Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
sziasztok én kb 3 napja ismertem meg ezt a dc nevezetü progit és még csak 1 magyar ip-t tudok ugyhogy abba kérném a segítségeteket hogy ha ismertek ilyen címeket akkor légyszives osszátok meg velem. elõre is köszi

*Posse*T.W.D*

bolic
Hmm...

Na, van egy kérdésem, 100 slotom van, valaki panaszkodik egyáltalán? Hiszen eddig az opok elbizonytalanodtak és semmi konkrétumokat nem adtak...

Hol van a maximális határ?

üdv.: bolic

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

bolic
Hmm... Váratlanul meglepõdtem, mi ez a HUN2 átállítás miatt nem üzemel a HUB... Nah, köszönöm a KOLI HUB-on lévõ userek értesítettek engem, köszi! Emberek, kitartás! :P

"Ébredj, Neo! Mátrix rabja vagy... Kövess a fehér nyúlat. Kop, kop..."

Nah, még egy maci alvásom lesz...

Hûha nem is ebédeltem... Na bye!

Pharaoh
Ha négynél több HUNon vagy, akkor banol 15 percre.

Ezért kell elolvasni a hub szabályzatát. Az nem azért jön fel belépéskor hogy legyen ami pittyeg neked...
szomorúan konstatálom
Sziasztok!
Ma délután regisztráltattam magam a Hungary2 HUB-on. Még nem kaptam emilt a jelszóval, így be sem enged a HUB (mindig kéri a jelszót, amit nem kaptam még meg). Mennyit kell rá várni?
Van más mód is a csatlakozáshoz?
Pharaoh
A Hiba nálad van. Én tudom folytatni a letöltéseimet.

Ams
a direkt connectet, hogy használom? Megvan valakinek a listája, de tõle hogyan töltök.
Help me plz!!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

http://dchun.go.ro/ itt olvasgass
Lacc
Most próbálgatom ezt a DC-t és lenne egy kérdésem :) Csatlakozom egy hub-ra, listázza hogy kik vannak rajta meg hasonlók de a "Browse user's files"-ra semmit nem reagál... Hogy van ez?
217.65.105.223

most kevesen vagyunk jelenleg, de szeretném ha lenne egy csomó törzstag aki fennlenne mint én, meg általában olyan 8-10 másik emberke...

nálam hetente fennvannak az iso-s cuccok..

üdv
waikiki, gyere az én hubomra, ott annyi hubon lehetsz pluszba amennyit nem szégyellsz :-)
Hi All..

Nem tudja valaki, egy 2 gépes sima innternet connection sharing-es gépröl hogyan lehet aktiv módban kimenni ug, hogy letölteni is tudjak?
Nem azon a gépen csücsülök amelyiken a modemem van, hanem a másikon..nem találtam pontos leirást, hogy milyn módon mely tcp és udp portokat kell átirányitani...

thnx
Waikiki
<!Somi> Szia.
<!Somi> :-)
<!Somi> A hungary2-õn is vagy....
<!Somi> Ez ellentétes a szabályokkal.....
<!Somi> Tegnap már lettél figyelmeztetve.....
<!Somi> Törlöm a reged......
<!Somi> Letelt a 24 óra......
<!Somi> Ráadásul aztóta voltál......
<!Somi> A gépnél...
<!Somi> Írtál privit egy opnak.
<!Somi> De nem mondtál semmi érdemlegesset.....
<!Somi> ********@nexus.hu
<!Somi> Ide írhatsz ha gondod van a döntéssel kapcsolatban....

Nos...igazából nem értem, hogy miért nem lehetek fenn másik HUB-on.....nyilván kevesebb dolgot tudok így letölteni, ezért silányabb lesz a megosztásom, is mert nem tudok olyanoktól is töltögetni, akik nincsennek fenn a ******-n...de hát ez legyen a szabályt megalkotók dolga......
Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért kellett úgy kidobni, hogy még a reg.-emet is töröltétek....tudtommal nem osztottam meg tiltott dolgokat, nem lõttem ki soha senkinek a letöltését, folyamatosan fenn voltam stb....
Pedig amint az idézetbõl látszik megpróbáltam az egyik op-al tisztázni a dolgot....
Sajnálom, ha le kell mondanom arról, hogy felléphessek a *******-ra....:(
mindenfele....csak a dc-n nem =]
FreeHome
http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?page=download

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

és te hol lenni!!!
lenni ?
Te meg még mindig gyáva vagy vállalni a neved...

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

lökj egy mélt
Frankó kitöröltétek a kérésemet, így re:
Formic-ról bárki bármit plz help!
thnx Habib
Bruce Lee
nincsmit :)
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Bruce Lee
igen ;o)
kár lenne elrontani ezt a jó kis topic-ot.
kedves Bruce megtennéd hogy az utolsó 2334 utánni beszólásokat törlöd a fórumbol ugy hiszem nem ide való és nem kell ezt olvasni minden normális embernek aki ide téved.
Elõre is köszi Ász
Wolwarine
Tudom nem ide illik de háthogyha az emberem erre jár:

Lenne egy nagy problémám : feltelepítettem a gépemre a WinXp-Proffesionalt minden szép és jó rajta kivéve a hangkártyát, mert ha bent van fizikailag a gépembe nem indul el a Windows csak elsötétül. Na most a hangkártya egy SbLive 5.1-es de próbáltam már egy egyszerû Sb Awe 64 de azzal sem ment csak sötéség. Mi lehet a baj?
Örök hálám annak aki erre tud válaszolni...
Köszönöm

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

bolic
Szia brabus! Sajnos csak az angolt találtam, a magyar kéne... Köszi a linket, micsoda szerteszórt a felirat linkek... :( Kéne egy összefogásra van szükség...

