14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
V Carter #12882 Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de nem száltak rá a hubokra,nem kockázatos ilyenkor dczni?Csak azért kérdezem,mert ujra neki akarok állni dczni. -
keeper2 #12881 Arról valaki tudna mesélni, hogy az automata kereső funkció az hogy működik? (alternatív letöltési helyek automatikus keresése) Mivel, ha én rákattintok egy fájlra akkor úgy szinte tuti biztos, hogy sokkal több találatot fog felhozni, mint az automata akár egy nap alatt. Ellenben, nem érek rá ott üllni a gép mellett, és minden fájlhoz kézzel keresni alternatívát, másrészt, vannak olyan hubok, amiken "jó lenni :)" de a keresés valami halálosan ritkán engedélyezett csak. Pl. 40 mp két keresés között. Szerintem az halálosan sok. -
#12880 Elso kerdesedre a szep nagy pirosbetus figyelmeztetes a valasz ott a topic tetejen ("A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!"), a felbeszakadt letolteseidet pedig a download queueben talalod meg, ir a felhasznalo melle hubot is, ahol utoljara lattad. -
#12879 megoldottam... Van vkinek jóminőségü blink:enema of the stateja? vagy b.y.o.b-ja? mert amiket találtam azok elég gyengék... más: hol tudom megnézni a megszakadt letöltésem hub-ját? -
#12878 hublistabol probaltal meg csatlakozni? -
#12877 hi! most telepítettem fel a bcdc-t,és azt írja ki az összes hubra "A célszámítógép megtagadta a kapcsolatot"...? -
#12876 http://www.dcinfo.org itt keresgélj, mindenkinek más kliens válik be -
#12875 tudom,hogy ez most gázan hangzik,de légyszives linkeljetek be egy jobbfajta verzióju dc++-t. ha lehet magyarnyelvűt. kösz -
#12874 lua fórum -
#12873 kimondottan a dc++ -hoz kapcsolódó (botok, scriptek, csetszobák, stb), magyar nyelvű lua fórum: http://lua.uw.hu/index.php -
#12872 <[HUN]CSabbia> osszal meg
<[HUN]greef> kivagy???
<[HUN]CSabbia> csak segitek az ujaknak
<[HUN]greef> jovan
<[HUN]greef> akor segits abban hogy leszarsz engem /thx/
<[HUN]CSabbia> eloskodjel csak
<[HUN]CSabbia> az ilyeneknek valo a Kazaa
<[HUN]greef> :D
<[HUN]greef> lol
<[HUN]greef> nah szály má le rólam THX
<[HUN]CSabbia> a szadon meg allitsal es vedd elo a szap irasodat
<[HUN]CSabbia> felolem azt csinalsz amit akarsz,de tolem ne is toltsel
<[HUN]greef> szap...? wtf...?
<[HUN]greef> nem is akarok :D
<[HUN]CSabbia> na akkor csa
<[HUN]greef> csa -
genci #12871 www.dcinfo.org
DC Info hublista cimei :
* Magyar lista : http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2
* Magyar lista : http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2
* Osszesitett lista : http://www.dcinfo.org/publichublist.config.bz2
www.hublist.org
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2 http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2
ill a hublists menü alatt további listák is elérhetőek -
#12870 Sziasztok!!!Lenne 1 olyan kértdésem,hogy hol találok magyar hublistát??? -
MrSutyerak #12869 Nekem szinten (akar csak Hyponak)sosem volt virusom DC-rol. Ha olyan fontos a gep, akkor talan az a legjobb, ha nem is netezel vele... biztosabb megoldas nincs -
#12868 -
MrSutyerak #12867 Mert keveset hasznaltad a DC-t -
#12866 Hasznalj hublistat, abban altalaban az adott hub aktualis cime szerepel.
http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.config.bz2
Ha nem toltesz le minden sz*rt es van fennt viruisrto/tuzfal a gepen, akkor nagy gaz nem tortenhet, szep tiszta a gepem azota is, hogy DCzem (az elmult 2 ev alatt nem volt ilyen gondom szerencsere) -
#12865 nem hiszem,mert direkt megpróbáltam különbözőket beírni... amúgy mennyire jó 5let felrakni egy olyan gépre ami úgymond fontos? mert eddig egy régi szaron volt fenn,amit alig használtam. Tehát a vírusokra meg ezekre gondolok,mert hallotam mindenfélét... -
#12864 Hat ha semmifele tuzfal nem gatol, akkor valszeg a dentro altal vazolt lehetoseg marad mint megoldas. -
#12863 lehet elgepelted a hub cimet, vagy olyan hubot probalsz ami mar megszunt v. valtozott a cime. -
MrSutyerak #12862 Szivas... -
#12861 otthonról netezem,adsl,norton tűzfal de azt kikapcsolom,nincs megoztva a netem...? kb egy hónapja használtam akkor minden OK volt,csak most csinálja ezt...:( -
#12860 Oprendszer, netszolg, tuzfal tipusa, van-e vmi a neteleres es a geped koze iktatva (pl. router), honnan netezel (otthonrol, kolibol, stb.), meg van-e osztva a neted es ha igen akkor hogyan... Vmi ilyen szintu leiras jo lenne a problemadrol, mert enelkul csak tippelgetni lehet... -
#12859 Szerintem ennel azert tobbek kellene leirnod a problemarol, pl milyen kapcsolatod van, van-e routered, stb...
