14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#10737 Ide vezet utad -
opmarcee #10736 sziasztok.
most megy épp körbe a hubokon egy reklámozó arc. din ip. din név.
kérdés: mit lehet az ijennel tenni?
(örülnék neki, ha valaki hozzáértö végre feltalálná a dynipbant mondjuk history alapján, vagy ha létezik azt tudtomra adnátok:))) )
-
#10735 Eredeti rar fajlok? :) Mit jelent az eredeti? Olyan amit CD-n adtak ki es meg lehet venni a boltban? :D
Legnagyobb privat HUB? Ember, azert privat, hogy ne tudjon mindenki rola :D -
pfunn #10733 Létezik olyan magyar hub, ahol csak eredeti rar fájlokat lehet megosztani? Meliyk a legnagyobb magyar privát hub? Légyszi részleteket írjatok meg e-mailben! Köszi! -
Béla bácsi #10732 Akkor én vagyok a szokások rabja. De hadd idézzek az általam használt 0,306 readme-jének idevágó részéből:
Rollback: Size of bytes to rollback when resuming a file to ensure it contains no errors. If there is an error DC++ deletes <rollback> bytes and checks again.
Úgy látszik, lehet hogy az is, aki a readme-t írta... -
#10731 Részlet a kliens Help menüjéből elérhető Change Log fileból:
-- 0.173 2002-04-29 --
* Changed the way rollback works, it is now more tightly integrated with write buffer size. Write buffer
size will now be used as a cutoff, so that the last <writebuffersize> bytes will be removed and then
<rollbacksize> bytes will be compared to see if it's the same file. Recommended values for write buffer
is 64kb or your hard disk cluster size (Low-speed connectees might wish to use a lower buffer, as it
this many bytes are redownloaded if the file has to be resumed). If you set write buffering to 0 the old
(pre-writebuffering) routines will be used which are still considered safer (when ++ crashes...).
Recommended rollback is 1024 bytes, or 4096 if you want to be extra safe.
Szóval elég régóta nem a rollbacket kell állítgatni, hanem a write buffert... Tegnapelőtt volt 2 éve! LOL :))))))) -
Béla bácsi #10730 idáig ez nekem bejött, és mintha a readme file is hasonlókat írna -
#10729 nem a rollbacket kell növelni, hanem a write buffer értékét..
habár ezek a 307-es és 401-es dckben elég érdekesen működnek (leginkább sehogy :p ).. de a write buffer az, amit levág a dc a fájlból, nem a rollback -
Béla bácsi #10728 állítsd a settings/advanced fülnél a rollbacket nagyobbra -
davos80 #10727 Ja. -
#10726 Ha lefagyott a gépem és most a DC azt írja ki, hogy a file nem egyezik a listában lévővel kezdhetem letölteni újból a file-t? -
#10725 programozas.sytes.net:1234
igaz ez még nemrég indult el de ez kifejezetten erre van kitalálva. -
logic13 #10724 Hello!
Tud valaki egy működő Delphi-s (is) HUB-t, vagy programozással (is) foglalkozó HUB-t? -
Torta #10723 Thanks! -
#10722 hublist.org többek közt nick-kereső külföldi HUBokon is -
Torta #10721 Van valami olyan oldal, ahol meglehetne keresni valakit, hogy melyik hubon van? A dcinfot ismerem, de nem magyar hubon keresnék. -
111 #10720 köszönöm.tanácsok megfogadva.teljes siker. -
#10719 Különben neked kell türelmesen elnézni ide: http://dchun.hq.hu/
egyébként ott van fent a link. Ha ez megvan.
1:Türelmesen elindítod a DC++od
2:Szerzel egy működő hublistát PL: http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2
3:Megfelelő beállítást alakítasz ki. (IP, kapcsolat, Nick,E-mail)Magyar hubokon a nincknév mindig így kell hogy kezdődjön "[HUN]és a nicked"
4: Betartod az egyes HUB-ok szabályait (Megosztás, Slot, stb)
5. Aztán ha ez mind megvan akkor megkeresed a "nagyítót" =keresés.
Keresel->töltesz-> közben örülsz és ha van kedved akkor chatelsz.
És ha ez nem elég akkor TÜRELMESEN olvasd végig ezt a topicot :)szinte mindenre van válasz. -
111 #10718 hali!nagyon láma vagyok.most telepitettem a DC++-t.már magyarosítottam is de még mindig magas.hogy tudok én innen bármit is letölteni. egy TÜRELMES ember segítsen pliiiiiz! -
#10717 ez a 401-es verzio hibaja, nem mindenkinel jon ki, de van aki nagyon szenved tole. megoldas: telepits vissza korabbi klienst vagy varj türelemmel a 402-re. -
#10716 ez több dc kliensnél is van -
ZoliJ #10715 Hi
A következő a problémám: A bcdc++ időről időre elszáll azzal a hibaüzenettel, hogy "dc++ has crashed".
