14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#5431 Fufu, azt igertem, hogy 500nal ujra, de :::
[19:08]*!* New user count record: 700!
Koszike minden usernek!!!
wishmaster.no-ip.com -
#5430 nézdd csak meg, hogy mi van a piros betűs szöveg alá írva ! -
#5429 sziasztok....a dc++ t honnan tudnám leszedni ? -
#5426 Hali!
ha van OP erről a HUb-ról az mondja má meg nekem hogy miért vagyok bannolva!!!
sze.no-ip.biz -
#5424 Szóltok, ha lehet már menni?? -
MEDIC! #5423 Hali all! Neo! Mennyiért vesztegetnek egy T3-at manapság, ha szabad érdeklődni? Privizz, ha gondolod! Thx -
#5422 Nem intézte el senki! Technikai probléma amit már orvosolnak a fiuk. Még egykis idő és megint jo lesz minden! -
#5420 Hello minden MATRIX user-nek. Aprobb technikai probléma merült fel. Már dolgozunk a problémán hamarosan megint üzemkész a MATRIX Hub köszönjük türelmeteket! The Matrix Team -
#5418 Nagyon köszi...hmm.
Vettünk T3 at a hubnak. Megoldottuk köszi.
A B-team-nek kell hely! Azt segitsetek megoldani.ű
Ha valaki tud helyet neki ,nagyon megköszönném, ha megkeresne!
thx -
#5416 Aki nyitott az új dolgokra ,az tekintsen ide:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1045950937
-
Nomád #5415 Fiuk, lányok, DC userek, OPok!
Nem tudom, meddig kell még ezt a csontot rágni. Akárki próbálkozott, az egy gusztustalan és görény ember(?) volt. Pont, ennyi.... Nem kell ezt tovább füzögetni. Nem jött be a dolog.
...és valóban... ez a fórum nem erre jött létre. Vagy esetleg a DC világa erről szól? Mindenki névtelenül irogat, köpköd, ködösít? Nyissatok egy újjabb fórumot, és intézzétek ezt a dolgot ott.... Itt pedig foglalkozzunk azzal, amiért létezik EZ A FÓRUM!!!! Esetleg már elfelejtettétek, miért jött létre?
Furcsa...meggyőződésem volt, hogy itt értelmes, segítőkész emberek gyülekeznek, akik segíteni szeretnének a DC-t használóknak. Tessék ezt tenni. Kérlek benneteket.... -
A Beszologató #5412 meg lehetne kérni egy MODERÁTORT hogy az efféle beszologatásokat törölje a listából???? mert ezek nem igazán helyén valoak
itt inkább arról kéne beszélni hogy hogyan segítsük egymás érdekeit a dc világában.
KÖSZI -
A Beszologató #5410 ratatatatata NEM NEKED SZOLT hanem azon operátoroknak akik valszeg azért dc-znek hogy minden usert készséggel segítsenek kitartoan nap mint nap 24 orán keresztül -
A Beszologató #5408
És Most meg akarok kérni minden egyes hub tulajt és annak segédkező operátorát hogy legyeünk büszkék arra hogy operátorok vagyunk és a userek érdekét nézzük nem pedig a hadakozást.
Remélem ezt minden op kollégám meg tudja érteni és magára nézve kötelezővé teszi.
Mert minden HUB legfontosabb eleme a USER fogjátok már fel!!!!
Nem pedig a másik operátor feje és más egyébb szerve!!!
Mi lesz igy a DC-közösséggel????
Ez nem box ring és nem foci meccs azt a tvben kell nézni.
-
#5402 ****************************************************************************************************
"Szerintem itt abbakéne hagynotok ezt a szart!
MC neked meg, hogy van jogod hozzá ,hogy rágalmazd a hubot és az OPjait? Szerintem visszavehetnél ebből kicsit. Köszi.
A további találgatások és a vita elkerülése végett most elmondanám kb mi is volt a SOTE-n!
Az ottani egyik rendszergazdit ,aki nekünk a helyet adta ,felhivták ,hogy az ottlévő gépeken azonnal szüntesse meg a Direct Connect müködését!
Vagy ellenkező esetben nemkell bejönnie melozni holnap!
Szó sem volt arról, hogy a gépeket vagy minket kibasztak volna onnan, hanem itt egy egyenesen irányitott dologról van szó ,ami konkrétan a Direct Connect ellen volt elinditva.
