Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FleetCommand
Linux alatt: Valknut. http://dcgui.berlios.de

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

van olyan kliens amit lehet használni linux alatt is?

a strong dc-t miért nem lehet használni az egyes hubokon?

How much can you take,before you snap?

dalosmadar
"több dolgok vannak földön és égen Horatio, semmint bölcselmetek álmodni képes" 😊

galenius
no, igen, de beírni kényelmesebb lett volna
meg nem értem miért nem müxik

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

MerlinW
www.hublist.org
ott a keresõ

[merlinw.org]

galenius
helo!
a svéd hubokat akartam megjeleníteni de
a dc++ ban nekem se ez:
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2?SE.bz2
nem müxik mert ugyanúgy csak a 1500-as listát jeleníti meg
se ez:
http://se.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2
mert ezt meg el sem fogadja.
Hogy kell beírni hogy megkapjam a svéd hubok listáját?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

HiPPoNaX
nm 😊

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

LittleL
ez bevált, már mûködik is, köszi<#eljen><#worship>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
megpróbálom....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

HiPPoNaX
dc++ mappaba masold egyenesen

LittleL
Igen, megvan a két fájl, a régi /tegnapi/ rendszeremrõl.

És most bemásoltam a Program files / dc++ / backup könyvtárba,
de még mindig semmi.

mit kell még csinálni ?

HiPPoNaX
favorites.xml a kedvenceket tartalmazza, queue.xml pedig a letoltesi sorodat

én is így értettem a forgalmat 😊 :/

LittleL
Hi

nekem az a problémám, hogy újrainstalláltam a rendszeremet,
elõtte elmentettem a DC++ backup könyvtárját.
amiben a kedvencek, Hub -ok vannak, ha nem tévedek.?

És most amikor visszamásoltam, nem jelennek
meg a régi kedvenceim, hub-jaim,

Hogyan lehet visszahozi az lementett adatokat/ hub -okat ?

dalosmadar
Köszönet Sztárboynak aki szabotálja a hublistát, remélem nyer vele napi 1 usert, mert mi ezret vesztünk.

Õk max. azt tudják logolni, hogy kik kérték le a no-ip cimhez tartozó IP-t...

"zárják le 10 percre."

zárják le 10 percre a main chat-et.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Érdekes módon akkor nem volt ilyen aktív, amikor már az elején ki kellett volna vágni a sok p*csöt, akik újra meg újra megkérdezték, miért nem megy az MSN.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ezennel szeretném üdvözölni Format-ot a M@trix hubról, aki a sok f*sz emesenezése közepette kivágott, mert a main chatben azt merészeltem javasolni, hogy az MSN flood miatt zárják le 10 percre.

Nyasgem. <#mf3>

"use of web redirects for distributed file sharing software and networks" http://www.no-ip.com/legal/tos.php csodás... azt nem értem, hogy miért pont a ti címeteket tiltották le elõször?

dentro
nem irtak emailt se elotte se azota.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Mi volt a violating? Erre pl. nagyon kíváncsi lennék 😄 És megmutathatnák hol van leírva a feltételeik között... Ennyi erõbõl feltételezhetem, hogy az összes forgalmam logolják a forwardolt dnsükön... az mennyire violating?

milyen kóddal lehet dc-be a winampon hallgatott zenét beszúrni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

darksun
Abban igazad van ez nem az a hely, elsõ dühömben írtam<#boxer>. Majd elszámolok 10ig legközelebb<#confused>

darksun
Azon kívûl, hogy más nevén vki rekizte a hubot, minket meg anyáztak azon hubok op-jai? Igazán semmi...

dentro

.
.
.
.
Elite Hub címe megváltozik. Az új cím: elite-hub.sytes.net:4242
A régit megette a szolgáltató, de talán még viszontlátjuk.
Nem, nem szóltak elõtte. IJ.
Elite Op Team.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

MerlinW
ha darksunnak szólt, igaza van.

