43179
  • RocketyATwork
    haha !

:_P
  • Botond #35579
    wow még arra is rávett embereket,hogy ilyesmikről megfeledkezzenek,és csak a grind grind szólóban,mert eredményt kell elérni,és fel kell mutatni vmit!!!444 "milyen fun gémelés?hol élsz te?" style rox!!444
  • RogueGigi
    amúgy sztem fel fogok egy mentát húzni 44ig, mer marha nagy segítség arti bányászatokon :)
  • RogueGigi
    Szomorú, pedig artijaim egy része tőletek, fidel meg tőled van (nemtom milyen arányban, örültem mint majom a farkának minden segítségnek ott). Most igazándiból ez az, amiért az ember később is bármit megtesz a másikért, ezt látja, ez lesz a megszokott, nem ez az anyázós solozós old meg magad stílus. Puppy hozzámvágott valami 6platinát (kb ennyije volt a droodján :P) hogy mad3at megvehessem, és egy szó nem esett arról, hogy azt nekem meg kéne adnom vagy valami. Én meg 2napja plezem stt-t, de valahogy ez belefér, még ha nem is tenném meg mindenkiért :)
  • Botond #35576
    mindenkinek érdemei szerint imo :-o
  • RocketyATwork
    nehéz az élet

bazzeg!! :-))
  • Botond #35574
    ha lenne élet prydwenen már rég visszamentem volna én is,de valahányszor elkalandozok account fizetési oldal felé mindig bedereng a reggeli /who-ra kapott 8-15 közötti szám,és én még mindig napközben játszok,és ezzel még mindig egyedül vagyok...
  • Botond #35573
    nekem nagyon furcsa volt pry/hib után,ahol lefarmoltunk eremait 200x hogy vkinek meglegyen az a kib@szott CS,hogy wowban így közlik,hogy nekik kész az adott instancébe minden quest,és egyébként is hogy képzelem,hogy lemegyünk oda 5x,amikor 2x is elég,meg minek nekem a lowbie szet amit 10 szint múlva dobok el,meg különben is béluka már +5 szinttel rendelkezik nyomjuk mi is ész nélkül aztán majd 60on lemegyünk BRD/BRS/scholomane instancébe mind 200-200x,és az sokkal jobban beüt majd...nekem is megvolt ez a korszakom amcsi wowban,belátom tévedtem,más alapokra helyeztem a játékstílusom,mint amcsiban mindenki,és mint euban ez még nem lesz meg vagy 3-4hónapig,én addig távol is tartom magam eutól,mert jelenleg az egyetlen előnye amcsival szemben a 400 helyett 50es ping...
  • Tafaya
    Van egy ss-om ahol egy magyar hunter van, a petje pedig ilyen néven futott:

