Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Na, van egy kérdésem, 100 slotom van, valaki panaszkodik egyáltalán? Hiszen eddig az opok elbizonytalanodtak és semmi konkrétumokat nem adtak...
Hol van a maximális határ?
üdv.:

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
"Ébredj, Neo! Mátrix rabja vagy... Kövess a fehér nyúlat. Kop, kop..."
Nah, még egy maci alvásom lesz...
Hûha nem is ebédeltem...
Na bye! Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Ma délután regisztráltattam magam a Hungary2 HUB-on. Még nem kaptam emilt a jelszóval, így be sem enged a HUB (mindig kéri a jelszót, amit nem kaptam még meg). Mennyit kell rá várni?
Van más mód is a csatlakozáshoz?
Help me plz!!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

most kevesen vagyunk jelenleg, de szeretném ha lenne egy csomó törzstag aki fennlenne mint én, meg általában olyan 8-10 másik emberke...
nálam hetente fennvannak az iso-s cuccok..
üdv
Nem tudja valaki, egy 2 gépes sima innternet connection sharing-es gépröl hogyan lehet aktiv módban kimenni ug, hogy letölteni is tudjak?
Nem azon a gépen csücsülök amelyiken a modemem van, hanem a másikon..nem találtam pontos leirást, hogy milyn módon mely tcp és udp portokat kell átirányitani...
thnx
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
Nos...igazából nem értem, hogy miért nem lehetek fenn másik HUB-on.....nyilván kevesebb dolgot tudok így letölteni, ezért silányabb lesz a megosztásom, is mert nem tudok olyanoktól is töltögetni, akik nincsennek fenn a ******-n...de hát ez legyen a szabályt megalkotók dolga......
Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért kellett úgy kidobni, hogy még a reg.-emet is töröltétek....tudtommal nem osztottam meg tiltott dolgokat, nem lõttem ki soha senkinek a letöltését, folyamatosan fenn voltam stb....
Pedig amint az idézetbõl látszik megpróbáltam az egyik op-al tisztázni a dolgot....
Sajnálom, ha le kell mondanom arról, hogy felléphessek a *******-ra....:(
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
thnx Habib
Elõre is köszi Ász
Lenne egy nagy problémám : feltelepítettem a gépemre a WinXp-Proffesionalt minden szép és jó rajta kivéve a hangkártyát, mert ha bent van fizikailag a gépembe nem indul el a Windows csak elsötétül. Na most a hangkártya egy SbLive 5.1-es de próbáltam már egy egyszerû Sb Awe 64 de azzal sem ment csak sötéség. Mi lehet a baj?
Örök hálám annak aki erre tud válaszolni...
Köszönöm
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Sajnos csak az angolt találtam, a magyar kéne...
Köszi a linket, micsoda szerteszórt a felirat linkek... :( Kéne egy összefogásra van szükség... 
MÉRT?
Valaki válaszolhatna. Köszönöm.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
directconnecthun
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Koszike meg1x, mar lejott a cucc, most mar felrakom a 0.18++ -t igy vsz. nem lesz tobb ilyen galiba...
dchun.hq.ha az ott leírtakat követed, bejutsz biztosan:-))
itt kicsit bonyolult lenne leírni, hogy kell
de mit csinaljak itt? toltsek le valamit? vagy mi?? kérleg segitsetek!!!

a másik: ha jol látom bannolva lettem a hungary 2-n és nemtom miért. szerintem mert dinamikus ip vel mentem fel, mert akkor még nem tudtam hogy ezt nem szabad :) meg lehet ezt szuntetni?
lejon (11kb) aztán meg nem tudom kitomoriteni se.
ha tényleg ennyi, amit nem hiszek, de ha igen atkuldené valki mailben?
"Nem....Igen....Az ellen nem véd."

Kedves "hungary2noip" operatorok, legyszives ha lehetseges vegyetek le az ipbant rolam
A sztori a kovetkezo, mig le nem jott a cucc, addig nem rakom fel a 0.18++ -t, es a kolira jelentkezek fel, de mikor otthagytam, szakadt es a favourite -bol a kovetkezo mukodo cimre ment fel a hule DC (a hungary2 -re), igy nem tudtam valaszolni a keresre hogy ++ hasznaljak, es bannolva lettem... Meg lehetne szuntetni a ban -t?
dchun.hq.hu
progi:
dcplusplus.sf.net

Aztan meg jon jozskapista (ugye meg mindig nincs ilyen nick nevu felhasznalo :)) ) es beallitja a T1-es lanjara hogy adsl, meg hogy nehogyman toltsenek rola beallitja hogy 2Kb/s legyen a max upload, aztan 1Mb/s-el tolt pistajozskarol (gondolom ilyen sincs) aki rajon hogy nemtud gyorsan tolteni, ezert leveszi o is a sebesseget 2Kb/s-re.. vegul eleguk lesz abbol hogy mindenki lassu es elhuznak a hubrol..:))
Persze az opok idoben raszolhatnak ha latjak hogy indokolatlanul lassan tolt valaki fel... de ugye azt is tudjatok hogy milyen maceras valakirol ezt megtudni?
Ugye ez egyben valasz arra is hogy miert nem az op allitja be a max feltoltest, mert ugye nem eleg hogy nehez meghatarozni mennyivel tudna feltolteni az illeto, de picit kivitelezhetettlen az is hogy egy harmadik geprol korlatozzak a sebessegedet..:)
Viszont remelem hogy az ujabb dc kliensekben megoldjak normalisan..