14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#7717 ne törödj a fikázó pöcsökkel Nomad ! nem érik meg, h felhúzd magad agyilag miattuk .
nekem tetszenek az oldalaid, és sztem még számtalan embernek .
akinek + nem tetszik ne nézzen rá ... nézze a
-
Nomád #7716 Sziasztok!
A DC Info Letöltési Zónájában a PtokaX-0.326.TestDrive1 HUB, valamint a BCDC 0.251c kliens.
A DC Info költözése miatt egy két oldal nem biztos hogy működik. Amikor a költözés befejeződik, remélhetőleg mindenki által elérhetővé válik normálisan a DCINFO valamennyi szolgáltatása.
Tájékoztatásul:
http://dcinfo.sytes.net
http://dcinfo.tx.hu
Az új hely:
http://dcinfo.dynu.com
Have nice day! -
#7715 *************************************************************
Nem új, de stabil multihub
várja a usereket
[ Nonamecelebs & LUNA & E-Block - HUB]
LÉGY TAGJA EGY UJ KÖZÖSSÉGNEK AHOL MÉG CSALÁDIAS A HANGULAT:)
********A multi hub a következő cimeken érhető el:***********
nonamecelebs.no-ip.com Min share : 1 GB!
e-block.no-ip.org:500 (a port fontos) Min share: 3 GB!
luna-hub.sytes.net Min share : 1 GB !
A fent emlitett hubok mindegyike 0-24 óráig üzemel!
Elég ha egy hubon vagy fent, mert egy hubrol látod
a másik 2ot, ez a lényege a multihubnak.
Egy HUB akár 4-500 user befogadására is képes.
Vár mindenkit a hubok csapata..
************************************************************ -
Nomád #7714 Szervusz IZB & 1 felhasználó!
A véleményemet továbbra is fent tartom....tessék jobbat csinálni...WNO
Látom, rutinos DC felhasználó vagy...ergo a tudás nálad is ott van. Gyerünk, lássuk, hogy csinálod... -
zacsko #7712 Köszi, közben kipróbáltam valamit és csodák csodájára működött. Újra elkezdtem előlröl letölteni, majd pause. Eztán a majdnem letöltöttet átneveztem az újonnan elkezdett nevére és folytattam a letöltést, voala! -
izb #7711 keresd meg uyganazt a filmet,és simán add meg a helyét hogy hova rakja!!Érdemes oda rakni,ahol a félig letöltött mozi van!
Ha a kiválasztott filmenk,és a félig letöltötnek ugyanaz a mérete,akkor folytatni fogja! -
zacsko #7710 Sziasztok nagyon fontos kérdésem lenne!
Majdnem lennvan egy film, de valamiért kikerült a download queue-ból, így nem tudom folytatni.
Van rá valamilyen mód, hogy úja berakjam a queue-ba?
Előre is köszi! -
izb #7709 Nem oszt nem szoroz szerintem,hogy most a beszolását regelve vagy anélkül irta!
a tény az tény! -
Nomád #7707 Sziasztok!
FIGYELEM!!!! A DC INFOSZERVER 2003.06.04.-én 08.00-tól maximum 20.00-ig szünetel költözés miatt! Megértéseteket köszönöm!!!
Have nice day! (Nekem már nincs!) -
#7701 Hublisták :
http://dcinfo.tx.hu/hungaryhublist.config
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
http://b-team.tx.hu/hungaryhublist.config -
Wasser #7700 Sziasztok a magyar hub listák miért nem működnek?!Please valaki biztosítson már információt ha van olyan list ami mükszik is?! -
#7697 sok hiba lehet
-rakj fel egy másik tipusu dc-t.
-kapcsolj ki minden tüzfalat,az xp-beépitettet is ,de aztán kapcsold vissza a simát ha megy a dolog!
-és próbáld ki mind a 3 hub listát,ellenörizd hogy jól másoltad e be és jó helyre
remélem sikerülni fog
dcdoki -
oda inkább bedobják:)) -
#7691 *************************************************************
Nem új, de stabil multihub
várja a usereket
[ Nonamecelebs & LUNA & E-Block - HUB]
LÉGY TAGJA EGY UJ KÖZÖSSÉGNEK AHOL MÉG CSALÁDIAS A HANGULAT:)
********A multi hub a következő cimeken érhető el:***********
nonamecelebs.no-ip.com Min share : 1 GB!
e-block.no-ip.org:500 (a port fontos) Min share: 3 GB!
luna-hub.sytes.net Min share : 1 GB !
A fent emlitett hubok mindegyike 0-24 óráig üzemel!
Elég ha egy hubon vagy fent, mert egy hubrol látod
a másik 2ot, ez a lényege a multihubnak.
Egy HUB akár 4-500 user befogadására is képes.
Vár mindenkit a hubok csapata..
************************************************************ -
#7690 Szepjoreggelt kivanok!
Sajna a subpage.net uu nem megy: You are not authorized to view this page :(((((
MAS
A Wish technikai problemakkal sz... akarom mondani kuzd!
A kijavitasaig turelmeteket kerjuk!
Maci -
#7689 Köszönöm az ismerőseim jól vannak.......
