14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• impala
    azé' bocs, hogy nem jöttem rá :) semmi 04.01 fílingem nem volt
  • sirdond
    jaj, elnézésed kérem Zone Alarm Pro version:5.5.062.011
    így már remélem megfelel.

Hipponax:nekem sem volt még semmi gondom eddig a dc-vel.
    pontosabban milyen hibát is okoz? ki tudnád fejteni bővebben?
  • Norbi27
    Próbáltam már tűzfal nélkül is és a kedvenc huboknál is defaulton van a mód de sajnos így sem megy. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet. De azért kösz.
  • fifi
    ilyen gonddal én pl soha az életben nem találkoztam, tehát vannak kivételek.
  • HiPPoNaX
    DC es a ZA protokollszinten akadnak sajna, nincs kizarva, hogy mukodik a DC mellette (esetleg meg az aktiv modra is van esely) de nem ajanlott az emlitett utkozes miatt (pl. ZA hajlamos visszatartani olyan csomagokat amiket nem kene neki ill. hasonlok)
  • HiPPoNaX
    A win sajat tuzfalat en a helyedben kikapcsolnam es feltennek valami emberesebb falat, mivel elobbi hajlamos ilyenre. Masik lehetoseg, hogy a kliensedben lehet allitani a kapcsolat tulajdonsagait a kedvenc huboknal, es ott van aktiv/passziv mod beallitva (amelyik egyebkent nem lenne jo), ilyen esetben tedd ott defaultra a modot es menni fog.
  • sike
    az volt...ma a sokadi k poén de elfáradtam a poénokban..
  • impala
    ahhoz nem eléggé pojénos :)
  • tomo
    aprilisi trefa volt biztos :)
  • impala
    szégyellem, de nem sikerült megfejtenem, amit írtál
  • sike
    van olyan progi ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs-t ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek!
  • izb
    Miért ne jönne,amikor csak a tényeket írta le.
    Neki működik és kész.
    És szólok ha még nem tudnád,akkor tényleg jó progam,és nekem is megy vele a dc.
  • Norbi27
    Sziasztok!

Én sem tudom használni a keresőt pár napja, és nem értem hogy miért,mert eddig jó volt és nem állítottam rajta semmit. Ha aktív módban próbálok keresni, akkor a saját fáljlistámban lévő dolgokat találja csak meg + még 1-2 aktív usertől talál valamit, de azon kívül semmit. Ha passzív módba teszem akkor megy minden. Természetesen kipróbáltam amit eddig írtatok(portok megadása a tűzfalbeállításoknál és a DC-kliensben, régebben SP1 tűzfalával is így használtam). Win XP-t használok SP2-vel, próbáltam XP saját tűzfalával és anélkül is, de tűzfal nélkül sem megy. Ez azért is érdekes, mert több éve használom a DC++ -t de eddig semilyen problémám nem volt. Többféle klienssel próbáltam de egyikkel sem megy Már csak arra tudok gondolni, hogy a szolgáltató állított valamit. Emiteles ADSL-t használok, router nincs, a win saját tűzfalán kívül másik tűzfal nincs.
  • FleetCommand
    Ez két okból is érdekes:

