Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
2. Volt merce, svg-e es berserkere
3. Volt egy ilyen realm osszehasonlitas, ami igy jott le, hogy: midik jobbak a hibik ellen, hibik jobbak az albok ellen, albok jobbak a midik ellen. Ez tenyleg igy volt tobbnyire. Azt tudom, hogy PE kihalt rr5 AD-tol egyszer, meg amikor ok voltak a csucson, bekaptak egy instat (igen instat es igen volt 2 rr10 merc) es olyan gyorsan haltak, hogy csak na, mert meg szetszorodniuk se volt ido.
ToA utan nagyon durva lett az a 3-4 FZ a midiknel (mondjuk ez excalon nem jott be igazan, mert vagy 5 honapig az NP es Groove kivetelevel mindenki perf volt), addig meg hibik ownoltak a 2 bg, 2 grapple karival, amig at nem altak az emberek az inkabb tank vegyes grprol az inkabb caster vegyes grp felallasra.
Midikre az volt a jellemzo szerintem SI utan majdnem 1,5 evig, mint a BD-re (meg most is). Ha szarul jatszottal, akkor is volt eselyed nyerni.
Mellesleg Excal/Midgard nem volt igazan uber, akarki akarmit mond, volt mondjuk 1 szuper guild a fenykorban, a tobbiek nem voltak annyira jok. Jellemzo kep, amikor nem guild grpban jatszottam es kihaltunk egy VGN grptol. Beszol nekem az rr7 healer, hogy miert nem interruptoltam a ket pbaoert (tankok utottek tovabb a bg-ereket). Mondom, mert MoC-oltak mind a ketten es ilyenkor nem artana, ha amnesia spam menne rajuk. Valasz kb: Haha, stfu n00b, amnesia doesnt work on MoC!!! Meg kulonben is, o mezzel es utana meg healel meg pom-ot ad, es o rr7 en meg rr5 szal ne pofazzak, hanem csinaljam amit mond.
Ez a Stoni gyerek volt az nem, aki eloszor nem akart lesullyedni a szintunkra, azutan egy Odin hunt utan, amikor egyszeruen nem tudtunk kihalni, allandoan kerdezte, hogy nincs-e hely? 😊
Lourker
Hiába midi supportnak jó volt lenni 😊
Nem stackel a spec af buffal ennyi...
Af chantot meg nagyon ritkan hasznaltak albok pedig az nagyon fogta sav sebzeset alacsony ws miatt.
anti hero
anti hero
Amugy en sem alltam annyira rosszul. 4 arti megvolt mar csak 1 kellett volna meg ml-ek de addigra mar csuszott szet az egesz. Mondjuk ugy hogy pac healert kellett volna huzni + toa az mar gaz volt azert. Amugy Rock akkor meg nem tudtuk , hogy csak 1 reroll kell. Ocsed is elkezdte sm-et meg en is. Es mindenki battlemaster akart lenni =)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"