Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
Hivd fel a szolgaltatodat hogy nem megy a DC, orulnenek neked asszem :] nm

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

soprano
Hát ilyen már nincs....SOHA nem kellett szenvednem a HUB-okra való fellépéssel...Nevetséges!Köszi a segítséget!
Peace of hallah!
Vamos a La Playa!
respect: Tony Soprano

Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

HiPPoNaX
Ha "a celszamitogep megtagadja a kapcsolatot" uzenetet kapsz, akkor valszeg nem fut annak a gepnek azon a portjan a hub eppen ahova belepnel. Elite ugyben meg valszeg UPC a ludas ismet csak.

soprano
Ja,és miért tagadja meg a célszámítógép a kapcsolatot állandóan???
Hééé,mi történik??????????????????????????????????????????

Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

soprano
Na ez mi a here????

<FreedomFighter> A hubon a VerliHub 0.9.8b (Wed Aug 25 19:30:00 CEST 2004)verzió (rc7) fut (Futásidö: 4hours 36min ).
*** Kapcsolat újraindult

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

soprano
thx a lot.Vamos.

HiPPoNaX
UPC fennhatosag az is, olvass vissza #12128-ig ott a valasz (sry lusta vok copyzni <#smile>)

soprano
ADSL,Monornet

HiPPoNaX
UPC?

soprano
Hali!
Lenne egy kérdésem! Napok óta sz*rakodva tudok csak felkúszni még a leggagyibb HUB-okra is! Két éve használom a DC-t,úgyhogy nem vagyok láma,még mielõtt elkezdi valaki ecsetelni a beállításokat... <#nyes><#action>
Meg tudná mondani valaki,hogy mi lehet a gubanc? A legújabb (0.668-as) kliensem van!!!
Ja,és az Independence-el meg mi a túró lett????
Köszi elõre is!
<#email><#help>

oroy_
Neo "A fórum csak technikai kérdésekre van" szerintem a rekordokat nem kellene aladoan be irni, elhiszem hogy orulsz neki, de nem az sg. forumban a helye. <#felkialtas>

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

😊 ez nagyon allat!
mi ez david copperfield kepzo hub? ( maradj a hubon amit kikapcsolunk alolad 😊 )

wakeupneo
Mocca fiam, ISTEN vagy..Egy órán keresztül potyogtak a könnyeim...IME:
" FIGYELEM
Kedves Felhasználók! Értesítünk Benneteket hogy ma, azaz 2005.01.03-án 17 és 21 óra között valamikor lesz egy server leállás szerverkarbantartás miatt. Mint ti is bizonyára láttátok a hub létszáma megnõtt és elérkezett az ideje a frissítésnek. A leállás elõreláthatólag 30 percet vesz igénybe de legrosszabb esetben 2 óra is lehet. FOKOZOTTAN kérünk titeket arra hogy ne hagyjátok el a hubot.."

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Mostmár tuti betudsz. Kicsit túl volt terhelve 😄
Egyébként egy kis gyönyörû emlék a Matrix Hubról..

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

boss
Nagyszeru, de en nem vagyok benne ebben a 7685-ben, mert nem tudok belepni.
hmmm...

PLackó
dögöljenek meg,van azoknak így is 1 tonna pénzük.kár érte.köszi.

wakeupneo
<14:02:23> <Morpheus> YnHub version: 1.01 produced by Yoshi and Nev.
<14:02:23> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current user count: 7685 after 02:58:21 uptime
<14:02:23> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current sharesize is: 411.24 TiB
<14:02:25> <Morpheus> Your nickname is registered, please provide a password
<14:02:25> *** Tárolt jelszó elküldve...

wakeupneo
Rendszerjellemzõk:

Core Information
Version: 1.01
Uptime: 02:05:57
Users (current/peak/record): 7183 / 7186 / 7186
Users authorizing: 47
Userlimit: 8000
Workpace: Yoshi
Current sharesize: 384.67 TiB
Login timeouts: 4947
Idle timeouts: 96
Too slow drops: 855
Spam kicks: 0

System Information
CPU usage: 85.64% (During last 30s period)
CPU time: 00:05:16
Memory usage: 298.55 MiB
Peak memory usage: 1.26 GiB
Virtual memory usage: 321.91 MiB
Memory available: 1.34 GiB

