Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[OP]Stormbird
Üdvözlet minden kedves Dc felhasználonak és Matrix HUB juzernek! Technikai probléma lépett fel gondolom észre vettétek hogy nem mûködik most a Matrix HUB. Természetesen dolgozunk a hiba kijavitásán. Addig is látogassátok a forumot. Amint mûködik a Matrix jelezni fogjuk. Megértéseteket köszönjük. The Matrix Team.
wOlkOw™
Nomad,majd keress meg lécci a

balinko hubon.... köszi !!!!!
Skadulek
Jópofi, kár hogy csak a neo-modus hubbal megy 😞
Pedig érdekes lett volna ...
Kedves HUB üzemeltetõk! Látogassátok meg a DC InfoSzerver honlapját, ott találtok egy On-Line HUB Statisztikát... ha érdekel, keressetek meg...

Más!
Ismét új progik, scriptek, és egyéb nyalánkságok a DC InfoSzerver honlapján! Tudjátok, http://dcinfo.tx.hu

Have nice day! :-)
1netező
Választ megtalálod a 0-day III.-ban!

1netező
😊))
Látom javítottátok. Sorry.

[OP]MaciLaci
Lehet, hogy nagy, de ezt legalabb elolvassak!😊))))))))

Life is wasted on living!

wakeupneo
Nemhiszem hogy a LOTR 2 miatt lennél kitiltva mert nálunk nemtilos a film megosztása.
Keress meg légyszi ICQ_n vagy valahol ahol megtudjuk ezt beszélni és betudlak jutattni a hubra!
Köszike

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Skadulek
Szóra sem érdemes, csak én vettem észre elõször ...
oneal1
ok bocs😊

!Forza Ferrari!

1netező
Ooopsz, ez ilyen nagy lett? Bocsi. Bruce, ha erre jársz légyszi javítsd ki. 😊))

1netező
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!!!

oneal1

!Forza Ferrari!

Non@meTheHunter
1 Nap hányszor reklámozzátok még a garázs hubot?
Köszi Skadulek a hiba jelzését, kijavítva! :-)
BoGár
1, a Win98-ban nem ott van, mint kiderült, Tehát már az útvonal sem jó!!
2, Ez sem segített.
Köszi, hogy így leszóltált, de azért vol valami lényeg abban, hogy írd bele, és nem csinálj!!!!
1netező
nm 😊))

Sziasztok !
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop Nézzetek be hozzánk
Sziasztok !
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Nézzetek be hozzánk kevesen vagyunk még ,de remélem többen is lészünk
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop
1netező
Már belegondoltam. Enyhült. 😊

Hali Ninjuka!

Ez ok de nem enged be a rendszer:
BOT üzenet: PtokaX: Unknown user agent! Bye!
*** A kapcsolat megszakadt

Non@meTheHunter
Gratulálok Hozzá!!!
Non@meTheHunter
De xar sose megy ha igy irom be
nonamecelebs.no-ip.com
Non@meTheHunter
::::::::::::::HUBREKLÁM KÖVETKEZIK::::::::::::
<<<<<<>>>>>>
Még most sem vagyunk annyian amenyien voltunk 😞(((
Jöjjetek minél többen!!!
wakeupneo
A Matrix Network No'1-es HUBon van egy pici változás:

Minimum 15 Gigabájt megosztása kötelezo, de a userlétszámtól függõen dinamikusan emelkedik!

Meglátjuk müködik-e.

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Mp3Pintyo
A BME-n mennyire veszik komolyan ezt a mostani kozleményt miszerint márc 3-tól tiltva van az összes fájlcserélõ használata a BME hálózatán?

Az mp3 Legyen Veled!

Sziasztok!

Ismételten új programokkal és kiegészítõkkel jelentkezik a DC InfoSzerver. Új DC kliens(ek), HUB szerver(ek), egy speciális program, valamint egy script került fel az oldalra.

Have nice day! :-)
KÉRDÉS-"MIABAJADCVEL?" V2.0
a mai napon történtek miatt, és a kérdések, gondok eloszlatására íródott ez a kis faq.

a történet:

a ma megjelent új dc++ 0.24-es verzió minden belépésnél ugyanúgy küldené a kis értesítõjét az új fícsörökrõl,
bugfixekrõl, ahogy minden új megjelenésnél tette eddig. amikor a dc ezt az infot kéri az új verzióról akkor
történik a hiba, amit nem tud lekezelni, és kilép, ha hagyjátok. minden bizonnyal a server oldalán van a gond,
amit bizonyára hamarosan orvosolnak.
ez a probléma sima dc++-al jön elõ, 0.18 feletti verzióknál

ezidáig négy megoldás született:

