Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
De arrol volt szo, hogy 5 rr-rel magasabbak es Gigiek rr5. Szal rr10-zel szamoltam. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

+aug dex, pr etc etc szal :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

az is 15 pont + purge3 30 pont... 45, akkor mcl2rõl még szó sincs ami ismét 15 pont azaz 60 összesen. ami rr7 or so?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

anti hero

ja kep en is mindjart linkelek egyet

anti hero

de

anti hero

Hangianix
3healerrel nem gond, ha csak di2 van.

5perces purgért cast time-t + egyéb utility (DI 3 pl) kell feláldozni szal

Hangianix
Mondjuk high rr-nel mar van 5 perces purge, ami azert eleg op.

Hangianix
En inkabb a healer/druid parost nyomnam a 2 cleric helyett. Aug healer akkor mar, ha 2 merc van. 😊

a midgardi support erõsebb yah, ennek az elõnye egyértelmû... hátránya viszont hogy a grp fele 0 dmgel rendelkezik.

3healer 1shaman 2 tank 2 caster vs

sorc caba merc merc friar paladin-theurg-caster 2 cleric

alb grpba meg szépen belehet rakni 5-6 dmg dealert ami egy nyert CC fightba elég sokat számít... Szal ez a Albion gyengébb egy lejárt lemez, ráadásul elég hamisan cseng mostanság. Persze ha 5 rrel vannak feletettek akkor ez van, de vica versa.

zzz

merc > zerk

zzz

Hangianix
Es a clericet? 😄

Hangianix
1.5 ora rangerrel nem is xpzem. Csak bg es utana masnaponkent kapom a free lvl-t. 😄

AngeLujo
én ha camlanon csinálhatnék egy groupot (tehát multirealm group) minimális lenne a nem albi classok száma, szerintem jelen állás szerint albiba nagyon durva groupokat lehet csinálni (na jó nem jelen állás, mondjuk 1.5 hónapja :p), tank, caster és mixed stílusba is, talán a merceket cserélném le zerkre, de kb ennyi.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

btw továbbra is fentartom azért azt, hogy midgárd igenis erõsebb jelenleg, ha másban nem is pl supportban mindenképp 😊 (nomeg bd)Nektek könnyebb gyõzni, ennyi, cáfolj meg ha nem értesz egyet, és most nem a rr-re gondolok.
steveh-éknek meg respect, mindig is tiszteltem õket, bár kb 1 alkalommal sierült velük találkoznom mint ellenfelekkel, de ezt már asszem kibeszéltük.
OMG na megyek sleep 😛
Rofl ez mindig bejön 😊 Licensed from botond, a technika teljesen az õ fejlesztése 😊)
Legalább a fórum feljön ahogy kell 😊
Nos, komolyra fordítva a szót, biztos vagyok benne, amit te csináltál nf elõtt volt, ez a charge megint elbaszta az erõviszonyokat, de nem panaszkodom, ha komolyan irogatok akkor nem.. Ha megnézed a clericet, unalmas kari. Menj játsz vele, és majd mondd el mennyire oped volt.. GOL szídása meg már lejárt lemez, de ha megnyugtad csináld csak, lepereg.. Az a gol már nem létezik. Nem is hiányzik ez igaz. Kb most kezdünk eljutni megint oda, hogy valami grp féleséget kreáljunk megint, én megszenvedek vele minden este, persze egyértelmû, ez téged nem érdekel. Mint ahogy az sem, hogy minket nem találhattál meg constans a docknál, bár volt idõszak hogy ott voltunk (el kell ismerni, nagy esélye ott van a hib/mid spawnnak), de ma pl azt a két towert nem a jézuska tékelte, persze rohadtul unatkoztunk.. Elõször hibbi landot jártuk be a fg busszal, majd átmentünk hw-penninbe rohangálni kicsit, végül midgardot rohantuk végig elejétõl a végéig (tegnap is, de sebaj, könnyebb azt buzerálni vele, aki idejön még, és elolvassa heh). Szánalmas az a 20k rp amit éjszakánként összeszedünk, én belátom, hogy az, de a túloldalon nincs ostoba zerg mint a miénken, amit farmolni lehet, a szarabb grpok (low rr, low ml) sokkal jobbak mint a low rr/ml alb grpok (tény, sztem ne vitatkozz vele 😊 ), és mi most még ezeket képviseljük. Rendben, stt az egyedüli high rr sorc nálunk, de én pl csak vmi 5l2 vagyok, vagy ilyesmi, merc 5lx, és kb ez jellemzõ az egész grpra 😛 (másik sorc jó ha rr3 megvan 😛)
Nem biztos egyébként, hogy ez a kiszopunk mindenkitõl teljesen igaz, tõletek sem 100% már, mióta penninben egyszer elnáspángoltunk titeket, nagyjából clear fightba, egy tower közelében (épp egy reaver volt velünk, amíg közvetlenül ezutáni lezergelõdés után egyszerûen kilépett.. kicsit idegbeteg ez a waok gyerek 😊 ). Naszal, jó volt kicsit beszólni, meg is lett a spam, most vissza a beszélgetõ stílushoz 😊)
Majd ha 60 leszek raerek sirni pvp miatt de szerintem jobb lesz mint Daoc zerg pvp system. Ami kicsit gaz az a halal rendszer, talan majd valtoztatnak.
Ami grafikat mivel ez egy jatek ami mesevilagban jatszodik, szerintem jol illik hozza ez a rajzfilmszeru grafika. Amugy meg vannak olyan talyak amik valami hihetetlenul szepek szal mindennek de csunyanak nem neveznem.
Ami csunya az Daoc Catacombs kieg grafikaja. Valami iszonyatul neznek ki a karakterek a gulu szemeikkel ,muanyag arcukkal de legalabb a mozgasuk esetlen ... De jo mert vehetd majd hozza az uj gepet.=)
Hangi teged nem ertelek igazabol.
Josz valami nincs idom sokat jatszani szoveggel erre elmesz daoc-ozni ahol 4x annyi ido felnyomni egy karit mint wow-ban.
Daoc a mult, wow a jovo =)
WOW WOW WOW
"Szerintem meg az a szánalmas amit ti csináltok"
bocsass meg hogy rvrezunk ill roamingolunk es nem egy kibaszott towerben uldogelek vagy egy olyan varat zergelek szarra 50albbal amibe nincs relik pölö (ez excal/albion kb)...

