14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#11899 ehh nem müxik, mert nem tudom pontosan mennyit kell levágni!!!
biztos nem lehet orvosolni ezt a hibát ? -
#11898 hmm.. ha bele akarsz bonyolódni, akkor esetleg csinálhatnál vmi ssh tunnelt egy másik gépre, ahonnan aktívként lehet elérni a netet. akkor lehetnél aktív.. -
#11897 Értem, rájöttem, köszönöm hogy segítettél. Megnéztem a szerződésem P2P kapcsolat csak passzív módban van :( Még egy kérdés, miért van az hogy keresőben tudok keresni rendesen, de személyekre lebontva már nem tudom a fájllistát letölteni? (aktív emberektől).A másik furi dolog, hogy nézegetem a hubokat, mondom van 2 ember, bemegyek és vagy 160 ember van bent, valahogy valami nem jól lehet beállítva nálam. :( Passzív módban, lehet vallamit, illetve kell valamit állítani amitől jobb lehet? Vagy ezzel nem lehet semmit kezdeni? -
#11896 Mikros net=osztott IPt feltelez, ergo aktivban nem is mehetne, max ha a szolg. nyit neked egy portot. Passzivban viszont mennie kene, csak arra vigyazz h masik passzivtol nem fogsz tudni tolteni (akkor irja az idotullepest) -
#11895 Hali! Tudna valaki segíteni? Lehet hogy vissza kellene olvasnom de nem tudom hol keressem, ha volt ilyenről szó.
Szal, BCDC-t használnék, csak van egy kis gond, ami a következő:
Csak chat módban megy a progi, egyébként időtúllépésre hivatkozik. Az a gond, hogy mikrohullámú netem van, a DC automatikusan kitölti az IP-t a setupban, de az nem az, amit a szolgáltatótól kaptam... Amellett még átjáró és Dns-is be van állítva a gépemen, szal nem tudom mit írjak be, mer amit automatikusan kapok az nem akar működni. Passzív módban sem müxik. :(Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm. -
#11894 thx ^^ teszt -
#11893 cutoff.exe segíthet megoldani a problémát -
#11892 Próbálj alternatív forrást keresni a régi kereső vagy TTH kereső alapján és folytasd másról a letöltés. Ha ez nem működik, esetleg próbálj pár Mb-tnyi adatot levágni a befejezetlen file-ból és úgy újra rákeresni. Ha egyik megoldás sem válik be, akkor marad az újraletöltés -
#11891 sziasztok...
lenne egy sztem mindennapos kérdésem, nem kell lelámázni, csupán választ várok rá...
szóval, biztos nektek is volt hogy elment az áram... és amikor restartolt a gép... a dc kiírta a fájlhoz hogy "Nem egyezik a listában lévővel"
nos ez velem elég soxor megtörtént... de mp3 volt... letöröltem, majd letölöttem újra... nos most egy filmel esett, meg szal nem akarom újra letölteni... 97% on volt... mit tegye K ? :o -
norti #11890 tökmind1, minden új bot felismeri az új kliensekkel :D -
#11889 Ki ne mondjátok a prog nevét! :-)
Mielőtt valaki megkérdezné mért ez a prog: #11864 -
#11888 Axelero elkezdte az emelgetést! :-)
-
Béla bácsi #11887 Ez nagyon költői volt... -
#11886 Nekem az ellenkezöje sikerült prioritással.
Ugyanis a DC++ -t mostanában csak öcsém használja, Xbox játékok letöltésére külföldi hub-okról, ahol olyan ritka a free slot, mint nállunk a 100MB-es (nem koleszes) net...
Szal ott az a fontos, hogy minél több fájlba kezdjen bele, amit elkezdett, azt lerakom "legalacsonyabb"-ra -
Garfield #11885 Dehogynem, akkor természetesen jó, csak reméltem, hogy van valami kevésbé kézivezérlés-jellegű feature is.
Nem a hely miatt zavar, hanem mert sokkal lassabb, mintha egyetlen fájlt töltene. -
BenceYCE #11884 ha szünetre teszed a prioritást a fennmaradó 3 fájlnál, akkor se jó?
de sajna a példa jó, választ én sem tudok adni. nekem is volt már ilyen problémám. gondolom Téged azért zavar mert kevés a helyed és viszonylag nagyok a fájlok, nem?
részemről megoldottam úgy, hogy kivártam... -
Garfield #11883 Szerintem valamit félreértettél.
A példában a lényeg: van 4 fájl, melyek teljes egészében, ugyanazzal a TTH-val megvannak 7 usernél.
A kliens nekiesik az összes tölhető fájlnak annyi forrással, amennyire szüksége van ("Egyszerre elkezdi tölteni "A" fájlt Hapcitól, Vidortól és Tudortól, "B" fájlt Morgótól, Szunditól és Szendétől, valamint "C" fájlt Kukától.")
De nekem az kéne, hogy egyenként szedje le, így egy fájlhoz a lehető legtöbb forrást rendelve. -
#11882 nem különbözik a fájlok TTH értéke véletlenül? (mert ha igen akkor az mégsem ugyanaz a fájl igy érthető hogy miért kezdi 3x) -
Garfield #11881 Már próbáltam. Hatékonysága vetekszik az indián sámános ráolvasással. -
BenceYCE #11880 ...prioritás... jobb ötletem nincs :( -
Garfield #11879 StrongDC, letöltés 10 szálon bekapcsolva.
