Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darksun
Ha elolvasnád a hubok szabályzatait nem lenne 2nap ban gondod.

Klon
ha téged is kib@sznának figyelmeztetés nélkül 2 napra, te se nagyon válogatnád meg a szavaid!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

boss
Milyen kedves hozzaszolo. <#taps>

Klon
miért nem lehet a KOLIn használni a strong dc-t?
és mi afaszért adtok érte egybõl 2 nap BAN-t ??

nehogy már jó legyen valami !!!
FUCK KOLI OPok!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Nem szoktam korlátozni. Ráéerek.
A czdc viszont lefagy nálam.
bcdc problémáról win9x alatt máshol is olvastam, sajnos a megoldásról nem.

HiPPoNaX
Ha jol remlik (javitsatok ki ha tevedek) nem tiltott, pusztan nem ajanlott.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HiPPoNaX
p4esen se biztos hogy er valamit :]

Ha gyors géped van használd a cfost... nekem p3ason annyi se tûnt fel, hogy akár 1 kicsit is elõsegítette volna a fel/letöltés elosztását, hogy az egyik ne menjen a másik rovására... csak a csilivili ikonja izget mozgott jobb alul, s míg az upom 26k volt dcn addig a flashgetes letöltés jött 5kval... Ennyit még mindig a cfosról...

A hashdata.dat file-t valóban nem másoltam be a dc++-ba.
Viszont a BCDC++-t elõtte töröltem és újra telepítettem. "Üres" rendszernél is felzabálta a procit.

Nem a limit miatt tetszik jobban a bcdc. Pl.: több a parancs, egyszerûbb beállítás, illetve a main chat a színezés miatt áttekinthetõbb.
A czdc pedig azt hiszem tiltott az Eliten.

thx

Randon
Javaslom használj cFos vagy cFosSpeed programot. Akkor nem lesz szükséged limites DCre. de ha gondolod próbáld ki cFos melett a CZDC klienst. Szerintem elég gyors. Nekem bevált. Link a #12193-es hozzászólásomban van hozzá.

A pillanatok öregítenek, nem az évek!

darksun
Gondolom a hashindex és a hashdata file-okat nem másoltad át. Ekkor elölrõl kezdi az egész shared-et. Esetleg még arra gyanakodhatsz dvd nagyságú file-t töltenél le.

Sziasztok!

BCDC++ 0.432-nél pár napja proc. terhelés 95% 50°C. Újratelepítettem, más verziót tettem, de így maradt (még fel sem csatlakoztam hubra).
Végül DC++ 0.432 re fanyalodtam. Proc. terh. 5% 31°C.

Tud valaki erre más megoldást? A BCDC++ jobban tetszik...

HiPPoNaX
Altalaban minden HUB weboldalan fel vannak tuntetve az eppen ervenyes slotszabalyok illetve ha bemesz az adott hubra szinten lekerheted a szabalyzatot. A teljesseg igenye nelkul nehany pelda:
Elite, Koli es Tejszin, Matrix

Hol találom az új slotszabáyokat?

Random work
Sajna tényleg gáz. Találtam magamnak 3 hubot amin elvagyok a beállításaimmal és nem rúgnak ki.
Így jó esteben 10ezer useren kereshetek, de legrosszabb esetben is 4ezren.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

dentro
slotok...jo kerdes...majd 1 ev egyeztetes utan en sem ertem... talan mas hubok szervezetlenebbek, vagy technikailag felkeszuletlenebbek, netan megsem ertik hogy a slottal azt szabalyozod, hogy hany reszre oszoljon a feltoltesi savszelesseged...aggaszto valoban. fogadd el, hogy ahany haz, annyi szokas.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Kori
azt szeretem hogy minden hub-nak más a slot követelménye , mésként kell a megosztást csinálni nem lehet benn a megosztásban ez meg az

miért van ez így????????????????????,

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

HiPPoNaX
Nem

Kaszi46
hi

tényleg igaz az, hogy az új(talán 0.668-as dc) dc klienshez nem kell már a cfos?

*Posse*T.W.D*

darksun
Chello hubos t.user leszokhatna a kéretlen hubrekikrõl !<#mf1>

Sziasztok!

A NaSa HuB címe a következõre módosult: nasa-hub.no-ip.com:1234

Attól függetlenül, hogy a hub.nasa.hu:1234 elérhetõ-e, a HUB a nasa-hub.no-ip.com:1234 címen bármikor elérhetõ lesz, ezért célszerû ezt beírni elsõdleges címnek.

DCH++ rulz

darksun
Hja. sajna egyre nagyobb divat ez a modor😞

HiPPoNaX
Nem csak, de nekik sajnos valodi motivaciojuk van arra, hogy NE maradjanak bennt tehat sztem koztuk magasabb a lelepok aranya...

darksun
Sajnos ez a letölt kilép nem csak a chellosokra jellemzõ. Már elmult az itthagyom a gépem 1000en töltenek rólam idõ. TISZTELET a kivételeknek. Mert azért még lehet a közösben olvasni ilyeneket:
"Na én away, gép marad" stb 😄
És most away<#ravasz1>

Randon
a 30 GB-s limitet még 384/64-es ADSL nettel is elérheted 7-8 nap alatt. Szóval a P2P rendszereknél szerintem elég halálos<#levele><#confused>

Randon
zakika:

Win 98 SE alatt a CZDC 0.403 kliens tutira megy rendesen. Tapasztaltam már olyan embernél, aki ezt az oprendszert használja és feltelepítette a klienst.
CZDC innen letölthetõ. 1 próbát megér neked is szerintem. Ebbe a kliensbe nekem még sehol nem kötöttek bele 😊.

