Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Az USA-ban elõször vallották magukat bûnösnek peer to peer file-cserével foglalkozó magánszemélyek, aminek komoly következményei lehetnek.
A new yorki William Trowbridge és a texasi Michael Chicoine bûnösnek vallotta magát zenék, filmek és szoftverek illegális, szerzõi jogokat sértõ megosztása miatt. A két férfire még augusztusban vetette ki a hálót az FBI. Az igazságügyi minisztérium jelentése szerint a két amerikai egy Direct Connect file-cserélõ hálózat központi számítógépeit, úgynevezett HUB-jait üzemeltette. Az Underground Network hálózaton a tagság feltétele a legalább 100 GB-nyi tartalom megosztása volt, számoltak be a hatóságok az ügy hátterérõl.
Szemben az egyre inkább elosztott hálózatra alapuló megoldásokkal, a Direct Connect esetében egy központi HUB-hoz csatlakoznak a felhasználók; igaz, az adatátvitel már csak két gép között zajlik, a szervert ezzel nem terhelik. A legtöbb HUB-on zömmel olyan tartalmakat lehet találni, melyek a jogtulajdonosok engedélye nélkül keringenek a hálózaton, s azt bárki ingyen letöltheti, aki csatlakozott a központi szerverhez.
Visszatérve az Egyesült Államokban történtekhez, az FBI ügynökök 84 film, 40 szoftver, 13 számítógépes játék és 178 dal illegális letöltését regisztrálták öt HUB-on. Az adatgyûjtés után hat rajtaütésszerû razziát tartottak: ötöt különbözõ gyanúsítottak otthonában, egyet pedig egy Internet-szolgáltató cég telephelyén. A Digitális patthelyzet hadmûvelet névre keresztelt akció eredményeként került a hatóságok kezére a fent említett két férfi, akik aztán bûnösnek vallották magukat. Tettükért akár 5 év börtönt és 250 ezer dollárnyi büntetést is kaphatnak, de az ítélethirdetésre még várni kell: a döntés napja várhatóan április 29-e lesz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
DC-ek már egy régóta de ilyen még nem volt szerencsére de mostanában elkap az ideg kérnék ötleteket...
A probléma a következõ... Letöltök egy filmet és teszemaszt 25%nál megáll a film...nagyon idegesítõ...a dc azt irja hogy nem hibás a letöltés de a fájl olyan mintha crc-hibás lenne...netudom kiirni cdre se nem tudom megnézni se ... ilyenkor mit kell csinálni?<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A következõ problémára találtam megoldást:
A minap arra lettem figyelmes, hogy szó szerint minden letöltésem megkezdése után öt-tíz másodpercen belül "Access is denied" hibaüzenet kíséretében megszakadt. Megkérdeztem a többieket, de senkinek sem volt ötlete, hogy miért lehet ez. Elõször valami kémcuccra gyanakodtam (még nem sikerült bekonfigolnom a dctc-t linuxra 😊, így lefuttattam egy írtót. 5 ware megölve. Vissza a DC-hez. A letöltés gyorsabb (ezzel a kísérõjelenség - vagyis a csigalassúság - megszûnt, ám a fenti probléma megmaradt. Régebben ilyenkor kapásból Windows reinstallt csináltam volna, de 5GB-nyi függõben lévõ letöltésem miatt most ezt nem akartam megtenni. Próbaképpen elindítottam a töredezettségmentesítõt (N Speed Disk), aki Disk Doctort kért. Az NDD aztán megválaszolta a problémát: Számos .dctmp fájlnak jelzett allokációs hibát. Korábban ugyanis egy fagyás miatt resetelnem kellett miközben futott (és töltött) a DC++. Sajnos az allokációs hibák javítása után a DC++ elõrõl kezdi az adott fájlok töltését, vagyis igazából semmit sem sikerült megmenteni az addig lejött adatokból.
Tehát ha valakinek mindig megszakad a letöltése "Access is denied" hibaüzenet kíséretében, futtasson egy ScanDisk-et, vagy NDD-t, és bár valószínüleg újra kell kezdeni a cucc letöltését, sok bosszúságtól mentheti meg magát.
rth
bejlentkezek a hubra de nemtudok kerestetni, vagyis hiába írok be bármit nem ad ki semmit
mi a problem, ha vaki tudja akkor thx
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
blackgamer: egyes kliensekben van upload queue de azt csak az illeto felhasznalo latja, akinel a kliens fut
trójai, kém, winyót formáz 😊 ?
egyszer lehet regisztrálni, gondolom átírja a fél registry-t
egyéb tevékenység?
vagy hogyan lehet rátelepíteni
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
dc++ 0.670-es kliensem van és a letöltött filelisteket nem jeleníti meg...mit kell beállítani hogy megjelenítse??
elõre is köszi
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Az lenne a kérdésem, hogy bcdc++ -t most raktam fel és amikor elindítom akkor nem látom a közös chat-et.Se azt, hogy csatlakozok szal üres a public chat ablak csak a felhasználókat látom.Mitõl lehet ez?
a bongeszo tudja ertelmezni a magnet linket, ha van hozza alkalmazas tarsitva.
olyanra gondolok mint Winamp-ban is van (CTRL+ALT+G), vagy mint ahogy az eDonkey-s linkeket lehet kimásolni
weblapra szeretnék kirakni file-okat TTH-val
A szûrõ is benne van a publikus hubok ablakban 😉
érdemes használni, ha túl nagy a lista 😄
A pillanatok öregítenek, nem az évek!
Jó többszálon töltõ DC++ kliens van már? Annó próbáltam a StrongDC++-t, de nem jött be igazán.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Mostanában találkoztam néhány felhasználóval aki ha tölt tõlem akkor kb. 1 percenként kiírja hogy a feltöltés kész.
Végülis letölti, de mi lehet ez? Többszálú? Vagy valamilyen dc++ beállítás?