Tudja valaki mitől lehet? -
#10714 Nah, megin itt vok. Megint ki leszek moderálva, de mind1. A kedves BOT a következővel bannolt:
"[HUN]NeoMaN Incest file megosztása Tilos Nem megosztható File/Könyvtár: [HUN]NeoMaN Filenév: dc\!!BURN!!\Depeche Mode Videos\1981-12-03 Chincester (Off The Record Live - Last gig with Vince).mpg Mérete: 240MB"
Köszi!
Ott volt a koncert.... Mind1, átírtam Budapestre, nagyon fog örülni neki aki leszedi.. :D
-
#10713 nDCnél a ReverseConnect emuláció is okozhat kavart, azt is kapcsold ki! -
opmarcee #10712 ndcvel dc++306tal ugyanez volt, de akkor az lesz az.
gondolom bug. gondolom már ki is javitották:))
köszke -
Adler #10711 miert van,hogy a kereses vagy mukodik,vagy sem?
tiszta vicc
307 van -
#10710 Azt még mondjuk jó lenne tudni, milyen kliensed van, típus, verzió, ill. hogy a biztonságos/tömörített adatátvitel be van-e kapcsolva mert az hajlamos ilyen csúnya dolgokat okozni asszem a 306os előtti verzióknál -
opmarcee #10709 Sziasztok!
A technikai kérdésem annyi lenne, hogy mitől van az a jelenség, hogy bizonyos le és feltöltések elmennek 99.4%ig, ott mintha behuzták volna a kéziféket belassulnak és megállnak? A feltöltéseimnél ijenkor annyit látok, hogy "Feltöltés elkészült, várakozás..." aztán engem b*szogatnak hogy mér disconnectelek... -
#10708 Mindenkinek-Aki még nem ezt használja-ajánlani tudom a dc 0.401 ver.-ot .sokkal gyorsabban kers,nem akasztja meg a weblapon történö netezést letöltés alatt,mint a korábbi verziok.csak jot tudok mondani rola.Csak ennyit akartam... -
#10707 Nos, a DC mint tudjuk, nem kötelező. Aki fél, csukja be a piros X-szel a programot.
Én pl azért vagyok itt, hogy chateljek és jól érezzem magamat, úgy érzem, mindenkinek a magánügye eldönteni, hogy mit akar. -
lowdog #10706 wakeupneo: no comment vagy... -
#10705 köcce! meggyőző voltál! :)) -
#10704 ezzel én is szórakoztam április 1.jén a hubomon... -
#10703 ezt egy másik fórumon olvastam. sztetek van vmi igazságalapja?
Hallottatok róla hogy szigorúan büntetik azt a személyt aki hasznája a progit?
Nekem is ma mondták (olyan ember aki biztos nem beszél férre)
Állítólag le is ültethetnek érte.
Végülis ha belegondoltok ez olyan dolog ,mintha kiraknád egy oldalra, hogy milyen warez progik vannak a gépeden és megadnád a címedet.
Azért a BSA nem hülye, ök is le tudják tölteni a klienst, aztán szop majd a fél ország.
A másik része meg az a dolognak hogy televan biztonsági hibákkal.
Én eddig használtam, de szerintem ezekután hanyagolni fogom.....
Persze most mondhatjátok hogy vészmadár vagyo, de nekem ennyit nem ér meg a dolog.
Ugyhogy mindenkinek azt ajánlom hogy csak óvatosan...
-
#10700 A törölt részhez hozzátenném, ha lehet:
"A fórum csak technikai kérdésekre van"
ezt kéretik figyelembe venni. Jogtalan bannolást, egyéb problémát nem itt kell intézni!
Ami nem technikai jellegő ,továbbra is törölni fogom. Legyen az matrix vagy bármelyik hubal kapcsolatos gond. Értsétek már meg a zseni agyatokkal ,hogy EZ NEM ERRE VAN.
Köszönöm.
Kellemes napot nektek -
#10699 http://bbn.datakill.com/
ez volt a cime ,de amint látom nemműködik :( -
_Vegeta_ #10696 Köszi!
Most ez letfontossag. ;) -
#10695 HUBlist.org- külföldi HUBokon is keres
DCINFO- magyar HUBokon keres -
_Vegeta_ #10694 Sorry, nem ezt akartam irni, csak nagyon osszevissza voltam!
No, az lenne a problemam, h volt 1 olyan site, ahol felhasznalot lehetett keresni a dc-n!(osszes hubon) Nem tudja vki ennek a cimet ? -
#10689 cevvasztok :)
neo volt az a másik progi, amit próbálgattatok a bluebox, vagy mi a szösz. Mi annak az oldalának a címe, meg tudnád adni?
köcce előre is