Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
letöltés: 1024 kb/s; feltöltés: 160 kb/s
letöltés: 1536 kb/s; feltöltés: 224 kb/s
Érvényes: 2005. március 7-tõl
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
"nem csak az Elite az egyetlen HUB a világon..." ez igaz, ezert gondolom nem lesz gond, ha banolunk.
"Hát én kábé 1 évig..." orulok a jo szemelyes tapasztalataidnak, de a "te" se nem objektiv merce, se nem statisztikai mennyiseg, igy semmi esetben sem alkalmazhato ervkent az egyedi tapasztalat.
"Szóval az én véleményem, hogy nem kéne tiltani..." Egy bibi van, hogy szerintunk meg igen, es mi uzemeltetjuk a hubot.
"Remélem megérted az érveimet,okos kislány vagy te..." Ha irtal volna ervet, ertenem. De ervet nem irtal, csak a sajat egyedi szemelyes tapasztalatodat, meg nemi szemelyeskedest az eszem mennyiseget es a nemi jellegemet illetoen.
"Megj.: Amúgy meg csak hiszed, hogy tiltva van..." Tiltva van. A piros lampan athajtas is tiltva van, megis athajthatsz. Legfeljebb 2 dolog tortenik: 1. egyszer (v tobbszor) elkap egy rendor es nagyonmegbuntet, 2. csunya balesetet szenvedsz.
A tema reszemrol off, mar elegszer beszeltunk rola, olvass vissza.
Udv,
dentro
512/96-ra (nálam csak max 8-t éri el)
gondolom most már így kell beírni a hub beállításoknál???
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Az egyik HUB-lista linken, ami most van a kliensemben, azon most kábé 1500 HUB címe szerepel - ezek közül kábé 100-on szokott négyjegyû lenni a fentlévõ felhasználók száma, ezeket szoktam látogatni (köztük vannak a nagyobb magyar HUB-ok is). Ezen 100 HUB közül csak kábé 10-rõl rúgtak ki/nem engedtek be, de azokon sem konkrétan a kliens, hanem a sávszélkorlátozás miatt (az én netem miatt szükséges, régebben a BCDC++-t használtam emiatt, azzal ugyanúgy kirúgtak ezekrõl a helyekrõl).
Amúgy nem értem, minek tiltjátok még pont ezt a klienst...
Régebben azért kerültek tiltás alá a többszálas kliensek, mert állítólag hibás letöltéseket csináltak.
Hát én kábé 1 évig használtam a zDC++ 0.306-os és hónapokig a 0.401 verziót is, és ezalatt az idõ alatt EGYETLEN EGYSZER lett hibás a letöltésem, de az is csak azért, mert egy játék letöltése közben történt egy elõre be nem jelentett áramszünet a háztömbünkben.
Szóval "csak" két (lényeges) dolgot tudok mondani errõl a kliensrõl:
- MEGBÍZHATÓ
- sokkal gyorsabb vele tölteni, nem kell egyetlen DSL-estõl napokig tölteni egy cuccot (ha csak DSL-eseknél van meg a cucc), hanem egyszerre több felhasználótól letöltve ki lehet használni azt a [email protected] sávszélt, amit kifizettem az internetszolgáltatómnak.
Szóval az én véleményem, hogy nem kéne tiltani ezt a klienst.
Remélem megérted az érveimet, okos kislány vagy te... <#vigyor>#vigyor>
Megj.: Amúgy meg csak hiszed, hogy tiltva van... <#kacsint>#kacsint>
zDC++ 0.668-hoz az általam készített nem-hivatalos magyarítás immár az oldalamról letölthetõ:
http://ibrik.atw.hu
Ellenben, az egyik haveromnál (pár utcával lakik odébb, ugyanez a szolgáltató, ugyanez a csomag, ugyanaz a vírusölõ és tûzfal verzió, ugyanúgy xp sp2) és nála ha fellép hubokra, oltárira leterheli a prociját, és a dc kliens is fagyni kezd. Ha ugyanazokon a hubokon van fent, mint én, az átlagos proci kihasználtsága 45-50% táján van, és kb percenként kimerevedik a dc egy 5-10 másodpercre, fõleg, ha keresést is végez, ilyenkor nem változik semmi a képen, ha netán hosszabb idõre merevedik ki, a windows a program nem válaszol állapotába vált, majd automatikusan visszatér a rendes módba, és idõnként még a letöltési sebessége is visszaesik, de nem csak dc-ben, hanem akár egy sima webes letöltésnél is. Viszont a hálózat sebesség tesztelõ oldalak szerint rendben vannak. cfos használva van, dc feltöltés limitálva szabályszerûen, próbáltam legújabb bcdc és czdc-vel is. És minden felesleges progit eltávolítottam, ami terhelhetné a gépet. Viszont, 3 gigás p4-e van, 512mb rammal, míg nekem 3.2+ -ra húzott barton, több memóriával ugyan, és szinte sosem csinál ilyet, de ha mégis, akkor is csak 1-2 másodperc. Sõt, van egy gyengébb gépem, win 2000, 433-as celeron, 256 mega sdram, ugyanazok a progik futnak rajta, mint a nagy gépen, és ugyanazokon hubokon van fent, és mégis, az ilyen kimerevedés is sokkal-sokkal ritkább és rövidebb mint a haveromnál, és a proci terhelés is kissebb (ja, és amúgy aktívban van, valamint nem volt hash-elés közben). Van ötlete valakinek, ez miért van? Végülis, az én gyenge õsrégi gépem lazán bealázza az õ bikaerõs gépét, mondhatjuk...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
feltöltésre 4szál van megadva,nincs korlátozva mégis egy idõ után 0 B/s -re radikálódik mindenkinél aki elkezd tõlem tölteni.
