Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A meghívásos reg ill. a reg utáni szelekció szvsz megegyezõ hatású. Egyiknél a befelé irányulú ellenõrzés a döntõ a másiknál a kifelé irányuló. Ennyi a különbség.
offtopic
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Koliból netezek és kéne egy socks proxy a DC-hez és azt halottam ezzel a progival meg leht csinálni. CSak az a baj, hogy akárhogy is próbálom beállítani nem akar mennei.
Aki ért hozzá, az létszi írja le hogy mit kell vele csinálni.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
leginkább az önös érdekeit képviseli. (pl: asva, artjuris)
Szerintem az asva nem kisembereket akarja feljelentgetni, hanem
a fizetõs warez site-okat. Ebbõl jelentõs összeget össze lehet szedni
és ha belegondol az ember, akkor így már tényleg más képet mutat a
helyzet, mintha saját magadnak töltenéd le a cuccot.
Én az artjuris tevékenységét sokkal jobban sértõnek érzem, mert olyan
médiákra szab ki önkényesen "adót", aminek semmi köze a szerzõi jogokhoz. (pl: írható cd,dvd,pen-drive, stb..)
És nem kellett 100 gb-s meosztás ,szóval a legjobb helyet zárták be!
<#szomoru2>#szomoru2><#sniffles>#sniffles> <#sniffles>#sniffles> <#mf3>#mf3>
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Lehet sántít a logikám, hisz ember vagyok, tehát nem tévedhetetlen. De én így látom a dolgokat 😄
Mellesleg 1 olyan hozzászólásom nem volt, hogy fogd be! Nyugodtan mond el a véleményed én nem foglak azért kimoderálni. Az meg, hogy vitába merek veled szállni, már ne is haragudj de szerintem jogomban áll, még ha ez nem is teccik neked 😊
Kicsit sántít a logikád nem?
(úgyis az mondod, majd hogy nem, és jobb ha én befogom)
\"Amikor a bölcs a holdra mutat, az idióták csak az ujjat látják.\" \"Nincs se jó, se gonosz, csak a gondolkozás tesz valamit azzá.\"
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
gondolom ezt akartad, viszont nem irtad le, mi a pontos gondod, mi nem megy?
már feltöltöttem a cuccokat ami kel az kb 37 GB.
a képen látható az az oldal abba lehet valami rossz szerintem
(chellom van) akkor 4 slot-ra van állítva a letöltés és a feltöltés 5 slot az alapból annyi volt!
akor még mondjatok valamit amit be kéne állítanom nem tok többet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azt az apróságot viszont úgy látszik senki nem látja át, h senki nem volt kényszerítve az FTP használatára. pfff....
Aki használta és fizetett érte az tuti arra jutott a számolás végén, h megér, aki úgy gondolta h nem éri meg az nem fizetett érte, ezáltal viszont nem is használhatta ... ez már az így járt kategória !
"Megérte?" ... adott összegér 2 hónap hozzáférés járt (tudomásom szerint .. én így olvastam) 2 hónap alatt mi az amit le tudsz szedegetni ? Gondolkozz el rajta .
"Nem érte meg?" Ha azt nézzük, h ingyen is elérhetõ nagyon sok dolog akkor persze h nem éri meg fizetni érte .
Szal vannak érvek, és ellenérvek . Nem csak ennyi, de nincs kedvem órákat gépelgetni az egyik oldalra v a másikra .
De sztem a szemétkedésre a másik "tábor" résztvevõivel, ez nem adhat okot ! Neo is követett el hibát-hibákat (de ki nem ???), de utólag könnyû okosnak lenni, és mégkönnyebb rákiabálni ! Sztem ha senki nem hibázna akkor 1 tökéletes világba élnénk ... és qrrwa unalmas lenne !
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Ha nincs zsozsó nem kell ftp-t indítani! És ugye ezt te sem hiszed el hogy a befolyt zseton rögtön visszaforgott a szerverbe...Mert ha igen, téged még párszor csúnyán át fognak vágni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
azt nem tudom sajnálni..
5 terrányi vinyó sem kis pénz, a szerver is egy durva gép volt, ebbõl kijön egy jó nagy összeg.
Volt amikor még a gépet sem tudták elhozni a szolgltatótól, mert nem tudták kifizetni a hostingolást.(Ez kb egy hónapja volt.)
paciiiii(ftpforme)
ui.: A szerver nagyon jó volt, a társaság is, nagy kár érte.
Nem is beszélve a hubról, mikor arról volt szó, hogy meg kell venni a szponzortól a hubszervert, akkor én is beleadtam pár ezret.
Hiába fikázzák, hogy milyen gec.ség, abba nem gondolnak bele, hogy rengeteg usert kell kiszolgálni, a net is gyors kell legyen.
+ Rengeteg cuccot húztam le a dcrõl, pár ezer forintot nem igaz, hogy nem tud küldeni azért, hogy folytathassa ezt és mások is megtehessék.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl