Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csori
meg az olyanokat mint te arról h ha senki nem oszt meg semmit akkor nincs mit tölteni ... akkor belehúzhatod a korlátodba ... sose fogod elérni

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
Britni Szpírsz ... így a legegyszerûbb és kit érdekel a hejjesiras

dentro
Nézzétek meg South Park legújabb 709 es epzódját, témába vág (zeneletöltés netrõl). Különösen az a rész amikor letartóztatják õket és elmondják mekkora kárt okoztak 😊

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Ja, pl multkor le akartam tölteni a Britney Speers (vagy mittomén hogy irják) legujabb számának a szövegét txt fileban és no slots avalaible-t irt ki....

Mivaaaaa? 😊))
Mééééé, nem csak csetelni lehet a dcn? 😄DDDD

Non@meTheHunter
Egyetértek Nyufszi.
Meghát ugye jo volna ha az userek nem csak lanosokrol töltenének...
Szerintem mindenki saját maga döntse el mit oszt meg és mit nem, de én inkább azokat tolerálom akiknek mondjuk 8 v. 9-k\s -es limitük van és használhato,új cuccokat osztanak meg és ezáltal is segitik az uj dolgok terjedését.
Ja és mivel pár honapja passiv vagyok ezért tudom mi jár vele.(3 embernek van és az is no slots..)Szoval ezuton is megkérnék mindenkit aki csak azért hogy kevesebb legyen a lehetséges letöltö nála rakta magát passivba az probáljon meg aktiv lenni.Ennyivel tartozunk a lanosoknak,mert a nagyrészük passiv és ök is akarnak tölteni.

Non@meTheHunter
😊
Én pl ami zenét letöltök azt meg is osztom, és benn is hagyom.
Sajnos nem sürün frissitik a megosztásukat a felhsználók😞
Ez a baj...ugyanis ha egy olyan ember mint én...tölt éjjel nappal 😊 és már egy idõ után nem lesz mit letölteni mert már minden megvan, mert nem frissül a megosztás. Sajnos.
gstm
Nekem az a véleményem, hogy amit letöltesz, illik legalább 2 hétig meg osztani... Sajnos elég sok olyan user van, aki csak tölt, de nem oszt meg semmi használhatót...
Egyetértek.Drukkoljatok 1ora mulva matek ZH ááááááá

wakeupneo
Nagyon sokat gondolkodtunk rajta.
De végülis sikerült kitalálni. És talán azzal tudom magyarázni, hogy tudtommal nemsok (talán egy sem) olyan hub van ahol nem egész GB a shared. Nah most ilyen is van. Szerintem mókás

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

gstm
Sztem minden hubüzemeltetõnek joga van eldönteni, hogy milyen szabályokat alkalmaz. Ha nem tetszik, nem kell odajárni. A másik dolog az, hogy nem értem teljesen, hogy miért van az, hogy egyesek állandóan letöltenek, mégis csak 10-20 giga megosztásuk van. Szerintetek ez fair?
[OP]MaciLaci
Te is fiam, Brutusz?😊)))))))

Life is wasted on living!

Breki ne kezd már Te is 😄DDDDDDDD

Breki33
egyetértek...
[OP]MaciLaci
ehh, hidd el, 19.655458425725456 G megosztas mellett is bentlesznek 4000 felett!
Sok kis buzi az egy10edet sem osztja meg, mint amit tudna!

Csori en rajottem: OPok fizetese roman lejben = byte😄D onnan mar csak 1024^3 al kell osztani😄DD

Met
Nem azzal van bajom, hogy ez a szabályzat hanem az "esztelen" limit emeléssel.
Ha növelitek a limitet attól nem lesz változatosabb a megosztás, nézd meg a tejszínt mekkora a limit és hányan vannak bent ? 500-an, nálatok 13giga és minimum 2500 ember van bent.
Persze ez a legegyszerûbb módja, hogy kevesebben leggyenek bent és ne lagoljon a szerver.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Csori
ezt hogy találtátok ki h pont 19.6 ?
ennyi erõvel lehetne 20.03 is

wakeupneo
################ Figyelem! ################

2003 November 03.-án 08:00.-tól a Matrix Network Hubon a kötelezõ minimum megosztás

################ 19,6 GBra ################

emelkedik! Kérünk mindenkit ,hogy ezek szerint rendezze a megosztását.
Matrix Operator Team

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Azzal, hogy belépsz egy hubra ,elfogadod az üzemeltetõk álltal hozott szabályokat.
Vita tárgyát nem képezheti egy adott szabály ,hiszen ha nem felel meg ,nem mész oda.
Ez igy müködik.
És hidd el ,hogy lényegesen javitható a limit emelésével egy hub szinvonala.
Sajnálom ha ez téged érzékenyen érint. van sok magyar hub, ahol biztos elegendõ a megosztásod mérete.

Szép estét neked.

Met
Matrix OP-ok!

Miért kell mindíg limitet emelni? Attól nem lesz több a megosztás mert jórészt mindenkinek ugyan azok vannak meg.
Akinek több mindene van az úgy is megosztja, akinek meg nincs és nem is tud összeszedni az meg elmegy másik hubra.
Jó ez nektek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Non@meTheHunter
Azért irtam vissza mert tudtam hogy valki kitörölte.
Ha jobban átgondolod nem reklám ez hanem hír.
Azért köszi a jókivánságokat.
wakeupneo
Tedd magad PASSIV modba...a beállitásoknál keresd

wakeupneo
Én is gratulálok Noname, csak azt az egyet nemveszed figyelembe, hogy ez a topic reklámmentes hely.
A továbbiakban légyszives az erre megfelelõ helyen tedd.
Délelött sem volt véletlen ,hogy kikerült a reklám.
Köszönöm.
És a továbbiakban sok sikert a munkátokhoz.

Fufuka®
Évfordulótok alkalmából üdvözlet! Sok munkátok, kevéske és szerény gyümölcse ez, amit a hub futtatók nagyraértékelnek! Gratula, és így tovább!
Most már Ti is régi hub lettetek, elvégre kevés hub éri meg e tisztes kort!

További jó melót! 😊
Non@meTheHunter
A HUB MA EGY ÉVES!!!!!!!!!
Ennek örömére gyertek minél többen!
Cimeink változatlanok:nonamecelebs.dynu.com
nonamecelebs.no-ip.com
wakeupneo
Ha esetleg XP az oprendszered ,nézd meg a beépített tûzfalat. Vagy esetleg füghet a szolgáltatódtól is. Mindenesetre próbáld meg passiv módban is.

Factor_007
köszi

Csori
a B-Teamlapján találsz egy 0.301 klienst és hozzá magyarítást is .
a tejszínre viszont megosztás hiányába nem tudsz kapcsolodni valószínûleg . a jelenlegi minimum 40GB .

Nemtom , hogy a legujabbhoz van-e már de ha dc-n rákeresel sztem fogsz találni.

Factor_007
azzal kezdtem de nem találtam semmi ilyesmit

Fönnt az oldal tetejénél van 2 kék internetcim.
Na ott kell olvasgatni,sztem ott elég jol le van irva minden.

Itt mindig ilyen okosságokrol van szó?😊)

Factor_007
Nem tudná valaki megmondani honnan tudnám leszedni a DChez a magyarosítást? ?

Jgilbert
disconnect-et nyom allandoan
Jgilbert
Hi! Melyik hubot ajanlanatok film es xp lenne a cel? Olyat keresek ahol sokan, sokat es szelessavon osztanak. 1mbit-es kabelem van es ki kene hasznalni a sebesseget
wakeupneo
Köszöni megvan. Majd ma este ugyis látom, és megmondom neki, egy medve üdvözli 😊)
Legyél rossz.
Jah és kérek azokból a vasakból akkor! Itt van már?????

units
Hali! Kicsit részletezd a problémád és a környezetet ahol futtatod a DC-t. Milyen neted van? Tûzfal? DC++ verzio? DC++ beállítások? OP rendszer? Abból amit írtál csak az derül ki, hogy a hubokra tudsz csatlakozni, de tölteni nem.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

[OP]MaciLaci
Nekem ilyen van! Adjak?😊)))))))))))
Kiveszek a 24 es clusterbol 3-4 et neked szivesen😊)
MEGALOL
Ja,es a honap poenja:
<10:39> <*******> szerintetek az egyész dc proginak van egy agya?
<10:39> <*******> aki irányitja?

Hogy van feri?😊))

Ha nekem szólt, akkor: de igen 😊 vagy dcplusplus.sf.net, angolul...

Szólsz nekik elõre, ennyit lehet tenni. Meg aki megkeres annak megmondod keressen alternatívát. Illetve nem akkor csinálod ezt amikor fenn vagy dcn 😊)

Nem mondod
Mindenhol vannak zenék 😄DD

Ott a publikus hublista, abban van néhány mûfajhoz hub. Címét lásd lejjebb #9420,9422

Vagy próbáld meg http://www.hublist.org-ot ha stílusspecifikus külföldi hubot keresel. Vagy mittomén 😄

Nem tudtok valami jó kis publikus hubot, amin elsõsorban zenék vannak? Vagy mittudomén 😊
wakeupneo
Ilyen kis vasdarabokat szeretnék.
Elösször is 5 db elég lesz.
Szólok majd a mikulásnak.

esetleg alternatív olvasnivaló a DC FAQ:
http://bcdc.webhop.org oldalon.

LOL Breki 😊))

Geri: http://dchun.hq.hu illetve szabadidõdben nyálazd át ezt a fórumot a #1-tõl 😊 Érdekes olvasmány lesz 😊

Breki33
ez ami itt alattad van errõl szól P
de Norti urfinak van errõl egy jó oldala P
Sziasztok!
Elmondaná nekem valaki, hogy hogy is mûködik ez az egész???
DC++..

üdv
geri
Abban, hogy javítva lett benne 1 rakás dolog 😊
Nézd meg a changelog.txt-t.