és mivel nem még sem nekem sem másnak nem okoztak semmi kellemtelenséget, jól is lesznek! Amúgy mindennek megvan az oka! Mint ezt adott esetben más emberek is elmondhatják! ( de nem kell elmondani) A lényeg...... ha én így nyilvánulok meg, (bár mint mondtam, nem szokásom) akkor az már egy folyamat része! Hosszú folyamat része! -
#7688 mindenesetre sorry mindenkitöl...
amugy a másik cim sem müködik már...érdekes -
#7686 már mondtam bocs,én maincsetnek kaptam -
#7685 DC-HIREK:
emberek . bolicnak semmi köze nem volt a feliratok.hu-dologhoz..csak egy rossz poén volt,amit dentro komolyan vett és az ophubon meggondolatlanul elmesélt valakinek aki ezt elterjesztette... pletyka
ez az ember bocsánatot kérhetne bolictol...
mert a feliratok.hu uj cimen elérhetö és kellemesebb küllemmel:))) nekem teccik
cime: http://www.subpage.net/
szóval modositanám lentebbi állitásomat dentro nem az ophub main-be logolta az ominozus bolic beszolást amiben "poénkodott bolic"mégha rosszul sült is el,hanem xy opnak privibe..amit én xx töl kaptam meg.
dentro
tehát összegezve:jó léenne ha nem kevernétek a sz.rt hanem gondolkodnátok is néha..
akit megbántottam bocs
aki erre beszol az elmehet a rákba mert egy utolso kis....
peace,jó lenne egy kis nyugi már
üdv
ha valakinek gondja van evvel ne itt hösködjön megtalál az op hubon,wateren,lunán kezdem unni a sok gerinctelenséget..
uff
-
#7684 SEMMIT nem raktam be erről ophubra!!!!! nem véletlen!!!!!! -
#7683 a fenti piros izét átlehetne irni:)))
ÜDV A DC VITA-FÓRUMON:))(avagy hogy van anyukád?,csuklassz eleget?,ping-pong :))) ) :)))
sajnálatos de ez van:) -
#7682 a mainböl amit beraktál op hubra..az inditotta el ezt a lavinát... -
#7681 ???????????????????? -
#7680 heheh csak nehogy a nagy arcodtól ne tudd majd feladni expressben a csomagot :))))) -
#7679 igazad van (sajnos)
kéne csinálni 1 fórumot ami tényleg csak technikai kérdésekre van!
mert ebböl már nem lessz az soha...
:))
és minden hubon benne lehetne a bejelentkezöben...
DC-DOKI
-
#7678 :)))
zsiráf -
#7677 szerintem is félreértés volt..máskor gondolkozz mielött cselekszel... -
#7676 Na mindenki huzzon a sarokba szembe a fallal.
Ma nincs vacsi de lesz két saller fejenként az jó sok saller:D Ugyhogy orcátokbol visszavenni mert lepofozok mindenkit:D Fufukát meg össze csomizom Tamáskával és expreszbe elküldöm az alfakentauri rendszerbe. Bolicnak meg üzenem ha poénnak szánta poénkodjon anyucikája temetésén. -
#7675 Emberek. Szerintem félreértés az egész. És ha Fufu válaszolt volna a privimre, akkor most nem keltene itt indulatokat. De nyilván jobb egy fórumon kiabálni, mint megbeszélni a tényeket. -
#7674 Valaki keressen fel a hubomon. Tudni szertném mit csinált bolic.
Köszönöm. Ja ha Away lenék attol ird le majd megolvasom.
Előre is köszönöm. -
#7672 nah igen meg megint nem tesszük oda a nicknevet hogy kik is vagyunk valójában:)) -
#7671 Nyugi, nem kell a vita..
Ha majd vállalod a neved és mondjuk neked okoz Bolic napokon, heteken keresztül kellemetlen pillanatokat, akkor te sem így beszélsz. Sajnos a gyerek van olyan primitív, hogy kihozza mindenkiből ezt a stílust. Nekem is volt vele munkám bőven, mikor floodolta a fórumokat, talán még nem én vagyok az egyetlen aki erre emlékszik. Ezen kár tovább vitázni, mindenkinek bolicmentes szép hétvégét kívánok :) -
#7667 kicsit szálkás a stílusod, de azért szívesen.. :) -
#7666 boy26! miért nem kérdezed ezeket a dolgokat bármely hub mainjében? hamarabb kapsz választ az tuti! -
#7663 Valszeg mert olyat kérdeztél ami már sokszor elhangzott és mindenki unja újra meg újra beírni ;)
http://www.mp3portal.hu/index.php?module=ProdReviews&func=showcontent&id=10 -
#7661 Mijarákot csinált Bolic, hogy így bevagy prögve?????? -
#7659 félperc a limit .))) aki 1 perc alatt csinálja az mazsola:))))))))) -
#7658 igen igen....a hősködés netovábbja a ping-pong..ki kit mikor mennyi idö alatt:)))
pedig vannak szorakoztatobb dolgok:))) -
#7657 heheehh ami engem legjobban aggaszt az azlessz hogyha majd mindenki mindenkit fog pingelgetni .)))))))) -
#7655 én már 9 hónapja ..és még nekem se tiszta:))
sőt egyre mocskosabb,meg sok a magas-ló....és ami aggaszt ... hogíy ujabban zsiráfokat is látok :))