Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
Mééééé, nem csak csetelni lehet a dcn? 😄DDDD
Ja és mivel pár honapja passiv vagyok ezért tudom mi jár vele.(3 embernek van és az is no slots..)Szoval ezuton is megkérnék mindenkit aki csak azért hogy kevesebb legyen a lehetséges letöltö nála rakta magát passivba az probáljon meg aktiv lenni.Ennyivel tartozunk a lanosoknak,mert a nagyrészük passiv és ök is akarnak tölteni.
Én pl ami zenét letöltök azt meg is osztom, és benn is hagyom.
Sajnos nem sürün frissitik a megosztásukat a felhsználók😞
Ez a baj...ugyanis ha egy olyan ember mint én...tölt éjjel nappal 😊 és már egy idõ után nem lesz mit letölteni mert már minden megvan, mert nem frissül a megosztás. Sajnos.
De végülis sikerült kitalálni. És talán azzal tudom magyarázni, hogy tudtommal nemsok (talán egy sem) olyan hub van ahol nem egész GB a shared. Nah most ilyen is van. Szerintem mókás

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Sok kis buzi az egy10edet sem osztja meg, mint amit tudna!
Csori en rajottem: OPok fizetese roman lejben = byte😄D onnan mar csak 1024^3 al kell osztani😄DD
Life is wasted on living!
Ha növelitek a limitet attól nem lesz változatosabb a megosztás, nézd meg a tejszínt mekkora a limit és hányan vannak bent ? 500-an, nálatok 13giga és minimum 2500 ember van bent.
Persze ez a legegyszerûbb módja, hogy kevesebben leggyenek bent és ne lagoljon a szerver.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ennyi erõvel lehetne 20.03 is

2003 November 03.-án 08:00.-tól a Matrix Network Hubon a kötelezõ minimum megosztás
################ 19,6 GBra ################
emelkedik! Kérünk mindenkit ,hogy ezek szerint rendezze a megosztását.
Matrix Operator Team
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Vita tárgyát nem képezheti egy adott szabály ,hiszen ha nem felel meg ,nem mész oda.
Ez igy müködik.
És hidd el ,hogy lényegesen javitható a limit emelésével egy hub szinvonala.
Sajnálom ha ez téged érzékenyen érint. van sok magyar hub, ahol biztos elegendõ a megosztásod mérete.
Szép estét neked.
Miért kell mindíg limitet emelni? Attól nem lesz több a megosztás mert jórészt mindenkinek ugyan azok vannak meg.
Akinek több mindene van az úgy is megosztja, akinek meg nincs és nem is tud összeszedni az meg elmegy másik hubra.
Jó ez nektek?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha jobban átgondolod nem reklám ez hanem hír.
Azért köszi a jókivánságokat.
A továbbiakban légyszives az erre megfelelõ helyen tedd.
Délelött sem volt véletlen ,hogy kikerült a reklám.
Köszönöm.
És a továbbiakban sok sikert a munkátokhoz.
Most már Ti is régi hub lettetek, elvégre kevés hub éri meg e tisztes kort!
További jó melót! 😊
Ennek örömére gyertek minél többen!
Cimeink változatlanok:nonamecelebs.dynu.com
nonamecelebs.no-ip.com
a tejszínre viszont megosztás hiányába nem tudsz kapcsolodni valószínûleg . a jelenlegi minimum 40GB .
Na ott kell olvasgatni,sztem ott elég jol le van irva minden.
Legyél rossz.
Jah és kérek azokból a vasakból akkor! Itt van már?????
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Kiveszek a 24 es clusterbol 3-4 et neked szivesen😊)
MEGALOL
Ja,es a honap poenja:
<10:39>10:39> <
<10:39>10:39> <
Hogy van feri?😊))
Life is wasted on living!

Ott a publikus hublista, abban van néhány mûfajhoz hub. Címét lásd lejjebb #9420,9422
Vagy próbáld meg http://www.hublist.org-ot ha stílusspecifikus külföldi hubot keresel. Vagy mittomén 😄
http://bcdc.webhop.org oldalon.
Geri: http://dchun.hq.hu illetve szabadidõdben nyálazd át ezt a fórumot a #1-tõl 😊 Érdekes olvasmány lesz 😊
Elmondaná nekem valaki, hogy hogy is mûködik ez az egész???
DC++..
üdv
geri
Nézd meg a changelog.txt-t.