Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akartam mondani hogy a proxy-dra keresztet vethetsz ha nem logolja az infokat egy bizonyos ideig, es erre rajon valami illetekes szemely...

ugye ha tortenik valami akkor a proxy-t akarjak buntetni, o pedig elokeresheti a logjaibol hogy kit kell buntetni valojaban...
De ennel durvabb eszkozokhoz is tudnak fordulni az illetekes szemelyek..:)
remelem ennyi eleg volt godolkodtatonak..

Amugy meg az opok joreszet regrol ismerem, es nemtudom elkepzelni ki az aki direkt rosszat akarna neked... persze ha sokat szidod oket akkor lehet hogy valakinek felmegy a vernyomasa es beszol neked. De kepzeld csak el.. ok dolgoznak azert hogy te is tudj letolteni, azert hogy ertelmes tarsasagot hozzanak letre kiszurve azokat az embereket akik eleg bunko dolgokat csinalnak, es cserebe te meg le is szidod oket?!
En meg emlexek azokra az idokre amikor kulfoldiek is bejarkaltak a magyar hubra, es az opoknak kellett kidobalni oket mert ha ma csak olyan emberkek lennenek a hubon, akkor semmit sem tudnal tolteni.. :)
van a kisteso.exe azt ha jol felkonfiguralod akkor nem alszik el amig at nem er es akkor megoldja a dolgot....
Szóval, az igazi probléma az, hogy nem tudok magyar hubra csatlakozni. Bármilyen címet írok is be.
Na gyerekek, ez volt ám az igazi harc!!! Kb. így éreztem magam utána: Mintha egy focimeccsen lettem volna, csupán fél óra regény elolvasása után... hová jutottunk??? Oda, ahová elindultunk, egy kis tapasztalatszerzéssel megbékélve. Ott van ez a 0.181-es ssb-s verzió, ahogy elnézem ez a kábelnél megoldja a problémát, de az ADSL-el nem tudok megbékülni a fizikai tapasztalatokban kapaszkodva. Na majd kiderül... csak szóljatok hozzá, hogy kinél hogy és mi lett, még a végén jutunk is valamire.
Az egészhez egy kis hozzászólásom lenne, azzal teljesen egyetértek, hogy akinek ez nem tetszik, az ne jöjjön DC-zni, na de ha nem jön, akkor máris rossz útat választott, ugyanis a DC abból (kellene) áll(jon), hogy ha valamit elkezdesz tölteni az át is csússzon. A sebesség a source-tól is függ, de ha mindenki, említem: HA !!!MINDENKI!!! nem osztja meg a teljes cuccát akkor hogyan tudnánk kiválasztani a megfelelõ sebességet minél több emberkétõl?!? Hamarabb túllennénk a letöltésen, azt kész. Kell más?
Naigen, csak úgy elmondanám akit érint: 18-26.-a között nem leszek itthon, elhúztam nyaralni, akarom mondani északra telelni. Mindenkinek jó töltögetést kívánok, a gép tárva nyitva lesz
Byez mindenkinek, a mikulás legyen veletek, s ahogyan ti szoktatok köszönni mostanában, csak én most mosoly formájában: - hehe, na hali
A kedves kábelszolgáltatómnak pedig a mexokott:
Kilgore_Trouth
Nem, csak akkor en nem leszek mar, viszont a tobbiek igen :)
Majd akkor holnap beszelunk...
A legjobbakat !!! bye
Kilgore_Trouth
LOL. Kacsababa ---> IRC
Kilgore_Trouth
PROBALOK 1XUEN FOGALMAZNI, HOGY MEGERTS:

Bazd meg.
FreeHome

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

sg.hu
upload
dc++ könyvtár
Kilgore_Trouth
http://dcplusplus.sourceforge.net/
bolic
Sziasztok!

Találtam hozzá hasonló probléma:

Valószinûleg ez a probléma forrása. Mint minden Asszinkron eszköznek, a modemnek / kábelmodemnek / egyéb adatátviteli eszközöknek is megvan a maga fizikai korlátja. Ez annyit tesz, hogy ha pl a modemeddel feltöltesz, addig a letöltési sávszélességedet nem fogod tudni kihasználni, mert visszaesik drasztikusan.
Ez a jelenség a full duplex (két irányú független müködési üzemmódú) eszközöknél is jelentkezik, igaz ott a probléma más okokkal magyarázható: A TCP adatkapcsolatban minden csomag megérkeztéröl kell egy visszajelzést küldeni a szervernek, hogy célbaért. Ameddig ez a csomag nem érkezett vissza a szerverhez, addig nem fogja elkezdeni küldeni a következö adagot a letöltésböl. Ha a feltöltési sávot valami leterheli, akkor ezek a csomagok késleltetve jutnak csak el a szervernek, így az csak késõbb fogja küldeni a következö csomagot. Ez sebességcsökkenésben nyilvánul meg.
Ennek orvoslására vagy állítsd le a feltöltést, és úgy próbálkozz a letöltéssel, vagy cseréld le az internet kapcsolatodat egy nagyobb sávszélességüre.

