Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hû barátnak Ennél méltóbb hûség-jelet.\"

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hû barátnak Ennél méltóbb hûség-jelet.\"
Talán azzal kellene kezdenem,hogy röviden elnézést kérek minden USERtõl,akinek gondja adódott a
HUN2 és a "CSILLAGOS" HUB némi vitájából!
Most ezennel ezt meg is teszem.......Szóval BOCSIKA MINDENKITÕL!
Vannak dolgok ,amikrõl a userek nemtudnak,mert a háttérben zajlanak ,és nem szûrödik ki semmi.
A vita végleges lezárása érdekében a két HUB Tulaj megbeszélte ,hogy egyesítéssel vetnek véget
az egész cécónak! Mert ügye mi is a DC lényege? Talán az hogy minnél több user legyen 1 helyen,
és minnél több adat! És persze a jó társaság!
Ehhez képest VALAKI vagy VALAKIK folyamatosan azon voltak,hogy a nevemet bemocskolják, és a
HUBot tönkretegyék,mert úgy gondolták ,hogy riválisak vagyunk! De miért is van rivalizálás a
DC-n belül???? Nemértem....na mond1
Végülis most az volt a feladat ,hogy a HUN 2 (MATRIX) zárt legyen ,hogy a "CSILLAGOS"-al összevonható
legyen! Na ezt mi, a HUN 2 -es OPok napokon át szorgalmasan csináltuk is,és mikor készvolt a "remekmû",
a másik HUB visszatáncolt.....NO COMMENT!
Én azthiszem mindent megtettem azért,hogy a HUB jó helyen legyen! Áthelyeztem egy LANos hálozatra,
egy Egyetemi vonalra! A hely stabilabb,megbizhatóbb... De a úgylátszik, van akinek ez sem tetszik! :(
DE ennyi! Nemvárok tovább,és a MAI naptól a HUB ismételten TELJESEN NYITOTT!
Megy minden a régi kerékvágásban! Ha valakinek gondja volt a HUBon, azért csakis az én BUTAságom okolható,
meg az hogy mindig MÁSOKRA hallgatok!
Akit érdekel a HUNGARY 2,és szeretne ott lenni,várjuk szeretettel!
Cimei: hungary2.no-ip.com
hungary2.no-ip.info
hungary2.no-ip.biz
Bocsi hogy kicsit hosszúra sikerült...csakhát.....:)))
Címszavakban:
-Mi a Direct Connect, és mire való?
-Miért jó a Direct Connect?
-Kapcsolódó WEB helyek
-Direct Connect hírek
-Neo Modus DC kliens program használati utasítás
-DC++ kliens program használati utasítás
-Magyar HUB címek szabályokkal
-Hogyan csináljunk saját HUB-ot?
-Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K.)
Klikk a linkre!
directconnecthun
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Gondolom nem boknak szantad...
Szoval te is megerintheted a nyelved hegyevel egy feka allat nemiszervet...persze ez csak egy javaslat volt...
Sajnos vagy nem sajnos de mar kb 3 honapja nincs lehetosegem dc-zni, de azert figyelemmel kiserem a forumot, mert erdekel, hogyan alakulnak a dolgok ezen a teren.
Kb. egy honappal ezelott mindenkinek az volt a baja, hogy miert nem lehet korlatozni az upload sebesseget. Ezzel bizonyos mertekig egyetertek, bizonyos mertekig nem. Mindenki sajat belatasa szerint, esszeru keretek kozott korlatozhatja, szerintem.( Volt ido amikor T3-as vagy milyen hozzaferesem volt, gyors mint a villam, nem toltott tolem senki, pedig szivesen adtam volna, amikor meg csak dial-up volt, tobben is, mondjuk akkor is szivesen adtam, de fajt egy kicsit. Namarmost ezt hogy oldjam meg korlatozas nelkul?)
Most mindenkinek az a baja, hogy egy bizonyos hub, ahova regisztralnia kell magat az embernek, nem engedi be. Ez miert baj? Nem tudom megerteni, hogy miert kell mindenkinek az ami a legnehezebben elerheto. Ezen kivul van meg masik 10 magyar hub, menjenek oda az emberek, ott is majd kialakul egy jo tarsasag.
A hungary2 meg majd eszreveszi hogy ilyen keretek kozott nem mennek a dolgok tul jol.
Sokan akarnak dc-zni, a tarsasag meg lassan alakul ki. Ha ez megvan, nem kell aggodni semmi miatt. Mindenkinek komolyan kell gondolkoznia, nemcsak a szerzesi vagyat kielegitenie, hanem adnia is kell azert valamit. Es akkor minden mukodni fog, a megfelelo szabalyok(!) betartasaval.
Sokasodjunk es kulturaltan viselkedve hasznaljuk ezt a programot.
Egyebkent egyetertek azokkal, akik regebb ota csinaltak, de a most kialakult helyzet miatt mar eleguk van az egeszbol.
Elnezest ha tul hosszura es talan semmitmondora sikerult a hozzaszolasom, de most csak erre voltam kepes.
A vodafone-os mirces dologhoz annyi, hogy sajna sok halozaton foleg ami nagyobb maximalva van az 1 hostrol jovo userek szama, kisebb halon tudsz szolni a tulajnak, pl nalunk is felemeltem a limitet, a tobbi helyen sajna az elsonek erkezok maradnak, de pl megoldas az is ha hasznalsz bnc-t dupla nyereseg, a nicked is ott van es innet kezdve annak a hostja latszik.
GigaByte P35-DQ6,Intel C2D E6550,Geil 2x1GB PC2-6400 DDR2-800 RAM,GeF 8800GTS VGA, SB Audigy2ZS 7.1,Thermaltake TMG I1 CL-P0370 cooler,Logitech G15 Keyboard,
Már 1 hete nem vagyok op, nem tudok neked se segiteni. De te tudnál magadon ha csak 1x is elolvastad volna a szabályokat, ahol ki van irva hogy hol kell reklamálni annak, aki nem jut be valamiért. És ez vonatkozik a többiekre is.
morpheus neked meg koszi meg fogom probalni
Tomcsnak az Index Vodás topikjából:
CZW válasz erre | adatok | e-mail 2002-09-10 21:31:56 (5168)
"szóval senki nem irczik gprs-en keresztül?"
de, sokan. a te problemad, hogy nincs idented, emiatt nem engednek fel a szerverek. ez sajnos muszaj beallitas a sok kloner miatt. a mirc tud identd-t emulalni, szoval allits be magadnak.
ezen kivul a hub.irc.hu es elte.irc.hu szervereken probalkozz, azokon megemeltem az egy hostrol (gprs*.vodafone.hu) jovo kapcsolatok szamat
/On
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Erre mindíg számíthattok! Legyen tél vagy nyár, ide mindíg jöhettek.
directconnecthun
mondjuk dc-t nem hagynam ott mert szerintem sok ember van ott akik miatt erdemes csinalni, sajnos tobb ember kozott tobb a csalo is, ez ellen nincs igazan mit tenni. de azert en bizom abban hogy kitart a dc-s tarsasag es lesznek meg olyanok akik nem csak es kizarolag a toltogetes miatt jarnak oda..
Most olvasom a fórumot, nekem is eltûnt a regisztációm,pedig semmilyen új,ottani szabály ellen nem vétettem...remélem mihamarabb rendbe jön,ciao!

