43179
  • Hangianix
    Nem olyan, hu de bonyolult, kb. 3-at kell kattintanod a fooldalrol. :)
  • Mersain
    Hat ez remek =)
  • Hangianix
    Ok, beszeltem par emberrel, az uj patch ota csak akkor tudsz belepni, ha RightNow-n keresztul szolsz GOA-nak.
  • Hangianix
    Raklikkelsz a karakterre, 1 masodpercet tolt es ennyi. Tovabbra is a karaktervalaszto kepernyot latod.
  • Hangianix
    Nekem is ez volt. De nem tudsz beloggolni.
  • Bhalage
    masodik
  • Bhalage
    elfeketedik a kepernyo es asmodik beloggolasnal mukodni fog nekem mukodott
  • Hangianix
    Question
    I have logged out my character in the old RvR zones before the release of New Frontiers

Answer
    There is no need to worry about that as your character won't suffer any inconvenience. In that case, after the release of the New Frontiers expansion, your character will just reappear at his last Bindstone when you log in.

Nalam ez igy is volt, de Mersain karijainal nem mukodik.
  • Tafaya
    Egyszerű, állandóan addolt ha szólóztam.
  • RogueGigi
    Spinesre mér addoltál mindig? :P
  • Tafaya
    De szigorúan csak összlétszámban! Ők mind szólóztak!!!11
  • AngeLujo
    ja a guild stealth zergek viccesek voltak, főleg amikor aldoranék még így is tudtak 2-3x annyian lenni :)
  • RocketyATwork
    scout többet árt és többen is játszanak vele ez tény. bár lehet nem mindenkinek számit hogy 600-800 critshotot vagy 700-1ksat lőnek bele :P

az meg hogy addolnak, hát sajnos ezzel együtt kell élni mivel grpot nem kaptak, kapnak... de ez még nem akkora gáz, engem akkor idegesitett a stealth add ha sok volt vagy akkor jött amikor már eleve nehéz harc volt (jó grp ellen v. zerg ellen a kevesebbek oldalán). Valóban csináltuk, csináltam spiritmasteren-savagon is hogy ha zerg volt vagy már vesztésre álltunk és volt add akkor a kis genyó stealtherhez léptem oda targeteltem be és küldtem át a másvilágra, easy rps... talán meggondolja hogy beaddol-e megint, bár általában ez inkább csak hergelte őket... pl az a scout izasku,már rr10es azóta oO

pl utsó runom prydwenen, harcolunk pe_mix grpal, köv kép hogy 3 rr8+ infil 1 mincer 1shotol engem majd a druidot,,,
  • Tafaya
    Ez tény :)
  • Bhalage
    azert azt el kell ismerni hogy se a scout se az infiltrator nem igazan groupfriendly class..
  • Tafaya
    1 vs. 1-be csak ritkán addoltam be, mondjuk Spinesproutnál mindig, grp vs. grp-ba is ritkán, sőt inkább többször volt olyan hogy 1 vs 1-ben jött alb grp és simán letolta az ellenfelet. Scouttal NF után 2x voltam grpban, 1x Steveh-ék vettek be egy keep ostromnál kb. 10 perce meg egyszer toltam Simbával. A minivel meg szintén Simbával grpoltam, igaz párszor voltunk 4-5 fős guild stealther grpban is. Csak hogy elejét vegyem a dolgoknak :)
  • Hangianix
    Nincs gond az addolassal, foleg, ha csak zerg van. Akkor lehet igazan jol leechelni az rp-t. Az a gond, ha 4-5 sniper megy egyutt, vagy mindenre raaddolnak.
  • Tafaya
    Az lehet, de éreztem azt is amikor rangerek hunterek addoltak rendesen. Tény hogy az archerek addolnak, én is addoltam, de talán mert túl sokszor vettek be rendes grpba scoutot...
  • Hangianix
    De az a normal alb cg volt, a stealtherek hamarabb jottek, nekik mindig volt mach 5 :DDD
  • RocketyATwork
    hát OF, emain bármely pontján kezdtünk el harcolni, az add-vonat sose késett 2percnél többet, menetrendszerint közlekedett.
  • RocketyATwork
    persze az is addol, de mint ősparaszt alb nem hiszem hogy érezted az érem másik oldalát :[
  • Hangianix
    A foleg scouton duma egy dolog miatt allja meg a helyet, mert scouton mindig volt mach5, pedig nincs is olyan abilityje :D
  • RocketyATwork
    nem igazán.
  • Tafaya
    "főleg scouton"

A szokásos baromság, többi archer ugyanúgy addol, és nemtommelyik patchtől kezdve sebzésben is ugyanott vannak mint a scout.
  • Hangianix
    Lehetett, de a lelekszamnak koszonhetoen Excalon kisse felborult a sniper arany, mert meg OFben is tobb scout volt sokkal, mint hunter+ranger.
  • Hangianix
    akkor meg nem volt az

de emlekszem, volt olyan, hogy regular albokat hagytuk, kinyirtuk a stealthereket inkabb
  • Tafaya
    Ja és emlékszem akkor egy rangert vagy egy huntert sem lehetett látni :)
  • RocketyATwork
    és rr11 volt, mert lathoniel az :-)
  • RocketyATwork
    haha jah :-) ezért utálom archereket daocba, range-stealth-überdmg, főleg scouton... kibaszott sok van belőlük és még az esélyes fightokat sikeresen elkúrják :[
  • Hangianix
    amit ocsed csinalt? de OF-ben is az volt, emlekszel? fg vs 3fg alb, meg lett volna is eselyunk, amikor 4 scout+mini+2 infi poppolt (egyik scout rr9 volt Lathoniel vagy mi).
  • RogueGigi
    heh kicsit kimaradok, mingyá megy a céltalan spam :P
  • RocketyATwork
    erről NF első hónapja jut eszembe, minimum 3 scout kezdte pumpálni belém a nyilakat, asszem a record meg is van örökitve videón :-)
  • Hangianix
    Mondjuk nem 5-sevel assistolva :D
  • Hangianix
    Snipernek az a dolga :p
  • Bhalage
    mastery of add4-5 specced ones.
  • RocketyATwork
    male ones that is.
  • RocketyATwork
    especially gay saracens you mean.
  • Tafaya
    especially last boy scouts :)