14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• odex
    nem tom mért rossz a kép
  • odex
  • odex
    (HI ALL) SEGÍTSÉG!
    már feltöltöttem a cuccokat ami kel az kb 37 GB.
    a képen látható az az oldal abba lehet valami rossz szerintem
    (chellom van) akkor 4 slot-ra van állítva a letöltés és a feltöltés 5 slot az alapból annyi volt!
    akor még mondjatok valamit amit be kéne állítanom nem tok többet.
  • bertino
    Azért nem feltűnő NFS hozzászólásainak folytonos törlése, nem baj végülis :)
  • Csori
    De jó, h megint van kit fikáznia azoknak akiknek ez jelenti az élet napos oldalát ... szánalmas !!!
    Azt az apróságot viszont úgy látszik senki nem látja át, h senki nem volt kényszerítve az FTP használatára. pfff....
    Aki használta és fizetett érte az tuti arra jutott a számolás végén, h megér, aki úgy gondolta h nem éri meg az nem fizetett érte, ezáltal viszont nem is használhatta ... ez már az így járt kategória !
    "Megérte?" ... adott összegér 2 hónap hozzáférés járt (tudomásom szerint .. én így olvastam) 2 hónap alatt mi az amit le tudsz szedegetni ? Gondolkozz el rajta .
    "Nem érte meg?" Ha azt nézzük, h ingyen is elérhető nagyon sok dolog akkor persze h nem éri meg fizetni érte .
    Szal vannak érvek, és ellenérvek . Nem csak ennyi, de nincs kedvem órákat gépelgetni az egyik oldalra v a másikra .
    De sztem a szemétkedésre a másik "tábor" résztvevőivel, ez nem adhat okot ! Neo is követett el hibát-hibákat (de ki nem ???), de utólag könnyű okosnak lenni, és mégkönnyebb rákiabálni ! Sztem ha senki nem hibázna akkor 1 tökéletes világba élnénk ... és qrrwa unalmas lenne !
  • fifi
    Hjjja...
    Ha nincs zsozsó nem kell ftp-t indítani! És ugye ezt te sem hiszed el hogy a befolyt zseton rögtön visszaforgott a szerverbe...Mert ha igen, téged még párszor csúnyán át fognak vágni.
  • Felfedező
    Nekem eddig sem hiányzott a Mátrix és ezután se fog... aki meg fizetett
    azt nem tudom sajnálni..
  • paciiiii
    Sajnos ez így van az ftpknél.
  • paciiiii
    Okoskáim, nem sok pénz maradt a szerver fejlesztése mellett, eddíg nem kerestek sokat.
    5 terrányi vinyó sem kis pénz, a szerver is egy durva gép volt, ebből kijön egy jó nagy összeg.
    Volt amikor még a gépet sem tudták elhozni a szolgltatótól, mert nem tudták kifizetni a hostingolást.(Ez kb egy hónapja volt.)

paciiiii(ftpforme)

ui.: A szerver nagyon jó volt, a társaság is, nagy kár érte.
    Nem is beszélve a hubról, mikor arról volt szó, hogy meg kell venni a szponzortól a hubszervert, akkor én is beleadtam pár ezret.
    Hiába fikázzák, hogy milyen gec.ség, abba nem gondolnak bele, hogy rengeteg usert kell kiszolgálni, a net is gyors kell legyen.
    + Rengeteg cuccot húztam le a dcről, pár ezer forintot nem igaz, hogy nem tud küldeni azért, hogy folytathassa ezt és mások is megtehessék.
  • ZoliJ
    Mindig vannak spionok, a lebukás csak idő kérdése
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem se , de ha nem bukik le az ember, akkor jó kis zsebpénzkiegészítés..
  • peter31
    Szép summa?!?! hát nézőpont kérdése szerintem amit ezért kaphat az messze nem éri meg...
  • Felfedező
    1.5 milla szép summa, ügyvédre is kell a pénz, ezt az előrelátást...
  • [HUN]PAStheLoD
    végülis mind1 én mind2-ben jó vagyok ^.^
  • shaba23 #12613
    most mondták be a rádióban, hogy hadat üzentek a felhasználóknak:) akkor most háború lesz? de RTS, vagy FPS?
  • Mars
    szuksssz
  • Cat #12611
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=36180
  • GaVino
    http://index.hu/tech/jog/matrix0324/
  • FleetCommand
    Ez nem lehettél te. Mégpedig azért nem, mert nem volt tele helyesírási és nyelvtani hibával.
  • bolic
    Mégis ott voltam és priviztem, bár nem sokan vannak ott...
  • Ro
  • FleetCommand
    Oh az a mátrix tartalék egy jó hub lehet. bolic nincs ott... ezentúl oda fogok járni
  • bolic
    "- <<You are banned and this is a default extra message>>
    Reason: Ejnye-bejnye hát mivel próbálkozol barátom? :-)"

Ez meg micsoda? Amikor beléptem a tartalék mátrix hubra és beírtam valamit, máris azonnal... Ez valamiféle szövegszűrés miatt?
  • FleetCommand
    igen, van.
  • FleetCommand
  • kisskukac
    van jelentösége?
  • FleetCommand
    A ratio (arány) oszlop a tömörítés hatásfokát mutatja. ld még: faq.
  • kisskukac
    hello érdeklödnék mi az arány a letöltéskor ha tölem töltenek mindig 0.9-1 között van de ha én töltök sokszor 0.5 alatt is van a letöltés szine is világosabb van e jelentősége?
  • Felfedező
    Biztosan így van, a "fostalicska" szóval a funkciókra és az elavult külsőre céloztam!!
  • FleetCommand
    Az a "fostalicska" teszi lehetővé, hogy egyáltalán beszélhess olyasmiről, hogy "DC".
  • FleetCommand
    Igen, eredetiek.
  • norti
    Na ezt nevezném korrekt szmájlinak :DDDDDDDD
  • bolic
    Tényleg eredetiek a szövegek? Ha minden igaz, elég csúnyán írt valamelyik operátor...
  • Felfedező
    Mindegy én LDC++-t használok, a sima DC++ egy fostalicska
  • nemcsakfeel
  • norti
    Jön a tavasz, rügyeznek a fák, minden percre jut egy szerelem meg egy DC kliens :DDDDD
  • HiPPoNaX
    Le vagy maradva, van mar 0.673 :]
  • Felfedező
    Ahogy elnézem néhány OP-nál már csak az idiótább aki képes ilyen baromságnak oldalt csinálni:DD

Hub BAN
  • Felfedező
    SG kicsit le van maradva már van újabb DC verzió:

DC++ 0.672
  • dalosmadar
    De ti nem a törvénytisztelő állampolgár helyzetéből mondjátok hogy "úgy kell neki"

Az meg nem tudom hol erkkölcsi norma hogy más kárán örvendezünk