Na sziasztok! ;-) Hiába kerestem a HUB-okon keresztül: magyar felirat a Lúzer (Loser) filmhez, mindegy melyik FPS felirat ez, megcsinálom, de van nálam angol felirat, ki tud fordítani vagy DVD rippelést végezné valaki? Kérlek! Sehol nincs meg... :-( Elõre isk köszi! ;-) Itt a DC-s rajongó! :-P :-D

Sziasztok. Vége a nyaralásnak, és azt hajtogatja a ****** hub, hogy nem vagyok regisztrálva....
MÉRT?
Maci

Valaki válaszolhatna. Köszönöm.
Na most akkor letezik meg sima ******?
Ezek szerint nem vagy regisztrálva a *******-n, legalábbis a HUB üzenete szerint.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

FreeHome

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

FreeHome
A Hungary2-n tényleg nagy változások voltak. Én spec azóta nem is voltam ott. A Koli viszont még úgy tudom, hogy megy. De a Tejszin HUB is.

directconnecthun

Koszi, latom mar beenged!

Koszike meg1x, mar lejott a cucc, most mar felrakom a 0.18++ -t igy vsz. nem lesz tobb ilyen galiba...
Éva:

dchun.hq.ha az ott leírtakat követed, bejutsz biztosan:-))
itt kicsit bonyolult lenne leírni, hogy kell
ja meg van nekem egy ilyen cimem hogy no-ip.com
de mit csinaljak itt? toltsek le valamit? vagy mi?? kérleg segitsetek!!!

ok a problémám megoldodott, hála oroynak :)
a másik: ha jol látom bannolva lettem a hungary 2-n és nemtom miért. szerintem mert dinamikus ip vel mentem fel, mert akkor még nem tudtam hogy ezt nem szabad :) meg lehet ezt szuntetni?

a megadott cimrol sajna hiaba toltom le a dc++ t.
lejon (11kb) aztán meg nem tudom kitomoriteni se.
ha tényleg ennyi, amit nem hiszek, de ha igen atkuldené valki mailben?

Én már láttam pár hete, alapmû, mindenkinek kötelezö!!!!

"Nem....Igen....Az ellen nem véd."

Hali!

Kedves "hungary2noip" operatorok, legyszives ha lehetseges vegyetek le az ipbant rolam Vertigo

A sztori a kovetkezo, mig le nem jott a cucc, addig nem rakom fel a 0.18++ -t, es a kolira jelentkezek fel, de mikor otthagytam, szakadt es a favourite -bol a kovetkezo mukodo cimre ment fel a hule DC (a hungary2 -re), igy nem tudtam valaszolni a keresre hogy ++ hasznaljak, es bannolva lettem... Meg lehetne szuntetni a ban -t?
az enyém 55962935 , ha kell
akkor meg tudnánk gyorsan találni az okot:-)
Éva....van icq-d?
fertam
neo kivágott. nos neki üzenem,hogy nagyon nem volt szép tõle. sõt egyenesen gusztustalan volt.
alapok:

dchun.hq.hu

progi:

dcplusplus.sf.net
Helló! Mit csináljak, ha szertnék belépni a Hungaryan HUB-ba? Fõleg az alapok érdekelnek, mit töltsek le, mit inditsak el. :) Ilyen téren teljesen zöldfülû vagyok. Kérlek segítsetek. Thx: Wini

Amugy en sem tartom jo otlet a limit bevezeteset... amugy ha valaki eleg ugyes meg tudna maganak oldani hogy ne legyen belole problemaja mert ugye ha egy ember pl munkahelyen dolgozik, es szol neki a fonok hogy ne foglalja le az egesz savszeleseget mert masra is kell, akkor kozel sincs vilagvege..:)
Aztan meg jon jozskapista (ugye meg mindig nincs ilyen nick nevu felhasznalo :)) ) es beallitja a T1-es lanjara hogy adsl, meg hogy nehogyman toltsenek rola beallitja hogy 2Kb/s legyen a max upload, aztan 1Mb/s-el tolt pistajozskarol (gondolom ilyen sincs) aki rajon hogy nemtud gyorsan tolteni, ezert leveszi o is a sebesseget 2Kb/s-re.. vegul eleguk lesz abbol hogy mindenki lassu es elhuznak a hubrol..:))
Persze az opok idoben raszolhatnak ha latjak hogy indokolatlanul lassan tolt valaki fel... de ugye azt is tudjatok hogy milyen maceras valakirol ezt megtudni? .
Ugye ez egyben valasz arra is hogy miert nem az op allitja be a max feltoltest, mert ugye nem eleg hogy nehez meghatarozni mennyivel tudna feltolteni az illeto, de picit kivitelezhetettlen az is hogy egy harmadik geprol korlatozzak a sebessegedet..:) . mert ha az en gepemen is allitana be valamit az op, meg akkor is fenn all a lehetoseg hogy athuzom az egesz dc-t jozskapistatol akinek kisebb limitet alitott be az op.:))
Viszont remelem hogy az ujabb dc kliensekben megoldjak normalisan..