14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• sirdond
    ezt a frankó képet honnan szerváltad??? lécci dobj már meg egy linkkel!!!plz,plz,plz.
  • HiPPoNaX
    http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2
    http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2
  • kcsbubi
    Miért töltesz le, te szemét?!

• Tetsuo
    klasszikuszene-hub van?
  • pedestrian
    így néz ki az előző hozzászólásomban szereplő hiba.
  • pedestrian
    Tudna valaki mondani egy magyar hub listát? nekem nem működik az ami eddig igen. a külföldiek mennek, csak a magyar nem.
  • norti
    mivel a byte a tárolás alapegysége, ezért még jó h meglátszik :D
  • HiPPoNaX
    Igen, 1 bytenyi elteres meglatszana a TTHn elviekben (ha rosszul tudom, szoljon ram vki aki jobban ert nalam a dolgokhoz, koszi :))
  • dalosmadar
    ez egy DC-s fórum;
    ha meg már flashgetig eljutottál ne az explorerben állítgass
  • keeper2
    Hippo: igen, azt tudom, hogy megesik, hogy hibásan jön le, és az is, hogy már eleve hibás volt a forrás is, csak az érdekelne, hogy a tth már akár egyetlen bájt eltérésnél is megváltozik-e? Mivel a leszedett fájlokat visszaellenőriztem, és a tth értékük pont megegyezik a neten levőkkel... vagyis, hogy ugyanazon tth mellett előfordulhat, hogy néhány bájt eltérjen a fájlban, vagy mindenképpen a forrásnál volt már rosszul meg? Magyarán, hogy újra leszedjem-e, vagy pedig akkor is pont ugyanilyen lenne-e?
  • Zolee3
    Elkezdek letölteni egy nagyobb terjedelmű file-t az explorerel vagy letöltésvezérlővel(flashget) és egy idő után mindig megáll a letöltés majd kb.5 perc után újraindul(a kapcsolatot nem bontja a számitógép csak a letöltés áll meg). Ez lehet hardverhiba? Vagy az explorerbe kell valamit beállítani? Segítsen valaki!!!!
  • norti
    Jaja, lehet az a sok szürke szín meg a sok nyugalom teszi :DDDDDDDDDD
  • dentro
    nem latod ? szegenyes a fantaziad! :)
  • nfs
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek :)
  • HiPPoNaX
    Igen, pont emiatt kerult bevezetesre a hashing amit irtal - a toltes kozbeni minosegromlas elkerulesere. Sajnos ettol fuggetlenul elofordulhat, hogy eleve hibas filet kezdtel el tolteni, minden forrasodnak hibasan volt meg.
  • keeper2
    Megmondaná valaki, hogy ha két fájl tth értéke megegyezik, akkor a két fájl bájtra pontosan!!!!! megegyezik? Vagy csak úgy "nagyjából". Értem ez alatt, hogy ha letöltöttem egy filmet, és néhol bekockásodik, de a tth értéke ugyanaz, mint ami a neten található rengeteg forrásé, akkor teljesen biztos, hogy a neten a többi forrás is bekockásodik ott, vagy netán pár bájt eltérés még beleférhet a tth azonosságba, és elképzelhető, hogy csak hiba történt a letöltésben ott éppen. Ugyanis, adat fájloknál azt észrevettem, hogy mostanság több is volt, ami hibásan jött le, de nem tudom, hogy a filmeknél ez hibás letöltés miatt történik, vagy ilyen az eredeti is?
  • norti
    Én nem látom dentro hozzászólásában a "jól" szót... Különben ha tanultál volna történelmet, meg ép ésszel rendelkeznél, tudnád h a szélsőséges politikai rendszerek eleve halálra vannak ítélve... nem hogy "jól" működnének... Értelmes ember pedig elítéli a szélsőséges rendszereket. A másik: tudod nem csak OP-ok léteznek a világon. Sose említed az usereket, pedig aztán közöttük szép számmal akad szélsőséges viselkedésű. Mivel az OP-ok kisebb számban vannak ezért természetes hogy nagyobb arányban tűnik ki ha bekerül közéjük a szélsőséges viselkedés.

A meghívásos reg ill. a reg utáni szelekció szvsz megegyező hatású. Egyiknél a befelé irányulú ellenőrzés a döntő a másiknál a kifelé irányuló. Ennyi a különbség.

offtopic
  • HiPPoNaX
    Masik topciba irtam a megoldast. FC: jo bocs igazad van
  • FleetCommand
    Hippo, ez az egész fórum offtopic
  • Pharaoh
    Ide is beírom:

Koliból netezek és kéne egy socks proxy a DC-hez és azt halottam ezzel a progival meg leht csinálni. CSak az a baj, hogy akárhogy is próbálom beállítani nem akar mennei.
    Aki ért hozzá, az létszi írja le hogy mit kell vele csinálni.
  • HiPPoNaX
    Masik erdekes kerdes, miert "adoztatjak" meg jobban a memoriakartyakat, mint akar egy ujrairhato DVDt, de ez mar nagyon offtopic tema :]
  • [HUN]PAStheLoD
    Mondjuk nekem jó úgy, hogy kiszaba az üres médiákra "adót" de aztán ne baszogassanak... hisz befizettem ..
  • hiftu
    Van már pár közalapítványunk, ami egyáltalán nem nagyközönség, hanem
    leginkább az önös érdekeit képviseli. (pl: asva, artjuris)

Szerintem az asva nem kisembereket akarja feljelentgetni, hanem
    a fizetős warez site-okat. Ebből jelentős összeget össze lehet szedni
    és ha belegondol az ember, akkor így már tényleg más képet mutat a
    helyzet, mintha saját magadnak töltenéd le a cuccot.

