14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#12586 semleges szemlélő ettől a kárörvendő gyűlölettől csak neoval fog szimpatizálni, úgyhogy csak csináljátok, legyetek ti a ganéj magyarok, neo pedig a földön fekvő megrugdosott ember :)
engem még mindig a "vélhetően nem" a hub miatt jöttek mondat foglalkoztat; talán erre a szálra kéne koncentrálni -
#12585 ugye az veti az elso kovet aki maga buntelen?
vagy sajat keresedre szoljunk az otthoni cd-id es dvd-id miatt valakinek, hatha elmehetsz te is a targyalasra? -
#12583 Ejha Neo, ez hihetetlen. -
#12582 Igen, ezen utólag én is elgondolkodtam, de a lényeg nem változik, mert akkor az én letöltéseim szakadnak meg... :) lévén, hogy szerintem sok ember beállította ezt a funkciót, különösen azután, hogy valamelyik hub (talán a koli, de nem vagyok benne biztos) óránként szólított fel rá körüzenetben. -
#12581 a kapcsolat bontása ha elhagyja a hubot beállítás arra érvényes ha a tőled töltő hagyja el, ha mész el akkor nem disconnectel automatikusan csak ha ezt kézzel megteszed -
norti #12580 Sőt... lehet azért zárták be mer leszóltuk Győzike sóját? LOL
Te egy akkora ökörtojás vagy, örülök h megismerhettelek, nélküled nem lenne teljes az életem... LOL LOL LOL -
MrSutyerak #12579 mostamr inkabb ovadekra kell gyujteni szerintem inkabb -
#12578 Tudod Neo, nekem semmi bajom veled, és az sem érdekel, hogy mennyire jársz jól anyagilag, hisz ha nekem nem érné meg, nem fizetnék. Ugyanakkor itt ez a vitád NFS-sel, amiről eddig nem volt konkrét véleményem, hiszen az ő hozzászólásait a 12577-esig nem tudtam elolvasni, a bennmaradt reagálásokból meg nem volt szimpatikus a srác. Ellenben most végigolvastam NFS topicját is... Hmm... Kíváncsi lennék mit írhatott ide, mert alapvetően (a másik topic alapján) ő csak másik nézőpontot képviselt, egyfajta "na ugye megmondtam, hogy nem lesz jó vége". Azért eléggé érezni lehet, hogy nem sír, sőt talán inkább örül a helyzetnek (mármint NFS), de néha úgy érzem azért, mert te felpiszkáltad az agyát. (Alapvetően igyekszem pozitívan hozzáálni mindenkihez.)
Azért ellenkeznék NFS-sel is. Egy 10000-es HUB nekem nagyon bejön, mert pont te írtad NFS, hogy nem lehet egységes slotszabályzatot kiizzadni, hát ezt a problémát kiküszöböli, ha csak egy nagy hubra megyek fel, amelynek slotszabályzata mellesleg kompatibilis más nagyobb hubokéval is (Koli meg mehet a levesbe). Én nem szeretek rohangálni a hubok között azért mert hátha ott megtalálok valamit, amit a másikon nem... arról nem is beszélve, hogy a rólam töltőkkel is kitolok, ha hubról hubbra vándorlok (kapcsolat bontása, ha elhagyja a hubot beállítás).
Megjegyzem, anno én is hozzájárultam a MATRIX-hoz, és bennem is felmerült, hogy nagyon nehezen akar összejönni a pénz (!!!), de nem érdekelt a dolog, mert "talán megérdemlik". Ha 300 helyett 500 ezer jött össze (vagy több), akkor csináljanak jobb hubbot (talán pont ez történt, ezért erősödöt meg így a MATRIX), és a jövőre is gondolva, talán nem árt egy olyan HUB, ahol 10ezren is elférnek. Ne ragadj le a mánál.