A gépeink maradhattak, csak a DC-t kellet leállitani rajta. ENNYI.
Nemértem mi ebban a kurva bonyolult?
Valószinüleg, hogy ennek megvan a maga oka , de elöbb-utobb az is kiderül majd .
Belehet fejezni a témát! Ha valamiben biztosak leszünk ,azonnal tájékoztatunk mindenkit, és megtesszük a megfelelő lépéseket is , ha ez egy konkrét ember cselekedete lenne!
Addig meg asszem meddő ez a baromság!
Na csillapodás, az a jó mindenkinek."
****************************************************************************************************
Ezt csak úgy, azért ,hogy itt is kilegyen irva ,mi is történt. -
#5396 JÓ...
KÖZKIVÁNATRA ,mert az itteni irások ugylátszik nem eléggé világosak emberek számára!
ITT NEM HUB/HUB ELLENTÉTRŐL VAN SZÓ!
A KOLINAK VALÓSZINÜLEG SEMMI KÖZE A MATRIXAL TÖRTÉNT DOLGOKHOZ!
Remélem mindenki összetudja tenni a betüket, szépen sorba!
Normandia nemtudom kicsoda ,és azt sem mire illetve kire gondol.
Ehez a MATRIXnak semmi köze.
REMÉLEM KURVÁRA VILÁGOSAN IRTAM LE. -
Crazy Dog #5395 Kár ezen lovagolni. A BSAnál nem csupa hülyék vannak. Biztosan van köztük, aki ismeri a DCt. Mint írtam lejjebb marha könnyen be lehetne kasznizni mindannyiunkat. Csak épp rohadt nagy port verne fel a dolog, ha lecsuknának egy csomó embert, akiknek a nagy része diák. Pont. -
#5394 Orommel jelentem be, hogy a -=WISHMASTER=- es a DCHU fuzionalt!!!!!
Tovabbiakban a wish szervererol fut az egesz!!
Ezuton is szeretnem nyufszi munkajat megkoszonni, es remelem, hogy ez a fuzio minden user elonyere valik!!!!
dchu1.kicks-ass.org:6666
wishmaster.no-ip.com
wish-master.no-ip.com:10002
mindharom cim hasznalhato!!!!
Tovabbi jo chatelest!!!! -
#5393 Az jó lesz ... A kolin sok dolog nincs fenn :( -
#5386 A jövöhéten mennifog...vagyis onnantól kezdve...TARTSATOK KI EGY KICSIT -
#5385 NEO! Mikor fog már normálisan működni a kereső? Mert így használhatalan az egész :( Próbáltam akítan is, de nekem úgy sem megy :( -
Hehe kekec...ez súlyos volt...hihi.....de nagyon jó.... LOL -
kekec #5383 Csak érdekesség képpen egy kis idézet Fufukától:
"magyarországon ilyen ügyekkel az SZBI foglalkozik!!!!! elsődlegesen információ gyüjtést végeznek titkosszolgálati módszerekkel, és amikor kellő iformáció és bizonyíték áll a rendelkezésükre, akkor lépnek csak fel nyilvánosan! akkor a gyanúsított kihallgatási sorozatok után, a kellő terhelő anyag birtokában adják át az ügyészi hivatalnak!"
Akkor kérdem én Fufukának ilyen jó összeköttetései vannak, hogy egy ESETLEGESEN titkosszolgálati, vizsgálati folyamatban lévő ügyről ő tudja, hogy az nem is létezik?
Na most ez hogy van? Akkor ilyen magas szinten vannak ismerősei, hogy bepillantást nyerhet a kulisszák mögé és tudja, hogy nincs is vizsgálat? Bár itt az ismeretségi körön van azt hiszem a hangsúly :)
-
#5378 MÁSIK FÓRUM vagyis a DÜHÖNGŐ:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1044907053
köszi -
A Beszologató #5375 Szivemből szoltál normandia
-
#5374 Köszike Ninjuka. Majd erre meg jönnek ,hogy biztos magamért teszem. Ehehe -
#5372 A másik fórumban folytassuk please, mert ez nem erre van!
Ott a gumiszoba, abban lehet másról is , ez meg maradjon meg technikai dolognak!
Köszike
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config -
#5369 STAND BY már a téma please!
Megy a HUB nem? Na....akkor nemértem mi a baj!
