Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elkezdek letölteni egy nagyobb terjedelmû file-t az explorerel vagy letöltésvezérlõvel(flashget) és egy idõ után mindig megáll a letöltés majd kb.5 perc után újraindul(a kapcsolatot nem bontja a számitógép csak a letöltés áll meg). Ez lehet hardverhiba? Vagy az explorerbe kell valamit beállítani? Segítsen valaki!!!!<#help>
Jaja, lehet az a sok szürke szín meg a sok nyugalom teszi 😄DDDDDDDDD

dentro
nem latod ? szegenyes a fantaziad! 😊

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

nfs
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek 😊
HiPPoNaX
Igen, pont emiatt kerult bevezetesre a hashing amit irtal - a toltes kozbeni minosegromlas elkerulesere. Sajnos ettol fuggetlenul elofordulhat, hogy eleve hibas filet kezdtel el tolteni, minden forrasodnak hibasan volt meg.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Megmondaná valaki, hogy ha két fájl tth értéke megegyezik, akkor a két fájl bájtra pontosan!!!!! megegyezik? Vagy csak úgy "nagyjából". Értem ez alatt, hogy ha letöltöttem egy filmet, és néhol bekockásodik, de a tth értéke ugyanaz, mint ami a neten található rengeteg forrásé, akkor teljesen biztos, hogy a neten a többi forrás is bekockásodik ott, vagy netán pár bájt eltérés még beleférhet a tth azonosságba, és elképzelhetõ, hogy csak hiba történt a letöltésben ott éppen. Ugyanis, adat fájloknál azt észrevettem, hogy mostanság több is volt, ami hibásan jött le, de nem tudom, hogy a filmeknél ez hibás letöltés miatt történik, vagy ilyen az eredeti is?

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Én nem látom dentro hozzászólásában a "jól" szót... Különben ha tanultál volna történelmet, meg ép ésszel rendelkeznél, tudnád h a szélsõséges politikai rendszerek eleve halálra vannak ítélve... nem hogy "jól" mûködnének... Értelmes ember pedig elítéli a szélsõséges rendszereket. A másik: tudod nem csak OP-ok léteznek a világon. Sose említed az usereket, pedig aztán közöttük szép számmal akad szélsõséges viselkedésû. Mivel az OP-ok kisebb számban vannak ezért természetes hogy nagyobb arányban tûnik ki ha bekerül közéjük a szélsõséges viselkedés.

A meghívásos reg ill. a reg utáni szelekció szvsz megegyezõ hatású. Egyiknél a befelé irányulú ellenõrzés a döntõ a másiknál a kifelé irányuló. Ennyi a különbség.

offtopic

HiPPoNaX
Masik topciba irtam a megoldast. FC: jo bocs igazad van <#idiota>

FleetCommand
Hippo, ez az egész fórum offtopic<#banplz>

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

Pharaoh
Ide is beírom:

Koliból netezek és kéne egy socks proxy a DC-hez és azt halottam ezzel a progival meg leht csinálni. CSak az a baj, hogy akárhogy is próbálom beállítani nem akar mennei.
Aki ért hozzá, az létszi írja le hogy mit kell vele csinálni.

HiPPoNaX
Masik erdekes kerdes, miert "adoztatjak" meg jobban a memoriakartyakat, mint akar egy ujrairhato DVDt, de ez mar nagyon offtopic tema :]

[HUN]PAStheLoD
Mondjuk nekem jó úgy, hogy kiszaba az üres médiákra "adót" de aztán ne baszogassanak... hisz befizettem ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hiftu
Van már pár közalapítványunk, ami egyáltalán nem nagyközönség, hanem
leginkább az önös érdekeit képviseli. (pl: asva, artjuris)

Szerintem az asva nem kisembereket akarja feljelentgetni, hanem
a fizetõs warez site-okat. Ebbõl jelentõs összeget össze lehet szedni
és ha belegondol az ember, akkor így már tényleg más képet mutat a
helyzet, mintha saját magadnak töltenéd le a cuccot.

Én az artjuris tevékenységét sokkal jobban sértõnek érzem, mert olyan
médiákra szab ki önkényesen "adót", aminek semmi köze a szerzõi jogokhoz. (pl: írható cd,dvd,pen-drive, stb..)

