Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Hat megjottel?😊
Hoztal nekem fish&chips-et?😄D
Kellemes unnepeket, sok ajandekot, szep nagy zold novenyt kivanok mindenkinek!!
Maci
Life is wasted on living!
1. A kelleténél hamarabb lesz még szélesebb körben ismert DC, így a media által is sûrûn emlegetett KazAa - WinMX - Napster vonulatba kerülhetünk, az egyes számú célpontok közé - ezzel lerövidíted DC életét
2. Sok olyan usernek adod kezébe akik még egy önálló Google searchhöz is lámák, így növelve a hubchateken a buta kérdések elõfordulási gyakoriságát, ami miatt máris nagyon sok user panaszkodik - okkal.
Tudod, ha csinalsz egy oldalt ezzel a gyûjteménnyel (csinaltal hasonlót) akkor azt szivesen reklamozom vagy teszem be motdba vagy szabalyzat vegere (meg is történt). De lap.hu -ról egyszer már kivetettük DCt. És annak oka volt. Lap.hu valahogy nem az a hely ami DCnek jót tenne. És más mediamegjelenéseknek sem örülünk, ha idõben megtudjuk teszünk ellene. És annak is oka van. Ha van kérdésed megtalasz DCn, foleg jan 6 utan.
Kellemes ünnepeket, jó DCzést, amíg van DC.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
hogy lehet beállitani, hogy csak a magyar hublistán lévõ hubokon keressen?
http://www.moglo.net
nézzetek már utána légyszi
elõre is kösz
Anno valakitõl kaptam néhány olyan HUB címet, ahonnan rpg-s kiadványokat lehetett letölteni. De már nincs meg a cím. 😞
Tudna esetleg valaki más is adni nekem ilyeneket? Privát üziben jöhet, mert nem tudom mikor nézek be ide legközelebb.
..jólenne mert az új dc sokat tud de ez nagyon nemjó benne.. mondjuk filmeknél igen, de mp3hoz nemkéne..
A hublistára regelés december 27-ig szünetel, mert nem leszek gépközelben.
Mindenkinek kellemes, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok.
"FOR FOREIGN USERS:
Due to problems with connection out of czech rep .. we must do hub only for czech users. I am so sorry, but there is no
other way. I want to try 10 000 users but this was shock for me.
I am so sorry again. Thanks for all.
P.S. after this occasion I realy HATE POLAND ... terrible people ...
Jaaa"
http://silkiehun.atw.hu/
Az mp3 Legyen Veled!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Jöhetnek a szerverek is nyugodtan 😊
Az mp3 Legyen Veled!
http://silkiehun.atw.hu/
Lenne egy program ajánlatom: CZDC++ kimaradt (ha jól láttam)! Neve: CZDC++ Elérhetõsége: www.czdcplusplus.tk
Egyébként én erre a DC-kliensre esküszöm, gyakran frissítik.
Kérdés: leraktam a czdc-t a system tray-re, és egy idõre lefagyott a tálca, utána visszajött, csak a czdc ikonja nélkül. Most nem tudom visszahozni, de nem akarom, hogy az letöltött adat elvesszen. A program még futó folyamat! Valami megoldást tudtok?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Az mp3 Legyen Veled!
DVD-rõl lementhetsz egy filmet 700MB-os dixv-be is, vagy 4-5GB-os VOB-ba is.
Ja és ami a lényeg, asszem a VOB-t is a WAV-t több helyen tiltják a megosztásban 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Gondolkozni és kéne, nem csak gépelni...
Az, hogy a többi OP mennyire tartja be a megosztási szabályokat, az rajtuk múlik. Ha megteszik, örülj neki. Ha nem, semmi közöd hozzá.
Itt: http://dc.ketelhot.de/ 😄
Már sokszor elmondtam.... de elmondom még egyszer érthetõen.
Az operátornak nem a megosztás a feladata. Nincs kötelezõ megosztás számára! ( ha megnézed a külföldi hubokat, akkor ott is láthatod hogy ez így van) Az operátor nem a megosztását adja a közösben a usereknek, hanem a munkáját!!! Ami lehetõvé teszi számodra, hogy tudd használni a hubot. azt a munkát adja ami segíti a problémák megoldását..... és még sorolhatnám!
Tehát- addig míg te ha akarsz ott vagy a hubon ha nem akkor nem..... az operátor viszont minden nap kötelezõen ott van, mert ott kell lennie! és ezen okok miatt nem kötelezõ neki a megosztás limit betartása.
Debian alá tud vki Dc++ -t?
Létezik ilyesmi?
Elõre is köszi a segítséget!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Azért mert kirugja a csalokat az nem jogositja föl hogy Õ maga is az legyen.
A többi OP is ugyan ezt csinálja mégis betartják a megosztásra vonatkozo szabályt.
Ha valaki OP akkor az ne csak szétcsapni tudjon hanem példát is mutasson.
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Visszaélhet valaki az OP jogával?
Vagy erre az egy OP-ra nem vonatkoznak a szabályok?
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Senki semmit?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
nembaj, van fake DC 😊)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
kicsit bõvebben plz
- kikerült belõle a NeoModus emuláció
"- nem fagy priviknél" <-- idáig eljutottál??? 😄D
nDC++ 0.305c
Változások:
- kikerült belõle a NeoModus emuláció
- nem fagy priviknél
A megosztásom mérete miatt (200GB+) a filelist-em közel 300kB, amit az új (0.305-es) kliensek miatt igen sok ember letölti (automatikus alternatíva keresés).
Kipróbálom a 11kB-os limitet. Tegnap amikor írtam akkor már három órája folyamatosan húzták mind a három plusz slot-ot.
Ezután csak egy HUB-on voltam már, de
azt vettem észre, hogy a 10kB-ból még igy is a fele elment a kis file-okra és a többin osztozott a filelist-et kérõ két ember és a két másik feltöltõ.
Az is lehet, hogy az anyagaim a 16kB-os kis file limithez nem passzolnak.
Megpróbálom átrendezni.
(A #9807 nem mûxik, nincs a suliban adminisztrátori jogom, az xp-ben nem tudja a 1080-as slotot nyitni.)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ad2: beállíthatod a kis fájlok max méretét (ez nem vonatkozik filelistára). Én 16kb-ra tettem (ez a min.) így csak azt töltik tõlem slot nélkül, ami 16k alatt van.
Ezek a fájlok még pár száz byte/s-el is lejönnek max 1 perc alatt.
Ha limitálsz, akkor sztem édesmind1 az a pár száz bytos sebességkülönbség a letöltõknek amíg a 3 extra sloton húznak lefelé listát vagy kis fájlokat. Ahogy norba mondja, nem valószínû, hogy nekiállnak 3an 1000dbos 16kb alatti txt gyûjteménynek mondjuk 😊 Én általában megpróbálom az ilyen sok 100-1000 apró fájlból álló dir-eket egy zipbe tömöríteni, egyszerûbb 1 fájlt leszedni mint sokat 😊
Próbáltad már a 12kb-ot limitnek? Nekem 11-el 64-es up nem lassítja be letöltéseket (6 slot, 3 hub) 😊 Egyébként ahogy néztem: amint 15-20 helyrõl töltesz le ezzel a klienssel akár 1 akár több fájlt többszálon, akkor már nem nagyon lassítja be a sok up a letöltési sebességet, max 4-5k-val, így még uplimitet sem kell beállítani 😊