Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
<13:37>13:37> <
<13:38>13:38> <
<13:39>13:39> <
Life is wasted on living!
MiZo az en OPom, es vele szemben hozzam ilyen iranyu panasz meg nem erkezett!
Ha vmi gaz van, akkor az ERINTETT siman megtalal wish en, v. speedyn!
K. Andras, amennyiben kepes vagy normaliws hangnemet megutni, szivesen varlak teged is, hogy elmond a problemadat!
Udvozlettel,
Maci
Life is wasted on living!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szokásos helyen: http://dcinfo.tx.hu
Have nice day!
HA figyelmesen olvastad volna akkor látnád ez volt az elsö kérdése "Erre azért megkérdezte töle hogy vajon mennyire etikus ez a dolog"
Szoval ennél normálisabb kereteket nem ismerek lehet te igen...
A DC InfoSzerver oldalán a Letöltés szekció egy "kicsit" megváltozott. Remélem, mindenkinek tetszeni fog. Továbbra is várok mindenkit szeretettel a DC InfoSzerver oldalain!

sajnos valaki ezzel szórakozik, hogy kiveszi a dolgot amit tõle töltenek. A haverodnak annyit ,hogy keressen meg másik hub-on ha KOLI-ról vagy Mátrixról van szó aztán rendezzük
.Mondjuk normális keretek között ezt el lehetne rendezni azzal, ha a kedves letöltõ megbeszélné ezt a dolgot avval akitõl letölt, a másik oldal meg kiírná mit mikor akar kivenni a megosztásból (beílleszt 1 alkonyvtárat)
zZz

Történt hogy felment egy bizonyos magyar hub-ra ,ahova már két honapja feljárt,töltögeti szépen a cuccost majd pedig az ember kilépett, kivette a megosztásbol majd visszajött.Erre azért megkérdezte töle hogy vajon mennyire etikus ez a dolog,csak erre meg kidobták (egy op)na most kérdem én ,vajon kiskirálykodni vagytok ott opok vagy pedig valoban azért hogy rend legyen ,de én ennél gusztustalanabb huzást minthogy kiveszi a megosztásbol nem ismerek,valamint a rendet sem igy képzelem el.Egyszerüen elképesztö hogy sokan ezen élvezkednek, és bizony még ezzel a semmilyen kis hatalomal is visszaélnek,valoszinü az életben a legnagyobb senkik(ez csak a fentebb leirtakra vonatkozik, aki magára veszi az ebbe a kategoriába valo).
Hírek a DC InfoSzerver világából!!! Új NM HUB progik, scriptek. Mától A PtokaX HUBhoz is elérhetõek a scriptek az oldalról! Megnyilt az InfoSzerver Fóruma, várok mindednkit szeretettel!
Have nice day! ;-)
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
<
<
<
<
ez mi a jokurva elet? miret lettem bannolva?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
nonamecelebs.no-ip.com
...Jöjj el hozzánk várunk rád, kedves öreg... (télapó song)

Nem több 100 hanem több ezer 😊
Az mp3 Legyen Veled!

Butítani istenõrizz ... csak neki kellene akkor ülnöm olyankor mikor idõm is van rá, nem csak elkapkodott perceim

VISZONT csak azokat kéne engedélyezni a megosztásban ami belefér a ma írható 4,7 gigás lemezekre.(reencodolás)
Neo ...a filmek ennél jóval nagyobbak. Ritka mint a fehér olló az 5-6 gigánál kisebb film.
Ha az újrakódolt filmekre gondolsz akkor viszont igaz. (ezeknek a megosztását szabadna csak engedélyezni)
Érdekel a véleménye másoknak is.. Valóban baromság a DVD megosztása és letöltése?
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
2.4. VOB video megosztása engedélyezett, de 15 GB megosztásonként 1 teljes DVDFILM osztható meg !
Vagyis 15 GB megosztásonként a megosztáson felül osztható meg a DVD. Szerintünk ez korrekt igy, és ez elöbb utobb ugyis elkerülhetetlen, mivel már lassan mindenki CD helyett DVD-t fog irni.
Ha pedig ez igy van akkor miért szivassuk õket. Én pl már 4 teljes filmet szedtem le DC-n, bár nekem még írom sincs :o)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Az mp3 Legyen Veled!
<18:02>18:02> *** Kapcsolódás balinko.no-ip.org...
<18:02>18:02> *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
<18:02>18:02>
<18:02>18:02> *** A kapcsolat megszakadt
:-I Marad a Mail?
A portal mennyire lesz helyreállítva ? A 2002 junius - július elõtti állapotát alapul véve ?
Ha esetleg nem akarsz itt válaszolni akkor lécci tedd meg emilbe .
Köszi .

Köszi:
::::::::::::::HUBREKLÁM KÖVETKEZIK::::::::::::