43179
-
#35980 Egy dolgot hozzatennek. Bhalnak nemcsak friare, hanem clericje is volt az elso korben (lvl 35-6?) es AoD baszott ra, en vittem ki alliance grp-pal RvRzni Odinban, miutan szoloban nem tudtam neki segiteni. -
Bhalage #35979 celeritybol azert leptem ki, mert egyik naprol a masikra, nem 3 hanem veleem egyutt 4 healer volt a guildban (Solise, Rulkez, Ibilic, es en ha jolvagom). mivel en igenylem azt, hogy minden nap mehessek a grouppal, es nem volt kedvem varni vitatkozni spotert etc, ezert jobbnak lattam, hogyha keresek magamnak egy ilen guildo es igy jott kepbe a BC, ahol a bc2es (caster) group healere voltam.
ennyi.
en azutan is ugyanaz a srac maradtam, es ha kellettem volna barmikor szolhattatok volna, hogy jojjek ide oda amoda, jelzem soha tobbe se egy hello, se semmi uzenet nemjott. -
#35978 tőle jó próbálkozás volt azé! -
#35977 mwhahaha LOL owned etc etc ja és ofc a legfontosabb!
QQ more n00b :-o -
#35976 Lol, jo a topik. -
Rockety #35975 nah vmi komolyabb replyt bazz :[[[ ez nagyon newb comeback t_t -
Bhalage #35974 -n -
Bhalage #35973 Bontond tenyleg gaz vagy bazzeg -
Bhalage #35972 dolgoztam, msot megint vagyok.. -
#35971 amikor kiderül,hogy bárd sehol nincs sorc godmodehoz képest,és a német szerveren nem úgy fognak muzsikálni a dolgok ahogy ő eltervezi,ő lesz az első aki lelép a francba,majd akkor megbeszéljük mi meg hogy volt ^.^ -
#35970 ezexerint nem veszed a lapot, én megadtam bazsinak két accom belépő pwd-jét és amikor volt ideje felhúzta magát, nekem általában nem volt szükség se a wizi se a cleric accra mert cabával toltam. másik meg hogy írtad hogy te se basztál ki velem meg ilyesmik, nem volt rá lehetőséged és szerintem ha lett volna se teszel ilyet mert miért tennél? viszont itt úgy állítod be Bhalt mint valami köcsögöt, én erre reagáltam hogy szerintem meg nem az mert _én nem láttam_ köcsögnek mióta ismerem. a többi meg nem érdekel tbh :p
ennyi, részemről lezárva -
#35969 rofl :-D szeretsz a tűzzel játszani,mi?:-DDD -
Rockety #35968 warden l0l0ol0l m8 xDDD -
Rockety #35967 JA WHOL MEIN HAUPTMANN!
no offense de nekem is ez a meglátásom a témával kapcsolatban. -
#35966 te meg nem értem miről hablatyolsz,mondom,hogy Bazsi berinyálta magát hozzátok,erre ááádehogy mi hívtuk,aztán kiderül,hogy mégiscsak ő érdeklődött,hogy mit akartok fel PLni.... -
#35965 az első mondat az úgy hangzik,hogy amíg az érdekei azt kívánják meg :-o -
gatyo #35964 Bazsi jo srac egeszen addig amig kedve van :-)
Szal segit meg minden de ha eppen jobb ajanlatot kap akkor bizony lelep... emlxem mikor HH is felbomlott es megcsinaltuk Celerity-t hivtuk ot is. Jott is...
Aztan mikor par nap mulva loginoltam mar BC-t erositette... wtf??
Akkor azt mondta ő skilles RvR-t akar es azt ott kapja meg. Igaz parszor mikor LFGzet a midi keepnel bevettuk de... Szal en ugy gondolom amig jol erzi magat AoD-ban es kedve van ott jatszani addig rendes fasza gyerek... de ha mar nincs akkor szivbaj nelkul lelep. -
#35963 "ma 12:57 | Privát | Válasz | #35957
látod erről beszél itt sok ember, hajtogatod a saját kis baromságodat és még örülsz is neki
Válasz 'Botond' üzenetére (#35956)"
ez jöhet erre is affem -
#35962 egy belső baráti fórum,a többieknek meg van a maguk kis saját világuk :-D értem én,semmi képzavar :-D én megolyan sokat kibasztam veled,na ne fárassz...
