14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• wakeupneo
    Tópart van gyerekek.
    Az amit TI 2en itt müveltek az nem véleményezés hanem fikázás. Arra meg nincs megoldás.
    Ha bajod van keress meg mint mondtam már ,és megnézzük lehet-e rá megoldást találni. Természetesen nem fogjuk 2 user miatt a szabályokat módositani, de meglátjuk mit lehet tenni.
    Azt meg hogy te mit kérsz ki magadnak.....
    Majd akkor kikérheted ,ha VÉLEMYÉNYEZEL....

További füstmentes napot gyerekek...
  • Hatos
    Ja igen és még 1 dolog:
    te meghatározod hogy mennyi legyen nálatok a megosztás de csak példaként most 1 new yorki serveren vagyok ahol 1410 user van 70-80 terrával ugy hogy 1 Giga(azaz hogy értsd: egy giga) a minimum megosztás. Látod igyis lehet:)))))
  • Hatos
    látod ez a baj hogy a te képességed addig terjed hogy ha valaki neked elentmond az csak fasz vagy köcsög lehet és te (nem más csak te) annyit birsz hogy LESZARSZ minket, mig az igazi operátort az különbözteti meg tőled hogy nem leszarja a más véleményét hanem megoldást keress.
    És kikérem magamnak a hangnemet amit velem szemben megütsz mert amig én normálissan beszélek veled ELVÁROM hogy teis hasonlo hangnemet üss meg velem szemben.
    Cimbi én nem fikázzlak hanem VÉLEMÉNYT formálok!!!!! ha lenne benned 1 kis intelligencia akkor vitába bocsátkoznál velem és nem fikázznál
  • wakeupneo
    Jah és mára befejezettnek tekintem a fórum olvasását! megyek tópartra. PÁPÁ.

-END-
  • wakeupneo
    A nulla szerintem max telehetsz. Mert arctalanul itt pattogsz jobbra és balra. Még sosem hallottam rólad, azt sem tudjuk ki is vagy, melyik hubra jársz! Nehogy már te oktass engem Kicsi-Ricsi.
    Tiszta nevetséges vagy, és nagyon mókás véleményük lesz igy rólad.
    :)))))))))))))))))))))))))))
    Keress magadnak valami jobb elfoglaltságot és hali.
    Jah...és az OPok a userekért vannak. De nem az ilyen barom userekért mint TE. Érted maximum a halál tesz valamit!
  • wakeupneo
    itt lenne a helyetek:

http://www.szanalmas.hu/

:)))

Majd felterjesztem hogy linkeljenek be benneteket.
  • Hatos
    figy kiskukac én válaszoltam csak te ussgyiztál el én most is (és általában állandoan) a whismasteren vagyok de nincs sem 3 monitorom sem 14 szemem hogy mindent észrevegyek. Ha te nem léptél volna ki meglátod a válaszom mert pont a bucsudra értem vissza és mire nyomtam 1 entert te már sehol nem voltál. Tán illet volna (főleg neked aki ugymond tapasztalt user vagy) legalább 2 percet utána is várni hátha az a fasz visszajelezz
  • wakeupneo
    Naná hogy azok. Előkerült megint két lázadó.
    Igazábol magasról szarok a vélemyényükre. A hub jól mükszik igy is, a userek szeretik használni. Azthiszem ez látszik is a folyamatos 1400 -as userlétszámból. Csináljatok jobbat , jobban. Aztán majd ha ez megvan, adok a véleményetekre. Addig is mint mondtam, LESZAROM a fikázásotokat, mert alaptalan.

-END-
  • Hatos
    ennek képzeli magát látod??? csak az a gáz hogy magát a matrixot maga az iro sem ismeri akkor tőle mit vársz???????????,,
  • wakeupneo
    Nah megint van két pöcs akik csak fikáznak :)))
    Hatos én meg azért léptem ki mert nemválaszoltál.
    De ime a LOG vége is ,mert az gondolom "véletlenül" kihagytad :)))))))

[2003-06-09 13:49] <[HUN][CABLE]wakeupneo> hali
    [2003-06-09 13:49] <[HUN][CABLE]wakeupneo> te figyizz már kicsit..
    [2003-06-09 13:49] <[HUN][CABLE]wakeupneo> ha bajod van keress meg valahogy de minek kell a nyivákoddal telepakolni a fórumot?
    [2003-06-09 13:49] <[HUN][CABLE]wakeupneo> nem arra van kitalálva
    [2003-06-09 13:50] <[HUN][CABLE]wakeupneo> jah és válaszolva kérdésedre....
    [2003-06-09 13:50] <[HUN][CABLE]wakeupneo> mindenkinek joga van ahoz hogy olyan szabályokat hozzon létre amilyeneket akar
    [2003-06-09 13:50] <[HUN][CABLE]wakeupneo> minden hub üzemeltető és a csapat ugy dönt ahogy akar
    [2003-06-09 13:51] <[HUN][CABLE]wakeupneo> ha nemtudod betartani őket akkor nemkell ott lenni
    [2003-06-09 13:51] <[HUN][CABLE]wakeupneo> mert a szabyálok benemtartásával nem vagy rá JOGOSULT
    [2003-06-09 13:51] <[HUN][CABLE]wakeupneo> érted?
    [2003-06-09 13:51] <[HUN][CABLE]wakeupneo> nah ennyi kb
    [2003-06-09 13:51] <[HUN][CABLE]wakeupneo> de látom annyi gerinc sincs benned hogy válaszolj
    [2003-06-09 13:52] <[HUN][CABLE]wakeupneo> pedig tuti itt vagy mert a fórumot at nyomod ahogy látom..
    [2003-06-09 13:52] <[HUN][CABLE]wakeupneo> nah ennyit rólad meg a nagy dumádról
    [2003-06-09 13:53] <[HUN][CABLE]wakeupneo> hay hay :)))))

