Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az mp3 Legyen Veled!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Mégegyszer a link:
http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Jelenleg ki csinalja a dchun.hq.hu -t?
Át szeretném róla venni az összes anyagot az Mp3Portalra, csak jó lenne megkérdezni, hogy a tulajdonosa a lapnak belemegy-e?
Át lehetne irányítani az egészet a Portálra, mivel az most egy massziv szerveren fut és normálisan jelenne meg minden. Bárki tud uj hireket hozzaadni (persze el kell oket fogadni).
Kulon szerkesztoket lehet kijelolni hozza.
A Forum ugyszintén kicsit erõsebb 😊
Nomád: Nem Te irányitod most a lapot? Sajna a mailemre nem valaszoltal 😞
Az mp3 Legyen Veled!
Jesszusom....ezt nemtudom elhinni
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt szedjétek le addig ,mig a dolgok nemoldodnak meg! Nyugi ,csak a neve a HACK, egyébként sima 0.24 asszem
Ugy tunik, hogy a winfos tiltja a DCt!!!
Tobb userem is sirt miatta!
Life is wasted on living!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Az odaig tok OK, hogy nem tetszik vkinek 1 hub, elviekben szabad orszagban elunk.
De, ha az nem tetszik neki, akkor nem jar oda, nem?
Ha nem jar oda, akkor honnan tudja, hogy mi folyik ott? Ha nem tudja, akkor a levegobe beszel, ha tudja, akkor jar oda, tehat megsem utalja az adott hubot. Nemde?
Kinek melyik felel meg, azon tartozkodjon.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
2. Köztudott hogy az Opendc is tudja már a kickban, szóval nem tudom mit vagy felháborodva hiszen max 15 percig nem tudtál visszajutni!
Mellesleg a szabályzatot olvasd csak el!!!
http://speedy.webhop.info
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Új HUB szerver, és speciális programok találhatók a DC InfoSzerver (http://dcinfo.tx.hu) oldalán!
Nemértem mi a baj ,hogy nemvoltál még nálunk.
De talán majd elmondod mi a baj a hubbal, hogy felénk sem jársz..
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
sorry, de hozzátok be is kell férni😊
ez nappal nem megy😊
BCDC++, asszem most a 0.233-nál tart. És jó. 😊 Max. 8-ra korlátozz!
B@sszátok meg, hogy azért bannoltátok az ip-met, mert volt 2 db tizenakárhány megás .wav fájlom megosztva (ami mellesleg a neten is így közismert->Szalacsi mix)? Hát igen, ez sokkal fontosabb, mint a 10 giga feletti cucc, amit megosztottam. Gratulálok.

ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Nézzetek be hozzánk kevesen vagyunk még ,de remélem többen is lészünk
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop
haircceg.no-ip.org
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Nézzetek be hozzánk kevesen vagyunk még ,de remélem többen is lészünk
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop
De akkor "lopd újra" (Sam), mert ma este is frissítettem
Egyébként pedig mindenki használja egészséggel, azért csináltam !
Ismer valaki magyar rdf/rss szolgáltatást nyújtó weboldalakat?
Elõre köszi a segítséget!