14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Geri_mezeiuser #8145 A franc ebbe a sok reklámba.... -
#8144 Szép napot mindenkinek!
Elkészült végre a DCHUN oldal javitott és frissitett válltozata!
Igaz ,hogy kicsit sokáig tartott az elkészülése,de a várakozás úgyérzem megérte.
Ettől a pillanattól kezdve a hagyományoknak megfelelően fog frissülni a lap. Ha bárkinek kiegészitése van a laphoz ,vagy szivesen segitene leirások elkészitésében ,akkor az mailben szóljon.
Tessék nézegetni az oldalt, és várom az aktuális MAGYAR HUBokat , hogy jelentkezzenek az oldalra.
Jó szórakozást hozzá!
dchun.hq.hu
Sziasztok -
#8143 http://koliradio.dyn.hu:8000/
egészen jó zenék menek most. -
Geri_mezeiuser #8142 Srácok ti tudtok valamit ennnek az oldalnak a látogatottságáról....... -
#8141 A hub oldala kicsit átváltozott:
http://nonamecelebs.lapja.hu/
Minden jelentkező hubank tudunk fórumot biztositan. -
Visi #8140 SZIASZTOK !!
GARÁZS-HUB sok szerettetel vár mindenkit !!!!
Elsödleges célja: AUTOKAT ÉS AUTOTUNINGOLÁST kedvelő emberkék részére csevegési lehetöség biztosittása.
másodlagos célja:mindenki más számára még 1 lehetöség a letöltésre (nem mindha nem lenne honnan letölteni)
a hub cime: garazs-hub.no-ip.com
JO SZORAKOZÁST MINDENKINEK !!! -
#8136 Megjelent az új Neo-Modus DC kliens :))
Nem hinném, hogy sokan áttérnének a DC++-rol. Mindenesetre kiraktam az Mp3Portalra.
-
[Don] Giovanni #8135 ----------------N.I.G.H.T----------------
Gyere és lépj be az éjszaka világába !
-------------------------------------------
Címünk : night.zapto.org:2003
-------------------------------------------
(a port mindenképpen kell a végére! )
----------------N.I.G.H.T---------------- -
#8134 Hubreklám következik::::
nonamecelebs.no-ip.com
Mindenkit szeretettel várunk! -
Nomád #8132 Sziasztok!
Mivel az utóbbi időben nem jelent meg új DC kliens, így egy új szolgáltatás nyílt a DC Info oldalán. Már rég hiányzik egy Apróhírdetési szekció a DC közössége részére, így nyitottam egyet. Elérhető a DC InfoSzerver kezdőoldaláról.
Tudjátok: http://dcinfo.dynu.com
Have nice day! -
lowdog #8131 hali!
még egy kicsit visszatérnék ehhez a levélhez, egy kérdés erejéig:
lehet-e valahogy védekezni ez ellen? mármint hogy rájöjjenek arra, hogy mit töltesz le? -
#8130 Szép napot mindenkinek!
Igaz ,hogy kicsit sokáig tartott az elkészülése,de a várakozás úgyérzem megérte.
Ettől a pillanattól kezdve a hagyományoknak megfelelően fog frissülni a lap. Ha bárkinek kiegészitése van a laphoz ,vagy szivesen segitene leirások elkészitésében ,akkor az mailben szóljon.
Tessék nézegetni az oldalt, és várom az aktuális MAGYAR HUBokat , hogy jelentkezzenek az oldalra.
Jó szórakozást hozzá!
dchun.hq.hu
Sziasztok -
Nomád #8129 Bocsi Dentro, de veszett módon el vagyok havazva!
Természetesen (igaz, hogy most) de kikerült a PtokaX-0.326.TestDrive4 HUN Edition a DC Info Letöltési Zónájába! THX Den! ;)
DC Info: http://dcinfo.dynu.com
------------------------------------------------- -
#8128 Szép napot mindenkinek!
Jó szórakozást hozzá!
http://dchun.hq.hu/
Sziasztok -
#8127 jah hogy linket nem lehet csakugy copyzni....
Ime:::
PtokaX-0.326.TestDrive4 HUN Edition.zip -
#8126 Ezt berakom mégegyszer, ismétlés a tudás anyja, mert nem került ki websitera, nálam meg lehet megszűnik. Nomad nem válaszolt a privimre, mások sem érdeklődtek. Pedig sokan letöltötték, szál érdeklődés megvan. :)
.