[merlinw.org]

boss
Ha valami bajod van mond el, ne csak fikazz. Tovabba mi az ertelme az ilyen beszolasnak?

darksun
Kedves puhatestû, aki Neo nevében rekizgettél. Remélem úgy mentél aludni, milyen fasza csávó vagy. Grat. Szánalmas 😞

HiPPoNaX
A HUBlistaval akadtak gondok (remeljuk, jogos a mult ido) nevezetesen egyes kedves illetok szetfakeltek, az uzemelteto meg megunta. Most ujra megy a lista, remeljuk sokaig es problemamentesen. Masik magyar hublista, ha DCINFOe nem mukodne: http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config

Serpa
engem is érdekelne.

Gladiator
elindítom a DC-t, de csak dc-infoserver jön be a hobok helyén, ami aszondja, hogy a szerver megszûnt, kösz a támogatást, köszönjétek a fakereknek, meguntam. más hub nem jön be. vagy most mi a fax van?

Jéé most mûxik

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Nem ír ki semmi hibát se.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

HiPPoNaX
ajanlom a forumkeresot, szvsz van topicja a jateknak

cicai
Ez a Dtm race driver játék inditásánál kel csinálni és nem tudom hogy hogyan csináljam.
És köszönöm a válaszodat.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

HiPPoNaX
Hat pl azt sem tudjuk, mi irja ezt, ugy nehez lesz :]

cicai
sziasztok!
Valoszinû nem jó helyre írom a kédésem de remélem tudjátok a választ.
Mégpedig arra, hogy mit jelent ez Reset disk

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

HiPPoNaX
Mien hibauzenettel nem tudsz tolteni?

Nem t'ok letölteni! (Eddig minden ment)
Hubokhoz kapcsolódik a DC, keresés mûxik, letöltés nem. Win98, tûzfal nincs, 4.01-es DC

HiPPoNaX
sajnos igen, 0.668as DCben van csak javitva ez a bug, de RC8as strong meg regebbi (asszem 403as, de nem akarok hulyeseget mondani) magra epul, ezert ugrik meg a procihasznalat

cicai
NTFS a rendszerem és ha 4giga fölé megyek 1-böl 100-ra ugrik a proci használatt. Ez természetes?

HiPPoNaX
sdc: filerendszertol fugg, ha fat32es particiora akarsz tolteni akkor 4G feletti fileokra esely sincs
bcdc: automatikusan nem tudja kivalasztani a leggyorsabb forrast, erdemes manualisan kivalasztani, kitol szeretned tolteni. Altalaban a LANosok es a keves foglalt slottal rendelkezo cable/dsl kapcsolatu userektol jon leggyorsabban a cucc (nem biztos, ez csak altalanos iranyelv)

cicai
Újabb kérdésem van. Mégpedig az, hogy a Bcdc++0, 668ax-es verzióban miként tudom be állítani azt, hogy mikor megtaláltam és elkezdem letölteni a fájlt a legmagasabb KB/s-ós letöltést válassza? Mivel ezzel a letöltõ progival csak 1 szálon lehet letölteni, és mondjuk, van olyan, hogy amit kerestem, megvan vagy ötven embernek, és idáig azt kellet lesni, hogy mennyivel töltök le, és ha kicsi volt a letöltési sebesség azt kézzel kellett meg szakítani. Egyáltalán van erre megoldás?
Kõszike

cicai
Sziasztok!
Azt szeretném meg tudni, hogy a Strongdc++1. 00-rc8-ba be lehet állítani azt, hogy kezelje a 4, 5Gb-s fájlt is?

HiPPoNaX
Mukodik ugy is, rajtad mulik mit allitasz be es mit nem...

Serpa
ha felrakom a bcdc 0.668 -at, hagyjak mindent "default" -on ?
kivéve persze a nevet, leírást, kapcsolatot, stb. általános dolgokat.

most czdc 0.403 -am van.

HiPPoNaX
Valszeg egy http proxy az illeto, DCvel viszont csak socks5 proxyt tudsz hasznalni. Nezd meg ezzel kapcsolatban ezt az oldalt

A mûholdas szerver címe: 127.0.0.1:9202
A flashget-el megy! De a DC-nél nem, miért?
A DC-nél a hublista lekérésére használt címet átírtam erre a címre és, azzal már a mûholdon jön, de felhasználóra nem tudok rácsatlakozni.
nem tartalmaz