Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te inkább csináld meg a flasht ne 738ra hanem 1000re😄DD HA megvan irjál már egy mailt te galád😄DDDD
THXXX
THXXX
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
DC++ 0.301
Hmm.. Allitolag a 0.3 nem kezeli jol a sock 5 ot...
Hmm.. Allitolag a 0.3 nem kezeli jol a sock 5 ot...
Life is wasted on living!
Sziasztok, ezentul ide is fogok irkálni😊 jo mi?
sziasztok tom hogy csak technikai de elég fontos
ha van olyan T3-as aki szereti a focit nézzen be má a Fifa 2nk4 forumba
szedni és osztani kéne
ha van olyan T3-as aki szereti a focit nézzen be má a Fifa 2nk4 forumba
szedni és osztani kéne
Hát ez az a kérdés ami "így, ebben a formában nem igaz" 😄DDD
Türelem, majd nem utasít vissza vagy ha mégis akkor kiírja miért 😊
Türelem, majd nem utasít vissza vagy ha mégis akkor kiírja miért 😊
Sõt már van újabb is
DC++ v0.301
DC++ v0.301
Ezt hívják pechnek, velem is megtörtént már 😄D
Biztos az ....uninstall.exe-re ugrott 😊
Biztos az ....uninstall.exe-re ugrott 😊
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
nagyszerû bant kaptam a Kolin, oka : telepített program
ember, ha a smartgart-uninstall nevû officional Ati programot nem tudod telepíteni, miután letöltötted, akkor misi mókus legyek a gemenci erdõben
megalol
ember, ha a smartgart-uninstall nevû officional Ati programot nem tudod telepíteni, miután letöltötted, akkor misi mókus legyek a gemenci erdõben
megalol
LOL
nem hiszel nekem 😄DDD
nem hiszel nekem 😄DDD
És íme, itt vannak az új 300-as kliensek illetve oDC javított verziója:
BCDC++ 0.300a
CZDC++ 0.300 = http://www.tesnetwork.cz/00007467/czdc/CZDC++0.300.rar
(ezt csak így mert nem engedi belinkelni miatt 😄DDD)
oDC++ 5.211
BCDC++ 0.300a
CZDC++ 0.300 = http://www.tesnetwork.cz/00007467/czdc/CZDC++0.300.rar
(ezt csak így mert nem engedi belinkelni miatt 😄DDD)
oDC++ 5.211
Aki véletlenül bármelyik 0.263-as klienst használná, legyen az dc++, bcdc++, czdc++, stb., és nem szeretné, hogy eltûnjön esetleg a windows könyvtára vagy bármi más a vinyójáról, töltse le az új verziót (pl.: DC++ 0.300 vagy másik kliens esetén, amelybõl még nincs 300-as maradjon max. a 261-esnél és várja az újat 😊
További infók a 0.300-as kliens changelog.txt-jében illetve a hivatalos SF dc++ fórumon (http:/dcplusplus.sf.net/forum).
-respect-
Bontsunk pezsgot, a wish fixen 575 on van, es engem holnap megbasznak prog gyak ZHn😊
EZERT asszem ma este midnenki be kesz baszva😄
EZERT asszem ma este midnenki be kesz baszva😄
Koli és Mátrix user!!!
Remélem, hogy egyszer a létszám helyett mindketten azt fogjátok végre méltatni ami a lényeges! pl. a hubok közti nyugalmat, a jól és stabilan mûködõ hubokat, stbstbstb!!! Nem fontos és nem lényeges a létszám. A létszámot már rég tudjuk.... most a rend, a normális üzemelés, és a békés együtt élés lenne a fontos! Többet ér ha ezt látjátok meg, és méltatjátok! 😊)))
Remélem, hogy egyszer a létszám helyett mindketten azt fogjátok végre méltatni ami a lényeges! pl. a hubok közti nyugalmat, a jól és stabilan mûködõ hubokat, stbstbstb!!! Nem fontos és nem lényeges a létszám. A létszámot már rég tudjuk.... most a rend, a normális üzemelés, és a békés együtt élés lenne a fontos! Többet ér ha ezt látjátok meg, és méltatjátok! 😊)))
Na itt a jó hír BlackClawtól a disconnect bugra BCDC-ben:
"Yes, this bug has been fixed for the next release, which should be fairly soon."