------------
.
Nemrég megjelent Ptokax Hubprogi új, Testdrive4 verziója. Sajna ebből is hiányzik a magyar nyelvi file, ugyhogy készítettem egy special HUN Editiont ami az eredeti Testdrive4 kibővítve a magyar nyelvi filellal és hamár úgyis belenyúltam, akkor egy HUN-szűrő scripttel is.
.
A HUN Edition egyenlőre kétféleképp tölthető le:
- innen: PtokaX-0.326.TestDrive4 HUN Edition.zip
- vagy tőlem DCn
.
Bárki aki fel akarja tenni bármilyen témába vágó websitera nyugodtan megteheti.
.
Minden jót hozzá.
.
----------
.
Itt jegyzem meg az ELITE HUB kapott egy portot a címe végére, méghozzá a 4242-t. Az új cím tehát:
elite-hub.no-ip.com:4242
.
------
-
bakker akkor snapszer:))) -
crx #8123 Én is járok egy hete külföldi hub okra csak nem valami gyors a letöltésem. Viszont a feltöltés anál jobb. -
[HUN]Richard #8122 Emberek mindjárt elsirom magam:))
Ezt s lehet, meg ezt se lehet, utána meg amazt se lehet, mik maradnak a képek??????
Azért nehogy már itt ezen párázunk, hogy mi a törvény:))))
Ja csak viccelödök:)))
Még hiányzik 110 mb-om:)) lassan már 1 hete!!!!
Hát honnan lesz meg a hiányzó rész????:)))))))
Csak vicc az egész, nagyobb a füstje mint a lángja:)) -
#8121 jaj emberek...
van ám egy egészséges egyensúly a két véglet közt.
nem kell minden hírfoszlányra ugrani, mert nem érdemes, pontosan azért, mert itt minden egyes mozzanat törvényessége megkérdőjelezhető. aki fél, az valóban jobb ha lenyomja a modemét.
de a dolog hosszabb jövője érdekében nem árt figyleni a világot. nem árt betartani amit eddig is veszélyesnek ítéltünk: kinn tartani a politikát, a pedofiliát, a pénzszerzést, stb, tudjátok jól.
szóval ne személyes kérdést csináljatok belőle, hanem ésszel mérlegeljétek melyik lépés mennyit hazsnál a dcnek, a huboknak, a usereknek.
a felesleges pánik hasztalan. az információk korrekt átadása hasznos. -
ecsém megen dejavu érzésem van.. -
Stex #8119 Én is kerestem kimondottan magyar konzol HUB-ot de tudtommal nincs, csak elvétve találni olyat akinek van a megosztásában. Viszont láttam, hogy pár jó külföldi helyet már felfedeztél ezekre járnak hazánkfiai is (köztük pl én) -
crx #8118 Kérdésem lenne van kimondotan magyar Conzol HUB Vagy a hubokon elvétve lehet találni conzol játékokat? -
#8117 az a baj hogy te most ebben a kontrát látod...... ahelyett hogy elfogadnád, hogy egyikünk véleménye sem 100%-os! sajnos..... hangsúlyozom...SAJNOS nem lehetünk biztosak egyikünk igazában sem! pedig milyen egyszerüen megoldódna az összes ilyen probléma -
#8116 Szerintem beledöglene a diszes banda ,ha egyszer KONTRA nélkül elfogadná,azt amit irok.
Be is fejezem. :))))))
Értelme ugysem igen van azthiszem. -
#8115 ez nem para vagy egyéb kérdése...... ha tájékoztatunk akkor tegyük hozzá, hogy ez egy pillanatnyi álláspont, amit adott esetben az ügyfélszolgálati magasan kvalifikált szakember mondott, és korántsem biztos, hogy megfelel a cégvezető állápontjával is! tehát összegezve:
nem lehet senki biztos az álláspontjába.... sem pro , sem kontra!
( ha megfigyelted én is feltételes módban írtam az előbbi hozzászólásom, hisz én sem vagyok biztos a magam állításaiban, de van lehetősége) -
#8114 hehe
" ne azt gondold ebből amit írtam, hogy kötekedni akarok, és ne az hidd hogy nem hiszem hogy volt 20 forintod! " :)))))))))))))))))))))))))))))
Nah mind1...akkor ezekszerint paráztassuk a bandát tovább. Nekem ok ez is.
