Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nfs
Neo!

Egyébként te valaha papnak készültél? Tudod ez a tipikus bort iszok, de vizet prédikálok típus vagy, amint látom 😊)))

Egy kis idézet tõled:

<wakeupneo®> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIÉRT BAJ AZ HA VALAKI KI BE UGRÁL?????????????????? TILOS??????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<wakeupneo®> itt benne van ez a szabályban?????? mert nemlátom sehol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nfs
Szia Neo és mindenki.

1; Iratlan szabály? olyan nincs, mert akkor sok ember börtönbe ülne. Aztán mi van akkor, ha én máshonnan jövök föl és más néven? kit zavar ez? Reggel láttad a nevem és érdekes módon nem szoltál érte? ha iratlan szabály van, akkor ez reggel is az kellett volna legyen.
2;
<Stormbird> Figyuka nfs ird már át a neved normálisra
<Stormbird> mi a szarnak van ekkora neved?
<Stormbird> jolvan azért vedd csak lejebb a betük számát
<-=nfs.the.moving.target=-> ezt sem láttam a szabályban, hogy korlátozva van, hány karakterbõl állhat 😊))
<Stormbird> oksa akkor rögtönzött szabályt alkotunk.
Hát ez így kiollózva nem úgy néz ki, mint egy iratlan szabály, hanem mint egy kis önkényúr megfellebzhetetlen döntése.
3; Rajtad kívül se Pazsi, se Free nem szólt érte egy szót sem, mivel egyértelmûen poén volt, amit szerintem értettetek mind, kivéve hatalmaskodó kis Stormi nem.
4; És azok a kollégák, akik szerinted ezt elintézik felém egy kis vigyorgással, lehet ezen úgyan úgy meg vannak döbbenve mint én, mert õk sem értik.
5; mellesleg nem én vagyok az egyetlen user, aki kiakadt az ilyeneken Matrixon, van más is hidd el! A logok gyûlnek és majd meglátod hányan lesznek hasonló véleményen (itt is megkérek mindenkit, aki hasonlót tapasztalt, küldje az emailemre nyugodtan a log fájlt 😊 kolin és waterwave HUBon szinte mindíg megtalálható vagyok, ott is kereshetnek.

Tudod akinek gondolkodni valója van, az szerintem nem én vagyok, hanem te! Érdekes módon más HUBon nics problémám 😊)) Ja nem kell aggódni, többet be nem teszem a lábam matrixra, mint nem egy két ember már, az ilyen és hasonló túlkapások miatt, ezt megígérhetem 😊)) az IP-m nyugodtan BAN listára is teheted 80.98.13.75 mint rájöttél fix chellos IPrõl van szó, nem fog változni 😊))

Stormi neked meg csak annyit, van aki érti a poént és van aki szenvedõ alanya. Sajnos a szememben te az utóbbi kategóriába tartozol, bár kedveltelek, mert kissé nevetségessé tetted magad megint 😄DDD

-=nfs.the.moving.target=-
XtR!
Hi!
Segitsetek, lerottyant a dc-m!😞 Beállítom 8k-ra az upload limitet (ADSL), és 6-ra a slotok számát, ezek után vigan töltenek tölem összesen 10-12k-val!! A letöltéseim pedig emiatt még a 10k-t sem érik el! Nem igazán értem, eddig jó volt. Feltettem egy régebbi klienst is, de azzal is detto. Most a 0.231-es fut, 3slot és 6k-s limittel, igy most kb 9k-val töltenek tõlem. Csakhát igy meg csomó hub-ról kidobnak!😞 Ötlet?
Sziasztok!!!!!

Örömmel közlöm mindenkivel hogy a Hair hub ujra beindult.Elnézéseteket kérjük a kényszer megállásért.

