Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[OP]MaciLaci
szunti gyere a wishre!
En NEM tiltom, bar szvsz kritikan aluli😊

Life is wasted on living!

[OP]MaciLaci
Ja, es hozzateszem, hogy most feldobtam az oDCt, es kifolyik a szemem!!!
A funkciok jok, de a szin borzalmas!

Édes istenem....ez nem semmi. Ebbõl indult: "Akinek vacakol a sima DC++, az töltse le (próbálja ki) az xDC++-t." Ez a szöveg csak segítõ kéz próbált lenni. (Persze elfelejtve, hogy ez "OP" DC kliens.)Ezért sorry. Viszont az már közröhej, hogy képesek vagytok itt megint oldalakat elvitatkozni ezen.

OK, van ahol tiltva van, van ahol nincs. Majd a hungaryhublist.config-ba majd beirogatom, hol tiltják. Eddig akko' 2 HUB van... Ennyi... A DC++ bug a fórum segédletével megoldódott. Ez nem elég???? Ebbõl indult ki a vita... :-O
OP Hair_ceg
szunti egy olyan kérés NE használd az odc klienset!!!!

nehéz megérteni???
vagy az éppen aktuális 10-15 hubon banoltatni akarod magad??????
[OP]MaciLaci
Vegre valaki megved😊))
Kuldom orokos halam😊)))))

OP Hair_ceg
szinte minden hub tiltja kwark azt a klienset
OP Hair_ceg
azt hiszem minden nem user csalogato hubon tiltva van és ki van nevezve operátor dc kliensnek a tulajdonságai miatt
wakeupneo
2. HASZNÁLJ OPERA DC-T. INNNEN TÖLTHETED: http://gempond.com/odc/
EZZEL AZ A BAJ, H PL. A MATRIXON VMIÉRT OP-DCKÉNT TARTJÁK SZÁMON, EZÉRT USEREKNEK TILOS HASZNÁLNI...

NEM CSAK NÁLUNK TILTJÁK TUDTOMMAL!

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

http://gempond.com/odc/download.php

Vagy én hozzam létre ezt a fájlt?

Ilyen fájlom nincs, így sajnos beírni sem tudom...
Azért kösz!

Ezt a lerást az ELITE HUB-ról szedtem le:
<Kwark> A MAI NAPON TÖRTÉNTEK MIATT, ÉS A KÉRDÉSEK, GONDOK ELOSZLATÁSÁRA ÍRÓDOTT EZ A KIS FAQ.
A TÖRTÉNET:
A MA MEGJELENT ÚJ DC++ 0.24-ES VERZIÓ MINDEN BELÉPÉSNÉL UGYANÚGY KÜLDENÉ A KIS ÉRTESÍTÕJÉT AZ ÚJ FÍCSÖRÖKRÕL,
BUGFIXEKRÕL, AHOGY MINDEN ÚJ MEGJELENÉSNÉL TETTE EDDIG. AMIKOR A DC EZT AZ INFOT KÉRI AZ ÚJ VERZIÓRÓL AKKOR
TÖRTÉNIK A HIBA, AMIT NEM TUD LEKEZELNI, ÉS KILÉP, HA HAGYJÁTOK. MINDEN BIZONNYAL A SERVER OLDALÁN VAN A GOND,
AMIT BIZONYÁRA HAMAROSAN ORVOSOLNAK.
EZ A PROBLÉMA SIMA DC++-AL JÖN ELÕ, 0.18 FELETTI VERZIÓKNÁL
EZIDÁIG NÉGY MEGOLDÁS SZÜLETETT:
1. HASZNÁLD A http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe -RÓL LETÖLTHETÕ EXE-T. ERRE KELL KICSERÉLNI
A SIMA DCPLUSPLUSXXX.EXE-T
2. HASZNÁLJ OPERA DC-T. INNNEN TÖLTHETED: http://gempond.com/odc/
EZZEL AZ A BAJ, H PL. A MATRIXON VMIÉRT OP-DCKÉNT TARTJÁK SZÁMON, EZÉRT USEREKNEK TILOS HASZNÁLNI...
3. HA TÛZFALAT HASZNÁLSZ TILTSD LE A KÖV. IP-CÍMET: 66.35.250.209
4. ÍRD BE EZT A SORT windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net

egyenlõre ennyi, sok sikert a küzdelemhez😊

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

[OP]MaciLaci
Jo, legyen neked igazad😊

Sorry...nem crackelt, hanem hackelt...
...elírtam...

Nekem a 0.24-es is rosszul mûködik...
Sõt, a crackelt DC++ sem jó...

Nekem csak az oDC mûködik tökéletesen, vagy a másik megoldás, hogy nem okézom le a hibaüzenetet. Végül is nem zavar. :-)

wakeupneo
Maci ne legyél már értetelen. Az oDC az OP verzio... Szerinted akkor minek a usernek?