Talan az Isten tudna mire gondolsz, de szerintem o nem olvassa ezt a forumot (vagy megis?), ugyhogy kicsit jobba fejtsd ki a dolgot. -
#12858 Hi! nekem az a problémám,hogy hiába kapcsolom ki a tűzfalat,és csatlakozom a nethez,nem hoz be semmit,csak azt írja ki hogy a kiszolgáló nem elérhető... pedig eddig minden működött.:( -
#12857 Ugyan a kérdésedet nagyjából egyáltalán nem értem, de arra gondolok, az a bajod, hogy forwardoltál portot a géped felé, viszont mindig más ip-t oszt ki a router.. vagy ilyesmi..
Nos, ha így van, akkor ne használd a router beépített dhcp-jét, hanem fix ip-t használj, rögtön elég lesz egy portot forwardolni, és nem kell átállítanod soha semmit..
Ui:
Legköezelbb olvasd el, amit saját magad leírsz... -
tomo #12856 kerdesed elso feleben levo feltevesed / otleted teljesen jo.
bar ugy is meg lehet oldani, ha nem dhcp vel osztod ki az ip cimeket, hanem minden gepnek fix ipt adsz.
"es milyen ip-k legyenek? Vegulis a DC nek teljesen mindegy??? vagy kotelezo a 612 vagy 412??" sztem itt portra gondolhattal, nos portbol erdemes 20000-60000 koztottit valasztani. ( ezek a 412 meg 1412 es portok , valakinek a hulye talalmanyai, egyaltalan nem kotelezo ezeket hasznalni, sot 1024 alatt pl *nix rendszereken csak root joggal lehet portot hazsnalni) -
#12855 kerdesem lenne.. mivel az nemigazan muxik hogy tobb ip re nyitok ugyan azt a cimet ezert kerdesem az lenne hogy az mukodik ha mondjuk 5 ip re nyitok 5 kulonbozo portot es a DC inditasanal irom at arra a portra a portor amelyik ip-n vagyok eppen..tehat.. altalaban az ip-m vege 100-103 ig terjed.. de ha a ruteren allitok akkor mindenki megszakad..
viszon mi lenne ha mittom en.. nyitnek a 100 as vegura egy 555 portot.. a 101 es vegure 666 ot es a 102 esre 777 a 103 as vegure pedig egy 888 portot.. es ezek mindig elnenek.. igy csak a DC portjat kene valtoztatni es nem szakadna meg senki soha a ruter miatt...
es milyen ip-k legyenek? Vegulis a DC nek teljesen mindegy??? vagy kotelezo a 612 vagy 412?? -
#12854 Ha normalisan van osszerakva (huto, tap nem olcso szar pl.) akkor nem lesz baja. Erdemes aktiv modban lenned, olvass el errol par leirast, hogyan tudod magad aktivba allitani. Olyan meg, hogy ha aktiv vagy, akkor "nincs net", nem letezik, maximum a toltesed nem megy, mert nem jol van beallitva az aktiv mod :) -
#12853 nem regen raktam fel a dc-t.Nem baj ha mostmar ki sem kapcsolom a gepet?
Lesz vmi baja ha allandoan megy?
Mas muszaly aktiv modba lennie?Mert en probaltam beallitani csak akkor meg nincs net -
#12852 beállítási segédlet by Fleet, jó olvasgatást hozzá -
blackgamer #12851 BCDC elvileg alapból magyar asszem
DC++ pedig jó angolul
viszont magyar hublistát szerezz be (BCDC-ben asszem alapból van)
itt találsz magyar hublistát -
#12850 az az IQ teszt resze. ha megtalalod, nyersz egy magyar nyelvu dct. sok sikert. -
torques #12849 öööö... 1. kérdés: hol tölthetem be a magyar file-t, amit leszedtem hozzá? -
#12848 -
#12847 sebaj, DC-ről most nincs kérdésem, amire kell arra jól megy egyelőre :) fleet viszont régi cimbora, majd tőle kérdezek priviben :D meg néhány más emberke még ismerhet innen, bár azokon a hubokon egy ideje nem forgolódok. pl hipponax :D -
#12846 hehe, nem is kerdeztel semmit. vagy itt akartok egymasra talalni? mit irjon, "hianyzol dragam, mindig rad gondolok, a puha illatos hajadra" ? :) -
#12845 wow, ide is idetaláltam.
Fleet!!! Obersmith vagyok :D írjá mihamarabb :) -
#12844 Egyébként itt nem a kliensekkel van az igazi gond, hanem azzal hogy a DC-zők többsége agyonkorlátozza a sebességet... egyre inkább hajlok a Torrent felé.. -
#12843 Biztos azért, mert olyan jó