Ami az FTP-t illeti... Csalódottságomat nem tudom tagadni. Bár nem lett megemlítve sehol (pedig körbeolvastam szinte mindent), hogy mi az ftp neve, de sejtem. :( Többek között az bánt, hogy mi lesz azokkal, akik pár napja hosszabbították meg a hozzáférésüket... Jó csak mondjátok, hogy milyen anyagias f@sz vagyok... Azt is tudom, hogy az ftp nem ebbe a topicba tartozik, de ezzel a kérdéssel ugyan hova menjen az ember válaszért? Ráadásul a házigazda Neo érdekelt az ügyben.
Összegezve: Engem nem érdekel, hogy egyesek mennyire szedték meg magukat, mert akik fizettek, önként tették, és biztos nekik is megérte. Remélem minden a helyzethez képest a legideálisabban alakul, mert én nem sajnálom a cégóriásokat, akik a néptől szívják a pénzt, annyit amennyit nem szégyelnek (sőt még annál is többet). Azért még mindig jól megélnek! Szóval ha össze kell dobni egy újabb MATRIX szervert, szóljatok! -
#12577 véleményeket lehet ide írni a Neo féle OPokról és az olyan szar bezárt HUBokról, mint a Matrix: IDE <--> IDE
Mellesleg nem csodálkoznék rajta, ha a bezárásnak köze lenne ehhez a mondathoz: "Az Argo című magyar szar megosztása tilos" Mert bár megosztani igaz nem engedték, de szerintem ez az Árpa srácnak elég fájó kritika lehettet, főleg, hogy egész jó filmről van szó :)
Törölgesd csak :) -
MrSutyerak #12576 Ha neked eddig nem tetszett a Matrix hub, akkor nem kellett jelen lenned... most meg mar ha akarnal sem tudnal ott lenni, tehat igazabol a hub miatt szerintem felesleges kinlodni. Neo meg nem az anyad, hogy szeressen es te sem vagy az ove... -
MrSutyerak #12575 Ha neked eddig nem tetszett a Matrix hub, akkor nem kellett jelen lenned... most meg mar ha akarnal sem tudnal ott lenni, tehat igazabol a hub miatt szerintem felesleges kinlodni. Neo meg nem az anyad, hogy szeressen es te sem vagy az ove... -
MrSutyerak #12574 NFS... egy olyan dolgot forszirozni ami nem letezik felesleges. "Halottrol" vagy jot vagy semmit. Ha meg Neo-val valami problemad van, ird meg neki mailben. -
MrSutyerak #12572 Vegre latom egy hozzaszolasod. Mar az, hogy neked tetszik az Argo lefele minosit a szememben:) -
MrSutyerak #12570 en meg azt sajnalom, hogy folyton lecsuszok az uzenetekrol, mar csak a valaszokat latom. toroljetek pls. csak minden masnap hozzaszolasokat es akkor en is tudnam kovetni! -
Mocorgo #12568 Az a baj,hogy ilyenre egyáltalán sor került.Ok,okozati összefüggés ,hogy ha valami történik arra van reakció.És nem mindig tetszik az ami utólag történik -
#12567 vaaaaa nagyon szuper.. felhivtam a netszolgaltatomat megaszondtam mi a problemam es abban segitettek hogy mar csaka linksysben kell beallitanom akarmit es a modemem azt fogja hasznalni..szal nem kell kulon a modemet es netelosztot basztatnom// es vegre muxiiiiiiiiik:)))) -
#12566 a port range forwandingot valaszd. ha a tetszoleges port amit forwardolsz mondjuk az 1234, akkor a raneg amit megadsz 1234-1234, mind udpre, mind tcpre. belso ip kiosztasnal meg fix belso ipt (192.168.0.5 peldaul) rendelj a gepedhez.
itt olvasgass meg:
elite info siteok aktiv mod routerrel
portforward.com linksys routerek beallitasa -
#12565 nekem vhogy sehogy nem akar valamiert mukodni ez a rohadt dc:( eddig ment most meg nem:((((((((((((
a linksys routeren lehet
port range forwardingolni
meg kulon
port triggeringelni
melyik kell nekem?
eetleg mindketto???
sztan a modememben lehet static NAT ot engedelyezni vagy Passthrough IP-t de itt is melyik kell meg hogyan.. de leginkabb azt nem ertem hogy most miert nem muxik ha eddig mukodott???
amiota uj gepem van nem megy :((( -
#12563 monca! miért ippeg most jönnek elő ezek a csodaoldalak? tuti, hogy az előállítók mindent megtettek a mostani helyzet kialakulásáért. -
Mocorgo #12562 Én írtam amit írtam, a megközelítés mindenkinek más.Pont ez a része érdekelt, hogy mi lesz rá a válasz.Ha akartam volna, akár konkretizálhattam volna is.De nem akartam. -
norti #12561 Akkor használhatnál központozást... Én viszont a sok szép oldal készítőjére gondoltam. -
Mocorgo #12560 Norti én arra gondoltam aki miatt ez a zűr kipattant -
norti #12559 Ne sajnáld, annyit sem érnek h szánja őket az ember, amiért ilyen IQ szegények... -
tomo #12557 nyugodj meg , nem erzi rosszul magat. attol, hogy valaki neked nem tetszoen viselkedik, meg nem biztos hogy rosszul erzi magat.
nesze neked technikai kerdes -
keeper2 #12556 Kiváncsi lennék a felfedezőhöz hasonló torz lelkületűeknek vajon milyen lehet a lelkivilága? Én úgy képzelem el, mint egy nagy sötétséget, amit helyenként felvált a még nagyobb sötétség.
És kitudja, talán még a "felsőbb régiókban" is hasonló uralkodik... -
keeper2 #12555 Huhh, azért elég erőteljesen meg lettek ritkítva a hozzászólások. Köztük az enyém is, bár, azon kívül, hogy nem technikai jellegű kérdés volt, nem értem, miért, max talán azért, mert neo-t a dc atyjának neveztem? Pedig, abból szerintem azért egyértelműen rá lehetett jönni, hogy nem arra céloztam, hogy atyáskodna és el lenne szállva ettől, hanem szerintem amennyit tett a dc-ért, az már feljogosíthatná erre a "címre". Azért sajnálom azt a hozzászólást, mert szerintem eléggé felhomályosíthattam volna vele pár embert, ha itt marad, lévén, neo is megírta, hogy "azt sem tudod ,mi az hogy servert üzemeltetni". Én is pont erről írtam, mert nagyon sokan úgy hiszik, hogy errefelé a szervereket ingyen vágják az ember után, vagy annyira gazdag már az ember, hogy unalmában azt találja ki, hogy szervert kezd üzemeltetni.
Valahonnan elő kellett teremteni a pénzt a mátrix üzemeltetésére, de ha meg az lenne, hogy minden user fizessen havonta x forintot, hogy a hálózatot, stb kifizethessék, akkor megintcsak az anyázás menne, hogy mert persze, ebből akarják megszedni magukat, és megint ott tartanánk ahol most. Az, hogy más hubok reklám és ftp nélkül is elő tudják teremteni a hub üzemeltetési költségeit, az vagy azt jelenti, hogy van hozzá alaptőkéjük, vagy, hogy tudnak valami jobb módszert a pénz előteremtésére. Gondolom, senki nem úgy gondolta, hogy neo a munkahelyén megkeresett fizetését fogja majd arra költeni, hogy abból fizesse a hubot, és majd jár enni az ingyenkonyhára, csak hogy mi töltögethessünk....
Dalos: szerintem a kolombusz példa jó volt, végülis, ha amerika felfedezésére gondolsz, akkor ő ugrik be róla. Ellenben, tényleg nem róla nevezték el. Viszont, legjobb tudomásom szerint a mátrix hubot sem neo hubnak hívják, ezt sem róla nevezték el. Pedig, ha olyan rohadtul el lenne telve magával, elnevezhette volna önmagáról is, de nem tette, és már ez is bizonyít valamit.