Akkor kidobhatnék a kábelmodemet??? Akkor vennék legalább 10 Megabites LAN hálót!

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

FreeHome
Hogy nem teljes sebességgel megy az upload. Csak kicsit cinikus vagyok bocs

FreeHome
Szerintem a DC++ 0.181 be lesz tiltva elõbb-utóbb

Sziasztok! Nos én még nem próbáltam ki a 181-est de tervbe van véve. Viszon mivel én is kábeles vagyok így kecsegtetõ Lenny üzenete. Egyéb vélemény?
Nah ez az aminek nemhogy nem sok, egyenesen nincs értelme! Nõjünk fel kicsit! Komolyan... Buta az aki ezt a durva anyázást elkezdi (uis a vita nem errõl szól) és buta az aki folytatja... (okos enged, szamár szenvedalapon) Az ilyen megjegyzésekre kár idõt pazarolni. Egyértelmû belekötésrõl van szó, az ilyen hagy fõjön a saját levében, ez a véleményem.
Sorry "a sex vajon mi?" de ez most rólad szól! Asszem se több idõt se több szót sem érdemel a kijelentésed. Sajnálom, hogy így gondolkodsz...
Jah mégegy nem diszkriminációról van szó, én szívesem olvasom a véleményed de nem az ilyet.
valami ilyesmit vartam egy olyen embertol aki egy nem valalja a nevet ketto igy gondolkozik A sex is kb akkor jó ha ugyanannyit kapsz mint amennyit adsz. De ha a csaj 30x élvez el amig én egyszer akkor lehet hogy szájon vágom. harom nem tudja mi a sex....(vagy lehet,hogy csak a lanyokkal van gondod?) szar is az ha valakinek ekkora kissebsegi erzete van foleg ha meg napoznia se kell ahoz,hogy a sotetben ejelente ne talalja meg az aszony a lakasban.... meg a vegen elmenne 30x szor te meg szegenykem csak eccer....(oszinte reszvetem annak aki egy ilyennel egyut el)
Figyuzz okoska: Valszeg nem voltál még itt a legutóbbi ilyen esetnél. Akkor is villogott itt egy nevét nem vállaló agysebész. Napok óta tudtuk már, hogy kicsoda, mégsem bántottuk. Saját magától lépett le, miután bebizonyosodott, hogy lebukott. Õ is nagyon okos volt elõtte név nélkül. Gondolom neked nem sok észt oszthattak, ha azt hiszed egy proxy megvéd a lenyomozástól. Jól teszed, hogy elhúzol, és ha lehet egy javaslatom, majd akkor gyere vissza, ha:

1: Tanultál egy kis informatikát,
2: Vállalod a neved.
3: Nem személyeskedsz.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Tenyleg csak egymást f.kázni tudjuk? :(

Szóval harminc f.kázással lejjebb a javaslatom a következõ volt:
------------------------------------------------

Egyébként még egy ötletem van, ha meglenne a HUB szoftver is forrásban (??megvan??) akkor lehetne olyan HUB-ot csinálni ahol az OP állíthatná a kliens feltöltési sebességét (persze ésszel). Esetleg lehetne a kliensben valami meglévõ parancsot erre használni?

------------------------------------------------

Hogy miért lenne erre szükség:
1. Ha lassan töltesz túl sokáig foglalod a slotot
2. Mindenki sumákol és nem a jó cuccait osztja meg, nehogy töltsenek tõle
(Lásd Brabus úr eszmefuttatását lejjebb a Macromedia cuccal kapcsolatban.)
diktátor a nagynénikéd...
Üdv mindenkinek...

