Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A funkciok jok, de a szin borzalmas!
Life is wasted on living!
OK, van ahol tiltva van, van ahol nincs. Majd a hungaryhublist.config-ba majd beirogatom, hol tiltják. Eddig akko' 2 HUB van... Ennyi... A DC++ bug a fórum segédletével megoldódott. Ez nem elég???? Ebbõl indult ki a vita... :-O
nehéz megérteni???
vagy az éppen aktuális 10-15 hubon banoltatni akarod magad??????
EZZEL AZ A BAJ, H PL. A MATRIXON VMIÉRT OP-DCKÉNT TARTJÁK SZÁMON, EZÉRT USEREKNEK TILOS HASZNÁLNI...
NEM CSAK NÁLUNK TILTJÁK TUDTOMMAL!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Azért kösz!
<
A TÖRTÉNET:
A MA MEGJELENT ÚJ DC++ 0.24-ES VERZIÓ MINDEN BELÉPÉSNÉL UGYANÚGY KÜLDENÉ A KIS ÉRTESÍTÕJÉT AZ ÚJ FÍCSÖRÖKRÕL,
BUGFIXEKRÕL, AHOGY MINDEN ÚJ MEGJELENÉSNÉL TETTE EDDIG. AMIKOR A DC EZT AZ INFOT KÉRI AZ ÚJ VERZIÓRÓL AKKOR
TÖRTÉNIK A HIBA, AMIT NEM TUD LEKEZELNI, ÉS KILÉP, HA HAGYJÁTOK. MINDEN BIZONNYAL A SERVER OLDALÁN VAN A GOND,
AMIT BIZONYÁRA HAMAROSAN ORVOSOLNAK.
EZ A PROBLÉMA SIMA DC++-AL JÖN ELÕ, 0.18 FELETTI VERZIÓKNÁL
EZIDÁIG NÉGY MEGOLDÁS SZÜLETETT:
1. HASZNÁLD A http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe -RÓL LETÖLTHETÕ EXE-T. ERRE KELL KICSERÉLNI
A SIMA DCPLUSPLUSXXX.EXE-T
2. HASZNÁLJ OPERA DC-T. INNNEN TÖLTHETED: http://gempond.com/odc/
EZZEL AZ A BAJ, H PL. A MATRIXON VMIÉRT OP-DCKÉNT TARTJÁK SZÁMON, EZÉRT USEREKNEK TILOS HASZNÁLNI...
3. HA TÛZFALAT HASZNÁLSZ TILTSD LE A KÖV. IP-CÍMET: 66.35.250.209
4. ÍRD BE EZT A SORT windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net
egyenlõre ennyi, sok sikert a küzdelemhez😊
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
...elírtam...
Sõt, a crackelt DC++ sem jó...
Nekem csak az oDC mûködik tökéletesen, vagy a másik megoldás, hogy nem okézom le a hibaüzenetet. Végül is nem zavar. :-)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Biztos, hogy a te kezed van a dologban😊)))))))))))))))))))))))))))))))))
Tovabbiakban a windows, program files, recycled, etc ket!
Attol hogy en nem rendezek diktaturat a HUBon, meg tiltok dolgokat!
Szabalyzat a http://wishmaster.no-ip.com cimen!
Ja, meg 1 dolog: qrvara kell meg user az 600 as limithez.... #5665 ismet all.....
1 jo okot mondj az oDC tiltasara!
Álltalában sehol sem engedélyezett verzio az oDC++.
Errõl ennyit
MAS
En nem tiltom az oDCt, amelyik HUB tiltja, az erosen szoszke, leven az oDC funkcioi OP jog nelkul semmit nem ernek!
MAS
A DChez: 66.35.250.209 a DC site IPje (koszi mokus)!!!
Ezt tiltsatok ki!
Hogy kell letiltani a xp -s tüzfalban?
Mégegyszer bocsi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Az mp3 Legyen Veled!
A mai nappal lemondtam a MATRIXban OPerátori posztomról.... Ha valakinek szüksége van segítségre, (ha tudok) segítek. A DC InfoSzerver továbbra is üzemel...
(Kulcstalanná váltam!) :-)
1. Ezt a Chellonál, és a T1+T3-as kapcsolattal rendelkezõk miként tegyék?
2. Vaj' miért tiltják "bizonyos" HUBon az oDC-t? :-O Már inkább a "hacked", slotfaker, stb, stb dolgok veszélyesek... Mondj oko(kat) a tiltásra.... (Pl. CSAK?)
Volt már valakinek ilyen problémája?
Mit tegyek?
A progi (is) elérhetõ a http://dcinfo.tx.hu-n!
Have nice day!

*** Disconnected
Csak jo tudni😊
Tedd meg légyszives hogy elküldöd még1szer ide:
[email protected]
Lehet hogy a freemail megint lehalt. köszi
\"Life is around you and in you.\"