Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Peace of hallah!
Vamos a La Playa!
respect: Tony Soprano
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
Hééé,mi történik??????????????????????????????????????????
<FreedomFighter> A hubon a VerliHub 0.9.8b (Wed Aug 25 19:30:00 CEST 2004)verzió (rc7) fut (Futásidö: 4hours 36min ).
*** Kapcsolat újraindult
Lenne egy kérdésem! Napok óta sz*rakodva tudok csak felkúszni még a leggagyibb HUB-okra is! Két éve használom a DC-t,úgyhogy nem vagyok láma,még mielõtt elkezdi valaki ecsetelni a beállításokat... <#nyes>#nyes><#action>#action>
Meg tudná mondani valaki,hogy mi lehet a gubanc? A legújabb (0.668-as) kliensem van!!!
Ja,és az Independence-el meg mi a túró lett????
Köszi elõre is!
<#email>#email><#help>#help>
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
mi ez david copperfield kepzo hub? ( maradj a hubon amit kikapcsolunk alolad 😊 )
" FIGYELEM
Kedves Felhasználók! Értesítünk Benneteket hogy ma, azaz 2005.01.03-án 17 és 21 óra között valamikor lesz egy server leállás szerverkarbantartás miatt. Mint ti is bizonyára láttátok a hub létszáma megnõtt és elérkezett az ideje a frissítésnek. A leállás elõreláthatólag 30 percet vesz igénybe de legrosszabb esetben 2 óra is lehet. FOKOZOTTAN kérünk titeket arra hogy ne hagyjátok el a hubot.."
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Egyébként egy kis gyönyörû emlék a Matrix Hubról..
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
<14:02:23>14:02:23> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current user count: 7685 after 02:58:21 uptime
<14:02:23>14:02:23> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current sharesize is: 411.24 TiB
<14:02:25>14:02:25> <
<14:02:25>14:02:25> *** Tárolt jelszó elküldve...
Core Information
Version: 1.01
Uptime: 02:05:57
Users (current/peak/record): 7183 / 7186 / 7186
Users authorizing: 47
Userlimit: 8000
Workpace: Yoshi
Current sharesize: 384.67 TiB
Login timeouts: 4947
Idle timeouts: 96
Too slow drops: 855
Spam kicks: 0
System Information
CPU usage: 85.64% (During last 30s period)
CPU time: 00:05:16
Memory usage: 298.55 MiB
Peak memory usage: 1.26 GiB
Virtual memory usage: 321.91 MiB
Memory available: 1.34 GiB
Core statistics
Nick entries: 10324 (Userstats)
IP entries 10241 (Userstats)
Socket errors: 4077
Errors: 0
ismét csak:
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
<12:53:35>12:53:35> <
<12:53:35>12:53:35> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current user count: 7020 after 01:49:33 uptime
<12:53:35>12:53:35> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current sharesize is: 379.11 TiB
<12:53:36>12:53:36> <
<12:53:36>12:53:36> *** Tárolt jelszó elküldve...
Ez a durva ,nem a ráspoly..
Tehát ha aktívabb vagyok - ismerkedek, segítek - akkor talán...
de akkor mi a gond???? <#confused>#confused>
Engem sem akart beengedni a matrix, meg a koli (hasonloan a #12128-ashoz), es en is chello-s vagyok. Az Elite beenged.
Mint kiderult nem a chello volt a ludas, 16k-s csomagokkal
130ms-os pinget kaptam, (!Mbit/s) ezzel nincs gond.
egy-ket csomag elveszett, ami a chellosok hibaja.
Utana lelottem a ZoneAlarmot, es csodak csodaja be tudtam menni a
matrixra, meg a kolira is. Az erdekes hogy semmit sem valtozatattam a tuzfalamon.
Lehet hogy lecserelem a Zone-t, pedig nagyon szeretem, egyebkent
nalam nem rontott el egyetlen letoltest sem a DC a Zone miatt.
Nickreg nagyon kevés hubon van, a könnyebb csatlakozás miatt. Van VIP meg egyébb de az nem általános, kiérdemelni szokták
PLackó: valszeg megszûnt, mert a mobilszolgáltatók blokkolták azt az SMS-küldõ oldalt, amit a BOT használt ( hiszen így õk nem kapnak semmi pénzt sem az SMS kézbesitéséért)
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ha szeretnék egy hubon regisztrált felhasználó lenni:
1: mi a feltétele?
2: kihez kell fordulom?
Köszönöm
A másik bajom, hogy feltettem ezt a .6XX es klienst, de ez meg furán (ékezetek nélkül???) irta ki a searchöket,és az is lassú volt. Most akkor mi van?
Azaz kedves HUBbantak:
...............................................................................................B. U. É. K ! ! ! !
How much can you take,before you snap?
Ezt most nem igazán értem:
<11:47>11:47> <
Most akkor mi a baj? Merthogy szándékosan még nem szakítottam meg letöltést! A netemmel meg nem tudom mi baj lehetne. Arról nem is beszélve, hogy most pár ember biztos repült miattam.
Aki nem tud úszni, ne másszon magas fára...
engem is csak a kis hubok engednek be, a nagyoknál pedig u.a a hiba mint neked
viszont én tudok tölteni,de én aktív vagyok
How much can you take,before you snap?
a kis hubok beengednek de tölteni onnan sem tudok (idõtúllépés miatt)
pedig passziv vagyok és nincs tûzfal sem így van ötlet?
eddig mindig fel tudtam lépni, nem volt semmi gáz, most meg elkezdte ezt a hülyeséget 😞
ezt a hibaüzenetet kapom és nem tudok hubokhoz csatlakozni ill a kicsikhez max (1-2száz user) ezekhez tudok de a többihez nem találkoztatok ezzel?
30 mp -alatt gondoltam azért végigvárom a letöltést és megy a game
lehet hogy a 780 mb os cd képben csak 400 mb volt az adat vagy mi?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"de sose érdekeltek a hub szabályok.""nkit érdekel, szaork rá"
ezert nem tudja hogy dcn a legnagyobb bun masik user letolteset megszakitani.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
Ahhoz képest, hogy állítólag két éve dc-zel pont az elemi szabály ellen vétesz? Pffff, grat.
idézet MINDEN HUB szabályzatálból: -NE SZAKÍTSD meg mások letöltését.
Ennyit rólad, és a sok hozzád hasonlórol<#banplz>#banplz>