mondom én megértem,nélküle nincs meg a FG még az ilyen gerincteleneket is el kell viselni,kicsit sajnállak is érte,de szerintem megtetted a magadét,és a tények maradnak tények ^.^ ami megtörtént megtörtént a jelenlegi "jó magaviselete" nem csorbítja múltbeli érdemeit :-D -
#35961 de én mióta ismerem nem hinném hogy kibaszott volna velem, ha segítségre volt szükségem elsők között jelentkezett. az meg hogy minek tekinted az aod fórumot az a te saját kis világod. én egy belső baráti fórumnak tekintem ahova nincs minden jöttment beengedve -
#35960 érdekel?nem nobel díj az vagy vmi,hogy ha van akkor kiváltságos vagy :-D vkinek reumája van nem aod fórum loginja,de egyikre se lehet büszkélkedni :-D és mondom mosdassad nyugodtan,én már régebb óta ismerem mint te,és közelebbről figyelhettem a pályafutásást mint te ^.^ -
#35959 akkor csinált egy friart (ez mondjuk nemtom mikor volt, kb rohadt régen) játszogatott vele aztán eltűnt, egyszer nem hallottam hogy kérte volna hogy "na sárcok húzzatok már rajtam vagy 30 szintet mer ez így nem kóser". amikor clericezni jött akkor is én ajánlottam fel neki a fop clericet meg ice wizit nem volt kuncsorgásra szükség. ja meg bhal elég régóta olvassa a mi kis saját fórumunkat, még bőven hibis volt amikor kapott accot, te mér nem kaptál? ^^ -
#35958 na és az előtte lévő dologról mi a meglátás?^.^ amikor először volt AoDos ^.^ -
#35957 látod erről beszél itt sok ember, hajtogatod a saját kis baromságodat és még örülsz is neki -
#35956 szal akkor végülis csak úgy jutott oda,hogy szólt kéne PL van e,mert leechelni szeret,és ti aszondtátok ja :-D -
#35955 Botond megnyugtatlak téged nem fenyeget ez a veszély hogy velünk játsz, előbb csapom fel a telefonkönyvet tök random és hívok fel belőle valakit ;<
Bhal meg úgy lett aodos hogy mondta hogy hibibe igazából nem sok xar van és ha nekünk kell valamilyen kari akkor jönne szívesen. mi mondtuk hogy kéne egy cleric, szóval csinált egyet és majdnem rr7 lett. aztán elmentünk wowozni... -
#35954 erről jut eszembe,ha emlékeim nem csalnak AoDban is 2x volt Bazsi,először amikor nem kapott megaPLt meg rvr group spotot,hanem önállóan kis támogatással kellett volna vmit elérnie akkor lelépett kurva gyorsan,és ekkor jött hozzánk kuncsorogni,aztán amikor mindent a szájába adtatok ahogy ő szereti akkor már teljes mellszélességgel ott volt :-D értem én,hogy nem mondhattok most erről semmit,mert kell a 8. a groupba ^.^ -
#35953 tehát mikor pénzt paripát rr8at ígértetek neki jött egyből,micsoda gáláns guy ^.^ a többinél meg nem voltál ott,szal ne fogadj rá,hogy mi meg hogy volt,Bazsi hallgat,és a hallgatás beleegyezés... az meg hogy rávitte a kényszer 3 év után,hogy megint vmit önállóan elérjen(megjegyzem még nem ért el semmit :-D vagy már rr5?:-P) ez nem változtat azon ami az elmúlt 3évben történt ^.^ vagy ha hirtelen beállok én is AoDba,mert megint 7en maradnak a 1337guysok akkor az én elmúlt 3évi ügyködésem is más értékelést kap?:-D
Bazsi egyiknap még AoD zergről fröcsögött és PLért vonyított hibibe rá 3 nappal meg itt fényezte az AoD fg vs fg fightjait és megskilljét :-D ilyen gerinctelen 0 alakot ritkán látni ^.^ -