Akárki is vagy akármi is a felelős azért ami történt ,bekaphatja ,mert a HUB élni fog és nemszünik meg! -
[HUN]Girl #5368 Én ugy gondolom, hogy ha nem vagyok hajlandó belefolyni egy meddő vitába az nem azt jelenti hogy egyetértek bármelyik félel is. Ugy érzed muszáj lenne mindenkinek idejárni veszekedni? -
#5362 Az 5354 -es hozzászólásomban emlitettem valamit. De lehet ,hogy fehér tollal irtam, és nemlátszik.
Ott éppen azt mondtam wolkownak ,hogy a warez.lap.hu oldalrol és vetettem le.
Most akkor megen nemvágom mivan. Én tuti nemrakattam bele a dchun.hq.hu oldalt a gogle keresőbe!
Sajnos az belekerül magátol is. Ez van.
Egyébként a dchun.hq.hu oldal nem a MATRIXról szól és nem csak 1 HUBról, hanem a Direct Connectről. Neked emlékezned kéne milyen is az.
Nem bántó a szándék, amiből ez a pár sor iratott ,csak szerettem volna ha tudod. Már persze ha elhiszed. -
[HUN]Girl #5361 Biztos...hidd azt. -
[HUN]Girl #5360 AleX, köszi a felajánlást de inkább ne. -
#5358 Tudom Andy!
Mert mindig mindenhol nyomjuk magunkat, hogy mi milyen nagyok vagyunk!
IGY VAN! A BSA irodába is vittem szórólapot!
Vigyek KOLI-s lapot is? -
#5357 NEKED CSAK AZT ÜZENNÉM !!!
ha van bármi bizonyítékod bizonyítsd !!
ha nincs akkor meg ne izzítsd a tüzet !!
asszem most kéne minden efféle dolgot
abbahagyni..elég nagy probléma látott
napvilágot (és találgatásokra,hogy ki lehetett
megint nem ez a topic hivatott)
Most kéne már végleg abbahagyni mindenféle
rosszindulatú vádaskodást és most nézzen magába
az aki ezt így ebben a formában tehette és
probáljon meg beállni a dc sorába !!!!!
és ha két ember egy harmadikat kíván szidni
megszégyeníteni az tegye a másiknak telefonon
és akkor a logok nem kerülnek közszemlére...thx -
[HUN]Girl #5356 Én rákerestem google-ben a direct connect szóra, ugy hogy csak magyar oldalakon keressen. 10 oldalon keresztül jöttek a linkek...főleg a dchun cim. Kiváncsi vagyok, hogy a BSA telephelyén a faliujságra is van-e kitéve Matrix HUB szórólap vagy ilyesmi.
Csodálkozom, hogy a gépet nem vitték el bevizsgálásra. -
#5354 Igen majd megdumcsizzuk ugyis!
A Startlaprol én vetettem le, mert szerintem nincs ott helye.
Segitőkész volt az ottani illetékes nagyon ,és azonnal törölte.
Ellenben azt is elmondta, hogy a DC serverekről küldte be nekik valaki ,hogy ezt linkeljék ki!
Gratulálok annak az idiótának ,aki beküldte -
#5353 Elég elkeserítő az is hogy a startlap abc..szekcio warez menüben is be volt rakva
közszemlére a (direct connekt dchun.hq.hu)
nem tudjuk ki rakatta fel és nem tudjuk ki szedette le...
az a lényeg lekerült onnan !!!!!!
aki akar megtalál minket (KÖSZÖNJÜK)
Sajnáljuk Alex ami veletek tőrtént elnem tudom képzelni ki és miért tette ezt (de telefonon nem értelek el) ha úgygondolod majd elmeséled.... -
#5351 Szeretném azoknak az embereknek megköszönni ezuton is ,akik felajánlották a segitségüket!
Itt KÁPOSZTÁT emelném ki igazából, mivel rajta lepődtem meg a legjobban!
Egy dolgot ne felejtsetek el:
Azok ,akik a segitségüket ajánlották fel a Team-nek, azok a dc-s embereknek akartak segiteni, és nem nekem. EZ IGY HELYES! Örülök, hogy a parasztok mellet vannak köztünk normálisak is!
Jó szórakozást! -
#5350 ...::: HÖLGYEIM ÉS URAIM!
A MATRIX ISMÉT TELJES KAPACITÁSSAL ÜZEMEL, ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT! MATRIX FOREVER :::... -
#5349 Terem-terem