"Yes, this bug has been fixed for the next release, which should be fairly soon."
Had ne irjam már le hogy nem tudom mire kell keresni mivel nem tudom a nevét és azt se hogy a honlaprol letölttöt valhogy nem megy.
Ennyi erõbõl a tücskök párzásáról is feltehetnénk "technikai kérdéseket" ebben a fórumban 😄DDDDD
1. igaz hogy technikai kérdésekre van a fórum, de nem support center...
2. kérdezd meg dcn
3. használj keresõt
4. nézd meg a termék honlapját
5. kérdezd meg hardveres fórumokban, oda illik
Folytassam???
2. kérdezd meg dcn
3. használj keresõt
4. nézd meg a termék honlapját
5. kérdezd meg hardveres fórumokban, oda illik
Folytassam???
nede akkor még nem tuttam azt hogy bugos a két kliens közti adatcsere teee 😄DDDD
és közben azt állítják dc official fórumban, hogy mi vagyunk a lámák, merthogy náluk nincs ien probléma 😊))))
komolyra véve a szót, egyelõre ez van, vissza kell térni elõzõre (nem 262-re, mert az még bugosabb 😄 )
és közben azt állítják dc official fórumban, hogy mi vagyunk a lámák, merthogy náluk nincs ien probléma 😊))))
komolyra véve a szót, egyelõre ez van, vissza kell térni elõzõre (nem 262-re, mert az még bugosabb 😄 )
Azt az üzit sztem mindenki megkapta nem csak a bcdc userek 😊)
Ha nem az van fenn, ne aggódj.
Ha nem az van fenn, ne aggódj.
Ezzel kapcsolatban miaza hülyeség a KOli-n
Kapok együzit, hogy 263-at használlok figyelmeztetésben részesülnek és ekkor és ekkortól BAN
NAmármost az más kérdés hogy nemis az van fent de miért?
Kapok együzit, hogy 263-at használlok figyelmeztetésben részesülnek és ekkor és ekkortól BAN
NAmármost az más kérdés hogy nemis az van fent de miért?
Lehet agymosason esett at, vagy nem ismeri a google.com ot..😄D
a mezei DC++ 0.263 is allati bugos, nem valaszol a keresesekre, elfagy....
a mezei DC++ 0.263 is allati bugos, nem valaszol a keresesekre, elfagy....
Egy "kisebb" megjegyzés BCDC 0.263a-t használóknak:
Úgy néz ki nem kicsit bugos ez a kliens sem 😊
1. nem mûxik "megfelelõen" a socks5 támogatás benne
2. ami fontosabb, két ezen verziót használó nem tud egymástól tölteni, mert rögtön szétkapcsol
Amíg nem jön ki javítás, kérjük mindenki használja a 0.261l verziót.
Thx
Úgy néz ki nem kicsit bugos ez a kliens sem 😊
1. nem mûxik "megfelelõen" a socks5 támogatás benne
2. ami fontosabb, két ezen verziót használó nem tud egymástól tölteni, mert rögtön szétkapcsol
Amíg nem jön ki javítás, kérjük mindenki használja a 0.261l verziót.
Thx
na bazze noname!!! tõled nem ezt vártam volna...
Ez a neonzold😄DD
Vegulis nem kertek warezt😄DD
nem lehetne 1 ide is irni 1 scriptet?😊
HULYEEEEEK HAZAAAA!!!!!!!!!!!!
Vegulis nem kertek warezt😄DD
nem lehetne 1 ide is irni 1 scriptet?😊
HULYEEEEEK HAZAAAA!!!!!!!!!!!!
Hát nem teljesen ilyen zöldre gondoltam 😊)))
Inkább olyanra mint Maci logoja 😄DDDDDD
Inkább olyanra mint Maci logoja 😄DDDDDD
Van egy ötletem: a "A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek" alá ki lehetne írni szemégetõ zöld színnel, hogy hol van a reklám topik illetve hogy itt NINCS reklám. Meg lehet oldani?
GRRRRRRRRRRRRRRR......
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR........
Maci "ezeknek" marad a "Kedves OP" megszólítás...
'éjt
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR........
Maci "ezeknek" marad a "Kedves OP" megszólítás...
