Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dori a wow-ok Alyrnál 1 hordás és egy ally doboz,ahogy kérted,lépj vele kapcsolatba,ha alkalmas.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
Én azt mondom, kesa elmehet az anyjába, az összes ily módon elõnyöket kergetõvel együtt. Persze nem õ az egyetlen, de talán õ csinálta a legnyilvánvalóbban (és legostobábban is, hiszen már lebukott).
Inkabb WoWznatok, sokkal jobb mint a DAoC szerintem, plusz csomo ismerost is talalnatok ugye.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Kerdes, kap az ember guildje rp-t, ha tart egy tornyot? Vagy az csak keepert jar?
Eleg szarul ment a jatek, foleg az uj ra-k ikonjait kevertem ossze, de en voltam az elso a heal staton es egyszer 2fg randommal lezavartuk a mael fg-t (ok, csak negy volt mael, a tobbi rr7+ random) kb. 20 sec alatt. 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
anti hero
lol
anti hero
egyetlen egy ember mondta hogy probalta/hasznalta a radart (magyar) es meg ezt se hiszem el 100%ig megha nem is rvr hanem csak battlervadaszat volt (hi regi szep idok).. egyebkent meg nem erdekel.
az szomoru hogy aki radarozik nem kap permabant igen ebben 100%ig egyetertunk. en pl soha nem radaroztam, nem mernem kockaztatni az accomat megha semmi extra, nekemfontos es ha egyszer kidobnanak nem jonnek vissza... ellenben azok akik radaroztak eddig az en karomra is, es megusztak 2het bannal, ez igazsagtalansag azokkal szemben akik soha nem csinaltak.
sztem : )
anti hero
anti hero
eregion vezet mindig mondom hogy veluk szoktam menni...
nem radarozik kulonben nem ugrananak olyan szepen rank neha hatulrol bazzegh. egyebkent ventrilon se mondja soha hogymerre mikor..
szal plz
ps: attol persze siman lehet hogy 2 hetre bannoltak en csak azt tudom mikor gg van
anti hero
zzz
anti hero
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
De amugy lenyegtelen mivel voltak magasan obbiek feltt voltak skillben ez videoban is nagyon kijon. Pe 2. video is jo volt meg DH is de latszott hogy nagyon be vannak lassulva NP-s emberekhez kepest.
zzz
pre 1.51 - midgard
1.51 - hibernia (pbae sc elõtt oO chanter petek, 3 pow relic etc)
SI_savage - midgard
TOA_midgard amikor még szinte senkinek se volt
TOA_hibernia amikor még szinte senkinek se volt
aztán quit mert nincs kihivás :p na persze.
zzz
neha a valravenssel szoktam menni, de az is lamak mert 2 banelord zerkre epitenek de ottsincs BG. foleg hogy lanai grp iszonyat mittud meleeben meg a FC is a karnat/amenion/konah de az az igazsag, hogy ha a caster assist kiszedi a clericjeiket (kb 10 masodperc ha jo a mezz ami alt jo) akkor azutan nekik annyi zerk leszedi a theurgot, sorc meghal szivinfarktusban vagy zoarkat interruptolja es utana mar minden ok..
anti hero