Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi meg egy bambi.
Ha lehet, a hubok arányát módosítson, ezzel megelõzhetõ a telítettségi szint.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
ez utobbiaknak az Elite Hub iden karacsonykor akcios extra dupla hosszusagu bannal kedveskedik. a sikerre valo tekintettel az ajandekakciot januar elejeig (iskolakezdesig) meghosszabbitjuk, az alap kick 2 ora.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
Kellemes estét
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Javítás alatt a dolog, de lehet hogy csak holnap lesz belõle valami!
Türelem...
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
football without ultras is nothing
Koszi!
Egyszerûbb lenne ha te priviznél le egy op-ot. Nem valószínû, hogy pár nap után is emlékezetben maradsz. sztem
Szeretnek kozuletek egyel beszelni, mar amennyiben lehetseges. Legjobb lenne
Kellemes Unnepeket mindenkinek!
Aki akar egy jó BOT-ot a DC-re, látogasson el a weblampomra:
AdmiSoft
Aki használja/használni fogja a BOT-ot, megkérném, hogy regisztráljon a fórumba! Köszi
Admiral
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
<#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
ami a haverod eseteben valoszinubb, hogy nem kapcsolta ki a windows xp beepitett tuzfalat. magatol is vissza tud maszni neha...erdemes ellenorizni. telepitsen valami igazi tuzfalat a gepere win xp tuzfal helyett.
ha tobb gepre van osztva a nete es protot forwardolt, akkor ugyeljen ra, hogy mind TCPre mind UDPre forwardolja a portot. ha a toltes megy de kereses nem akkor tipikusan hianyzik az udp...
sok sikert
- köszönés nélkül kilépõs
- magát harmincnak vallós de még csak 14 éves csitrinek levõs
- elsõ beszélgetéskor ágyba bújni akarós
- csupa nagybetûvel irogatós
- írásjeleket nem ismerõs
- modellek képeit küldözgetõs
- chat talira el nem menõs
- mellbõséget firtatós
- chatszexelni akarós
- nevemet nem tudós de mégis számomat elkérõs
- pillanatra elmenõs aztán fél óra után hirtelen kilépõs
Szóval a jó chateseket szeretem.
Szerintem. <#eljen>#eljen>
Kellemetes karácsonyt !!
Mivel én csak most irok elöször erre a fórumra ezért visszaolvastam több oldalnyi hozzászólásaitokat, de elég elszomorító élmény volt.
Az, hogy egy ilyen témában hónapok óta megy a vita, és ennek ellenére olyan hubokon, mint a pl:koli ilyen értelmes slot-szabályok vannak az csak az érintett felek (pl. koli op-ok) hatalmas HÜLYESÉGÉT jelzi, mert nem az önkényes baromságoknak és anyázásoknak kellene mennie, hanem a userek érdekét is figyelembe kéne venni!
Sztem a Slotreformnak százezerszer több értelme van mint a koli-féle szabályzatnak.
Vki azon is parázott hogy mi publikus és mi nem:Egy hub Slotszabályzata mindenképpen publikus, mert tudtommal egy publikus hubra bárki csatlakozhat, ezért annak a szabályait is publikussá kell tenni.
Ezenkívül ha mást nem legalább az olyan hubokon ahol az opok nem látják a slotreform értelmét lehet hogy körüziben meg kellene kérdezni a usereket, hogy nekik mennyire teccene a dolog, hátha a userek néha értelmesebbek, mint egyes opok <akinek nem inge ne vegye magára>.
Összefoglalva:A slotreform a userekért van nem azért hogy egy hub "sajátos arculatú" legyen.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
\"... ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret.\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ez csupán ragaszkodás a régi rendszerhez, minden hubnak megadja az esélyt, hogy az ottani userek is kapjanak slotot az ujonnan belépõktõl, amit persze nem biztos, hogy kihasználnak. 1 hub az 1 hub, függetlenül attól, hogy hányan vannak rajt.
A kábel vs dsl közti külnbség nekem se tiszta, de gondolom ez a szabályok béta voltából adódik. A wireless netek meg általában sokkal rosszabbul teljesitenek (pl idõjárás), mint a névleges sávszélesség.
Az önkielégitésröl: szerintem csak rossz napja volt.