1) Nincs "Zona Alarm" nevű tűzfal
    2) Mindig jön valaki, aki megmagyarázza, hogy az milyen jó
  • sabodave
    kösz mindent már muxik rendesen
  • sirdond
    érdekes, nekem zona alarmmal is műdödik a dc. rendesen megy a letöltés meg minden.
  • FleetCommand
    És akkor? Attól még megnézheted, amit írunk.
  • HiPPoNaX
    SP2 tuzfalan engedd ki a DCt (nyiss neki vmi portot: TCPt es UDPt is, add hozza a listahoz) majd a beallitasokban add meg a nyitott portot, az IP cim mezot meg hagyd uresen. Esetleg kikapcsolhatod az SP2 beepitett tuzfalat ugy ahogy van es feltehetsz vmi normalis, vedelmet is nyujto tuzfalat (kiv. ZoneAlarm, azzal nem mukodik egyutt a DC)
  • sabodave
    nekem nen fix ip-m van
  • FleetCommand
    Ellenőrizd, hogy a beállításoknál helyes-e az IP-címed, ami ki van töltve. Ha ki van töltve, töröld ki, avagy javítsd át.
  • sabodave
    korábban tudtan keresni tűzfalat kikapcsolom router-t nem használok xp sp2-t használok
  • HiPPoNaX
    Kicsit pontosabb leiras kene a problemarol: oprendszer/tuzfal/router/dckliens/korabban tudtal-e keresni, stb.
  • sabodave
    valaki meg tudná mondani hogy miért nem találja a kereső a dolgokat?
    beírok valamit rákattintok és semmit se ad ki pedig legalább 20 felhasználónak megvan
    ezt valahogy lehet korrigálni?
  • FleetCommand
    A hublista-címed valószínűleg nem jó.. olyan cím van megadva, ami nem létezik. http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2 próbáld ezd..
  • FleetCommand
    láttál már 404-es errort? Így néz ki: ez pl egy 404-es hiba ..

Na, leesett?
  • MaxPayne
    Csátok megtudja mondani valaki hogytudok a hubomra feltenni botot? vagy hogy kell beállítani?
  • Scholes18
    A 0.673 Dc++ nál nem engedi letölteni a magyar hublistát (404 http error..) mitől van?
  • Cat #12687
    Magyarország legnagyobb fájlcserélő hálózatán, a DC++ Mátrix HUB-ján igenis filmeket cseréltek, ez nem egy sima letöltés, hanem az illető fel is ajánlja a saját fájljait arra, hogy más töltse. Ez pedig sajnos büntetőügy.

A Mátrixról megszerzett szerveradatok alapján elképzelhető-e, hogy azon magánszemélyek ellen, akik felhasználói voltak ennek a HUB-nak és megosztottak fájlokat, azok ellen IP cím alapján, vagy bármilyen más adat alapján eljárásokat indítanak?
    Erre azt tudom válaszolni: Nem ez a főirány, de most elképzelhető. Persze csak akkor, ha valóban elég információ van, ha tudjuk, hogy ez ott nagy mennyiségben történt, és alá tudjuk az igazunkat támasztani.
  • Felfedező
    Nem tudom imeritek e, de ennél jobb klienst még nem láttam, érdemes kipróbálni:

LDC ++
  • FleetCommand
    A Valknut jó. Nem azért, mert olyan szuper kliens, hanem mert nincs jobb Linxura. :)
  • Garfield
    Egyelőre a Valknutot/DCGUI-t találtam. Ez jó, illetve ezen kívül még van, amit érdemes és szabad is használni?
  • Garfield
    Igazából a fontosabb szempont az, hogy lehetőleg ne rúgjanak ki hubokról a kliens ki tudja, milyen rejtett rákfenéje miatt.
  • Garfield
    Üdv!

Linux alá tudna mondani valaki olyan DC-klienst, amelyeket a hubok többségén gond nélkül lehet használni?
  • FleetCommand
    Bizonyára igen. Nézd meg talán a hublistában...
  • Imobe
    Sziasztok!

A chello hub működik még?
  • Tigerson
    Hello!

Egy spanyol hub címét szeretném megtudni, átnnéztem már több publikus hublistát is, de ezek szereint nem publikus.
    A hub neve: mp3punk (spanyol hub)

Aki esetleg imseri-e hubot, vagy meg tudja szerezni a címét, az írja ide plz!
  • kcsbubi
    tessék
  • sirdond
    ah, naggyon szépen köszi!
  • pedestrian
    Köszi.
  • HiPPoNaX
    jobbkatt a kepen/tulajdonsagok: ott lesz az URLje a kepnek