azert nicns igazad mert jatszottam albion grpban (hello aod) ami fg (=8 ember roaming volt minden este 8tol ejfelig kb 2 honapon keresztul amikor aktivan jatszottunk)
hidd el hogy eleg fura volt maelstrom meg BO ellen jatszani albiokent mikor jottek mach6ttal es ae instastun beficcent csak neztem hogy hmm ok. foleg mikor rr2-rr4 voltam aztan utana valamelyest stabilizalodott a helyzet foleg amikor BG is meglett akkor meg egesz kellemes volt igy is a hatalmas RR hiany miatt. eleg sokszor megoltuk oket tisztan (nem konnyen felre ne erts), es most nem akarom dicserni steveheket, de visszagondolva pl egy GOLhoz kepest igazan impressziv teljeseitmeny volt.
szal nem kene sirni hogy jaj szegeny albok plz mert ez bullshit

sajnalom, mind1, nekunk mas a jatekstilusunk, amit ti csinaltatok hogy a random 1esevel jovo midiket megoljuk jol a hidrol a firewizzi m8tel nekem annyira nempalya, ugyanakkor osszetalalkozol egy mid grppal es fexetek fel perc alatt veszteseg nelkul hat lehet mondani hogy OP midgard meg minden, de benne van az albi lamasag is.
szerintem

anti hero

Szerintem meg az a szánalmas amit ti csináltok, mégha valami skill is lenne mögötte, dehiszen mindenki tudja, skillt csak alboknál lehet felfedezni, akiknek eleve nehezebb dolguk van fg vs fg fightokban..
Hangianix
Az en tapasztalatom thidre igaz, de ott is meglepo.

van, megölöd õket 3x és nincs. legalább is velünk igy volt 2x is amikor játszottam 😛

jah az nekem is feltûnt hogy szinte nincs is stealther... szal excalról hires 15+ scout egy keep környékén egyszer se volt... infi-mincer is elég csekély számba jelentkezett. Tegyük hozzá a scoutok akiket láttam croc ringen + grpba voltak egy rr7-rr11 2fgs albi bgvel 😛

Hangianix
Van azert 2-3-4 fg olheto zerg is.

jah igen avalonon egy problem van, hogy hib/ava elég fotm lett prydwen - excalos emberkék körében és mind hibinek állt... engem kezdett picit zavarni 3 órás game után, hogy :

albok minden mennyiségben, fgvel jobbára ölhetetlen zergekbe tömörülve.
midik 2-3fg rr8+ BGvel rohangáltak (amikor 4 rr6-rr8as bd-t látsz egy 20fõs tömegbe, azért elkezdesz gondolkodni hogy mi lesz itt a warlock catacombs újitásnál.).
szal a point is, hogy hibiknél rengeteg fg mászkál de enemy fg elég kevés a szerver populationhoz képest.