'éjt
Egyesek mostanában nagyon eltévednek...
szia, ugye olvasni tudol?
A fórum csak technikai kérdésekre van
A fórum csak technikai kérdésekre van
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Azért ne keverjük a céges lehetõségeket a magánember lehetõségeivel. A legtöbb cégnél nincs ilyen lehetõség, nem is foglalkoznak vele, az még a jobbik eset, ha esetleg már(!) DSL net van bekötve és nem modem. Sajnos ez Magyarország...
Ami viszont igaz, hogy az 512-es elõfizetések sem 20-asba kerülnek már, 10+áfáért már bárki kaphat akcióban. Viszont azért a 7-8000 ft+áfás 384-es csomag valljuk be, sokak számára szimpatikusabb, mert nincs rettentõ különbség a kettõ között letöltési sebességben, legtöbben ki se használják (a feltöltésnél van, de azt még kevesebben használják ki, gondolok itt azokra kik nem p2p-en töltenek éjjel-nappal), árban viszont az a 2-3000 ft is sokat jelent havonta. Ilyen akciók meg, amik most menek, minden félévben vannak...
Azért annyira nem instabil ez a "vacak" 😊)) Csak jó szolgáltatót kell választani 😊
Ami viszont igaz, hogy az 512-es elõfizetések sem 20-asba kerülnek már, 10+áfáért már bárki kaphat akcióban. Viszont azért a 7-8000 ft+áfás 384-es csomag valljuk be, sokak számára szimpatikusabb, mert nincs rettentõ különbség a kettõ között letöltési sebességben, legtöbben ki se használják (a feltöltésnél van, de azt még kevesebben használják ki, gondolok itt azokra kik nem p2p-en töltenek éjjel-nappal), árban viszont az a 2-3000 ft is sokat jelent havonta. Ilyen akciók meg, amik most menek, minden félévben vannak...
Azért annyira nem instabil ez a "vacak" 😊)) Csak jó szolgáltatót kell választani 😊
Nehogy egyesítsd õket! 😄DDDD
Tömörítsd ki: megnyitod a rart winrarban és kitömörítés/extract
Tömörítsd ki: megnyitod a rart winrarban és kitömörítés/extract
K.András!
Bár most ahogy elnézem, visszafogtál csiszolt stílusodból, de akkora hülyeségeket mondasz, hogy jobb lenne, ha megint kussban maradnál 1 ideig. /128 vagy /64 -es upload az szerinted milyen egységben van megadva? Látom nem tudod, tehát segítek. kbit/sec. na most ahhoz, hogy a dc-ben te 15kbyte/sec-el töltsél egy dsl-estõl ugyebár, ahhoz legalább /120-as up kell és ugyi akkor csak egy szálon oszt az illetõ. mert ha már két szálon oszt, akkor akár hogyan is számolom, 128/8/2=8 Nem tom értetted e a lényegét? yaa és azért dsl-el is sokan 2-3 HUBon vannak, a mindenhol kötelezõ 2 slottal, mennyire is jön ki? remélem kitudod számolni már okostojás 😊
De jó volt megint off-nak lenni, bár ha mélyebben nézzük a dolgot, akkor egy technikai kérdésre világítottam rá 😊
Bár most ahogy elnézem, visszafogtál csiszolt stílusodból, de akkora hülyeségeket mondasz, hogy jobb lenne, ha megint kussban maradnál 1 ideig. /128 vagy /64 -es upload az szerinted milyen egységben van megadva? Látom nem tudod, tehát segítek. kbit/sec. na most ahhoz, hogy a dc-ben te 15kbyte/sec-el töltsél egy dsl-estõl ugyebár, ahhoz legalább /120-as up kell és ugyi akkor csak egy szálon oszt az illetõ. mert ha már két szálon oszt, akkor akár hogyan is számolom, 128/8/2=8 Nem tom értetted e a lényegét? yaa és azért dsl-el is sokan 2-3 HUBon vannak, a mindenhol kötelezõ 2 slottal, mennyire is jön ki? remélem kitudod számolni már okostojás 😊
De jó volt megint off-nak lenni, bár ha mélyebben nézzük a dolgot, akkor egy technikai kérdésre világítottam rá 😊
Legközelebb Drága (Öreg) Barátom lesz, az jóóóóó? 😛PPPPPPPPPPP