Na aki a slot limitet szeretné az most felejtse el gyorsan ... aki 100 slotot akar nyitni az nyisson .... ha mindenáron limitet akartok akkor már inkább speedlimit és azt is csak kontrollálva.
Tehát ... adsl 8k cable 16k. Akinek T netje van annak meg tilos a limit !!!
Amit meg FreeHome irt azt TESSÉK KOMOLYAN VENNI és nem kell "anyázni" sem a hubokon sem itt!!!!
Barbussal meg teljesen egyetértek ... ha kellenek az uj cuccok akkor lehet feljönni a hubokra de TESSÉK ELFOGADNI A SZABÁLYZATOKAT!!! azért vannak az opok hogy betartassák azokat. Ha nem teccik valakinek az ne jöjjön fel :)) ilyen eccerü a dolog :))
na pá mindenkinek
FreeHome

Mindenki válassza azt a HUB-ot, amelyik szabályzata közelebb áll a szívéhez. Én így tettem, ezért javaslom mindenkinek. Jobb a békesség. Nyugi, és osszuk meg amink van, ameddig még lehet!

na jol tele firkaltam itt mar megint mindent...de legalab letudtam egy jo honapra elore =]
hidd el tevedsz semmi bantodasod nem esne...
meg csak a tajekoztatasodra, hogy tudd itt minden egyes hozza szolasnal marad az ip-d =] ne hidd,hogy nem tudjuk ha nagyon kell de senki nem fog teged zaklatni .... kar,hogy ilyen eloiteletekkel allsz neki az egesznek,igy a masik fel eleve hatranybol indul....
megertelek.

egy dolgot hadd emlitsek meg itt is a legnagyobb problema talan nem is a sebeseg mint az adat (gondolok itt minosegre frissulesre mennyisegre)
vannak paran akik hozza tusnak ferni uj dolgokhoz es vannak sokan akik csak a dc-n keresztul jutnak hozza azaz csak jutnanak ha tudnanak de nem tudnak mivel emberek nem szivesen osztjak meg az ilyesmit...miert? talan azert mert akkor ot "dongetik" ejjel nappal zaklatjak privikkel egy ket idegesebb ember kovetelozve szitkozodva is....a problema ertheto a megoldas elvileg pofon egyszeru.... gyakorlatban nem muxik es pedig az,hogy az emberek vissza osszak a dolgot, ezaltal is leveve a "terhet" annak az embernek a vallarol aki elso kezbol hozta.....en peldakent erre valahogy mindig a macromedia essentialst hozom fel.."par nap leforgasa alatt 26+ emberke huzta le rolam mivel akkor volt 6 slotom es kevesnek bizonyult nyitottam hozza meg 3 at es egy par nap utan kezdett elegem lenni a sok privibol voltak koztuk szepek is meg eleg tanulsagosak is
ugye jozskapista (remelem nincs ilyen nick nevu felhasznalo) eloszor szolt hogy az elso cd at ert jonne a masikert is majd mostmar komolyan jo lenne ha beengednem kesobb elkuldott anyuhoz... na ekkor korbe neztem mivel mar egy jo par ember lehuzta,hogy miert engem zaklatnak meg mindig..es legnagyob meglepetesemre 2 ember osztotta meg (mind a 2-nek en toltam fel ftp-n)
mondanom sem kell ezek utan repult kifele a megosztasombol"....szoval az adat a lenyeg es nem a tempo az emberek nem azert jarnak a dc re hogy gyorsuljanak vagy cseteljenek hanem az adatert.....probaljatok meg kitalalni egy rendszert arra,hogy ezt mikent lehetne megoldani az adatot bent tartani es frissiteni boviteni...szerintem akkor kevesebben is rinyalnank mas gondokkal es jobban is becsulnek a dolgot ....

udv mindenkinek
Brabus
oksa nekem jo =]
Az meg a baj a korlatozassal,hogy en pl nagyon sokszor (sot tobnyire) csak fent logok a dc -n nem is toltok semmit ez tutti elofordult mar veled is massal is teszem azt te nem toltesz tehat masnak igazan mehetne nyugodtan ...de nem megy mivel korlatozva van es nem is veszed le rola a korlatozast hiszen mindjart megy valahova es mi van ha kozben megerkezik az embered akitol te toltesz...(persze azon hatranyok mellet amik mar elhangoztak) en nem akarom azt mondani de ha oszintek a szandekaid "segits magadon isten is megsegit"
Szóval (megint utoljára) mégegyszer: a #2214 -es ötlethez mit szóltok???
IMYke2.0.0.0
szia!
Észre sme vetted, de pont nekem adtál igazat!

Olvasd végig újra az enyémet majd a Te hozzászólásodat!...