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

CSOCSO
http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe
OP Hair_ceg
cseréld le 0.24 esre
[OP]MaciLaci
Tuti?
Biztos, hogy a te kezed van a dologban😊)))))))))))))))))))))))))))))))))

Gyerekek, ne veszekedjetek már az oDC miatt! Én elkövettem azt a hibát, hogy kitettem a weboldalra, és a DC++ hibája nem érintette azt a klienst. (Ugyanis máshová jelentkezik be.) Sorry... Minden HUBnak joga van megengedni vagy tiltani. Ez van... :-)
Köszi Mókus, köszi MaciLaci! Nah, ennek a fórumnak (+ aDC-nek) ez a lényege! Segítsük egymást gyerekek!!! :-)))
[OP]MaciLaci
De miert?
Mit tud belole hasznalni a user?

OP Hair_ceg
én is tiltom az odc kliens használatát pedig az én hubom közel sincs akkora mint a tied Maci ezzel nem akarok senkit megsérteni de ha azt a klienset operátoroknak találták ki akkor csak operátorok használják /legalábbis ezen a véleményen vagyok/
[OP]MaciLaci
Uhh semmit, csak a szelsoseges, incomplete, lolita, rape, face of death, .... cuccokat
Tovabbiakban a windows, program files, recycled, etc ket!
Attol hogy en nem rendezek diktaturat a HUBon, meg tiltok dolgokat!
Szabalyzat a http://wishmaster.no-ip.com cimen!

Ja, meg 1 dolog: qrvara kell meg user az 600 as limithez.... #5665 ismet all.....
1 jo okot mondj az oDC tiltasara!

Elsõként az elsõ címet próbálja elérni, ha nem megy, ugrik a következõre....
wakeupneo
Maci! Nemakarlak bántani ,de te semmit sem tiltasz, csak menjenek a userek..
Álltalában sehol sem engedélyezett verzio az oDC++.

Errõl ennyit

[OP]MaciLaci
Azt mar meg sem merem kerdezni, hogy miert...
MAS
En nem tiltom az oDCt, amelyik HUB tiltja, az erosen szoszke, leven az oDC funkcioi OP jog nelkul semmit nem ernek!
MAS
A DChez: 66.35.250.209 a DC site IPje (koszi mokus)!!!
Ezt tiltsatok ki!

Engem most tiltottak ki a Balinkoról az oDC használata miatt...

hello!

Hogy kell letiltani a xp -s tüzfalban?
Bocsi, mindenkitõl de megijedtem hirteln! Visszaolvastam letöltöttem minden ok!
Mégegyszer bocsi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Köszönöm, köszönöm! :-) Lehet, hogy igazam volt? ;-)
Mp3Pintyo
A Beállításokba ha beirtok a HUb listába több címet Nektek letölti mind az összes címrõl vagy csak az elsõrõl?

Az mp3 Legyen Veled!

Kedves userek és OPok!

A mai nappal lemondtam a MATRIXban OPerátori posztomról.... Ha valakinek szüksége van segítségre, (ha tudok) segítek. A DC InfoSzerver továbbra is üzemel...

(Kulcstalanná váltam!) :-)
wakeupneo
Nomad néha kiakadok rajtad ,de nagyon

....egy érdekes fejlemény. DC++0.232 Peace Edition nálam megy. Bár az is igaz, kõkeményen tûzfalat húztam fel. Kérdés... Van olyan aki ugyan ezt megcsinálta, és megoldódott a helyzete?
Kedves, Xeon!

1. Ezt a Chellonál, és a T1+T3-as kapcsolattal rendelkezõk miként tegyék?

2. Vaj' miért tiltják "bizonyos" HUBon az oDC-t? :-O Már inkább a "hacked", slotfaker, stb, stb dolgok veszélyesek... Mondj oko(kat) a tiltásra.... (Pl. CSAK?)
Mp3Pintyo
Olvass vissza please!!!!

Az mp3 Legyen Veled!

kergeegér
Ne tégy semmit csak olvass vissza pár hozzászólást.

Olyan problémám akadt, hogy amikor elindítom a DC++ -t akkor egy pillanat után be is záródik.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Mit tegyek?

Akinek vacakol a sima DC++, az töltse le (próbálja ki) az oDC++ -t. Nálam is bemondta az unalmast a DC++, de az oDC nem! :-)))

A progi (is) elérhetõ a http://dcinfo.tx.hu-n!

Have nice day!
Email ment neked!!! :-)
[OP]MaciLaci
Private message from PtokaX: Unknown user agent! Bye!
*** Disconnected

wakeupneo
Mitörpént? mi szarik be tõle?

wakeupneo
Ment a válasz...köszi hogy elküldted mégegyszer!

[OP]MaciLaci
Ja, 1 dolog! A hacked az 0.24, amitol a plotka besz@rik!
Csak jo tudni😊

[OP]MaciLaci
lila szivecskes nem kene?

Mp3Pintyo
Ok, mennek.

Az mp3 Legyen Veled!

wakeupneo
Még mindig nemjött meg 😞
Tedd meg légyszives hogy elküldöd még1szer ide:

[email protected]

Lehet hogy a freemail megint lehalt. köszi

wakeupneo
Okés! Ott folytatjuk

jo k bocs😊

\"Life is around you and in you.\"