Egy könyvtárat akarok leszedni, melyben van egy csomó fájl. A teljes könyvtárhoz találok alternatív forrásokat.
A fájlok, felhasználókkal:
A: Hapci, Vidor, Tudor, Morgó, Szundi, Szende és Kuka
B: Hapci, Vidor, Tudor, Morgó, Szundi, Szende és Kuka
C: Hapci, Vidor, Tudor, Morgó, Szundi, Szende és Kuka
D: Hapci, Vidor, Tudor, Morgó, Szundi, Szende és Kuka
A gondom a következő.
Egyszerre elkezdi tölteni "A" fájlt Hapcitól, Vidortól és Tudortól, "B" fájlt Morgótól, Szunditól és Szendétől, valamint "C" fájlt Kukától.
Meg lehet magyarázni valahogy kliensnek, hogy azonos források esetén ne kezdjen új fájlba?
Fenti példa alapján ne kezdje el letölteni "B" és "C" fájlokat, hanem az összes rendelkezésre álló - jelen esetben: 7 - forrásból próbálja egyazon fájlt tölteni. -
#11877 nem vagy tűzfal mögött? -
#11876 Simán... -
#11875 A 0.4034-es BCDC-t használom, és a HASH-elés elviselhetetlenül lassú, 2-2,2mega/sec. Néha lehasheli 40megával is, de ez sajna nagyon ritka, és az előző verzió is gyorsabb volt, pedig ebben pont a HASH-elést is gyorsították. A fura pedig az, hogy az előző windows-on ugyane a verzió rendesen csinálta normákis sebességgel.
Valamilyen beállítást nézhettem el? -
#11874 Valszeg osztott IPd van, amivel valószínűleg csak passzív módból tudsz DCzni (kivétel ha kérsz pl egy szabad portot a szolgáltatódtól, aztán vagy adnak vagy nem) -
#11873 azért akadhat a film alig észrevehetően, mert más TTH root -tal folytattam a töltését ? -
tproli #11872 Sziasztok!
DC-zik itt valaki rádiós nettel? Egy istenért se tudom rábírni a dc-t, hogy letöltsön valamit. Bejönnek a hubok, viszont akármelyik emberkétől próbálok tölteni filelistát, mindig connection timeout a vége. A max letöltésem elvileg 256 kbps, szerintem ezzel nincs gond (webről ma pl. max szélességgel jönnek a dolgok).
Próbáltam már permeo-t, http tunnel-t és hasonlókat,elvileg jónak kéne lennie, de lehet, hogy valamit elkonfigurálgattam.
Ha valaki tudna segíteni akkor annak felettébb örülnék -
#11871 Magyar:
http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2
Összesített:
http://www.dcinfo.org/publichublist.config.bz2
Továbbá:
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 -
#11870 az éppen nem megy... -
#11869 hublist.org? -
#11868 valaki toljon már plz egy fasza külföldi hublistát! -
Bad Joe #11867 Én is használom, de a dc-t sose korlátoztam vele. Amúgy is legtöbbször azért megyek fel, hogy tudjanak tőlem tölteni. A feltöltésem kb 2-3-szorosa szokott lenni a letöltésemnek. Persze meg lehet érteni az opokat is, sokan visszaélnek a használatával, lásd párszáz b/s letöltések
Ennek ellenére roppant hasznos progi, már csak statisztikai szempontból is.
Ja, egyébként tegnap rosszul írtam, nem a desc-be írja, hanem a kapcsolattípushoz (pl. ASDL helyett net**m**r lesz a kapcs. típus). -
#11866 ha több részben töltök egy bin -t, install -al nem lesz gond ? -
#11865 Koszonom a segitseget, erre nem gondoltam. Ugyanis probaltam mar ugy is, hogy nem toltottem be a net**m**r programot, de akkor ezek szerint mar magat a program meglétét is erzekelia CZDC.
En se korlatozom a DC-t, adsl-es vagyok, tehat havi korlatom nincs, a feltoltes engem nem lassit be, es amugyis undorito dolognak tartom, ha valaki csak szed es nem oszt. De a program hasznos, ha szabalyozni akarom a letolteseim sebesseget, illetve aranyat (explorer mekkora letotlesi savot kapjon kapjon, letolto manager mennyit kapjon, dc++ letoltese mennyit kapjon, stb.). -
#11864 He? Akkor én nem fogok CZDC++ -t használni, ugyanis nállam fut a progi...
Nem a DC++ -t korlátozom, hanem a progik fel/le töltését naplózom vele... -
Bad Joe #11863 A CZDC érzékeli, ha net**m**r van a gépeden, és beírja a description-be. Ezért bannolnak folyton (szerintem).
Bocs a részleges cenzúra miatt, de nem akarom reklámozni a progit, ha van ilyen nálad, akkor ennyiből is rájössz. -
#11862 kb. óránként minden hub kidob, vissza rögtön engednek...
mi lehet az ok?
"kapcsolatot a kiszolgáló megszakította"
csomagvesztéstől lehet? -
#11861 Nem hasznalok semmi ilyet! Sima DC++-szal most is tudok csatlakozni.
Csak a CZDC klienssel nem engednek a magyar hubok. Pedig elvileg a http://tejszin.cjb.net oldalon ajanlott klienst hasznalom. -
#11860 Talán külső programot használsz a feltöltési sebesség szabályozására, nem? Na azt TILOS -
#11859 Elirtam, CZDC++ -ra valtottam!