Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nem tud úszni, ne másszon magas fára...
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Mielõtt mindenki megmondaná a frankót, hogy most miért jövök ezzel, ez így van jól (lásd privát üzik sasolása téma), és elsûllyednék a szégyentõl, hogy ezt a kérdést feltettem, nos elõre szólnék, hogy csak úgy érdeklõdtem, csak úgy eszembe jutott. 😊
DC Info hublista cimei :
Magyar lista : http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2
Magyar lista : http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2
Osszesitett lista : http://www.dcinfo.org/publichublist.config.bz2
DCH++ rulz
Ha le akarom kérdezni a publikus hubokat, azt írja ki, hogy ismeretlen a cím.
Mit beírni, hogy meg tudjam nézni, mert a kedvenc hubok müködnek..
mert igenis lehet olyan hub ahol es ott lehet olyan illeto akinek ez a maniaja.
en nem mondom hogy ez altalanos, csak ne mondjuk ki valamire kategorikusan, hogy nem tortenik, ha technikailag lehetseges.
reszemrol befejeztem.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
en csak azert kotozkodtem, mert tul egyoldalu volt a tajekoztatas.
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
jelenleg a priviben torteno kommunikacio annyira biztonsagos mint telefonon, sima emailen , msnen, icqn: technikailag "lehallgathato", de senki nem teszi meg ugyse. ha igazan paranoias vagy vagy valoban bizalmas dolgokat akarnal megbeszelni akkor legaltalanosabb valasz hogy hasznalj pgp titkositott emailt (pl thunderbird kliens enigmail extensionnal nagyon jol kezeli): www.gnupg.org ebben messzemenoen bizhatsz - termeszetesen a fogado felnek is meg kell legyen ezen minimalis technikai hattere.
Mit kell akkor tenni ha a DC-n csak keresni tudok de tölteni senkitõl sem tudok. Se aktív se passzív módban nem tudok tölteni. Az xp-s tûzfalat kikapcsoltam, egyedül a Sygate van fent. Egyébként 1-2 héttel ezelõtt passzív módban még ment, de azóta semmit sem állítottam a gépen. Lehet hogy az internet szolgáltatóm okozza nekem az idegességet?
Plz help.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Tod, a dc: adok - kapok. Ajánlom a czdc klienst pl limitálónak, de mégjobban a c-fos speed-et. A sima fosi nem vált be de ezzel limit nélkül is max 10k-t esik a downloadom!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
mert a bizonyos kifejezes siman lehet nick is.
szal, jogos az eszrevetel, de nem lehet ellene semmit tenni, max annyit hoyg nem beszelsz a dc n
www.netlimiter.com
és honna lehet letölteni
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
independence hubon privátban chatelek, írja a gyerek, hogy lassú a letöltése, erre én mondom dobjon fel Netlimiter-t
...rá pár másodpercre
bot-tól priv üzenet, hogy ne ajánljak én ilyen programokat ezért 4 h ban
mivan????
Independece hub-on csekkolják a privát üzeneteket!!!?!
hol élünk már diktatóriumban?
hogy jönnek privát üzenet sasolásához?
ez már undorító!
ezek után már egy email címet sem merek írni privátban, mert talán másnap +5 szexreklámot kapok, vagy ki tudja hogyan élnek vissza adatokkal
ajánlott mindenkinek az Independence hub elkerülése!
az "erthetetlen ok" az, hogy nem minden hubprogram kepes userip lekeresre, illetve nem minden kliensporgram kepes egy ilyen keresre helyesen valaszolni (pl valamelyik czdc verzio, sok honapja). Am valoban, a legtobb hubon a legtobb klienssel ennek mukodnie kell, tehat eloszor is probaljatok meg uresen hagyni az ipt.
Ahogy a nevében is benne van, a portforward a portra vontakozik. Semmi köze az ip-hez, és dinamikus ipnél mindig az aktuálisat kell beirni a dc beállitásokhoz függetlenül attol, hogy van-e portforward vagy nincs.
Megoldás1: mindig beirgatod a beállitásokhoz Hátránya: macerás irogatni.
Megoldás2: www.dyn.hu, regisztrálsz ott magadnak egy ingyenes domainnevet, letöltöd a kliensprogijukat, ami automatikusan frissiti a domainnévre mutato aktuális ipt. Ekkor a dc beállitásokban a domainnevet kell irni (pl. az akarmi.dyn.hu mindig az aktuális ipdre fog mutatni, és nem kell mindig beirogatnod). Hátránya: a domain pár perces késéssel frissiti az ipt, addig várni kell a dcvel.
Megoldás3: Nem irsz be semmilyen ipt a dc beállitásokhoz. Nekem igy müxik, igaz nincs routerem. Hátránya: Van, akinél valamilyen érthetetlen okbol ez nem müködik.
ps.: a legtöbb kliensben van olyan beállitás, hogy 'allow hubs to set client's active mode IP', ezt bepipálva (és ha a hub is támogatja) nem kell törödni az ip beirogatással
ps2 (kék üzenetére): ha ti vettetek egy rádios routert, ami az adsl-re van kötve, akkor a portforward segiteni fog. http://www.dslreports.com/faq/dc/#5
Udv.: Boss
A következõ a problémám:
ADSL-em van, és jól mûködött vele a DC++. Pár napja rádiós kapcsolatot építettek ki nálunk (változó IP címmel) és az óta nem tudok letölteni, se keresni. Függetlenül attól, hogy aktív vagy passzív módban vagyok. Van valakinek ötlete? Elõre is köszi.
Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.
télleg thanks!
Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom.
vagy csak én vok bamba hogy nem találom?... <#zavart2>#zavart2>
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
nem érted, hogy mit akartam mondani
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"