Aki nem tudja a cim hairceg.no-ip.org

Mindenkit szivesen látunk gyertek látogassatok el ide is!!!
nfs
a kérdéses log😊))

<2003-04-04 11:23> <Stormbird> Figyuka nfs ird már át a neved normálisra
<2003-04-04 11:23> <Pazsitos> sziasztok
<2003-04-04 11:23> <djtorpe> hi vihar
<2003-04-04 11:24> <Stormbird> hi
<2003-04-04 11:24> <djtorpe> hi pazs
<2003-04-04 11:24> <djtorpe> vihar: nem fáracc el? égesz nap csak pöröx :o))))))))
<2003-04-04 11:24> <Freedom™> Szia Nfs
<2003-04-04 11:25> <djtorpe> vagy az a szélkakas? :o))
<2003-04-04 11:25> <Stormbird> torpe nem az istent nem
<2003-04-04 11:25> <Stormbird> alig élek
<2003-04-04 11:25> <Stormbird> fõleg hogy éjjel meloztam
<2003-04-04 11:26> <MaxPayne> ?hub
<2003-04-04 11:26> <djtorpe> Storm: az copász
<2003-04-04 11:28> <djtorpe> nah én L suli, gép marad
<2003-04-04 11:28> <djtorpe> bye allz
<2003-04-04 11:30> <NixSnoopycopy> bye
<2003-04-04 11:30> <-=nfs.the.moving.target=-> ceva Stormi 😊 mi a baj a nevemmel?
<2003-04-04 11:31> <-=nfs.the.moving.target=-> nem felel meg a szabályoknak?
<2003-04-04 11:31> <Gabo_> ?time
<2003-04-04 11:31> <-=nfs.the.moving.target=-> legföljebb kidobtok emiatt is 😊))
<2003-04-04 11:32> <-=nfs.the.moving.target=-> lassan megszokom 😊
<2003-04-04 11:32> <Stormbird> nfs
<2003-04-04 11:32> <Stormbird> mi a szarnak van ekkora neved?
<2003-04-04 11:32> <aloha2> me jól hangzik .-)
<2003-04-04 11:32> <-=nfs.the.moving.target=-> yaa 😊
<2003-04-04 11:33> <aloha2> de akkor is próbálj rividíteni
<2003-04-04 11:33> <Stormbird> jolvan azért vedd csak lejebb a betük számát
<2003-04-04 11:33> <Papiking> tééleg?
<2003-04-04 11:33> <aloha2> rövidíteni
<2003-04-04 11:33> <-=nfs.the.moving.target=-> ezt sem láttam a szabályban, hogy korlátozva van, hány karakterbõl állhat 😊))
<2003-04-04 11:33> <-=nfs.the.moving.target=-> nem veszem lejjebb
<2003-04-04 11:33> <Stormbird> oksa akkor rögtönzött szabályt alkotunk.
<2003-04-04 11:33> <-=nfs.the.moving.target=-> dobj ki
<2003-04-04 11:33> <aloha2> Hoppá ezt most megfogtad ._))))) ügyes vagy.))
<2003-04-04 11:33> <Stormbird> Tudod hogy ezt nem tenném meg.
<2003-04-04 11:34> <Stormbird> Ezért kérlek hogy rövidits
<2003-04-04 11:34> <aloha2> bár nfs helyedben nem vitáznék
<2003-04-04 11:34> <-=nfs.the.moving.target=-> Stormi napok óta velem szórakoznak a Matrixos OPok
<2003-04-04 11:34> <aloha2> mert Stormbird képes permbant is adni
<2003-04-04 11:34> <Janka> Hello Stormi!
<2003-04-04 11:34> <Janka> Hello Free!
<2003-04-04 11:34> <Janka> 😊
<2003-04-04 11:35> <Stormbird> De gondolom azota miota engedetlen kis nyalokás kisrác lettél
<2003-04-04 11:35> <-=nfs.the.moving.target=-> ha már célpont vagyok, láccódjon is
<2003-04-04 11:35> <aloha2> :-))
<2003-04-04 11:35> <aloha2> target vagy igy is ._)))
<2003-04-04 11:35> <Freedom™> Szia Janka drága😊
<2003-04-04 11:35> <Stormbird> Mivan veled? Pubertáskori zavarok?
<2003-04-04 11:35> <Peet> hi all !!! :-)))
<2003-04-04 11:35> <Janka> mi?
<2003-04-04 11:35> <Stormbird> Szio Jankuci
<2003-04-04 11:35> <aloha2> szerintem szerelmes ._))
<2003-04-04 11:35> <Janka> ok
<2003-04-04 11:35> <-=nfs.the.moving.target=-> yaa stormi, tiszta genny a monitorom, a pattanásoktól már 😊
<2003-04-04 11:35> <Janka> minden ok
<2003-04-04 11:36> <Stormbird> na jo én szoltam:o)
<2003-04-04 11:36> <NixSnoopycopy> regi emlékek a gyerekkorbol😊)
<2003-04-04 11:36> <-=nfs.the.moving.target=-> yaa te szóltál 😊
nfs
Na mátrixon már Stormbird is szüli az új szabályokat 😊)) Ma azért lettem kidobvam, mert a nickem -=nfs.the.moving.target=- volt Tehát már hosszú sem lehet a nick 😊)) legalábbis az enyém. én már csak jókat röhögök ezen 😄DDDDD
sziasztok arcok! hol tudnék valami gyorstalpalót olvasni a dcrõl? mert érdekel a dolog, de nem akarok csak úgy belelámulni a dologba.
nem vagyok láma, de ez a cucc még tökúj nekem ! vagy akkor mégis az vagyok? 😉)
[OP]MaciLaci
Na erre iszonyu kivancsi lennek!!!
😊))
Csak sajna valszeg linux alatt nem menne😞(
A mailben benne vagyok!