[HUN]PAStheLoD
a kapzsiság nem ismer határokat .. egy a lényeg , hogy NEKI legyen sok sok pénze .. nem érdekli hogy ezzel akár milliókat tesz tönkre vagy legalábbis félemlít meg (lsd RIAA/MPAA)

[HUN]PAStheLoD
akkor pedig záros idõn belül kell megfelelõen sok profitot termelni ,hogy adott esetben még a tárgyalás után is maradjon valami ;]

Az egészben az a poén, hogy ez a szervezet maga és a pc gyártók alatt vágja a fát.Kérdem én,ha minden illegális letöltési lehetõséget felszámolnak, ki fogja 10-20e forintért megvenni a játékokat vagy 6-8e forintért a filmeket.Szerintem szinte senki.Ha senki nem veszi meg ezeket nem lesz szükség csúcs sebességû pck-re.Mert valljuk be,csak azért veszünk mindig jobb és jobb gépet, hogy az új játékok fussanak rajta.De ha nincs játék nem kell gép,tehát a számítógép gyártók és árúsítók is lehuzhatják a rolot.
Én mindenesetre nagyon sajnálom mert ott voltak a legtöbben!!
És nem kellett 100 gb-s meosztás ,szóval a legjobb helyet zárták be!
<#szomoru2><#sniffles> <#sniffles> <#mf3>
*van
Teljesen igazad can! <#worship>
Wanax
tuggyátok hogy mi a röhely ebben? az hogy ez az asva szar közhasznú alapítvány... namost érzésem szerint egy közhasznú alapítvány az azért van a közösséget szolgálja, és a közösségnek az a jó, ha egy játékot 13e forintér tucc megvenni, egy filmet meg 6-8 ezer fornitért? mer szerintem nem... ez inkább a hollywood-i pénzes pöcsök érdekeit szolgáló banda... amúgymeg kiváncsi lennék hogy az igazgató fia, meg a többieké ott az alapítványban honnan warezol... <#eplus2>

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

nfs
nem mondom azt 😊 persze, végül is az egyéneken múlik, csak a rendszerek meg egyénekbõl állnak. És ha a hibás egyedek elérnek egy bizonyos létszámot, ami már rendszert alkot, akkor van gond. És itt ez történt. Sok hibás egyedbõl lett OP és vannak olyanok, akik ezt nem megfelelõen dolgozzák fel. Ezért volt régen a célom, hogy egy olyan HUB mûködjön, ahova csak reggel lehetett volna bejutni. Persze nem úgy, mint ahogy a matrixon, hanem ajánlások alapján, hogy a hibás elemek a közelébe se kerülhessenek. Nem a mennyiség, hanem a minõség lett volna a cél. Csak ugye a többségnek erre nem volt igénye.

Lehet sántít a logikám, hisz ember vagyok, tehát nem tévedhetetlen. De én így látom a dolgokat 😄

Mellesleg 1 olyan hozzászólásom nem volt, hogy fogd be! Nyugodtan mond el a véleményed én nem foglak azért kimoderálni. Az meg, hogy vitába merek veled szállni, már ne is haragudj de szerintem jogomban áll, még ha ez nem is teccik neked 😊
anyuci
Én meg veled nem értek egyet. Igenis az egyénben van a hiba. Ilyen alapon okoljuk a fegyvereket, ne pedig az azokat használó embereket.
Kicsit sántít a logikád nem?
(úgyis az mondod, majd hogy nem, és jobb ha én befogom)

\"Amikor a bölcs a holdra mutat, az idióták csak az ujjat látják.\" \"Nincs se jó, se gonosz, csak a gondolkozás tesz valamit azzá.\"

nfs
ebben nem értek egyet veled. nem ettõl müködtek jól szélsõséges politikai rendszerek, hanem a szélsõséges politikai rendszerek miatt mûködött jól a besúgás. Tehát a hiba a rendszerben van, sosem az egyénben.
dentro
nekem csak az faj, hogy most a matrix kapcsan elobujt a besugo-mentalitas, hirtelen minden faker idiota kozossegellenes barom beszol nekem priviben, hogy akkor majd "feljelenti a hubot". hajra, ettol a mentalitastol mukodott vegulis oly sok szelsoseges politikai rendszer is!