Vadálat

Azt hittem lefordulok a székről :)
  • Bhalage
    magyar csurhe alatt a wow bloodscalpon levo nagyon sok (100+?) magyart ertem : )
  • RocketyATwork
    persze hogy nagyobb korkülönbség van, de ez csak azért jön ennyire elő mert sokkal nagyobb játékos állomány játszik vele.
  • Hangianix
    WoWban azert joval nagyobb korkulonbsegek vannak, mint DAoCban. Persze lehet, hogy nem a "generacios" ellentetek szulik az anyazasokat, de azert kozrejatszik.
  • RocketyATwork
    mindenhol ua ez van, counterstrike - tfc magyar community isten császár volt amig kb 30-50 ember alkotta és volt 3 szerver :P most meg... no comment kategóriás :[
  • Hangianix
    WoW-rol beszelt.
  • RocketyATwork
    magyarok haha :OOOOO)
  • RogueGigi
    Magyar csürhe alatt mit-kit értesz? Az a bizonyos általam nem értett festékesdobozos poén, meg ilyesmi selfish stuffok?
    Amikor olvasgattam a folyamatos anyázást itt a fórumon igazándiból nem értettem miről van szó pontosan, de azt leszűrtem, nem volt felhőtlen a magyar guildok élete daocban :P Mindenesetre hónapokig elment a kedvem a fórumozástól :P
    Kicsit gol feeling, TDD ebből a szempontból ég és föld különbség volt, puppy animist dragon raidjei mert guildnak kellett a respec kő, meg az összetartás, persze csak amíg még volt kivel, mert wow release után kb 3 online volt a korábbi 15el szemben :P
  • Tafaya
    Na igen, francia cégre bízni hiba volt. Emlékszem amikor elkezdett terjedni a pletyka hogy a WoW eu-t a goa fogja csinálni, legtöbben kezdték temetni a wow eu-t :)) Egyébként az is mutat valamit hogy ha jól tudom akkor wow eu-ban az angol szervereken vannak a legtöbben.
  • Hangianix
    A vicces az, hogy vertek a melluket, hogy ilyen reklam es olyan reklam, erre semmi. Es amit mi nem tudtunk, de kiderult az FH-n, hogy eddig mindegyik kiegeszitovel, sot az alapjatekkal is gond volt az UK-ban, mert basztak ra...
  • Tafaya
    De nem tették :) Ráadásul amit most a catacombs-szal csináltak hogy ha nincs dlgamer akkor 1 héttel a patch után lehetett volna megvenni hát lol. A legszánalmasabb az volt amikor közölték hogy minek 3. angol szerver amikor már van...
  • Tafaya
    Szerintem tuti nem lesz eu-ban merge, ugye kicsit más az architektúra, ráadásul pryd meg excal mergelve érdekes lenne albi zerg szempontjából :)
  • Tafaya
    Én daoccal kezdtem és szólózok wowban de sokkal jobban bejön. Szebb az egész, igaz elég sok a tapló de daocban is van rengeteg. Daoccal az gondom hogy vagy egy übergrpfriendly agyontoazott agyonmlezett karid van és akkor lesz grpod (és nem kell a random grpos rizsa, elégszer próbálkoztam grpba bejerülni annak idején, ha ki is épült egy az első wipe után mindenkinek akadt jobb dolga), vagy stealther leszel. Mondjuk még kérdéses a casual gamerek helyzete a wowban, de szerintem ott legalább próbálják támogatni őket míg daocban nagy ívben le vannak szarva. Netcode-ról meg annyit hogy lehet szar a wow netcode, de ugye asszem fél éve meghy élesben a játék, daoc meg 3 vagy 4 éve és egy fikarcnyit sem javítottam a netcode-on. Lehet a wowot is el fogják cseszni, de szerintem a daoc most olyan gödörben van amit a toával ásott magának hogy soxerencsét a kimászáshoz. Jön hó végén a Guild Wars is, szóval hajrá.
  • Hangianix
    Ha normalisan reklamozzak GB-ben, akkor lenne 4 angol szerver es nem lenne ekkora szopas imo.
  • Botond #35558
    nagyon rég kellett volna vmit csinálni,ja,player utánpótlást nagyon elvágták daocban,már csak egy két jólirányzott szerver merge segíthet szerintem
  • Hangianix
    Akik WoW-val kezdtek, azoknak az lesz az etalon.
  • Hangianix
    Legalabbis azok nem, akik jatszottak mast.
  • Bhalage
    egyebkent nem akarok wow ellenesnek hangzani, jo jatek az, talan a legjobb a maga nemeben : )
  • Bhalage
    XPzesrol csak annyit hogy Catacombs:>
    ez nagyon regen kellett mar volna sztem, meg picit tweakelni rajta es senki nem megy wowozni bazzeg =) (koltoi tulzassal)
  • Bhalage
    nekem nem az emain macha hianyzik a legjobban, hanem vmi normalis hangulat, de sztem a multiplayer reszt elkurtak WOWban az egesz olyan, mintha egy single jatekkal nyomnam.. nem aze, szeretem en az olyan jatekokat is, de hat nemtom...
    regen d2ztem, es ez kisertetiesen hasonlit tbh, d2nek se volt ertelme egy ido utan ill ISZONYAT unalmas lett (vegul is 90ig mentem a karikkal asszzem tovabb nemerdekelt, mar tenyleg csak az a tipikus felloggol az ember es loggol is le.. foleg ha megvan kb minden (bar a hihetetlen ritka dropokat jobb elfelejteni es akkor szebb lesz az elet).