Hangianix
Midiknel aranylag sok a stealther. Meg hibiknel is. 😄

Hangianix
De mondjuk egeszen elkepeszto caba/sorc/bd/sm aradat van. Infit alig lattam (2-3-at), scoutot 2-ot, infit 2-ot. Ja meg van wizard is dogivel, theut is csak egyet lattam eddig.

yep mint mondtam egész más a mentalitás németeknél, nekem kb még 2 éve LYnossen egy theurgist - cleric duo segitett xpzni (felbuffoltak 10percenként + heal 😛)) !!!!scoutomnak!!!! + megdobtak 5gvel. Nah most azé ez furcsa, pedig csak azt kérdeztem merre van vmi quest mob 😛

Hangianix
Avalon az poen. Nekem tetszik eddig, tok baratsagosak a nemetek. Volt egy gyerek, aki kb annyira beszelt angolul, mint en nemetul, de azert ha hozzam szolt, mindig "angolul" tette azt. Ja igen, meg belepek es csak ugy felbuffolnak keres nelkul.

Hangianix
Panaszkodtak egyebkent az Ava/Hibik, akikkel bg-ben nyomtam, hogy nincs meg zergelesre se eselyuk, mert tul sok SG (Stammgrp, gondolom gg-t jelent 😄 ) van naluk es nem jon ki meg a 2fg random se azokon felul.

Botond
én megvárom,hogy excal+pryd mergel akkor befizetek egy kanyarra megint ^.^ talán
Hangianix
Ha valami fullos szerveren lenne, akkor meg esely is lenne eladni. De Pryn 😞 Pedig jo karik vannak rajta.

who needs that shit.... honestly. Your only chance is some hardcore daoc nerd.

Tafaya
Na már csak ezért se fogok visszamenni daocba, ami kib*szott sírást le tudnak vágni emberkék zerg/solo/dock camp témában az közröhely 😊))

Ui.: Még mindig eladó az accom 😊)

hala matanak nemsokara jovok: )

anti hero

AngeLujo
nem divat már a daoc, gyere wowozni :<

Botond
get a life tbh
mert mi nem a dokkot kempeltuk hanem mentunk es belefutottunk egy zergbe amibe ott volt egy hi rr grp is raadasul, ti viszont a bridget meg a keep ajtajat kempeltetek ott allt es nezett ki a fejebol a sok buta alb. ez az alb skill excal-vise.
ennyit tudtok. igen nehez lehetett a CC es heal nelkuli low rr midiket megolni : ) gratulalok. epp hajokaztam volna albiba hogy solozak kicsit mikor lattam a nevetek, na mondom stlong campage, most rohogok egy jot es tenyleg igy volt...
fg vs fgben meg a sorcotok egy mezzt nem tud elnyomni bazz es fexik a banda ahogy kell, vagod ugye?
alig varom mar hogy kintlegyen a warlock es akkor az ilyen tower meg bridgehumper balfaszokat majd jo moka lesz 1shotolgatni...

anti hero

kimentem vagy 10szer remelem osszejott a 100rp, csak aze mentem vissza hogy a rr10es sorcon nevessek mint a szanalom csucsa no meg persze rajtad : )

anti hero

Engem mindig meglep, ahogy lereagálod a lezergeléseteket a docknál 😉
Pedig egész jó rpt dobtatok szal keep going m8 😉
aha, valaki megint got pwned a docknál 😄
csak nem olyan szanalmas mint amit ti csinaltok LOL

anti hero

Ez a fekete pizsi valami uniq dolog volt mint DH-nak a full szürke? 😛
Én is hordtam a fekete pizsit vörös kesztyûvel egy ideig, csak még a kezdetekben. ;D

hat te meg ki vagy? : )

anti hero

AngeLujo
elküldve privibe

Névrokonomtól ezúton is elnézést kérek a mai Taren Mill-i megbotozás miatt. 😄