Core statistics
Nick entries: 10324 (Userstats)
IP entries 10241 (Userstats)
Socket errors: 4077
Errors: 0

ismét csak:
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

wakeupneo
Bocsi ,de ezt meg kell mutatnom. windows 2003 alatt ilyet látok most:

<12:53:35> <Morpheus> YnHub version: 1.01 produced by Yoshi and Nev.
<12:53:35> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current user count: 7020 after 01:49:33 uptime
<12:53:35> <¤¤ Matrix Network ¤¤> Current sharesize is: 379.11 TiB
<12:53:36> <Morpheus> Your nickname is registered, please provide a password
<12:53:36> *** Tárolt jelszó elküldve...

Ez a durva ,nem a ráspoly..

Köszönöm a válaszokat.

Tehát ha aktívabb vagyok - ismerkedek, segítek - akkor talán...

boss
na jo vissza minden, mer a matrix megint nem enged be. <#gun>

de akkor mi a gond???? <#confused>

boss
BUEK!

Engem sem akart beengedni a matrix, meg a koli (hasonloan a #12128-ashoz), es en is chello-s vagyok. Az Elite beenged.

Mint kiderult nem a chello volt a ludas, 16k-s csomagokkal
130ms-os pinget kaptam, (!Mbit/s) ezzel nincs gond.
egy-ket csomag elveszett, ami a chellosok hibaja.

Utana lelottem a ZoneAlarmot, es csodak csodaja be tudtam menni a
matrixra, meg a kolira is. Az erdekes hogy semmit sem valtozatattam a tuzfalamon.

Lehet hogy lecserelem a Zone-t, pedig nagyon szeretem, egyebkent
nalam nem rontott el egyetlen letoltest sem a DC a Zone miatt.

darksun
Szia Admi, BUJJÉK, 3mp-el maradtam le 😄D

darksun
Régen nem korlátoztak a userek. Régen LAN-ostol nem 2k-val jött a cucc mint mostanság 9/10slotosnál. Szal sztem nem nálad lesz a hiba.
Nickreg nagyon kevés hubon van, a könnyebb csatlakozás miatt. Van VIP meg egyébb de az nem általános, kiérdemelni szokták

Guriga: ez hubonként más és más, nem minden hubon lehet regisztrálni

PLackó: valszeg megszûnt, mert a mobilszolgáltatók blokkolták azt az SMS-küldõ oldalt, amit a BOT használt ( hiszen így õk nem kapnak semmi pénzt sem az SMS kézbesitéséért)

wakeupneo
Boldog Új Évet Minden HUB-LAKÓNAK!

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

PLackó
volt egy hub {nem reklámozok} ahol lehetett ingyensms-t küldeni egy bizonyos sms bottal.ez a szolgáltatás megszûnt?

Sziasztok!

Ha szeretnék egy hubon regisztrált felhasználó lenni:
1: mi a feltétele?
2: kihez kell fordulom?

Köszönöm

Sziasztok,BUÉK! Lenne egy kérdésem. Kb. 1-1,5 éve DCzek,de nemrég ki kellett hagynom egy kis idõt. A baj az hogy most nem tudom mi van. 0.403as sima DCm van, és megy is meg minden... DE! Senkitõl nem tudok max. sebességgel szedni, pedig régen ment. CFos van fent, szóval nem ez a baj. Be kell mostanában állítani valamit amit nem tudok?
A másik bajom, hogy feltettem ezt a .6XX es klienst, de ez meg furán (ékezetek nélkül???) irta ki a searchöket,és az is lassú volt. Most akkor mi van?

darksun
Kedves USEREK, VIP-ek, OP-ok, EGYEBEK!!!!
Azaz kedves HUBbantak:
...............................................................................................B. U. É. K ! ! ! !

HiPPoNaX
Ja :]

miért az upc az olyan xar?

How much can you take,before you snap?

HiPPoNaX
A monornetet felvásárolta a UPC, szall... Ne várj sokat :]

Taxus
Dentro vagy?