HiPPoNaX
A gond ezzel igazabol az, hogy chellosunk szepen letolti ami neki kell aztan lelep, mert a feltoltes is zabalja a korlatjat. Az eppen leszedett filebol meg igy meg annyit sem oszt vissza mint torrenten (jo, oszt helyette mast, de ha egy ujdonsagot tolt eppen, akkor nyilvan jobb lenne ha azt toltene vissza, nem pl a keves kis zenejet). De hat ez nem UPC gyalazo forum, mindosszesen leirtam ami a DC kapcsan eszembejutott a UPCrol mint olyanrol. Reszemrol a tema off.

Random_
Nekem is a céges gépem 800-as volt 256 rammal és win 2k-val, de nem szólok bele. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

boss
OK az tenyleg nem szep hogy valotlant reklamoznak <#ejnye1>, de az a 30G nem olyan keves, ha az ember nem maniakus gyujtogeto. Egy mezei felhasznalo ugyis csak levelezget, meg szorfolget aztan csako. Raadasul felemeltek 1.5Mbps/512kbps -re a sebessegemet is <#wink>, ami mar elegge elfogadhato. Persze azt megertem hogy a DC-hez jobb lenne korlat nelkul.

HiPPoNaX
Es ez hogy jon a DChez? :] Egyebkent blaster/sasser ferget keresnek a helyedben, esetleg alaplapra gyanakodnek (amiatt is csinalt nekem ilyet, de meg 1000 hardveres oka lehet)

mateos
Hi! Az lenne a problémám,hogy a gépem kb 30percenként ujraindul minden elõzmény nélkül. és foggalmam sincs miért lehet.HELP!!.köszi.csá
HiPPoNaX
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config
http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2

janos666
Kösz. De húú. Itt minden hub 4-5X van egymás után és az uóser oszlop 1000-esre kerekített. Vagyis nem tetszik neki (biztos kliensverzió), de a lényeg megvan, kösz.
Kori
amit keresel itt rajta vannak

Kori
tessék

http://www.freeweb.hu/hunhub/hungaryhublist.config

janos666
Ó, 1-2 hónapig nem volt normális netem. Erre most nem találom a KOLI és MATRIX hubokat, de még csak a HVB-t se, vagyis semmi normális magyar hubot a hublist.org-s listán. Hova lettek? Adna valaki egy listalinket normális magyar hubokkal?
HiPPoNaX
PII 300ason 128 rammal futtatam XPt es 2000et is, kevesebb gondom volt vele mint a 98al. Igaz tovabb tartott mire egyszer bebootolt, de akkor nem fagyott ki 20 perc mulva. (lehet turelmes vok? nemtom)

HiPPoNaX
Ugyanannyira nem vok megelegedve a sajat szolgaltatommal (suxelero) mint a UPCvel, ettol fuggetlenul a UPC egy goreny banda ld. "korlatlan net" etc etc etc

boss
Sok HUB-on mar nem is fogadjak el a 0.401 verzioszam alatti klienseket.

zakika
menne, de nem siman

beleszolni jogod van, az illetek befizetese utan

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Random work
Arra egy win2k símán menne!
Biztonságosabb stabilabb és van hozzá még support is.

De te dolgod nem szólok bele inkább.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

zakika
tudnal kuldeni kab 100e forintot uj gepre?
valahogy elmaradtak az ev vegi adomanyok a cegnel. addig is (amig nem kuldod a penyot) marad a 850es cerka 256 rammal...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
el tudnad kuldeni a [email protected] cimre

boss
Nemtom miert utalod ennyire az UPC-t, mint kiderult nem is az volt a hibas.

Wanted
Sziasztok!
A munkahelyem letiltotta a routeren azt a portot, amin keresztül eddig dc-ztem. Az megoldható, hogy egy olyan portot írok be a dc beállításainál, ami elvileg szabad?
Hogyan tudom kérdezni a nyitott portokat, az én gépemrõl a hálózaton keresztül?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

0.306 os verzioig hasznlatam dc++ t win98SE n, azok mukodtek.

Random work
Szvsz aki még mindig win98-at használ az ne csodálkozzon azon ha valami nem megy a gépén 2005-ben. Haladni kell a korral.

zakika
csak egy gondom lenne, nem akar mukodni a DC++ win 98se alatt

valakinek valami tapasztalat

wakeupneo
Szerintem elég technikai dolog, hogy egy adott program mit birt el, milyen rendszerrel, és milyen paraméterekkel..
Egyébként köszi, tudom mit lehet ideirni és mit nem <#nezze>

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Randon
Egyre többen panaszkodnak a UPC fennhatóság alatt álló netesek HUBra csatlakozás miatt. Próbálj olyan HUBokat választani, ahol van az alapporton kívül is, illetve az illetékes HUBok OPjai akár itt is tudnak neked felvilágosítást adni, hoyg milyen egyéb porton érhetõ el esetle a HUBjuk.