Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Éppen elég találékony ember van itt a dc.-n ,nincs szükség még "mumus"-okra.
Aki fosik ,annak ott a jobb felsö sarokban az X, a többiek meg osszák ami van.
Szép estét mindenkinek
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Úgyhogy én inkább búcsúzom, elegem van 1-2 emberbõl (értsd: (volt) optársam...) és emiatt az opságból.
És hogy miért? :
ad.1 állítólag fake vagyok...
ad.2 az illetõ aki ezt állítja, nem elég hogy OP és a saját hubján fake klienst használ, még másik hubon is szemrebbenés nélkül fakel...
ad.3 az az illetõ, aki mindezt teszi, 3 (volt) opját deopolta és bannolta a hubjáról, miközben AZ aki stealthet használ(t) nála (és más hubon), és még meg is osztja, nyugodtan üldögél opként továbbra is...
M-ano és neo nektek köszönöm a lehetõséget, de holnaptól kezdve nem élek vele, töröljétek lécci a regjeimet. Leszek szimpla mezei user, aztán bannolhat aki akar "fakelésért"...
Remélem sok új és régi "barátot" szereztem ezzel, azoknak mondom: such is life 😊
Többieknek mondom: azért aki keres az talál 😊
egyik játékot kérdez másik vmi szörpöt hirdet, azért jó lenne ha magatokra találnátok 😊
Holnaptol a hubon a min megosztás 1GB-röl 2GB-ra változik!
Cimünk változatlan : nonamecelebs.no-ip.com
Ma reggel ez fogadott leüle az itteni gépemhez:
<01:11>01:11> <tomek1975_psv> hello
<01:11>01:11> <tomek1975_psv> plese open 1 slot
<01:11>01:11> <tomek1975_psv> to me
<01:13>01:13> <tomek1975_psv> hello
<01:57>01:57> <tomek1975_psv> share music
<01:57>01:57> <tomek1975_psv> open slot
<01:59>01:59> <tomek1975_psv> i said
<01:59>01:59> <tomek1975_psv> no slots no share
<01:59>01:59> <tomek1975_psv> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<02:01>02:01> <tomek1975_psv> you are idiots
Tanulság: Ne hagyd kikapcsolva az auto privit P
itt olvashattok arról, hogy pár év mulva miként lesz a saját tulajdonú adathordozók feletti rendelkezési jog kihúzva a kezünkbõl. Kis ízelítõ: a cikk irója arra jut, hogy az Európai Uniós direktivákra épülõ, Nagy-Britanniaban most elfogadott törvény szerint illegális a zenét másolni az mp3-lejátszóra, illegális saját kedvenc zenéidet 1 CDre gyûjtened. Minden esetre elgondolkodtató.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
ment.
és nem mindig 2545-öt is mindig mást
alapból nem használja ezt a portot (illetve a letöltéshez használt random portok közt ott lehet, de az nem érdekes) a dc protokoll. nézd meg hogy a file settings general részhez mit irtál, javaslom a 412-õt. ha fizikai tuzfal mögül próbálsz portforwardolással dczni, akkor pedig keress másik portot, mindegy melyiket, csak arra vigyázz, udp és tcp forgalmat is nyomd át mert mindkettõt használja.
általános probléma kezdõ dcseknél: ha XPd van akkor a beépitett tüzfalat kapcsold ki, ne használj ZoneAlarm tuzfalat se, akad DCvel.
sok sikert
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
nem indul es ezt a hiba üzenetet irja: "Port 2545 is busy, please choose another one in the setting dialog, or diasable any other application that might be using it and restart DC++" van kaazam is.
mi lehet a probléma?
shit happens
Mintha egy ban egy hubról felérne a levegõ elvételével...
Kissé furcsa nézet..
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
shit happens
Please insert an equivalent of $10 into your floppy drive and press ENTERThe reason is: Preteent ne ossz meg!
preteen
Banned nick is:
Mi a f***???????????
Mutatsd már meg azt a preteent!!! Aztán menj a p******.
A többiektõl bocs, kiakadtam.
shit happens
más is tapasztalta a 3-assal kezdõdõ BCDC-knél, hogy fogja az egész rendszert?
a 261-es mellett simán játszottam most meg szaggat minden.
Ezért kérnék egy linket akonnan le lehet szedni, kösz
Valami egyéb 5let?
shit happens
baligaga: probald meg 1 regebbi klienssel! Amugy nem lehet, hogy korlatozva van a kulfoldi adatforgalmad? Probald kideriteni! Itt megprobalhatod lemerni a sebesseged a magyar bix fele!
Tovabbi szep napot!
Maci
Life is wasted on living!
Próbáltam már Win98SE-vel is, de úgy sem jó. Most 2 gép hálóban van, és úgy csatlakozom a netre, mármint én a másikra, az meg a netre. De így sem megy, sõt így még az IRC sem megy. Ez egyre jobb... 😞(
Valami 5let, hogy mi lehet a baj???
Thx.
shit happens
Axelero DSL eszerint az 512/128 brutto 12, ha 2 evre alairod, es ez evben tok ingyenes😊
a chello most br 13, januartol lehet emelnek is, meg lesz 10G limit is!
Szal?😊)
na figyelem:
BCDC++ 0.301a
A név ne riasszon el senkit, most nem BlackClaw fordította 😊
(Azért tükröztem, mert hátha vkinek meggyûlik a baja tar.gz-vel, egyébként eredeti oldal: http://wza.digitalbrains.com/DC/BCDCpp/releases/)
Sokan kerdeztek mar ezt az irc dolgot, de az nem en vok, a maci nevet itt vettem fel😊
Az xDC delphiben irodik??? Isten ovja a hazat, de ezzel a lelkembe gazoltal😄D (delphit oktatnak suliban, es utalom, mint a szart😊)) )
Cupp,
Maci
1 db slotra min. 5k upload lehet a limit, minden további slot +2 k/s (ki lehet számolni, dsl 6 slottal uplimit 15k/s)
a másik fontos, hogy download limit mindig maximum! 6 x uplimit
CZDC 0.261-em van, és aza problémám, hogy az upload limitet akárhányszor megpróbálom átállítani, mindig visszaugrik a régire.
Tudnátok segíteni mi lehet a baj?
én ismerve a többség hozzáállását válaszoltam ... ha nem errõl van szó akkor BOCS .
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
A két kliens között az a "kisebb" különbség van, hogy mígy xdc++ c++ban addig xdc delphiben íródik 😊
Diszkrét matek rlz, komplex matek forever 😄DD