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

bertino
Nem két fillér lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HiPPoNaX
A hublistat nem latod vagy a hubralepes maga nem sikerul? Ha az utobbi akkor mit ir ki? Connection timeout? Connection refused?

odex
ez elõtt még csak rmdc++ volt nekem az egyszerûbb volt

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
az hogy nem jön be 1 hub-se csak 1szer be jött 1 sweed hub próbáltam de a chello hub nem jött be meg a koly se meg semmi

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
kössz

HiPPoNaX

gondolom ezt akartad, viszont nem irtad le, mi a pontos gondod, mi nem megy?

odex
nem tom mért rossz a kép

odex

odex
(HI ALL) SEGÍTSÉG!
már feltöltöttem a cuccokat ami kel az kb 37 GB.
a képen látható az az oldal abba lehet valami rossz szerintem
(chellom van) akkor 4 slot-ra van állítva a letöltés és a feltöltés 5 slot az alapból annyi volt!
akor még mondjatok valamit amit be kéne állítanom nem tok többet.

bertino
Azért nem feltûnõ NFS hozzászólásainak folytonos törlése, nem baj végülis 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csori
De jó, h megint van kit fikáznia azoknak akiknek ez jelenti az élet napos oldalát ... szánalmas !!!
Azt az apróságot viszont úgy látszik senki nem látja át, h senki nem volt kényszerítve az FTP használatára. pfff....
Aki használta és fizetett érte az tuti arra jutott a számolás végén, h megér, aki úgy gondolta h nem éri meg az nem fizetett érte, ezáltal viszont nem is használhatta ... ez már az így járt kategória !
"Megérte?" ... adott összegér 2 hónap hozzáférés járt (tudomásom szerint .. én így olvastam) 2 hónap alatt mi az amit le tudsz szedegetni ? Gondolkozz el rajta .
"Nem érte meg?" Ha azt nézzük, h ingyen is elérhetõ nagyon sok dolog akkor persze h nem éri meg fizetni érte .
Szal vannak érvek, és ellenérvek . Nem csak ennyi, de nincs kedvem órákat gépelgetni az egyik oldalra v a másikra .
De sztem a szemétkedésre a másik "tábor" résztvevõivel, ez nem adhat okot ! Neo is követett el hibát-hibákat (de ki nem ???), de utólag könnyû okosnak lenni, és mégkönnyebb rákiabálni ! Sztem ha senki nem hibázna akkor 1 tökéletes világba élnénk ... és qrrwa unalmas lenne !

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

fifi
Hjjja...
Ha nincs zsozsó nem kell ftp-t indítani! És ugye ezt te sem hiszed el hogy a befolyt zseton rögtön visszaforgott a szerverbe...Mert ha igen, téged még párszor csúnyán át fognak vágni.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Felfedező
Nekem eddig sem hiányzott a Mátrix és ezután se fog... aki meg fizetett
azt nem tudom sajnálni..

Sajnos ez így van az ftpknél.
Okoskáim, nem sok pénz maradt a szerver fejlesztése mellett, eddíg nem kerestek sokat.
5 terrányi vinyó sem kis pénz, a szerver is egy durva gép volt, ebbõl kijön egy jó nagy összeg.
Volt amikor még a gépet sem tudták elhozni a szolgltatótól, mert nem tudták kifizetni a hostingolást.(Ez kb egy hónapja volt.)

paciiiii(ftpforme)

ui.: A szerver nagyon jó volt, a társaság is, nagy kár érte.
Nem is beszélve a hubról, mikor arról volt szó, hogy meg kell venni a szponzortól a hubszervert, akkor én is beleadtam pár ezret.
Hiába fikázzák, hogy milyen gec.ség, abba nem gondolnak bele, hogy rengeteg usert kell kiszolgálni, a net is gyors kell legyen.
+ Rengeteg cuccot húztam le a dcrõl, pár ezer forintot nem igaz, hogy nem tud küldeni azért, hogy folytathassa ezt és mások is megtehessék.
Mindig vannak spionok, a lebukás csak idõ kérdése

[HUN]PAStheLoD
szerintem se , de ha nem bukik le az ember, akkor jó kis zsebpénzkiegészítés..

Szép summa?!?! hát nézõpont kérdése szerintem amit ezért kaphat az messze nem éri meg...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Felfedező
1.5 milla szép summa, ügyvédre is kell a pénz, ezt az elõrelátást...<#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>

[HUN]PAStheLoD
végülis mind1 én mind2-ben jó vagyok ^.^

shaba23
most mondták be a rádióban, hogy hadat üzentek a felhasználóknak😊 akkor most háború lesz? de RTS, vagy FPS?
Mars
<#szomoru2>szuksssz

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

GaVino
http://index.hu/tech/jog/matrix0324/

FleetCommand
Ez nem lehettél te. Mégpedig azért nem, mert nem volt tele helyesírási és nyelvtani hibával.

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

bolic
Mégis ott voltam és priviztem, bár nem sokan vannak ott... <#fogmosas><#crazya>

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!