A döntésröl: Miért baj az, ha a döntések nem nyilvánosan születnek, ha a végeredményt mindenképpen megtudják az érintettek? Én pl sose avatkoztam bele más hub ügyeibe, legyen az az õ problémájuk. Talán az egységesités nevében fogtok össze? Az nehéz lesz, mert ahány hub, annyi szabályzat. Gondolok itt a külföldi hubokra, de akár magyar példa is van rá. Nem, nem a koli. 😊 A csodás elite féle slotszabályt hirdette az egyik hub (már nem emléxem, de nem is ez a lényeg), legalábbis szerepelt benne a mondat, összehasonlitva az elite oldalán lévö szabályokkal... hát teljesen más volt. Ugyhogy szerintem elöször a saját háztájékon kéne rendet tenni, és utána támadni a másik hubnak.
Elite kompatibilis slotrendszert akartok a kolin? Még talán az is eljön... de azért a többi (állitolag ezt a rendszert használó) hubnak is alkalmazkodnia kellene, nem?
Az 1M alatti lanokrol meg annyit, hogy amig nem jönnek ki olyan kliensek, amik a kereséskor kiirják a sebességet, a kolin az a szokás, hogy a lassu lanok egy lassabb tipusu kapcsolatot adjanak meg, hogy kereséskor a user ne bökjön reflexböl egy lassu lanosra, ha nem akar. Kicsit kacifántos lett, de gondolom érthetö. Persze ezen is lehetne vitatkozni, de hát ez van. :/
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Látom eléggé kiélezett a helyzet ebben a slotszabály ügyben.. én annyit tennék az egészhez hogy nem értem miért kell a koli-t belevenni ebbe az egészbe.... Már-már szánalmas ahogy a koli hozzáál ehhez az egész direct connect "programhoz"... Azt hogy õk különbek ezt szerintem csak õk érzik magukról (lsd: szlotszabály, mindenkinek jó úgy nekik meg kell mutatni hogy õk mindenkinél okosabbak) a többszálas letöltés tiltásában nem vagyok biztos hogy esetleg csak náluk van...
Ez most nem fikázásnak indult de az lett belõle... nem oktalanul... ritka nagy segg operátor csapattal rendelkezik a koli... 2 x voltam ott és 2x kaptam ugy ban-t hogy szerintem ha beszurnám ide a logfájlt egy hétig azon röhögne mindenki! De ezzel nem élek!
Tehát: Szerintem egy ilyen megoldással valakinek engedni kell... és ha ilyen lesz a 2 "csapat" hogy: Koli - Sok HUB akkor nem hiszem hogy a sok hub fog engedni belõle, ergó a kolinak is be kell állni a sorba... (indok: sok juzer szeret több hubon lenni egyszerre és ha ott más szlotszabály lesz akkor kénytelen lesz a kolit hanyagolni!)
Hmm... nem tom hogy sikerült-e értelmesen leírni, remélem megértik akiknek szólt!
Bye...<#wave>#wave>
apropó: a vonatnak mikor lesz má weboldala? <#vigyor3>#vigyor3> (akinek szólt az képbe van)
az ELSO ertelmes hozzaszolas volt ebben a fikazos, anyazos vitaban.
csak gratulalni tudok hozza.
<#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Megnézem ezeket a tûzfalakat és kipróbálom a dolgot.
Szerinted mi a helyes? Userek háta mögött dönteni - mert ma du. is ez elsõdleges szempont volt, hogy "csak a userek ne tudjanak meg semmit"
Megjegyzem, válthatunk témát: jelenleg kolinak nincs nyilvános slotszabályzata <#vigyor2>#vigyor2>
Ui. igen, szeretek csoportosítani. Elvonatkoztat a konkrétan elég sok anyázással és kevés érveléssel folyó vitáról, már ami a logok nyilvánosságra hozatalát illetõen folyik, és talán segít a jövõre nézve olyan elõírásokat kialakítani, amelyek méltányosabbak, és hozzásegítenek a jobb, elfogadhatóbb döntések megszületéséhez. De ez biztos csak az én heppem, és nem is érdekel senkit.
Aki nem tud úszni, ne másszon magas fára...
Fleet: pontosan mi az, amit logikátlannak látsz a koli szabályzatban?