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mondjuk én ezzel a slotmaximalizálással nem feltétlenül értek egyet. Mert mi van akkor, ha valaki csak néhány megás fájlt akar, de nem talál szabad slotot hozzá?

IMYke2.0.0.0
Igen, közben a Hun2-n kiokosodtam... sorry minden érintett kapcsolatostól!
Idõközben így állunk a véleményeket illetõen:

T1-T3: max 30 slot
ADSL, ISDN, Modem, Kábel: max 5 slot.

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó ötlet, nem tudtam róla. Csak az a gondom vele, hogy szerintem instabilabb, mint a DC++, nem is szólva ez utóbbi kényelmi funkcióiról...
De végsõ megoldásnak nem rossz...

Csak egy ötlet, meg lehet hogy tudsz is a dologról: Ahogy néztem, DC++-t használsz. Ha áttérnél a Neo-Modus DC-re, akkor maradna sávszéled a böngészésre is, mert az szándékosan tartalékol ilyesmire egy kicsit.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Bocsi, mentem dolgozni, délelõttös vagyok. De péntek reggel 4:30-5:30 között leszek, ha jó neked.

Ha meg egy ADSL-esre ugik ennyi, akkor visszamondhatja az elõfizetését :o

Háát én ezt nem értem. Ha egy ISDN-esre ráugrik tíz ember, akkor a sebessége szálanként 0,64 kbit/s, max. 1,28 kbit/s.
Amúgy boldog szülinapot!
:)))

IMYke2.0.0.0
Utánakérdeztem:

ADSL-ISDN max 10 slot!!!!

i2k

IMYke2.0.0.0
bocs: #2218-as az enyim :)))

i2k

IMYke2.0.0.0
Nem tartanám helyesnek! Tessék elmélázni #2219-es hozzászólásom végén!

i2k

Szóval (megint) mégegyszer: a #2214 -es ötlethez mit szóltok???
na irok ide meg en is hogy lassatok nem szuntem meg teljesen.... elek minden, szansajn hepinessz

latom a kis dragasagaim meg megvannak, portas meg a nagyi is.. majd csinalok magamnak 1 emailt mer ez a weesteles most nem van.. telleg itt sg-n hogyan kell emailtot atirni?????

szal. a fenetebb emlitett ket botot orulnek ha 1 kis elemzesre esetleg par aprosag kiigazitasara visszajuttatna nekem a ket uzemelteto, neveket most nem mondok, van igy is eleg terhelo bizonyitek :) meg persze szivesen megneznem miket valtoztak a nyaron.. ja keressetek meg, nem talalom a regi sim kartyamat ugyhogy 1 dc-snek sincs meg a szama.. az enyime annyit valtozott hogy 70es es nem 2vel hanem 3al kezdodik te6 30-2xx xx xx ---> 70 3xx xx xx (huu de diszkret volt) szal 1 smsnek orulnek a fontosabb emberektol.. majd leszek valamikor a honap vegen tobbet, most m1ek vissza debrecenbe

jah... ez a feltoltes-szabalyozo akarmi meg nem neztem de ugy nez ki regi remalmom valosult meg... mar latom magam elott hogy a sok licser miatt csak sorompoval magneskartyaval le7 majd bejutni 1 hubra de azert orulnek ha megse igy lenne
IMYke2.0.0.0
Sziasztok HUN-ok!

Nem azért írom pont ma, mert ma lettem 28. éves (ez itt a reklám here ;-) - persze kibújt a szög a zsákból, mi...:)- , hanem azért, mert úgy érzem, csak egy apró gondolattal, de én is beelcsapódhatok e magasröptû demokráciázós, ugyanakkor teljesen értelmetlen "vitába"...:

1. "Ami elromolhat, az el is romlik" - miért kellene ennek igaznak lennie? A hungary2-re nem is rég járok, annak idején - (megszakításokkal immáron 2 éve DC-zek, akkoriban NeoModus) - külföldön lógtam. S bár akkoriban nem volt (annyi) szabály, értelmes emberek közösségében minden mûködött flottúl. Ha voltak csalók, mi nem vettük észre.

