Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
és mi afaszért adtok érte egybõl 2 nap BAN-t ??
nehogy már jó legyen valami !!!
FUCK KOLI OPok!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A czdc viszont lefagy nálam.
bcdc problémáról win9x alatt máshol is olvastam, sajnos a megoldásról nem.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Viszont a BCDC++-t elõtte töröltem és újra telepítettem. "Üres" rendszernél is felzabálta a procit.
Nem a limit miatt tetszik jobban a bcdc. Pl.: több a parancs, egyszerûbb beállítás, illetve a main chat a színezés miatt áttekinthetõbb.
A czdc pedig azt hiszem tiltott az Eliten.
thx
A pillanatok öregítenek, nem az évek!
BCDC++ 0.432-nél pár napja proc. terhelés 95% 50°C. Újratelepítettem, más verziót tettem, de így maradt (még fel sem csatlakoztam hubra).
Végül DC++ 0.432 re fanyalodtam. Proc. terh. 5% 31°C.
Tud valaki erre más megoldást? A BCDC++ jobban tetszik...
Elite, Koli es Tejszin, Matrix
Így jó esteben 10ezer useren kereshetek, de legrosszabb esetben is 4ezren.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
miért van ez így????????????????????,
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
tényleg igaz az, hogy az új(talán 0.668-as dc) dc klienshez nem kell már a cfos?
*Posse*T.W.D*
A NaSa HuB címe a következõre módosult: nasa-hub.no-ip.com:1234
Attól függetlenül, hogy a hub.nasa.hu:1234 elérhetõ-e, a HUB a nasa-hub.no-ip.com:1234 címen bármikor elérhetõ lesz, ezért célszerû ezt beírni elsõdleges címnek.
DCH++ rulz
"Na én away, gép marad" stb 😄
És most away<#ravasz1>#ravasz1>
Win 98 SE alatt a CZDC 0.403
CZDC innen letölthetõ. 1 próbát megér neked is szerintem. Ebbe a kliensbe nekem még sehol nem kötöttek bele 😊.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2
http://www.freeweb.hu/hunhub/hungaryhublist.config
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
beleszolni jogod van, az illetek befizetese utan
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Biztonságosabb stabilabb és van hozzá még support is.
De te dolgod nem szólok bele inkább.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
valahogy elmaradtak az ev vegi adomanyok a cegnel. addig is (amig nem kuldod a penyot) marad a 850es cerka 256 rammal...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A munkahelyem letiltotta a routeren azt a portot, amin keresztül eddig dc-ztem. Az megoldható, hogy egy olyan portot írok be a dc beállításainál, ami elvileg szabad?
Hogyan tudom kérdezni a nyitott portokat, az én gépemrõl a hálózaton keresztül?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
valakinek valami tapasztalat
Egyébként köszi, tudom mit lehet ideirni és mit nem <#nezze>#nezze>
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"