1. használd a http://wza.digitalbrains.com/dc/dcplusplus-hacked.exe -ról letölthetõ exe-t. erre kell kicserélni
a sima dcplusplusxxx.exe-t. ptokaxos hubokon elõfordulhat, h sem a 0.24-essel, sem a hackelt verzióval nem enged
be a hub (unknown user agent. bye, mondja õ) akkor javasoljuk a többi pontok vmelyikét próbálni.
2. használj opera dc-t. innnen töltheted: http://gempond.com/odc/
ezzel az a baj, h pl. a matrixon és a balinkon vmiért op-dcként tartják számon, ezért usereknek tilos használni...
3. ha tûzfalat használsz tiltsd le a köv. ip-címet: 66.35.250.209
4. írd be ezt a sort windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net
ez a file win9x-eseknek hosts.sam néven fut a windows gyökérben, ezt kell megeditálni és átírni sima hosts-ra
egyenlõre ennyi, sok sikert a küzdelemhez😊

na ennyi már bõven elég, akinek nem megy magára vessen...
Szia. Keress egy ugyanolyan (méret, esetleg név is legyen uaz) filet és töltsd ugyanoda. Ott folytatja elvileg , ahol abbahagyta
1netező
Álnéven? Engem itt így ismernek. De ha megnézed, nem egy hozzászólás tartozik a nickemhez...
Nem fikázni akartam, csak kiakasztó volt, hogy próbálom leválogatni, hogy értelmes dolgokat osszak meg, erre kib@sznak 2db 16 megás .wav file miatt. Ennyi. Csak az érzés volt szar.
Peace és remélem minden megy a régi kerékvágásban tovább. :-)

oneal1
kösszépen!

!Forza Ferrari!

oneal olvass vissza kicsit. Még ezen az oldalon megtalálod a megoldást.
oneal1
hello
van egy kis proplémám a dc -vel!!
elinditom ,,,el is indul de rögtön bezáródik!!!
mi a rákot csináljak hogy menjen???
kössz

csáo

!Forza Ferrari!

1netező
tudom=tudok

1netező
Semmi. Még soha nem voltam a Matrixon. Ennek megfelelõen nem tudom véleményt mondani róla.
Eddig nem volt akkora a megosztásom, most már lenne 12, de látom, felment 15-re. Úgy néz ki soha nem érem utol. Egyébként meg minden igényemet kielégítette az, hogy szimultán 2 kisebb hubon fent voltam. Ja és nem fikáztam egyik hubot sem. Max. kiakadtam, hogy #BANIP-t kaptam egy ilyen baromság miatt. De már nem érdekel...

Ez oks..
BoGár
És mi van azzal, aki nem rendelekzik ezzel a file-lal???
Connecting to sze.no-ip.biz...
*** Connected
Your IP is banned!
*** Disconnected
Ja meg lécci ezt is...
Lécci a valamelyik Speedy Hub operátor vegye le a az alábbi IP-rõl a ban-t:193.225.67.253!!
Köcke
Még annyit, h ez utóbbi megoldás csak winxp (esetleg 2000) alatt mûködik tudtommal
[OP]MaciLaci
LOL,
alap😄DDD

[OP]MaciLaci
Ugytunik, hogy a legjobb es legegyszerubb megoldas, ami muxik is, az ez:
ÍRD BE EZT A SORT windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net
Koszi mindenkinek a helpet!

[OP]MaciLaci
+t

[OP]MaciLaci
na, a nagyi ed. a masik😊)
allaira folyik kifele a szemem az ilyenektol😊)

[OP]MaciLaci
Ebben van vmi!
Kinek a pap, kinek a papne, kinek a lanya😊)
Reszemrol megertettem az indokod, koszike😊)

wakeupneo
A DC++ hivatalos oldaláról letölthetõ kliensek azok amik engedélyezettek a hubokon, tudtommal. Nálunk a minimum verzio a 0.18.
Én nemtalálom az oDC++ az oldalon...
Ha te igen ,légyszi linkeld be már :o)
Egyébként tudtommal a KOLI is hasonlo elvekett vall, vagyis régebben ez volt a szabály. Lerhet ,hogy azóta változtak ,de a legutobbi infom az ez .

OP Hair_ceg
akkor mindenki figyelmébe csak annyit hogy a hubok szabályzatában az szokott álni hogy a használhato kliens a DC++ akinek ez nem világos az keressen más hubot vagy NEM KELL DC-znie
wakeupneo
Nem is igy reagáltam azthiszem. Csak elmondtam én is amit gondoltam.

[OP]MaciLaci
Ez nem is volt kerdes😊))
De azt meg mindig nem tudom, hogy MIERT tiltjak/tiltjatok!

wakeupneo
Én sem vitáztam...felõlem Maci is azt engedélyez a hubján amit akar. Nálunk nemlehet és kész. Hogy máshol mit lehet és mit nem , az máskérdés.
Minden hubnak szive-joga eldönteni mik a szabályok!
És Maci.. Nálunk sincs diktatura, maximum igyekszünk rendet tartani! Nemhiszem ,hogy a 2 dolog ugyanaz lenne. Sikits ha tévedek.