14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#11858 Haliho! Atvaltottam sima DC++rol BCDC++ra es folyton kibannolnak, mondvan: "Külsõ feltöltési sebesség korlátozó alkalmazás használata nem megengedett!" illetve masik hubon: "nem megengedett program".
Mit csianalok rosszul??
Elore is koszi a segitseget.
Ja es a hasingelest nem lehet kikapcsolni vagy ritkabb idokozokre allittani? -
tomo #11857 az hogy lehalt a bithumen, szedd mashonnan -
#11856 Sajna nem tudom a megoldást!
De mivel ez egy DC technikai fórum légyszíves erre a célra használd. Előre is köszi. -
Braveheart #11855 Nem tudjátok mi erre a megoldás?
-
#11854 Ehhh... EOC? LOL! -
#11853 Bocs, rosszul értelmeztem, inkább EOC (end of character) vagy EOL (end of line).
Néha többször előfordul a "}" (kapcsos végzárójel), idegesítő.
-
Straum #11852 A probléma: Gépet cseréltem és format után installátam az xp-t, SP1 és SP 2 nélkül. Régebben is így használtam és jó volt. A NET jó, sebesség jó, feltöltés pl Bitcometen van, ott van letöltés is. DE: DC-n csak chatelni tudok, feltöltés megy, filelistát nem tok tölteni senkitől, semmilyen klienssel, letöltés nem megy, senkitől. VAN EGY KIVÉTEL: a mi hubunkon van egy server, LAN, és tőle tudok tölteni mindent. A kereső is csak nála talál cuccot. XP tűzfal természetesen off. Aktív vagyok. Ami változott: az IP címem a gépcsere után. Hálókari ua, bár az alaplapon vagy egy integrált, ami le van tiltva. NEM ÉRTEM EZT...... /természetesen tűzfal stb mint régen......./ -
tomo #11851 jaaaaa, én -
skristof #11850 gumiban minden megmarad, nyugi :D -
tomo #11849 nagyon raszalltak a temara, 5 perc mulva nem volt meg a nyitott topik a programok beszerzesenek eltuneserol.... -
skristof #11848 gondolom kissé elharapódzott a warez téma, és a főlapon nem kéne legalább....
ennyi
szemétdomb sincsen kirakva -
tomo #11847 http://sg.hu/forum.php3?cat=8 <<< ide dobtak a programok beszerzeset, csak tudnam miert?
programok beszerzese link -
skristof #11846 és a "Programok beszerzése" témakört töröltétek? -
#11845 A téma átköltözött a Operációs rendszerek, felhasználói programok főkategóriába -
skristof #11844 sztem a warezre gondoltak
csak nagyon béna kérdés
birom, h a nem hozzá értő emberek csinálják az ilyen kérdéseket
remélem szegény játékos meg elbukott 3 millát :D -
tomo #11843 ööö 7.? kizarasos alapon -
#11842 X -
#11839 neXtDC++ v2 -ről van valami infó? A norti.hu mondhatni nem üzemel.... -
#11838 Először nem tudtam, miért van az, hogy nem értem a mondatot, aztán rájöttem
Semmiféle End of File nincs a chaten, az na zavarjon. Az oldal már újra megy, a supportot piszkáltam egy kicsit, most működik. -
#11837 Ez melyik hub? -
#11836 FC: még mindig gond van az EOF végjel a chatmezőn? És az oldalad mintha broked lenne. -
#11835 visza is megy a hub-ra, csak éppen a letöltés nem indul el ! Csak akkor ha a progit ujrainditom ! 2 hete csinálja ezt ! Kicsit kezdem unni !!!!! -
#11834 Egészen konkrétan erre:
http://forum.verlihub.net/index.php?showtopic=1162 -
#11833 A kérdésedre a válasz:
mert nem jó helyen keresed.
A helyes kérdés: milyen néven/kiterjesztéssel menti el a dc a félig letöltött fájlokat?
egy ideiglenes könyvtárban (temp/incomplete downloads, etc) .dctmp kiterjesztéssel -
#11832 Keress alternatívát TTH alapján. Jobb klikk Search by TTh (Keresés TTH alapján). Ha a tth egyezik, mindegy, mi a név, a jobb klikk >> download to >> almenüjében fel fogja kínálni az eredeti fájlt. -
#11831 A DC automatikusan újracsatlakozik 2 perc elteltével a hubokra ha leszakadsz róluk, feltéve, hogy nem vagy banolva. -
#11830 ADSL kapcsolatom van, és van egy apró problémám ! Ha megszakad az internet kapcsolatom, akkor a BCDC++ ujra kell inditanom hogy a letöltésemim folytatódjanak ! Aktiv mód van beállitva !!!!!!!
Hogy lehetne megcsinálni hogy ujratárcsázásnál magától rácsatlakozzon a hib-okra, és ne kelljen nekem ujrainditanom a progit? -
#11829 Admi: Én ezt még nem vettem észre ;-)
Fleet sztem arra gondolt h a verli keveri a gizikét a gőzekével :D -
Admiral #11828 Na igen, a linuxos Verli se tul jó, attól függetlenül, hogy sok usert bir...
Ugy nem nehéz sok usert birni, hogy csak minden 10. keresést küldi szét a usereknek. (Ugyanis a huboknál a keresés eszi a legtöbb sávszélességet.)
VerliHUB-os hubokon ( magyar/külföldi) nagyon gyakran lenyeli a hub a keresést, YHub-okon pedig sose.
Admiral -
Xmorch #11827 ÉS miért nem találom a letöltés alatt lévő fileokat a winyon? -
Xmorch #11826 Ha elkezdem letölteni ezt a filet pl: 219-outkast-outro-mob.mp3 1 967 570 bájt
de megszakad,és másik példányt keresek,találom a következőt pl:
Outkast-Outro.mp3 1 967 570 bájt
Akkor hogyan lehet a letöltést folytatni annak ellenére, hogy a név nem megegyező??
mert a dc magától nem folytatja,és ha én állítom be kézzel akkor se folytatja. -
#11825 A Linuxos verli se való userek alá, egyik verzió rosszabb, mint a másik -
#11824 Egy kicsit off, de nekem nagyon tetszik :D
-
#11823 Egyik többszálon töltő klienst sem ajánlom. De ha mindenáron így akarsz tölteni válaszd a Strong DC-t. Ez ugyan gyakran fagyhat, de kcisi a rontási esélye, így kevés anyagot kell újra letöltened. Persze ezzel is csak olyan HUBokon tudsz tölteni, amik beengedik a többszálas klienst.
Esetleg DC GUI-val is próbálkozhatsz.
Minden esetre fel kell készülnöd, hogy jópár HUBra nem fogsz tudni bejutni vele. -
#11822 azt nemtom. de én szeretném:D -
#11821 köszi az infot. -
#11820 Az csak arra figyelmeztet, hogy megjelent már újabb verzió a DC kliensedből mint amit éppen használsz (ablak alján van a lényeges info a többi érdektelen rizsa - elnökválasztás ) -
skristof #11819 szeretik a HUBok a többszálú letöltést? mert sztem nem! -
#11818 bush -al és az amerikai elnök-választással kapcsolat szöveg. -
#11817 melyik többszálon is letölteni képes dc++ klienst ajánljátok?