#35952 bhal leecheléséről annyit hogy emlékeim szerint mi hívtuk albiba mert hiány volt clericből, én clericeztem Grylla karijával és kezdett uncsi lenni hogy nem a saját karimmal játszom. tehát ezekből lejön hogy megadunk minden segítséget valakinek akire szükségünk van a groupba. amelett Bhalt kb 100x többre értékelem mint téged, lehet ez azért van mert sose játszottunk együtt és nem ismerlek, de Bhal itt a fórumon is normálisabbnak tűnt mindig mint te, pedig itt aztán mindenki hülye tud lenni. neked ami daoc élményed van az kb 1.70 előtti, azóta patcheltek a srácok egy párat és kb teljesen megváltozott a játék és ráadásul mi se játsznuk már prydwenen. és Bhal itt is leechel minket erősen, például nem speccelte az eldet rvr specre (light) mert szükségünk van pbaoe-re a pve-be. szóval én nem látom ezt a leechelés dolgot abszolút de biztos neked van igazad. BC-s dologról meg amit én tudok hogy bhal ott állt egy rr8-as healerrel és volt rr10-es is a guildbe. te melyiküket venndé be a groupba? mert én valszeg az rr10-est mert valszeg vele régebb óta játszok és jobban ismerem. -
#35951 ja egyébként meg észkombájn azt kérdezd még meg Steveh mesteredtől,hogy még toa előtt amikor összefutottunk HW mmgben én+jamies basebuffolva,és Steveh rr9es armsa+jock rr5ös merce BBzve akkor miért ütöttek rám 0dmgt amikor percekig csak engem ütöttek? vagy úgy érzed SCzett rr5 merc+rr9arms assist train gimped,esetleg ők is gimpek számodra,vagy mivan?:-o -
#35950 egy 0 vagy öcsi,jöttél pry/hibibe leraktál egy rr3as herot az asztalra,majd átrolloltál exc/midbe,ahol fidel szádba adta a lvl50et,majd HH farvizén feleveztél rr5re,onnan a ruszki haverok felhúztak rr7re vagy 8ra tudja bánat,miután rájöttek,hogy egy nagy 0 vagy dobtak,ekkor jöttél hibibe megint kuncsorogni,hogy na húzzunk fel 50re meg minden,mert azt magad is láttad,hogy egyedül egy 0 vagy,ez nem jött be akkor át AoDba,ahol szintén mindent a szádba adtak,és megint te lettél az omfg én sz@rtam az rvrt meg a pvet is wiseguy,aztán átjöttél wowozni,ahol sajnos túl sokat kell gondolkozni,így inkább visszamenekültél a jól bevált sablonokhoz daocozni...lehet pár részlet nem pontos,de ez a lényeg...szal ha vki akkor TE ne akarjon nekem újat mondani...még a sok AoD rnd zerglinget is többe nézem,mert ők ott voltak amikor albi szopás volt,akkor is ott voltak amikor mégjobban szopás volt,te meg csak oda sodrodtál mindig ahol nagyobbat lehet leechelni...
ennyi vagy,egy 0 leecher :-o -
Bhalage #35949 en mondtam hogy csdinaljunk ey normalis grpot erre ti felhuztatok 3 rangert. pont abban az idoben mikor amg meg tele volt stealtherrel (szal kb 3szor annyi infi volt full toa meg minden loszar) erre ti rog ranger csapatot csinaltatok=) most minek maradtam volna.????????????????
egyebkent neked meg sztem fogalmad sincs a jatekrol, nem tudom mikor jatszottal utoljara, de mostanaban assist train eleg 2 emberke is (en se rr11es assistal jatszom mostanaban, BCvel mentem hi rr csapattal de ez a mult) es akkor hadd vilagositsalak fel hogy 1 darab lighttank cafatokra szed manapsag nem kell 3*rr11 zerk savage merc
_barmilyen 2 tank letenne teged mint a szel ezt fogd fel plz_
de te meg ott elsz hogy 3 1000res WSu infit 1 percig tartottal...
healeremet se tudjak megolni joideig bazzeg, ha lepurgeolom a PA stunt meg disease/poisont.... es meg uber6sec pbtm sincs bazzeg csak egy 800koruli AF..
szal kerlek a sajat lamasagod miatt ne engem hibaztass, meg jo hogy lepeltem, nezd mar mennyi ido alatt csinaltam a semmibol ->egy full toa clericet
hat hibiben meg mindig xpgroupokat keresnek b+ ;<
meg latom a primitivseged meg mindig abban csucsosodik, hogy AODzel, mi van ennyiszer oltek meg teged vagy mi a szar ez a fusztracio ??
mert nekem meg kicsit kicsit kezd olyan lejart lemezre hasonlitani, de tenyleg nem esik jol, hogy te is mint egy felhuzott verkli csak papolsz papolsz kozbe SEMMI FOGALMAD SINCS SEMMIROL. se a guildrol se rvrrol se pverol semmirol.