freehome veled kene beszelnem keress mar meg [email protected] hogy mikor ersz ra es gyere a kolira ..
tejszinhub: sjanos mar par honapja nem nalam van a hub hanem norba adsl-jen, es ez most eroteljesen nem birja, a limit dinamikus lesz es az a lenyege hogy mindig csak kb 100 user ferjen be mert tobbet ugyse tud epkezlab modon kiszolgalni, sajnos ez van. vannak terveim a helyzet athidalasara de sajnos mivel meg semmi konkret ezert most ezt nem ismertetnem...
mas. rohadtul nem akar senki se kiskiralykodni.. legalabbis en, a tejszines meg a kolis opok biztos nem ezt ki merem jelenteni a magam es az ok neveben. hogy egy kicsit eldurvult a helyzet az teny, tenyleg egyszerubb volt az elet a budapest hub idejen de akkor meg sokkal kevesebben voltunk, sokkal jobban ismertuk egymast, most meg rengeteg arc van akirol az egvilagon semmit nem tudok. ilyen kornyezetben termeszetesen sokkal nehezebb elfogadhato rendet tartani, de szerintem majdnem mindenkinek ez az erdeke. ennyi voltam..
Egy hete kértem kb. reget emailben a H2-re de még semmi válasz. lehetséges az hogy már eleve elutasítanak , vagy csak várjak türelemmel...... ?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
nem tudok csehul
mik a lehetosegek? van javaslat?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
MIERT VAN EZ?
(gondolom borult valami)
a no-ip.com cimen viszont kapcsolódik de azon meg nem vagyok regisztrálva
????????
Kerdes: egyszerre csak 1 szalon tolthetek?
Küldtem neked már emailt, de nem válaszoltál. Megcsinálnád nekem Hungary 2-ra a regisztrációmat?
Thx
ja es ez a dchun.hq.hu elegge ajanlott
Hogyan tudok ezzel a DC-vel barmit is csinalni? A honlapon megadott HUB cimek nekem nem mukodnek.

mi az a slot?
5 gigat boven megosztottam.
Na hali.
Eljutottam oda, hogy vegre kiprobalom a DC-t. Letoltom boldogan a megadott linkrol, es nem lehet kicsomagolni, hiba a zipben.
Segitsetek! Honnan szedjem? Vagy at tudja valaki kuldeni, ami kell hozza.
Koszi!
proxy mogott vagyok, es az nem engedi ki a 411es portot.
at lehet valahogy allitani? mert igy nemtudokmeg passive modban sem dczni
pedig lenne mit megosztanom :)
hlp
thx
Battletag: coolpet#2467
En is dobtam mail -t, mikorra szamithatok az engedelyre?