kb két napja van ez.
(másik topikban is említettem. az is lehet a probléma oka hogy 512/128-as netem van de két napja a feltöltés amikor mérem csak 48-at éri el..lehet hogy köze van ennek ahoz hogy az invitel valamit állítgatot március 7-ike óta?)
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
[merlinw.org]
Aki nem tud úszni, ne másszon magas fára...
illetve, nézd meg a dcplusplus.xml alján hogy ott van e még az ominozus könyvtár, amiben az az avi van. Ha ott van töröld azt a sort.
Természetesen a másodiknál ne fusson a dc.
[merlinw.org]
mi a faszt csináljak?
valoszinu a napi 1-2 tulsagosan bitonsagos, ha 300-zal voltal a nyertes, akkor heti 60-100 meg siman elmegy.
sztem a belso ipdet nem tudod csak ugy ujrakonfiguralni, ha igy elnne, akkor ketnaponta valthatnal, es ugy egyik ipddel sem erned el a toplistas helyet. de nem igy van, dedikalt belso ip cimed van.
Koliból DC-zek, és egy hónapja (nálunk is) elkezdték üldözni a fájlcserélõ programokat. Ez abból áll, hogy figyelik a feltöltést, és minden héten a "legjobbat" letiltják. Mármint az IP címét. Ez azt jelenti, hogy átírom a belsõ IP-m végét, és mehetne minden tovább, de... Heti 300 GB feltöltéssel engem is lekapcsoltak nemrég.
Levelezek az informatikussal, akibõl kihúztam annyit, hogy napi 1-2 GB feltöltéssel sokáig nem kerülnék a látóterükbe, dehát ez... Most BCDC-t tettem fel és az eddigiekhez képest drasztikusan korlátozok.
Mi ilyenkor a teendõ? Jótanács? Másoknál is biztos ismerõs a probléma! Elõre is köszi!
Aki nem tud úszni, ne másszon magas fára...
Attól még lehetnek írásvédettek...
[merlinw.org]
Nem írásvédettek, nem parancsikonról futtatom.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha tudna valaki segíteni megköszönném.
dc++ feltelepítés után minden beállítást megcsinálok, minden rendbe is van, de kilépés után, ha újra betöltöm a beállítások nem maradnak meg.
Mi lehet a probléma? Több verziót is kipróbáltam.
miért van az, hogy a bcdc++-om leöli a sávszélességet?
adsl-em van, ennek ellenére a download max 2-3 kB/s, és mellette az internet is tetûlassú (7-8 kB/s)
hlp pls!
Na persze ennek biztos megvan az oka.<#vigyor1>#vigyor1>
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
KÖSZI SZÉPEN.<#worship>#worship>
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Régen jártam erre és találtam egy olyan topicot, ahol a letöltött tömörített cuccból, ha hiányzott valami, akkor segítséget kaptam és valaki megosztotta. Sajnos azonban most sehogy sem lelek rá, esetleg nem tudja valaki mirõl beszélek?<#vigyor3>#vigyor3>
ui: bocs, hogy ide irtam (lehet hogy ez a topic volt az?!<#idiota>#idiota>
http://asombradoonipotente.com/zpoc_rooms_list
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
start menu/run
attrib -R C:\dckönyvtár /S
Mást nemtok.. mennie kéne. A Dcplusplus.xml -ben vannak a beállítások.
[merlinw.org]
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha tudna valaki segíteni megköszönném.
dc++ feltelepítés után minden beállítást megcsinálok, minden rendbe is van, de kilépés után, ha újra betöltöm a beállítások nem maradnak meg.
Mi lehet a probléma? Több verziót is kipróbáltam.