tudod mit...itt az egész egyben..
  • Mp3Pintyo
    Aranyosak vagytok :)))
  • Hatos
    Ja igen majd elfelejtettem az a bizonyos üzi amit tőled kaptam szó szerint::
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> hali
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> te figyizz már kicsit..
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> ha bajod van keress meg valahogy de minek kell a nyivákoddal telepakolni a fórumot?
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> nem arra van kitalálva
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> jah és válaszolva kérdésedre....
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> mindenkinek joga van ahoz hogy olyan szabályokat hozzon létre amilyeneket akar
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> minden hub üzemeltető és a csapat ugy dönt ahogy akar
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> ha nemtudod betartani őket akkor nemkell ott lenni
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> mert a szabyálok benemtartásával nem vagy rá JOGOSULT
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> érted?
    <[HUN][CABLE]wakeupneo> nah ennyi kb
  • Hatos
    Látod Neo ez a különbség közöttünk én elmondtam a meglátásom és kiváncsi lettem volna a véleményedre (mert barátom én ocsároltalak hanem véleményt formáltam amivel lehet talán vitatkozni és ha igazad van beismerem) erre te üzensz nekem privin keresztül 1 gusztustalan köcsög üzenetett amit itt a végén okulás képpen közreadok. akkor most tételessen felenék neked ha nem "zavar":
    1: minek keresselek meg amikor automatta rakjátok az embereket börtönHUBba?? Én még az életemben nem voltam még börtön közelében sem ugyhogy 1 kis OPivadék engem (de akár másokat sem) ne rakjon börtönbe.
    1:lehet cimbora hogy a szabályokat te hozod de ezeket ugy szokták hozzni hogy azok az userek akik rendeltetésszerüen (nem tudom ismered-e ezt a szót???) szeretnék használni a maguk és mások hasznára igénybe tudják venni. Erre ti kirekesztő modon azt mondjátok hogy csak azok jöhetnek akik bivaly winyoval vannak felszerelve. Na most nekem 1 szar 40 gigás winyom van ennyiből ugyebár nem lehet 30at megosztani viszont sok minden van nálam cdn, és ha valaki kéri vagy keresi felrakom neki. Ezzel az én kapacitásom több mint 100 giga, tehát te engem ne szolj le hogy ha a te kis satnya feltételeid nem, tudom teljesíteni akko levagyok szarva.
    3: tanulj 1 pici illemet (rádférne) ha már veszed a fáradságot és megkeresel a whisen priviben akkor legalább azt várd meg hogy válaszolok rá.
    Üdv néked és a saját szabályaid szerint használd egészséggel a HUBodat.
  • KenWood
    Nagyon köszönjük!Remélem beszélhetek többesszámban!!!
    THX THX!!!
  • wakeupneo
    http://www.mp3portal.hu/dc/matrix