Life is wasted on living!

Csori
hja .... azt még hozzátenném, h 1 hétig szórakoztunk vele felváltva mire sikerült, de a végsõ csapás minden fáradozást megért
és persze PB@ro szerepe se kicsi a dologba aki a scriptel ezt lehetõvé tette

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
szirtifecske ; panni .... és sorolhatnám még az általa használt nickeket . hozzánk már nem tud jönni hálistennek, és hála nekem valamint kismackonak . ö az az illetõ akit említettem a http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1044907053 #700 megszólalásomba ... bár volt aki kétségbe vonta, de az õ véleményére nem adok
viszont lenne 1 kérésem a FAKE dolgokkal kapcsolatba mindenkihez (nem csak OPok !!!) ha ilyet tapasztalunk valahol akkor emilbe tájékoztassuk egymást, az oka ennek elég 1értelmû, nem is kívánom itt kifejteni, mindenki tudja . az usereket megkérem arra, h valamelyik OPnak szóljon ilyen esetbe, az OPokat pedig arra, h továbbítsák más OPok felé . az emil címek adottak itt is pl, de aki keres az talál, és nem veszünk el egymás szeme elõl

[OP]MaciLaci
Ismet megy a dolog😊)))

thx
[OP]MaciLaci
Vmiert megomlott, dolgozunk rajta!

azért nem eszik olyan forron a kását de van abban igazság amit mondanak. Van egy-két olyan emberke akinek inkább a kezét kéne törni mint internet csatlakozást adni.
Hali mondja meg nekem valaki hogy a whismater miért nem megy?
Hali! Nem igazán értek a P2P progikhoz,de gondolom valaki el tudja mondani, hogy hogyan mûködik ez a kis program: BitTorrent
http://bitconjurer.org/BitTorrent/

ugyan nem sikerült leszedni vele a ReDHat 9.0 ást de ez még nem jelent semmit..
kergeegér
hannoverifiu = mekkapapa

Non@meTheHunter
Hali hogy skudalek irását kiegészitsem : hannoverfiu nén jelent meg nállunk ugyanennyi fake megosztással.
KenWood
Maci nem megy az ip kérés host az correct!😊)

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

Csori
nézz szét itt : http://theseus.fpn.hu .... hátha van valami számodra

Csori
marci nemtom, mi is olyan címmel vagyunk fent ami már kb 3 hónapja nem él 😞(

Csori
bár sztem akkor lenne értelme a dolognak ha a keresési kulcsszó nem a HUB neve, hanem pl a megosztás mérete, és arra dobná ki a találatokat, h hova lehet annyi megosztással menni .
aki tudja a HUBok nevét annak nemigen van szüksége keresõre, de aki csak nálad olvas a DCrõl, és szeretne bejönni az nem tudja mennyit osszon, és azzal hova mehet

Csori
nézd meg ezt az oldalt 😊
ez 1 HUB keresõ

Mp3Pintyo
Van magyar HUB lista. Vagy most konkretan mire gondolsz?