2. "Az ember mindig csak a saját érdekeit nézi" - lehet ez dzsipózásnak, cigánykodásnak nevezni, én inkább emberiségnek hívnám: MINDEN ember önzõ, ha nem lenne az, akkor egy falatot sem enne és +döglene, nem? Szerintem minden ember úgy kezdi a DC-s (és más megosztós) karrierjét, hogy kezdetben nem adja át féltett kincseit, drágána vagy nehezen megszerzett cuccait, mondván, ez csak neki lehet meg, és amúgyis, senki sem érdemli meg, elértéktelenõdik majd, ha mindenkinek meglesz stb... Aztán eljön egy pillanat, amikor egy magunkfajta emberke ELSÕ KÉRÉSRE feltesz, átad, megoszt valamit, ami neki nagyon kellett, hónapok óta keresett, vagy hirtelen értékes lett számára... S ha vannak emberi érzései, akkor rájön: az öbzetlenség nem ismer határokat. Lakhat valaki Svédországban, USA-ban, Ausztráliában, Kanadában, és ha a szíve nagy, adni akar, hogy kapjon, akkor nem fog ellenszolgáltatást várva követelõdzni: józan embert ez valahol megindít, nem?

3. "Senki sem szereti, ha megmondják neki, mit kell tegyen!" - az vesse rám az elsõ követ, aki nem utálja, ha erõs korlátozások közepette kell elérnie valamit!
Szabályok mindig is léteztek - hiszen nélkülük maga a létezés sem létezhetne! Bibliai magaslatokban is röpködhetnénk, elég, ha a sok árulásra, cselszövésre gondolunk: mind a szabályok, értékek miatt voltak.
Szerintem, lassan meg kellene barátkozni ezzel. Az emberiség több 10 ezer éves története alatt nyaktörések milliója bizonyította: erõs szabályok lázadást szûlnek.
A szabályok egyetlen hibája: nem lehet mindenki számára testreszabni -> lesznek mindig, akik akár ölre is mennének vélt sérelmeikért -> sosem lesz rend.
Szerintem a megoldás: erózió. Hagyni kell saját zsírjában sûlni az ilyen lázadókat, nem foglalkozni velük, mert minden renitens attól lesz méginkább az, hogy foglalkoznak vele - szimpatizálókat szed maga mellé...

4. "A DirectConnect világa NEM DEMOKRÁCIA!" Ezt lehet tagadni, mégis igaz. Mindig is lesznek hozzám hasonló netelérésû emberek , kik mások szemében a szálkát jelentik - remélem, mégsem teljesen így van.
Komoly leszek: tõlem bármit lehet kérni, ezért csináltam meg a Katalógusaimat, ezért osztottam meg õket. DE: nálam is hamar betelik a pohár, nem szeretem, ha erõs kizsákmányolás szenvedõje vagyok, akitõl csak vérszívás történik, s minimális köszönet, vagy respekció a jutalom!
Ám - milyen a világ - , ha ÉN szólok valakire, hogy "ezt nem kéne", stb. akkor én vagyok a szemét T3-as... Nem fura ez?
Szerintem azt a rózsaszin ködöt kellene feloszlatni a magyar HUB-okon, hogy a LANT-s kapcsolatú srácok csak adni akarnak, idõ- és energiamilliomosok s nyugodtan lehet zsigerelni õket, hisz "bírják".
Amíg ez a nézet nem változik, semmi sem fog változni.
Hangsúlyozom: én ameddig csak tudok - egyetem mellett - fenn leszek a DC-n, tõlem elég kérni, s emberi teljesítõképességem határain belül igyexem is, de ne várja el senki, hogy mindezt egy egyzserû köszönöm hiányában tegyem - sokunknak egy "Thx", "Köszike xyz-t" is megteszi. Érezzünk már egymás iránt virtuális tiszteletet, könyörgöm! Semmit sem adnak ingyen az Életben!

5. Szerintem nem a letöltés, feltöltés sebességét kellene korlátozni, hanem a SLOT-ok számát, ahogy pl. a svédek és a dánok csinálják. Ott ugyanis hihetetlenül gyorsak a netelérések, de nagyok a vinyók is :),
Szerintem a slotok számát maximalizálni kellene Ezt már pár operátor felfogta, ígéretet is kaptam a megfontolásra, s gondolom, nekik is korábban eszükbe jutott mindez!
Szerintem:
1. T1-T3-oknak kellene leginkább a maximalizáció. Hiszen többnyire róluk (rólunk) akarnak letölteni. Viszont, mindenki szereti, ha ezektõl a srcáoktól maximális sebességgel kúszik az anyag a vinyójára, nem? :_) Ehhez pedig az kell, hogy a 10-100Mbites sávján ne 70-100 ember lógjon. Ugyebár? Hiába mutat jól a Search-ben a slotok száma oszlopban a 100, ha a letöltési arány mindössze 1-5kb/sec emiatt!!!!!!!!!!!!!!
Nem akarok sóherkedni: nekem csak egy 20Gb-os vinyóm van. T3-as sebesség mellett mégsem adok meg 15-30-50 slotot. Elvem az, ha valakinek az én, kevéske anyagom kell, akkor azt szedhesse gyorsan!
S akiknek 40-150 GB-ja van sem hiszem, hogy rosszul tenné, ha egy maximális határ mellett adna slotot.
Javaslat: T1-T3 max slot 30