szal inkabb ne is szolj hozzam mert nagyon faraszto vagy. -
#35948 Tudod azé mókásnak érzem,hogy miután 2x is fület farkad behúzva elsunnyogtál hibiből,mert nem kaptál elég xp/rp PLt és ezok után ilyen fotm 1337 guy lettél akinek az assisttrain csak a 3-4db rr11es full toás minden RA rdy merc/svg/zerk lehet,és tényleg komolyan elhiszed,hogy ilyen van (én sose láttam még rr7+ 3merces vagy svgs assist traint se...).Olvasási skilled meg egyenesen AoD kompatibilis lett lévén,világosan leírtam,hogy egy ilyen rnd rr3-4-5 arms/merc/pala vagy skald/zerk/warrior szintű assist trainekkel amikkel én találkoztam azok vígan elvoltak a hátamon(igen,ezeket még csak szemből se kellett kapnom,hogy közel 0dmgt osszanak le rám,de legalábbis olyat amit egy druid egy egy kóbor spreadheallel ne tudjon orvosolni),ezenkívűl 1337ségedben elkerüli a figyelmed,hogy nem csak én állítom ezt,hanem itt többen is alátámasztották a valómásom,míg az általad felvetett full toás high rr 3as merc assist train az ilyen urban legend szinten mozog... szal get a clue n00b -
Bhalage #35947 ha te mondod en elhiszem... -
Bhalage #35946 hallod zzang telespammolta az rvr topicokat a nagy farmolas remenyeben =) sztem cluszterezes lesz, NP es tsai a budos eletbe nem megy vissza wowozni .. -
#35945 faluban van egy manyus,apám gyerekkori haverja,aki még gyerekkorukban hazaállított nyakig sárosan,és erre az anyja megrökönyödve mondta neki,hogy kisfiam nincs is sár,hogy sikerült így összesározni magad? erre emberünk azt válaszolta,hogy: "-Van a!Csak keresni kell!"
szal lesz lepattanó assist train,csak jól kell megválogatni őket :-P -
Bhalage #35944 na kivancsian varom ahogy az assist trainunk lepattan rolad -
#35943 warden powaaaaaaaaaaaaaaah once again :-D eljön a napja,hogy gigi mincerét 1vs1be lenyomom mint a jancsiszöget ^.^ -
Rockety #35942 ahol találtam, azt hittem hogy fake de
nem az ! :-) -
Rockety #35941 oll concerning server clustering
With version 1.74/1.75 of Dark Age of Camelot, Mythic Entertainment set in place the possibility to join some servers together enabling players from two different servers to meet in a shared RvR area or to play their characters on the other server in the separate areas.
The main point of this option is to increase the number of characters in RvR areas and thus the new developments in game. The RvR areas of each server (battlegrounds included) would be replaced by unique areas, while the other areas could stay separated. Those clusters would be made per language of course.
Before we implement this option on the European servers, we would like to know your opinion regarding server clustering. To help you decide, we can give you a little additional information :
- The server clustering is irreversible ;
- When you enter the RvR zone or your realm on the other server, the name of your character will contain the name of the server you come from if another character from the other server has the same name (by example : Scott from Prydwen, or Scott from Excalibur) ;
- It will be not possible to create a new character with a name that already exists on the other server ;
- It is possible to join together areas other than the frontier zone. Those areas are those that load when you enter them, save for the housing zones ;
- Players who have characters from different realms on both servers will still be able to play them, but there is a one hour timer to change from one to the other ;
- If a player has never played on one of the two server, he will be able to create a character on both servers, but only in the same realm.
Clustering can be considered for servers with lower populations and this juncture could possibly concern :
German servers :
Dartmoor and Logres
Dartmoor and Lyonesse
Logres and Lyonesse
French servers :
Carnac and Orcanie
Carnac and Ys
English servers :
Excalibur and Prydwen.
If you go in the poll section of the website, you will be able to answer these questions :
Within the framework of a possible clustering of the servers Excalibur and Prydwen, which areas would you like to see joined ? (If you choose answers 1 or 2 make one choice, and otherwise choose as many as apply).
- None, I would not like to see English servers clustered
- RvR only
- Main cities
- Classic Zone
- Atlantis
- Shrouded Isles
- Catacombs
Depending on your answers, we will then be able to decide whether we set server clustering in place and for which languages.
:-)))