Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe kicsit olvasnom is kéne😊

\"Life is around you and in you.\"

Pharaoh
Olvass visza vagy 5 hozzászólást

Hi lenne egy kis problémán a dc++-al!Eddig tökéletesen mûködött,de most ahogy elinditom egy pillanatra bevillan utána bezáródik!Bármely verzióval ezt csinálja

\"Life is around you and in you.\"

[Jakuza]
Igaz Qczi jott ra. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Pharaoh
Cukor
A hecked file-t bemásoltad a dc++ könyvtárba?

Mp3Pintyo
Furcsa, ha a regit inditom el, akkor mostmar az is egybol bezarodik. Szep dolog 😊

Az mp3 Legyen Veled!

Mp3Pintyo
Neo: ment 2 mail.

Az mp3 Legyen Veled!

wakeupneo
haj haj..az baj..ez meg nemismert hiba még 😞

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
A DC (eredti) Fórumán is irják, hogy gondjaik vannak bizonyos serverekkel ,és ez eredményezi azt, hogy a dc elinditás után kilép , mivel nemtalálja az adott cimet. Az a kliens ,amit az elöbb linkeltem ezt kikerüli ,igy az használható!

Mégegyszer a link:

http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

[OP]MaciLaci
Koszike!

Life is wasted on living!

wakeupneo
Engem keress meg ezzel kapcsolatban. Nálam van a lap.

Mp3Pintyo
Szevasztok!
Jelenleg ki csinalja a dchun.hq.hu -t?
Át szeretném róla venni az összes anyagot az Mp3Portalra, csak jó lenne megkérdezni, hogy a tulajdonosa a lapnak belemegy-e?
Át lehetne irányítani az egészet a Portálra, mivel az most egy massziv szerveren fut és normálisan jelenne meg minden. Bárki tud uj hireket hozzaadni (persze el kell oket fogadni).
Kulon szerkesztoket lehet kijelolni hozza.
A Forum ugyszintén kicsit erõsebb 😊
Nomád: Nem Te irányitod most a lapot? Sajna a mailemre nem valaszoltal 😞

Az mp3 Legyen Veled!

wakeupneo
CSAK 5 BEIRÁST KELLENE VISSZAOLVASNI MIELÖTT RINYA LENNE...
Jesszusom....ezt nemtudom elhinni

na mar csak azt felejtetted el mondani hogy erre en jottem ra 😊)
[Jakuza]
Szal valoszinuleg a szerveren kurtak el valamit az ujabb verzio authentikalasanal es azer lep ki mer nincs lekezelve a hiba ami tortenik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ketlem, hogy a windows lenne a ludas, inkabb ahol nezi a program az adatokat, hogy melyik a legfrissebb verzio ott akad ki a progi.

wakeupneo
http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe

Ezt szedjétek le addig ,mig a dolgok nemoldodnak meg! Nyugi ,csak a neve a HACK, egyébként sima 0.24 asszem

[OP]MaciLaci
Ja, de hogy hogy??????????

[OP]MaciLaci
Erre varjatok gombot!!
Ugy tunik, hogy a winfos tiltja a DCt!!!
Tobb userem is sirt miatta!

[OP]MaciLaci
Unhandled Exception: DC++ just encountered an unhandled exception and will terminate. Please do not report this as a bug, as DC++ was unable to collect the information needed for a useful bug report (Yeour Operating System doesn't support the functionality needed, propably because it's too old)

Én is próbáltam az újabb verziót is, de az is bezáródik.

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

wakeupneo
Ezt jól megaszontad :o)

Pharaoh
Nekem is, tegnap még jó volt, de ma elindítom és bezáródik. Feltettem a legújabbat és az is ezt csinálja. Mi lehet a baj?

Segítség!!! Amikor elindítom az internetet a DC plus egyszerüen becsukódik magától! Ez mi tõl lehet?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

[OP]MaciLaci
En egy dolgot nem ertek!
Az odaig tok OK, hogy nem tetszik vkinek 1 hub, elviekben szabad orszagban elunk.
De, ha az nem tetszik neki, akkor nem jar oda, nem?
Ha nem jar oda, akkor honnan tudja, hogy mi folyik ott? Ha nem tudja, akkor a levegobe beszel, ha tudja, akkor jar oda, tehat megsem utalja az adott hubot. Nemde?

wakeupneo
Ne fikázzátok már a hubokat. Mindegyik olyan ,amilyen!
Kinek melyik felel meg, azon tartozkodjon.

Non@meTheHunter
köszi Nomád megnézzuk...
Klon
a Koli sem jobb....

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

KenWood
Hát kedves 1netezõ!1. Jó lenne ha legalább a neved adnád nem itt ilyen állnicken nyomod magad!
2. Köztudott hogy az Opendc is tudja már a kickban, szóval nem tudom mit vagy felháborodva hiszen max 15 percig nem tudtál visszajutni!

Mellesleg a szabályzatot olvasd csak el!!!

http://speedy.webhop.info

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

Sziasztok!
Új HUB szerver, és speciális programok találhatók a DC InfoSzerver (http://dcinfo.tx.hu) oldalán!
wakeupneo
Hogy hogy nem? Na ez érdekes...
Nemértem mi a baj ,hogy nemvoltál még nálunk.
De talán majd elmondod mi a baj a hubbal, hogy felénk sem jársz..

1netező
1netező
Na viszlát urak/hölgyek.

nem marad más mint a kora hajnal😊
Klon
megy az, csak sûrûn kell próbálkozni ;-))

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Wakeupneo
sorry, de hozzátok be is kell férni😊
ez nappal nem megy😊
1netező
Nálatok? Nem tudom. Ha hiszed, ha nem, még soha nem voltam a Mátrixon.

wakeupneo
Szerinted nálunk nagyarcuak vannak?

1netező
jav.: fértek ajtón tõle = fértek be az ajtón tõle

1netező
http://utrum.dyndns.org:8000/

BCDC++, asszem most a 0.233-nál tart. És jó. 😊 Max. 8-ra korlátozz!

1netező
Ok, átteszem hozzátok a törzshelyem. Remélem neketek még nem akkora az arcotok, hogy nem fértek ajtón tõle. 😊))

Non@meTheHunter
Erre csak egyet tudom mondani : menny máshová (hozzánk)
1netező
Kedves Speedy HUB Op-ok!

B@sszátok meg, hogy azért bannoltátok az ip-met, mert volt 2 db tizenakárhány megás .wav fájlom megosztva (ami mellesleg a neten is így közismert->Szalacsi mix)? Hát igen, ez sokkal fontosabb, mint a 10 giga feletti cucc, amit megosztottam. Gratulálok.

oroy
mi ertelme naponta beirni???????

Sziasztok !
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Nézzetek be hozzánk kevesen vagyunk még ,de remélem többen is lészünk
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop
OP Hair_ceg
az én hubom nincs rajta még tökéletesen a listán sza nem biztos hogy tudsz rola de mindenkit vár szerettel a hair hub
haircceg.no-ip.org
Sziasztok !
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Nézzetek be hozzánk kevesen vagyunk még ,de remélem többen is lészünk
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop
Skadulek
Nem hiszem hogy lopás, ha arra használsz egy nyilvános dolgot, amire szánták ... :-)))
De akkor "lopd újra" (Sam), mert ma este is frissítettem
Egyébként pedig mindenki használja egészséggel, azért csináltam !
Help!

Ismer valaki magyar rdf/rss szolgáltatást nyújtó weboldalakat?

Elõre köszi a segítséget!
Aquli
koszi mostmar megy. rosszat raktam fel.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"