Egyébként jól mondja neo, és többen mások is utána, magyarország az irigységről szól, de nem csak a sikeresebb, gazdagabb, stb emberekre irigyek. Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy ha nekik van 10 ferrarijuk a garázsban, míg másnak van 1, akkor is irigyek arra, hogy miért van neki egy? Miért nem nekem van 11?
Itt nem csak azt irigylik, akinek több van valamiből, hanem azt is, akinek kevesebb. Mert még azt a kevesebbet is maguknak akarják, hogy maguknak még több lehessen.
Mellesleg, neo, azt javaslom, ha majd lesz róla hivatalos papírod, amin rajta van a vád, olyan, amit közzé is lehet tenni, valahol meg kellene jeleníteni, mert addig az ilyenek mint pl. a felfedező úgyis folyamatosan rágalmazni fognak, lévén, nekik az olyan jelenti a szórakozást, az élvezetet, ha mondjuk egy fuldokló embert visszanyomhatnak a víz alá. -
Mocorgo #12552 Csak tudnám, hogy mihez tapsolsz? -
#12550 -
Saphyre #12549 Hát ez nem sok... -
Mocorgo #12548 Roppantul sajnálom, hogy az emberek az emberség ellenében bármit megtehetnek.Akinek nem inge,ne vegye magára.Maga a dc, mint chat szerver már úgy látszik néhol igénytelenebbé vált mint a chat.hu, és ez némely Operátoroknak is köszönhető,akik a másikak fölé helyezik önmagukat.A lényeg a lényeg, aki bunkó,az ne írkáljon a mainba se, a fórumba se,ez vonatkozik a házigazdára is. -
norti #12546 Nem az érdekel, mennyit szószátyárkodsz a kaktuszok termesztése topikban, hanem h itt mennyi a hozzászólásod a témákhoz. -
#12545 tán ha visszaolvasnál.. -
#12544 Emberek mivan a matrix hubbal? Mert nekem csak azt írja, h időtúllépés!! -
#12543 Igen,? :)), talán nézd meg az user infómat. -
#12542 Neonak nincs igaza, nfs sokat tett a dc-ért, pl rögtön aznap hogy regisztrált sg-re elindította a DC OP feketelista fórumot. és két év alatt nem kopott a lelkesedése a mellékelt ábra szerint. kicsit átírva hívhatnánk őt a "magyar DC fattyának" ha már atyjával gondjai vannak :) -
#12541 --kicsit off
hmm, bele olvastam a forumban, nem tudok infokat, elozmenyeket, stb, az ugyel kapcsolatban, de ugy nezem a helyzet valtozatlan feletek, ha valaki bajba kerul akkor inkabb nevetunk rajta gunyosan es meg bele rugunk parszor. De ilyen a Magyar nep oszetartas 0!
szia NFS, ez a viselkedes, haaaat nem talalok szavakat, no comment. -
#12540 szia! örülök, hogy "látlak" :) -
#12536 "A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek"
ezt itt felül láthatod, nem technikai dolog volt, ezért lett moderálva. De tudod mit? csak most ,csak neked, másold vissza és benthagyom. Lásssák ,mennyire vagy a dologhoz sötét.
Ha pedig leszarod ,akkor nemértem minek szólsz bele. Ennyit tudsz tenni a dolog érdekében...Fikázni a tőled sikeresebb embereket. Szánalmas..Irigy vagy ,és ezért bassza a csőrődet az is,hogy én másképp cisnáltam , mint a trendi.
Meggazdagodni? Miből? DC-ből? ezzel azt bizonyitod ,hogy mennyire sötét vagy hozzá, és azt sem tudod ,mi az hogy servert üzemeltetni.
Nah de fikázz csak..mint mondtam, ezzel nekem hajtod a vizet.
-
norti #12534 Talpnyaló? LOL
Megyek nyalni :D -
#12533 Emeld már fel a nagy fekete segged, és tegyél is valamit a DC ügy érdekében. Eddig csak baromságokat tudtál irkálni. Hasznositsd magad.
Rajta! Mutasd meg hogy kell csinálni..