2. ADSL és ISDN: hát igen. õk is eléggé reflektáltak. Viszont õk azok, akik letölteni is szeretnének ezerrel! Nekik aztán kell a sávszélesség! Szóval:
Javaslat: ADSL és ISDN slot max. 20

3. Kábeleseknél és modemeseknél én max 10 slotot kérnék.

Még mielõtt valaki a nyakamra pályázna: ezek a számok az EU-ban eléggé gyakori arányok!

Hát most ennyi jutott eszembe. És nem kérek elnézést azért, mert hosszú lettem :)))

C U on the DC!

i2k = IMYke2000 - @ - 2002 alias _i2k

Szóval mégegyszer: a #2214 -es ötlethez mit szóltok???
Egyébként elnézést Csákány úr, asszem csak nem jutott el a kis agyamig, hogy segítséget is kértél. :(( sorry
Egyébként még egy ötletem van, ha meglenne a HUB szoftver is forrásban (??megvan??) akkor lehetne olyan HUB-ot csinálni ahol az OP állíthatná a kliens feltöltési sebességét (persze ésszel). Esetleg lehetne a kliensben valami meglévõ parancsot erre használni?
Akkor légyszíves mondd meg hol volt a köpködés?
Jó akkor segítek amiben tudok. (Tényleg)
Így jó?
Én csak azt nem szeretem, hogy mindenki kapásból a plafonon van csak mert felmerült valami probléma.
(Meg a hangnem! hangnem!!!!)
Ez most nekem szólt?
1. Nem tetszik a hangnem :(
2. Ha dolgozni akarok és töltenek rólam ki KELL lépnem, mert nem tudok SSH-zni.
3. Ha valaki nem akarja, hogy töltsenek róla akkor úgyis szemetet fog megosztani és ez megint csak nem jó senkinek
4. Mostantól akkor retteghetünk a T3-asok Adsl-eseket Megbüntetõ Kommandójától? :)
5. Ne feltételezzetek légyszíves gonoszságot rögtön mindekirõl, mert NINCS IGAZATOK
6. Mivel nem mi diktáljuk a feltételeket, úgyis elfogadjuk õket, nem kell állandóan ezt a süket "akkor elhúzhatsz" dumát nyomni, mert úgyis azt teszi mindeki akinek nem tetszik nem? Ez így meg fenyegetõzés ami tök fölösleges.
Továbbra is az a véleményem, hogy nem kellene ezt a vitafórumot félreérteni. Az a meglátásom, hogy itt nem lázad senki, nem mutogat senki és nem is anyáz. Egyszerûen arról van szó, hogy van/volt egy megoldás ami az asszimetrikusok problémáit megoldani látszott. Tulajdonképpen ennek örültünk mi - azt hiszem ez így kijelenthetõ.
Részemrõl nem vagyok semminek az elrontója, tehát ha van a HUB üzemeltetõinek jobb 5tlete, más megoldás, akár az itt lejebb olvasható 2Kb/s / slot vagy egyéb én benn vagyok, de azért mert dc-zek, megosztom mindenemet ne szívjam már meg, hogy közbe böngészni sem tudok... Sajnos csak a magam nevében nyilatkozhatok azért az 1szám/1szem.
És ez nem ilyen szar szemlélet, ahogy szintén lejebb olvasható hanem egyaszerû realitás. De midenki úgy gondolkodik ahogy akar, ebben a vitában sok az ellentétes pont, meggyõzni egymást nem fogjuk tudni. Én ezt nagyon SAJNÁLOM...
Hát az ilyeneket fel kéne akasztani, de legalább eléjük tartani egy tükröt köpõcsésze gyanánt...

oroy
moNTo sajnos az a problema hogy vannak akik kocsog modon elkesztek limitelni (van aki jo sebbesegel van kabelen de mivel o csak 16k tolt akkor mas se tolcson tole jobban elven :(), szoval az ilyenek miat telt be a pohar a nalam.