ITT A VÁLASZOM
  • Mp3Pintyo
    Utanakerdeztem. A heten elintezem a domainbejegyzest. A bejegyzes utan elmeletileg 17-20 nappal mar keszen is lesznek az aldomainek.
  • Hatos
    Neo nem akartalak ezzel a hozzászolással megbántani(eszembe sem jutna) csak a véleményem fejtettem ki:)))
  • Hatos
    Köszönöm:)))))
  • Hatos
    A Matrix HUBal csak 1 gáz van hogy diszkriminativnek érzem azt hogy nekem folyamatossan 10-13 giga van megosztva de ha a ti HUBotokra megyek milyen dolog az hogy "börtön"HUBba leszek áttéve és kapok 1 fenyegető üzit hogy ejnye-bejnye legközelebb komolyabb következményei leszenk az esetnek. Ezt elsem tudom képzelni milyen gondolkodás, tán csak 1 dologhoz tudnám hasonlitani olyan mint amikor bemész a butikba és az elado ugy viselkedik mintha szivességet tenne hogy foglalkozik veled pedig neki ez KÖTELESSÉGE!!!
    Szerintem ha valaki csinál 1 HUBot azért hálásak vagyunk de sajna nincs mindenkinek 80-120 vagy még több gigás winyoja tehát azokat akik normálissan akarják használni a HUBot (ami nekik is készült) nem tudják mert ti nyugati példákat figyelembe véve szelektáltok. Ez sajna olyan mint a mindenkori aktuális kormányunk politikája hogy az áraknak és a követelményeknek nyugati szinvonalon kell lenni de a hozzávaló szolgáltatás még mindig kelet-europa legszemetebb bugyraiban is jobb.
  • KenWood
    Szerintem meg szóljunk be Neonak és baccuk le KenWoodot nap van!!!
  • KenWood
    Szerintem nagy köszönet minden hub nevében..!!
  • KenWood
    Nah szóval Hatos a realspeedy és annak hatáskőre nem hozzám tartozik!Eleinte sok volt a vitánk velük most már kezd rebdeződni és ennek fejében felkértek minket opnak és mi is őket..
    Rubin nem a flashez tartozik ő realspeedys!A flash most is csak azért van ott mert nekünk nincs net a szerver alatt semmi másért..!
    De épp most fagyott ki szóval..gáz van a 7végén nagyon!Keress meg Hatos az inpedencen és add meg az ipd amint tudlak kiveszlek ha bannolva vagy...
    Szia
  • wakeupneo
    Te meg kit oktatsz kistáska?
    Hozzád senki sem szólt kicsi-ricsi.
    Ma is "Szóljunk be Neonak " nap van?
    Nem vagy tisztában azzal , hogy mit beszélsz vagy éppen irsz!
  • Mp3Pintyo
    Ok, utananezek, hogy mennyi koltsegileg. Ha nem sok akkor mar regisztraltatom is.
  • Hatos
    hali Ken mi már ismerjük 1mást és tudod hogy nem vagyok 1 olyan fajta akit káromkodásokért bannolnak de 2 napja Rubin barátunk 1 szóért dobott ki erre én irtam neki 1 üzit amiben nem volt köszönet erre Nyufszi OP sértegetés miatt bannolt(neki legalább igaza volt) tegnap és ma is felakartam menni hozzátok és azt irta hogy a nevem bannolva van. Azt észrevettem hogy nem megy a HUB sajnos ezt akkort kaptam mikor ment még. Különben nekem semmi gondom nincs a HUBotok OPjaival ezt az 1 esetet kivéve. Remélem minnél hamarább ujrastartoltok.
    ÜDV:)))
  • KenWood
    Pityó az istenes lenne!!!Nem lenne ez a nagy kavalkád!!!Mégegyszer thx a forumot!:)
  • KenWood
    Ezt megkaptad neo!!Így segits egy embernek többet te is...!!Ezt kapod majd vissza!
  • izb
    A forum lényege,hogy segitsünk egymásnak!
    "Jah, és ha az a fórum nemtetszik akkor ne használd."
    ezt Neked is figyelembe kéne venned!
    Arrol nem is beszélve,hogy egy névvel mit kezdenél??
    Te vagy az atya uristen?
    Meg azt irtad az elöbb,hogy többet nem irsz ide!
    Tehát a fogadalmaidat tarsd be!
  • wakeupneo
    Én jelentkezem majd a miénkért. Köszike :o)
  • Mp3Pintyo
    Nm.
    Gondolkodom egy domain bejegyzesen is es akkor mindenkinek lehetne sajat aldomain. Pl.:
    sajathub.dchun.hu
  • Mp3Pintyo
    ice9: A www.download.com -on lattam a multkor. Ott van felul a keresoje jobb oldalt, ha beirod a win98 ntfs szavakat kiadja találatként.
  • KenWood
    köszönjük a forumhoz a lehetőséget!!THX
  • wakeupneo
    ***GOOGLE
  • wakeupneo
    Majd add már meg a rendes neved ember.
    Egyébként meg ha beirnám az összes linket ,akor tele is lenne a fórum vele. Ne legyen már annyira béna valaki ,hogy a GOGGLE keresővel nemtalál meg valakit! Nemhiszem, hogy nemfog neki menni.
    Jah, és ha az a fórum nemtetszik akkor nehasználd.
    Nem is az ilyen fikázósaknak van kitalálva! Csinálj jobbat,és akkor fikázhatod.

-END-
  • Adi
    ADSL axelero most 512kb/s
  • Mp3Pintyo
    Niek_work: Ha tul kicsi akkor Operaval nezd. Ott ki lehet nagyitani az egesz lapot. Akar 1000%-os nagyitast is be tudsz allitani.
  • KenWood
    http://www.mp3portal.hu/dc/flash
    És ezentúl ide geri!!THX
  • KenWood
    Köszönjük a realnek az átmeneti segitséget mégha voltak is vitáink most a testvériség került előnybe!!
    THX realspeedy TEAM!!
  • KenWood
    És nfs az ophubról akkor miért ne logoljunk???Ez ugyanolyan....Ez is vita az is vita..!
    remélem no problem azért..
  • KenWood
    Nah szerint nincs mit firtatni ezen!Én lezártam a témát!Codereddel beszéltem már róla...!És geri ha nem tetszik akkor hallgass nfsre...!
    Jah és érdekes Hatos mivel épp nem is megy a HUBunk de azért te bannolva vagy!
    Köszönön mindenkinek a megértését ebben a pár vészes nappban...
    Majd remélem visszaelméxe rá ha lesz még HUBunk..
    BYe