Adson: Remélem még össze tudsz szedni 3 féle csoportositást. 😊
Random_: "Ha mégse lenne szabad slot akkor is tuti, hogy gyorsabban felszabadul mert aki fogja gyorsabban leszedi és te jöhetsz utánna."
Majd ha nem 50GB-t tesz be egy user a megosztásába, akkor lehetséges.
ui.: Az a min 2slot/h, max 1 slot szerintem elirás volt, nem értem miért kell ennyit beszélni rola? Vagy a lejáratás a cél? Mert akkor sajnállak titeket.
Szóltak már hozzá, kettõt, ezek két csoportra bonthatók (naná):
1) Amit kimoderáltak.
2) Amiben kérik, hogy a nekik nem tetszõ hozzászólást moderálják ki.
Mégpedig azért nem, mert akkor látható lenne, hogy semmi logika nincs a szabályzatukban, mégpedig azért, mert az ellentmondás volt a cél, ami vezérelte õket annak kialakításakor.
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Ezt ugyanis nyilatkozzák, de csak a logmásolási tilalom mögé bújva, úgyhogy nem is mondtam <#awink>#awink>
Szerintem egyszerû a dolog. Koli nyílván azért nem használja ezt a slot rendszert, mert így:
1. Nem kell annyi user kirugni.
2. A user úgyis a nagyobb hubon marad ha nem lesz egységes rendszer mert ott több adat van (és így kolin továbbra is sokan lesznek. szerintük)<#conf>#conf>
És sajnos a kis hubok is pont ezért nem fogják alkalmazni, mert szinte mindenhol a minél nagyobb létszám az elsõdleges cél.
Azok a hubok melyek a reformot elfogadják és használják szépen közöljék a közönséggel, hogy a következõ huboknak van azonos megosztási szabályzata: ....
A felhasználók látva, hogy név szerint hol azonosak a szabályok valószínûleg azokat fogják használni. Ha pedig ez mûködik a tömeg úgyis oda megy ahol kevesebbet szop. A koli meg majd rájön, hogy mit csináljon a szabályzatával.
Ha most azt mondom, hogy magam is gondolkoztam, betegyem-e a linket, elhiszed? <#wow3>#wow3>
Miert tenne jot DC kozossegnek, ha az egyik hub melyseges butasagat en magam probalom leplezni? Miert is erdekem nekem, hogy egy hub, ahol az egyik vezeto op engem onkielegiteni kuld, a valosagosnal jobb szinben tunjon fel, azzal, hogy eltitkolom a viselkedesuket? Itt jegyzem meg, hubunk egy masik opjat is ugyanez a kolis op mar elkuldte onkielegiteni, amikor par hete a #12014ben felvetetteket erdeklodte meg. Hetekig, sot, honapokig rejtegettuk a viselkedesuket. Nem hiszem, hogy megerdemelnek, hogy szemelyemmel alljak elejuk. Nem hiszem, hogy a napi 15 privire es emailre azt kene felelnem, hogy "turelem, majd megprobaljuk egysegesiteni a szabalyokat". Ez ugyanis hazugsag lenne. A usereknek joguk van tudni, hogy megprobaltuk, es koli butasagaba utkoztunk.
Hogy mi az etikus, az pedig az adott korulmenyektol fugg. Nem volt etikus, hogy egy olyan hubon, ahol az elso szamu szabaly az "anyazas kizarolag priviben", az egyetlen opjoggal biro szemely sorra mainen onkielegiteni kuldi az egyeztetni probalokat. Az sem etikus, hogy 6ezer+ userrel tartatnak be esszerutlen megmagyarazhatatlan szabalyokat. Az sem etikus, hogy elvarjak, hogy mas opok szemelyukkel fedezzek az o esszerutlen viselkedesuk kovetkezmenyeit. Az sem etikus, hogy semmifele kommunikaciora nem hajlandok a usereikkel.
Tudod Hippe, nagyon egyszeru a recept. Soha nem kell olyat mondani, amiert nem vallalsz kesobb felelosseget. Es akkor nem kell szegyenkezned, ha nyilvanossagra kerul.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
1) nem került volna sor ilyen anyázásokra, mert ez szégyen
2) talán a nyilvánosság tudata gyakorolt volna olyan hatást a felekre, hogy nagyobb érzékük legyen a kompromisszum megtalálására.