Ezt most nem igazán értem:
<11:47> <dentro> You are being kicked because: valami nincs rendben a neteddel, nezz utana. mas user letolteset szakitani, akadalyozni szigoruan tilos. tuzfalhiba, beallitasi hiba, emberi hiba..._BAN_6h

Most akkor mi a baj? Merthogy szándékosan még nem szakítottam meg letöltést! A netemmel meg nem tudom mi baj lehetne. Arról nem is beszélve, hogy most pár ember biztos repült miattam.

Aki nem tud úszni, ne másszon magas fára...

hmm, én hernádi vagyok és monornet adslnél vagyok 😊)
engem is csak a kis hubok engednek be, a nagyoknál pedig u.a a hiba mint neked
viszont én tudok tölteni,de én aktív vagyok

How much can you take,before you snap?

Ez érdekes nekem egy egyedi szolgáltatóm van itt Dabason "Netroller" és a ping kiváló pl call of duty közben kb 20-30-as pingem volt de a dc ezt irja ki: operation timeout (key)
a kis hubok beengednek de tölteni onnan sem tudok (idõtúllépés miatt)
pedig passziv vagyok és nincs tûzfal sem így van ötlet?

HiPPoNaX
Na hat upc chello bekaphatja szvsz ugyfelszolgalatostul mindenestul, sajnos mostanaban ez altalanos naluk, hihetetlen magas pingek vannak valszeg jatek kozben is (ok csak 1500 ms alatti pinget garantalnak, de hat 100 folott mar eleg durva ha pl jatszol es elvileg szelessavod van)

de igen 😊

HiPPoNaX
Egesz veletlenul nem upc chellotok van?

most nekem is ez a problémám...
eddig mindig fel tudtam lépni, nem volt semmi gáz, most meg elkezdte ezt a hülyeséget 😞

Operation timeout (Key)
ezt a hibaüzenetet kapom és nem tudok hubokhoz csatlakozni ill a kicsikhez max (1-2száz user) ezekhez tudok de a többihez nem találkoztatok ezzel?

Rafaelo
levette és megy a játék 😄 az elsõ 300 mb -ot a szemem láttára vette le
30 mp -alatt gondoltam azért végigvárom a letöltést és megy a game
lehet hogy a 780 mb os cd képben csak 400 mb volt az adat vagy mi?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

darksun
az beza nagyon fake gyanus. ha avi nézd meg g-spot-al. ha N/A -kat ír codeceknek szívás. ha cdkép a daemon tools kiköpi egybõl.

Rafaelo
miért van az hogy egy 700 mb os file felét 2perc alat veszi le fake file vagy mi?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

dalosmadar
ekkora lámaságért fejenként 2 üveg sörnyi lámapótlékot kell letenned (levonjuk a havi ellátmányodból)

HiPPoNaX
elnezest a lamasagomert :]

dentro
elmulasztottatok a lenyeget.
"de sose érdekeltek a hub szabályok.""nkit érdekel, szaork rá"
ezert nem tudja hogy dcn a legnagyobb bun masik user letolteset megszakitani.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

HiPPoNaX
LOL! Ha tudod hogy 1K/sec-el lehet toled tolteni, es nem akarod hogy valaki ilyen sebesseggel DVDISOt szedjen rolad akkor mi a bubanatos francnak osztod meg? Egyebkent is, sztem neked tokmind1 mit szednek tole, leginkabb az o baja ha 1K kornyeken szedi a 4gigas filet, nem a tied (toled valszeg akkor is toltenek, csak mast - mert ugye allitasod szerint nem szakitgatsz mas esetben)

darksun
#12117 " nem kezdi el az 1k/s sebességével a 8 gigás dvd ISO-t tölteni...)"
Ahhoz képest, hogy állítólag két éve dc-zel pont az elemi szabály ellen vétesz? Pffff, grat.
idézet MINDEN HUB szabályzatálból: -NE SZAKÍTSD meg mások letöltését.
Ennyit rólad, és a sok hozzád hasonlórol<#banplz>

wakeupneo
Nyah probléma megoldva. Szolgáltató maradt! SWI meg kinyalhatja..
Maradt minden a régiben, csak az ip-cím válltozott meg.
Ismét megy a Matrix Network Hub.

Kellemes Napot