Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
a strong dc-t miért nem lehet használni az egyes hubokon?
How much can you take,before you snap?
meg nem értem miért nem müxik
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
a svéd hubokat akartam megjeleníteni de
a dc++ ban nekem se ez:
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2?SE.bz2
nem müxik mert ugyanúgy csak a 1500-as listát jeleníti meg
se ez:
http://se.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2
mert ezt meg el sem fogadja.
Hogy kell beírni hogy megkapjam a svéd hubok listáját?
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
És most bemásoltam a Program files / dc++ / backup könyvtárba,
de még mindig semmi.
mit kell még csinálni ?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
nekem az a problémám, hogy újrainstalláltam a rendszeremet,
elõtte elmentettem a DC++ backup könyvtárját.
amiben a kedvencek, Hub -ok vannak, ha nem tévedek.?
És most amikor visszamásoltam, nem jelennek
meg a régi kedvenceim, hub-jaim,
Hogyan lehet visszahozi az lementett adatokat/ hub -okat ?
zárják le 10 percre a main chat-et.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nyasgem. <#mf3>#mf3>
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
.
.
.
.
Elite Hub címe megváltozik. Az új cím: elite-hub.sytes.net:4242
A régit megette a szolgáltató, de talán még viszontlátjuk.
Nem, nem szóltak elõtte. IJ.
Elite Op Team.
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
És köszönöm a válaszodat.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Valoszinû nem jó helyre írom a kédésem de remélem tudjátok a választ.
Mégpedig arra, hogy mit jelent ez Reset disk
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hubokhoz kapcsolódik a DC, keresés mûxik, letöltés nem. Win98, tûzfal nincs, 4.01-es DC
bcdc: automatikusan nem tudja kivalasztani a leggyorsabb forrast, erdemes manualisan kivalasztani, kitol szeretned tolteni. Altalaban a LANosok es a keves foglalt slottal rendelkezo cable/dsl kapcsolatu userektol jon leggyorsabban a cucc (nem biztos, ez csak altalanos iranyelv)
Kõszike
Azt szeretném meg tudni, hogy a Strongdc++1. 00-rc8-ba be lehet állítani azt, hogy kezelje a 4, 5Gb-s fájlt is?
kivéve persze a nevet, leírást, kapcsolatot, stb. általános dolgokat.
most czdc 0.403
A flashget-el megy! De a DC-nél nem, miért?
A DC-nél a hublista lekérésére használt címet átírtam erre a címre és, azzal már a mûholdon jön, de felhasználóra nem tudok rácsatlakozni.