Az mp3 Legyen Veled!

Csori
nekem tetszik
valami hasonló nem megoldható mint ez : http://www.netconnexions.co.uk/index.asp?lng=en&img=&pt= ?
persze magyar HUBokra gondolok, asszem érdekelne pár embert 😊

Mp3Pintyo
Ha tudtok még HUB lista cimet, please szoljatok hozzá az ismertetõhõz. 😊

Az mp3 Legyen Veled!

dentro
viszont megtaláltam végre a kódomat 😊)))

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

[OP]MaciLaci
LOL!
Nagyon remelem en is, hogy ez egy aprilisi trefa!😊))

kergeegér
Nah én megbukok egy párszor az biztos ... 😄D

A cikk a Supergamez kezdõ oldaláról való...remélem tényleg tréfa! :-)

Viszont én nem a ragnarokról beszéltem, hanem feltettem egy scriptet a DC InfoSzerver oldalára. A ragnarok egy komplett program... :-)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ......... Ezt figyeljétek!!!
Ezek nem normálisak!!!! :-O

Új kormánydöntés az Internetrõl
2003. április 01.

A Kormány a Belügyminisztériummal és az Informatikai és Hírközlési Minisztériummal egyetértésben mai zárt ülésén döntött az Internet-használati engedély bevezetésérõl.

Mint az ismeretes, a Modern Magyarországért fejlesztési program keretén belül megvalósuló Európai uniós felzárkóztató program célul tûzte ki a hazai Internet társadalom internetezési szokásainak megváltoztatását, a felhasználók internetezési kultúrájának javítását.

A szakminiszter sajtótájékoztatóján elmondta, hogy egy, az Ország-imázs Központ megrendelésére készült tanulmányból kiderül, a hazai internetezõk jelentõs része nem rendeltetésszerûen használja a hálózatot, egyes internetes oldalak fórumában megnyilvánuló felhasználói magatartások károsan hatnak Magyarország nemzetközi megítélésére, és az országról kialakult képre.

A Kormány ezért 2003. június 1-tõl kötelezõvé teszi minden internetezni kívánó állampolgár számára az Internet-használati szaktanfolyam elvégzését, és Internet-használati vizsga letételét. A kormányrendelet hatályban lépése után az internetszolgáltatók kizárólag az Internet-használati hatósági engedély bemutatása esetén köthetnek új szolgáltatásra vonatkozó szerzõdést.

"A Kormány célja, hogy csak megfelelõ informatikai, jogi és etikai ismeretekkel felvértezett állampolgárok léphessenek az Internetre" - mondta a szakminiszter.

"A deviáns, destruktív magatartást tanúsító felhasználók morálisan destabilizálják a virtuális közösségeket, ezért a szaktálca célja ezen szellemileg hátrányos helyzetû egyének kiszûrése, és interneten kívüli felzárkóztatása" -tette hozzá.

Véleményem:

Remélem ez egy igazi áprilisi tréfa!!!!
:I Ki kellene próbálni a Ragnarokot pl... az sem jó?
[OP]MaciLaci
hogy erted a web DCzest?

Tricker ot kifelejtettem😊))

Nomad kiproszalom holnap, koszi!

Macilaci: Kerítettem egy Fake megosztásokat felderítõ scriptet, kint van a DC InfoSzerver oldalán. Nem próbáltam (nincs üzemelõ HUBom) de remélem mûködik. Ha nem használ, szólj, és nézek másikat!

Vesszen a férgese!!!
...mégis van új kliens!!! A DC InfoSzerver oldalán kint van a 0.241-es sima, és Nomád féle verzió. Használjátok egézséggel.

A szokásos helyen:
http://dcinfo.tx.hu
http://dcinfo.sytes.net

Have nice day!
Sziasztok!

Új BCDC++ kliens (limites, angol) letölthetõ a DC InfoSzerver oldaláról. Sajnos egyenlõre igen nagy halgatás van a Sourceforge tájáról, nincs új PtokaX HUB....sajnálom!