az emberekrol meg egy jo szavam nincs ugy altalaban.
    foleg most hogy egy nemet serveren tolom daocban, hat lol. klasszisokkal masabb.
    ez a magyar csurhe meg egy kib*szott nagy vicc
  • Botond #35552
    abortusz-szimulátor :-o
  • Hangianix
    Kotor2? Nogyogyasz szimultor? :DDDDDD
  • Botond #35550
    nekem amcsiban szokott csak ilyesmi lenni,egy nap alatt 52,5ről 54re befigyeltem meg ilyenek,euban mindig ilyen rnd looser instaquit feeling van groupba,szólóban én meg egyáltalán nem nyomom,mert minek,akkor már kotor2,ha egyedül gémelek.
  • Rockety
    hát hála istenek nekem elmúlt pár napba (44-50 kb 3-4 nap volt :P igaz öcsém is segitett) pozitiv a feedback, főleg tegnap iszonyat jó kis instance grpim volt :P De abban igaza van bhalagénak, hogy camelot PvP-setgrp után solozni wowba szar :p Én se játszottam nagyon 2-3hétig, aztán öcsém + m8sek rávettek :p szal lvl 60 - páncél set here i come aztán waiting for bg :<
  • Hangianix
    Mondjuk az mar joval kesobb volt :D
  • Rockety
    jah, lvl 30-40 yggdra hentek - zerg fightok opted grpok nélkül hát igen :-)

vicces jelent ami megmaradt bennem, amikor kb 2-3fg hibi volt amgnél 5-6fg túloldalt, aztán jött az np train, átrohantak mg-n és betámadták az albokat (mezz, pbae 6fgből lett 3fg, többit megöltük mi:P)
  • Botond #35546
    könyvespolc 4tw ^^ szekrény mélye sukka :-o Bazsi meg nem játszott amikor még az üres frontierben szaladgáltunk lvl20-30as karikkal merchanttól vett 70% quality cuccban,mert nem volt itemizálva semmi,és droppok mint olyanok nem voltak :-D semmi rp rendszer meg ilyesmi,csak futás és agyatlan hent :-D mondjuk szerintem még ez volt a legjobb időszak ;-)
  • Rockety
    kevesebb mint 1 hónap alatt nem lehet levonni semmit a játékból. te is mind a legtöbb camelotos, lvl 50 - full toás - set grpos pvp v. PL4tehwin camelotot hasonlitod a wowot >< camelotnak is eltartott amig ide eljutott csak nem vettük észre (mert vagy akkor kezdett el játszani az ember amikor már kész volt v. még lvl 22 volt a proccess közbe :P)

solo-grp pve meg bármikor kenterbe veri daocot (mikor xpztem ilyen könnyen, főleg prydwenen LOLZ!), pvp része nincs ennyi, sztem egy 60as kari nem rossz ha van mert ha lesz wowba is "emain macha" beindulhat ott is a fun, ha nem akkor meg megy a szekrény mélyére elég sok lakásban :P
  • Hangianix
    Az okosok ezert nem koltottek ra penzt. :D
  • Rockety
    nem memória függő :-) mivel játszhatatlan volt mindenkinek a zónában ^^
  • Botond #35542
    Én is azé léptem el EUból,mert még itt tart a színvonal,hogy menjünk azt üssünk szólóban fel 60ra,rendes group az nincs,mert minek is,végülis szólóban jobb az xp,max akkor grouppolnak a népek,ha nagyon muszáj.Amcsiban ezt már szerencsére kinőtték,0-24 van instance group ha úgy alakul,jönnek random emberek segíteni meg úgy eleve mindenki tud angolul,szal lehet velük beszélni,hogy mi a pálya,nem csak nyomják a rizsát cirill kari készlettel,aztán mire összerakom a ködös múltból érkező tudásommal,hogy kb mit akar addigra már 3 zónával odébb jár. :-o Tegnap is belépek,elkúszok SMig bejelentkezek a kőnél groupra,hopp 2 perc alatt be is dob egy balanced groupba,elindulunk,beportolásnál egyik guy DC,utána se láttuk többet,míg tanácskozunk,hogy várjunk e még vagy hívjunk e be vkit látom,hogy guildie spammol SMben,hogy kéne még egy arc,ami pont kapóra jön mert én grouppomból egy guy se szó se beszéd quit és elmegy,ráüzenek,ha már a guildcsatre nem képes beszólni,hogy kell e vkinek SM hely,erre így aszondja,hogy nem,inkább a random másik sámánt hívja be...szal most 2 hétig megint elég volt EU wow nekem is.
  • Bhalage
    hat nemtudom sztem a wow egy kib*** lagfest bemegyek ogrimmarba azt maj meghal a gepem a sok embertol meg spamtol...
    szal jo meg szep de egy honap alatt ugy meguntaam, hogy 1 hete fel sem loggoltam pedig ilyen 2bulb a kov szint amit siman be lehetne utni, de nemerdekel, annyira unalmas es szar az a game (foleg egyedul jatszani)..
    pedig meg megy a free honap is, de ha egetert akkor megy a szekreny melyere a cucc =)

akarmi akarmit mond daoc az meg mindig 10szer jobb mint a wow :)