves az end. Persze lehet potionokat nyomni, de azert eg es fold egy fix endu regenes csapathoz kepest, ahol csak akkor kell, ha meghalt az endus m8, vagy kifutottal rangebol. -
RocketyATwork #35476 néztem AD moviet, hát mid/excal grpok elég mélypontra vannak süllyedve :))) legalább is szvsz, groove - vp elég lémör volt... -
#35475 A hib grp az akkor utos, ha tobb a zerg fight, fg-ben lehet nala jobbat kihozni. -
#35474 Warlockot kiszednem. Nem tud 2 DI + resistek ellen instakillelni az elejen, a chamberek miatt, meg elsodleges celpont, meg a szar grpok ellen is. En inkabb a sm/bd/berserker/warrior negyest hasznalnam. Mondjuk ezer eve nem jatszottam midiben, vagy akar lvl 50 RvRben, szoval... :D -
Bhalage #35473 (jelentm nem volt pac healerunk ez kimaradt :o -
RocketyATwork #35472 jah, jó dps mindenképp tényleg vegyük át újra fotm setupokat:
albion:
theurg - caba - sorc - 2 merc - cleric - cleric - paladin/friar
midgard:
3 healer - shaman - 2 zerker - bonedancer/warrior - rm/sm/warlock
hibernia:
2 bm - eld - chanter - warden - bard - drood - drood
én ezekel nyomulnék atm :P -
Bhalage #35471 nahat ismros setup
mi is ezzel toljuk =) -
Bhalage #35470 Gingginek nincs a quickbarjan a mezz, vagy mivan vele, hogy 3-4szer ugy wtfpwnoltuk a skirmish grpjat hogy egy nagy nulla nem sok, annyit se tudott csinalni?
terjen vissza a infijehez inkabb ^^ -
#35469 Vegulis albionban is csak 2 cleric, minstrel, sorc, friar kell hozza :D Ok, pbt nincs akkor se, ellenben van ket mezz es ablative ^^ -
RogueGigi #35468 Mindegyik jó setup, ez a jó hiberniában, a support ha megvan 2drood+bard+warden, utána már bármi jó setup szinte, még lehet full caster is, ha jól játszanak, szinte egyedüli realmként tudnak korrektul irtani. -
#35467 champ - 2 bm - eld - druid - druid - warden - bard -
RogueGigi #35466 ja, 2 év után :) -
RogueGigi #35465 Jó, de ez fotmernia :) 2bm 1 chanter 1eld vazze, és kő kövön nem marad. 2drood, warden, bard. Hátránya, hogy cask 1 bg van, és nincs shield hero, de impressív setup szerintem. -
RocketyATwork #35464 persze nem rossz, nekem is tetszik csak már nem olyan op :P dps-debuff nerf után meg az utsó utilját is fixelték :P
3 bm - eld - drood - drood - warden - bard
vagy
1-2 bm - eld - chanter - hero 1 bm esetén - drood - drood - warden - bard
-
#35463 Kiveve, ha tank setupot nyomsz. Mert akkor 1 eld es mas semmi :) -
RogueGigi #35462 Nono, nem mondom hogy ahhoz képest nincs igazad, de azért most se mondanám szarnak.. Tipikus kari, amiből jó ha van egy a grpban :) eldivel ofc. -
RocketyATwork #35461 mint mondtam, egy-két nap rvsr és prydwen féle dolgokat kurva gyorsan elfelejted.
smiley nélkül.