14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
-
#10856 Megtaláltam. -
#10855 honnan lehet letölteni a program magyarosítását?? -
#10854 imélbe küggyétek má el ide: [email protected] -
#10853 a dc++ melyik portot használja alapból? tehát, ha le van tiltva itt a cégnél az összes port, akkor melyiket nyittassam ki? -
bHUNor #10852 Sziasztok!
Majdnem elfelejtettem,hogy ide is regelve vagyok:-)
Szoval csak bekoszontem. Udv mindenkinek! :-)
Ja es a nick kereso......Az adatokat a bot gyujti ossze a hubokrol,nevsor szerint jarja korbe oket,es kb 1 ora mire a 150 hubot vegig kuksolja.Tudom nem tokeletes,de jobbat nem tudok:-)
-=peace=- -
norti #10851 na a dc++ readme.txt-jében kicsit szebben le van írva :D -
norti #10850 Nem azt kell beírni, vagy üresen hagyod vagy összeállítasz ezek közül neked tetsző scriptet:
Parameters for the logging (the things in %[xxx]):
target target filename (for downloads)
source source filename (for uploads)
user nick
hub hub name
hubip hub ip
size size of the file
sizeshort size in b/kB/MB/GB (short version)
chunksize size downloaded this session (if resuming, otherwise the same as size)
chunksizeshort ...
speed speed of download
time time to download (hh:mm:ss format)
sfv 1 if the file was sfv/crc32 checked, 0 otherwise
You can also use all date and time parameters (%Y, %m, ...) of strftime (google for it).
-
#10849 köccke! a formátumhoz elég ha azt irtam, h
.txt? -
Béla bácsi #10848 Persze, Settings/Logs and sound alatt kapcsold be a Log uploads-ot. Itt testre is szabhatod, mit logoljon. Egyébként van egy Finished uploads ikon is, amely hasonló a fentihez, de ez utóbbi log a programból való kilépéssel törlődik. -
#10847 helo!
csak annyit sztnék megtudni, h van-e olyan logfájl, ami feljegyzi a feltöltött fájlokat, és ezáltal később visszanézhetem, h mit is sikerült másnak letöltenie tőlem?.. köszi! -
norti #10846 Ha tényleg satelites vagy felejtsd el az aktiv módot. Ha csak rádióhullámos, akkor elméletileg előfordulhat hogy be tudod állítani és akkor hasonlóan kell eljárnod a routeres megoldáshoz (ha még router is van közben, akkor uazokat a lépéseket még 1 meg kell csinálni). De előfordulhat hogy a rádiós neted proxyn keresztül működik, akkor szintén nem fog működni az aktiv mód, maximum a proxys ha támogat socks5-öt. -
#10845 köszi a helpet! remélem ez így télleg műxik majd! -
KMark #10844 Garfield : Én még nem tudok olyanról, de engem is nagyon érdekelne.
Lee86: Akármennyire állíthatod. Nekem 100000 b-ra van állítva. Ezzel nem érdemes spórolni, mert úgyis letölti pár másodperc alatt.
Van 1 nagyon fontos kérdésem. Passzívos vagyok és aktívra szeretnék válani. Satelit-es(?) (antennás) nethálózatra vagyok csatlakozva (mikroweb), aminek nemtudom, hogy van-e jelentősége, de a problémám az, hogy még 1 router is van előttem.Mit, hogyan kéne csinálnom, hogy tudjak váltani? Van erre mód 1-általán? -
#10843 szia Garfield, sajnos nem irja ki. -
#10842 alapból ez az érték 64,ugye? ezt növelhetem akár 1024-re is? vagy azér ennek is van felső határa? -
norti #10841 Növeled a write buffer értékét a dc-ben mindaddig, amíg nem folytatha, aztán visszaállítod az eredeti értékre... Ez az egyik "hivatalos" megoldás. -
#10840 uhhh... tök serály lenne, ha ez a megoldás működne, de hogy kell fájlt csonkítani? :) -
Garfield #10839 Üdv!
Van olyan, DC-kliens, mely kiírja az MP3-k bitrátáját is? Mert kizárólag MP3-letöltésre használom, és kissé bonyolult kitalálni a fájlméret alapján, hogy ez egy rövid szám magas bitrátával vagy hosszú szám alacsonnyal. -
#10838 total commanderrel vágj le a végéből, és ha minden igaz, akkor folytatni fogja! -
#10837 jajjnemigaaz! :(( épp töltöttem egy 427 megás fájlt, amikor se szó, se beszéd bedopott ez a szar egy kékhalált.. :( ujraindítom a gépet, majd a cd++-t is, erre mit kapok?:
Inkonzisztencia hiva, a létező fájl nem egyezik meg az épp letöltés alatt lévővel
89%-nál voltam, biztam abban, h még ma végezhetek a fájllal.. :( de nem...:(( nagyon kérem a DC-gurukat, h vmilyen esetleges megoldást hozzanak szóba ezügyben, mert mégegyszer nagyon nehéz lesz leszenvedni a cuccost.. :(((
köszönöm! -
gui #10836 pfunn egyetértek veled ,mert szerintem is lenne rá kereslet.Attól tartok ,hogy a magyar mentalitást nézve "tisztelet a kivételnek" nem sokan tudnák teljesíteni a 24/7-et :(
Meg szerintem bukta lenne a vége elnézve a mai világot :( -
pfunn #10835 Nem hinném, hogy attól kéne tartanod, hogy mindenki eredeti releasaokat fog RAR-ban megosztani!
