Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más!
Ismét új progik, scriptek, és egyéb nyalánkságok a DC InfoSzerver honlapján! Tudjátok, http://dcinfo.tx.hu
Have nice day! :-)
Keress meg légyszi ICQ_n vagy valahol ahol megtudjuk ezt beszélni és betudlak jutattni a hubra!
Köszike
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
2, Ez sem segített.
Köszi, hogy így leszóltált, de azért vol valami lényeg abban, hogy írd bele, és nem csinálj!!!!
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop Nézzetek be hozzánk
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Nézzetek be hozzánk kevesen vagyunk még ,de remélem többen is lészünk
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop
Ez ok de nem enged be a rendszer:
BOT üzenet: PtokaX:
*** A kapcsolat megszakadt

<<<<<<
Még most sem vagyunk annyian amenyien voltunk 😞(((
Jöjjetek minél többen!!!
Minimum 15 Gigabájt megosztása kötelezo, de a userlétszámtól függõen dinamikusan emelkedik!
Meglátjuk müködik-e.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Az mp3 Legyen Veled!
Ismételten új programokkal és kiegészítõkkel jelentkezik a DC InfoSzerver. Új DC kliens(ek), HUB szerver(ek), egy speciális program, valamint egy script került fel az oldalra.
Have nice day! :-)
a mai napon történtek miatt, és a kérdések, gondok eloszlatására íródott ez a kis faq.
a történet:
a ma megjelent új dc++ 0.24-es verzió minden belépésnél ugyanúgy küldené a kis értesítõjét az új fícsörökrõl,
bugfixekrõl, ahogy minden új megjelenésnél tette eddig. amikor a dc ezt az infot kéri az új verzióról akkor
történik a hiba, amit nem tud lekezelni, és kilép, ha hagyjátok. minden bizonnyal a server oldalán van a gond,
amit bizonyára hamarosan orvosolnak.
ez a probléma sima dc++-al jön elõ, 0.18 feletti verzióknál
ezidáig négy megoldás született:
1. használd a http://wza.digitalbrains.com/dc/dcplusplus-hacked.exe -ról letölthetõ exe-t. erre kell kicserélni
a sima dcplusplusxxx.exe-t. ptokaxos hubokon elõfordulhat, h sem a 0.24-essel, sem a hackelt verzióval nem enged
be a hub (unknown user agent. bye, mondja õ) akkor javasoljuk a többi pontok vmelyikét próbálni.
2. használj opera dc-t. innnen töltheted: http://gempond.com/odc/
ezzel az a baj, h pl. a matrixon és a balinkon vmiért op-dcként tartják számon, ezért usereknek tilos használni...
3. ha tûzfalat használsz tiltsd le a köv. ip-címet: 66.35.250.209
4. írd be ezt a sort windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net
ez a file win9x-eseknek hosts.sam néven fut a windows gyökérben, ezt kell megeditálni és átírni sima hosts-ra
egyenlõre ennyi, sok sikert a küzdelemhez😊
na ennyi már bõven elég, akinek nem megy magára vessen...Nem fikázni akartam, csak kiakasztó volt, hogy próbálom leválogatni, hogy értelmes dolgokat osszak meg, erre kib@sznak 2db 16 megás .wav file miatt. Ennyi. Csak az érzés volt szar.
Peace és remélem minden megy a régi kerékvágásban tovább. :-)
van egy kis proplémám a dc -vel!!
elinditom ,,,el is indul de rögtön bezáródik!!!
mi a rákot csináljak hogy menjen???
kössz
csáo
!Forza Ferrari!
Eddig nem volt akkora a megosztásom, most már lenne 12, de látom, felment 15-re. Úgy néz ki soha nem érem utol. Egyébként meg minden igényemet kielégítette az, hogy szimultán 2 kisebb hubon fent voltam. Ja és nem fikáztam egyik hubot sem. Max. kiakadtam, hogy #BANIP-t kaptam egy ilyen baromság miatt. De már nem érdekel...
*** Connected
*** Disconnected
Ja meg lécci ezt is...
Köcke
ÍRD BE EZT A SORT windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net
Koszi mindenkinek a helpet!
Life is wasted on living!
allaira folyik kifele a szemem az ilyenektol😊)
Kinek a pap, kinek a papne, kinek a lanya😊)
Reszemrol megertettem az indokod, koszike😊)
Én nemtalálom az oDC++ az oldalon...
Ha te igen ,légyszi linkeld be már :o)
Egyébként tudtommal a KOLI is hasonlo elvekett vall, vagyis régebben ez volt a szabály. Lerhet ,hogy azóta változtak ,de a legutobbi infom az ez .
De azt meg mindig nem tudom, hogy MIERT tiltjak/tiltjatok!
Minden hubnak szive-joga eldönteni mik a szabályok!
És Maci.. Nálunk sincs diktatura, maximum igyekszünk rendet tartani! Nemhiszem ,hogy a 2 dolog ugyanaz lenne. Sikits ha tévedek.

Bruce, ha erre jársz légyszi javítsd ki. 😊))