Én az artjuris tevékenységét sokkal jobban sértőnek érzem, mert olyan
    médiákra szab ki önkényesen "adót", aminek semmi köze a szerzői jogokhoz. (pl: írható cd,dvd,pen-drive, stb..)
  • [HUN]PAStheLoD
    a kapzsiság nem ismer határokat .. egy a lényeg , hogy NEKI legyen sok sok pénze .. nem érdekli hogy ezzel akár milliókat tesz tönkre vagy legalábbis félemlít meg (lsd RIAA/MPAA)
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor pedig záros időn belül kell megfelelően sok profitot termelni ,hogy adott esetben még a tárgyalás után is maradjon valami ;]
  • V Carter
    Az egészben az a poén, hogy ez a szervezet maga és a pc gyártók alatt vágja a fát.Kérdem én,ha minden illegális letöltési lehetőséget felszámolnak, ki fogja 10-20e forintért megvenni a játékokat vagy 6-8e forintért a filmeket.Szerintem szinte senki.Ha senki nem veszi meg ezeket nem lesz szükség csúcs sebességű pck-re.Mert valljuk be,csak azért veszünk mindig jobb és jobb gépet, hogy az új játékok fussanak rajta.De ha nincs játék nem kell gép,tehát a számítógép gyártók és árúsítók is lehuzhatják a rolot.
  • norbeey01
    Én mindenesetre nagyon sajnálom mert ott voltak a legtöbben!!
    És nem kellett 100 gb-s meosztás ,szóval a legjobb helyet zárták be!
  • norbeey01
    *van
  • norbeey01
    Teljesen igazad can!
  • Wanax
    tuggyátok hogy mi a röhely ebben? az hogy ez az asva szar közhasznú alapítvány... namost érzésem szerint egy közhasznú alapítvány az azért van a közösséget szolgálja, és a közösségnek az a jó, ha egy játékot 13e forintér tucc megvenni, egy filmet meg 6-8 ezer fornitért? mer szerintem nem... ez inkább a hollywood-i pénzes pöcsök érdekeit szolgáló banda... amúgymeg kiváncsi lennék hogy az igazgató fia, meg a többieké ott az alapítványban honnan warezol...
  • nfs
    nem mondom azt :) persze, végül is az egyéneken múlik, csak a rendszerek meg egyénekből állnak. És ha a hibás egyedek elérnek egy bizonyos létszámot, ami már rendszert alkot, akkor van gond. És itt ez történt. Sok hibás egyedből lett OP és vannak olyanok, akik ezt nem megfelelően dolgozzák fel. Ezért volt régen a célom, hogy egy olyan HUB működjön, ahova csak reggel lehetett volna bejutni. Persze nem úgy, mint ahogy a matrixon, hanem ajánlások alapján, hogy a hibás elemek a közelébe se kerülhessenek. Nem a mennyiség, hanem a minőség lett volna a cél. Csak ugye a többségnek erre nem volt igénye.

Lehet sántít a logikám, hisz ember vagyok, tehát nem tévedhetetlen. De én így látom a dolgokat :D

Mellesleg 1 olyan hozzászólásom nem volt, hogy fogd be! Nyugodtan mond el a véleményed én nem foglak azért kimoderálni. Az meg, hogy vitába merek veled szállni, már ne is haragudj de szerintem jogomban áll, még ha ez nem is teccik neked :)
  • anyuci
    Én meg veled nem értek egyet. Igenis az egyénben van a hiba. Ilyen alapon okoljuk a fegyvereket, ne pedig az azokat használó embereket.
    Kicsit sántít a logikád nem?
    (úgyis az mondod, majd hogy nem, és jobb ha én befogom)
  • nfs
    ebben nem értek egyet veled. nem ettől müködtek jól szélsőséges politikai rendszerek, hanem a szélsőséges politikai rendszerek miatt működött jól a besúgás. Tehát a hiba a rendszerben van, sosem az egyénben.
  • dentro
    nekem csak az faj, hogy most a matrix kapcsan elobujt a besugo-mentalitas, hirtelen minden faker idiota kozossegellenes barom beszol nekem priviben, hogy akkor majd "feljelenti a hubot". hajra, ettol a mentalitastol mukodott vegulis oly sok szelsoseges politikai rendszer is!
  • bertino
    Nem két fillér lesz
  • HiPPoNaX
    A hublistat nem latod vagy a hubralepes maga nem sikerul? Ha az utobbi akkor mit ir ki? Connection timeout? Connection refused?
  • odex
    ez előtt még csak rmdc++ volt nekem az egyszerűbb volt
  • odex
    az hogy nem jön be 1 hub-se csak 1szer be jött 1 sweed hub próbáltam de a chello hub nem jött be meg a koly se meg semmi
  • odex
    kössz
  • HiPPoNaX

gondolom ezt akartad, viszont nem irtad le, mi a pontos gondod, mi nem megy?