Mindössze arról van szó, hogy jó lenne EGY darab magyar hub, ahol csak eredeti fájlokat lehetne megosztani.
Amúgy megjegyzem a jobb külföldi privát RAR hubokon nem hogy modemeseket nem engednek be, de még sima ADSL-eseket sem, általában legalább 256 kbps a feltöltési sebesség minimuma, vagy még ennél is magasabb. Meg mondjuk 24/7 online kell lenni és egyéb jó szabáylok..., szóval az ilyen hubok jellege más mint mondjuk egy Mátrix vagy Koli féle hub. Ebből kifolyólag a letölthető cuccok színvonala is más. pl simán olyan cuccokhoz jutsz hozzá, amik aznap jelentek meg nforce.nl-en és izonews.com -on.
Az ilyen hubokon éppenséggel nem az amatörök szoktak összejönni...
http://whyrar.has.it/
http://hunhub.fw.hu/whyrar.htm -
#10834 Működik az, de nem másodpercre pontos, ±15 perc eltéréssel megy körülbelül (mivel a HUBok negyedóránként regelnek a szerverre és akkor látja a bot a nicklistát az adott HUBon) -
#10833 RAR fájl.
mondjuk én azért szeretem a dc-t mert itt lehet kotorászni akár egy darab *.txt fájlt is külön, nem mint pölö a emule-n ahol jobbára szintén bevan nyomva egy zip fáklba mondjuk a kraftwerk összes albuma. modemesnek meg kampec is ha elterjed a rar tömörítés. -
#10832 Nekem ez nem akar működni, mert ha beirok egy felhasználót, aki télleg bent van(akár magam),nem találja meg. -
norti #10831 Mondjuk azt, hogy http://www.dcinfo.org és baloldalt a nick kereső.
-
#10830 DCINFO SERVER NICK SEARCH itt tudsz keresni felhasználó nevére magyar hubokon, _ha_ éppen online az illető -
#10829 A kérdésekre a válasz: nem, nem tudod
Ellenben ha a letöltéseket logoltad, akkor nézd meg a log fájlban, hogy melyik hubon volt az illető. -
#10828 Ha töltöttem le valakiről, de már elfelejtettem melyik hubról, de a file-listje megvan, meg tudom nézni, hogy ki is ő? Esetleg az emilcímét vissza lehet nézni vhogy? -
#10827 Elkezdtek dolgozni az DC protokollon, aminek az az eredménye, hogy néhány dolog nem működik, ami eddig ment. A Search Spy is ezek közé tartozik. Jelenleg már ki van javítva, a hagyományos hubokon újra működik az opció, a legközelebbi DC-vel együtt már tudjátok majd használni. -
#10826 jajj mégvalami..
nincs nagy jelentősége, de azért hátha kiderül, h miért nem működik a keresések megfigyelése opció.. nemtom.. lehet, h az uj verziószám miatt van, de az is megeshet, h az aktiv módra való áttérés miatt kekeckedik velem a progi.. egyéb ötletek? köszi! -
#10825 köszi a sok segítséget! tenkjú! -
#10824 Nalam is volt ilyen problema, es keresgeltem is a neten hogy hogyan lehetne visszaszerezni a megnyitott filokat.
Nekem XP-m van, es talaltam par progit ami elvileg tudna segiteni, de mivel nem volt idom, meg nem volt nagy a veszteseg nem alltam neki.
Ha viszont neked fontos akkor keress ra a Guglin pl hogy recovery XP stb... es kiad majd egy csomo progit. Ilyen pl a
VirtualLab amit letoltottem de nem probaltam ki.
persze ha nem igy van javitsatok ki.
-
#10823 Az írási puffer (write buffer) mérete hogy van beállítva? -
#10822 Attól függ, mit értesz fájl lista alatt. Ha a Letöltési Sor-ra gondolsz, amiben a letöltésre való fájlok várakoznak, akkor nincs. Ugyanis ezeket a Queue.xml nevű fájl tárolja, viszont mivel állandóan módosul, ezért a DC nyitott állapotban tartja. Amikor a gép újraindul vagy áramszünet van vagy valaki rátenyerel a reset gombra, akkor úgy indul újra a gép, hogy a nyitva lévő és a különböző programok által használt fájlok nem kerülnek lezárásra. Így megsérülhet az oprendszer, a futó programok, amik írnak valamibe, elvesznek nyitva lévő dokumentumok, és épp emiatt a queue.xml fájl is. Valahol van BCDC-hez egy script, ami naponta elmenti a fájl tartalmát, de szvsz az neked túl ritka lenne.. -
#10821 Tudom, hogy hihetetlen, de azért, hogy tölthessenek rólam -
pfunn #10820 Végre, Köszönjük! :)
Remélem minél szélesebb körben terjed ez a szemlélet.
Most már csak egy magyar RAR hubot kéne alapítani!
Tőrzsvendég lennék :)
Ha valaki tud ilyenről azonnal írjon!
Olvassa mindenki és okuljon:
http://whyrar.has.it/
http://hunhub.fw.hu/whyrar.htm -
#10819 igazad van...
de azér biztos nincs olyan megoldás, h ne veszítsem el a fájl listámat egy ilyenfajta incidens miatT? -
Konszuela #10818 Es miert fut midnig toltogetsz? Vagy mi a rak ertelme van?