Have nice day!
[OP]MaciLaci
re!
Meg jo, hogy tudod, te OP vagy😊))
Volt a Vincent avagy Neoware, a Rolesz es most a komix😊)
Kell meg?
Amugy all. van 1 script amivel lehet ezeket szurni, csak nekem sajna nincs meg😞((

Grat a 124hez!

Byebye !
Maci

[OP]MaciLaci
a FLASHEN:::
<09:21> komix has ip: 62.0.0.0
auuuuuuu!!!!!!

[OP]MaciLaci
Hihi! Van 1 ujabb fakesunk!
komix 92G
http://wishmaster.no-ip.com/fake.gif 😊)))
ha vki elkapja az IPjet, dobja at legyszi!
Elmenekult a kicsike😊)

Csori
a problémádra sajna nem tudok mit mondani, még soha nem hallottam hasonlóról, de reset nélkül is bezárhatod a nemlátható progit, akkor talán nem vesznek el dolgok a géprõl . Alt+Ctrl+Del

Értem én az explorer hibát, csak egy a kérdésem akkor. Minden kaffán megy semmi baj nincs a géppel, de mostanában ahányszor leteszem az ikonba mindig jelentkezik a hiba. Mondjuk mostmár nem teszem le. Csak az volt az igazán a probléma, hoyg resetelni kellet a gépet, mivel ha kilöttem akkor utána nem tudtam sehova csatizni. Ekkor jött a reset. Mostmár hagyom háttérbe oszt jo van, csakhát gondoltam hátha tud rá megoldást valaki
[OP]MaciLaci
NAH!

Vegre vagyok!
A HDSNET jateka miatt szombat reggel ota nem volt netem😞((((

A johir, hogy ismet megy a wish a rendes helyerol!!
Nyufszinak nagyon thanx a tartalekokert!

Szal ISMET MEGYUNK RENDESEN!!!
Halleluja!!!
Udv,
Maci

kergeegér
A Waterwave hub április 7.-étõl (azaz kerek egy hét múlva) a 15 GB-ról 20 GB-ra emeli a minimum megosztási limitet.
Kérek mindenkit aki nem tudja teljesíteni addig a minimum limitet de rövid idõn belül megoldható számára az vegye fel a kapcsolatot bármelyik operátorral a hubon.

címünk: waterwave.no-ip.org

honlapunk: http://waterwave.uw.hu

online hubstatisztika: http://dcinfo.sytes.net/webstat/water/index.html (köszönet Nomad-nak)

üdvözlettel: waterwave team

kergeegér
Had szóljak bele ebbe a tömörített/nem tömörített vitába.
Minden esetben azon hub szabályai érvényesek rád ahol éppen tartózkodsz.
Ezt sehol sincs jogod felülbírálni.
Ha nem vagy hajlandó elfogadni a szabályzatban leírtakatak akkor ne lépj be a hubra mert ha bent vagy az azt jelenti ,hogy elfogadod.

nfs: a Te esetedben tökéletesen igazad van abban ,hogy a szabályzatban ez sehol sem szerepel!!! (így nfs-nek egyértelmûen igaza van)

Viszont a fentiek minden esetben érvényesek!

bye

Non@meTheHunter
Nállam ez csak akkkor jelentkezik ha az explorer hibát okoz 😞((( De néha nekem is van ilyen de akkor a progi a tálcán van és nem az óra melett. Nállam cask akkor tünik el
lenne egy kérdésem
Miért van az hogy ha a dc progit leteszem alulra akkor egy idõ után eltünik az ikon. Látom megy a kapcsolat de nem tudok sehogyse bemenni a progiba, mivel ikon az nuku😊
Ja két verzióval is probálkoztam mindkettõnél ua. a helyzet.
Non@meTheHunter
Sziasztok.
Helyzetjelenetés a hubrol:
Ma este ujj rekeord született mióta ujra üzemeelünk.
100 user.

Cimünk : nonamecelebs.no-ip.com
GYertek minél többen
Demon
http://kolinfo.sytes.net/