De ha itt valaki fél ,annak ellenére ,hogy tisztában van azzl ,hogy amit csinál törvénytelen, akkor azoknak javallom a TREFORTOT, és a DIRECT CONNECT mellőzését. -
#8113 sajnálatos módon mint tudod, sok esetben ezek a "hozzáértő" ügyfélszolgálatosok szoktak igen megnyugtató és hatásos hivatalos választ adni a kedves ügyfeleknek! De ez ettől még törvényellenes, és ha megfelelő módon utasítják a szolgáltatót ( ráhatásokat pedig tudnak tenni a multicégek) akkor el fog járni az ügyben, mert azt ugye azért tudjuk, hogy törvénytelen amit csinálunk! :(((
A vita és a félreértés elkerülése végett.... neo ne azt gondold ebből amit írtam, hogy kötekedni akarok, és ne az hidd hogy nem hiszem hogy volt 20 forintod! azt próbáld ebből felmérni, hogy nem valószínű hogy az igazgatóval beszéltél, ... és hogy az igazgató is kényszeríthető a törvénytelenségek megszüntetésére, még akkor is ha most jelen esetben sem idejük sem kapacitásuk nincs az ügyre! ha kellő szankciókkal fenyegetik őket, sajnos meg fogják tenni azokat a lépéseket is amiket most kinevetünk! -
#8112 Köszönjük az infót!Megnyugtatom apámat nem fog hozzám bejárni kajáthordani:)))
Jah majd a 20 forintot elintézzük..:)))))) -
#8111 Jah és mégvalami. Ne a FAXszámot tárcsázzátok ,mert ott csak egy rövidke sípoló hang lesz a válasz.
Aztán majd jön a leb@szás, hogy félrevezettem a csapatot :) -
#8110 Hozzászólva a lent emlitett "OKOS KIS LEVÉLHEZ" !
Vettem ma a fáradságot, és felhivtam 20 Magyar Forintért azt a bizonyos ügyfélszolgálati telefonszámot, ami a levélben szerepel.
Ott egy kedves úr elmondta, nekik az égvilágon semmi bajuk a P2P-vel ,csak bizonyos külföldi szolgáltatók kicsit ugymond "ugattak", hogy ezen meg ezen az IPén, ilyen és ilyen letőltések vannak. Ezt nekik kötelességük kiküldeni, mert a törvény előirja. Azt is hozzáfüzte nevetve, hogy a P2P világa nélkül meghalna a NET, és SEMMI de SEMMI szankciót nem fognak alkalmazni ezen programok használóival szemben. És a végén ismét megnyugtatott: " Ez csak formalitás de semmi több. Erre a törvény minket ,szolgáltatókat sajonos kötelez!"
Remélem mindenkinek világos a tanulság:
Végy 20 forintot és kérdezz. És ha a füsthoöz tűz is tartozik ,akkor hivd a segitséget. :o)
Hozzá kell tegyem: BÁRKI megteheti hogy utánnanéz ezen infoknak.
ITT:
FreeStart Ügyfélszolgalat
1122 Budapest, Városmajor u. 13.
Tel: +36 1 889 7070
Fax: +36 1 889 7050
[email protected]
http://www.freestart.hu
Szerintem 20 forintot megér, hogy az aggodó emberek megnyugodjanak.
És nemtartom túlzottan okos dolognak ,hogy rémisztgetitek egymást mindenféle butaságokkal ,anélkül, hogy utánnanéznétek ,mi is a dolog háttere.
További szép napot mindenkinek.
http://dchun.hq.hu/ -
#8108 1 gép, 1 szoftver (ajándékba kaptuk), 1 kis segítség és tudás ( a programozónké) és 1500 usert tudunk kiszolgálni!
Köszönet érte azoknak akik ezért tettek valamit, és azoknak akik ezért továbbra is naponta tesznek!
( Wolkow, neked is köszi) -
Geri_mezeiuser #8107 Egyszerűbbet kérdezz.... -
crx #8105 Mindjárt ki probálom köszi a segitséget. -
#8104 Akkor mostantol LOL tilalom van?:)))) -
#8102 :))))))
-
#8101 nem neked szolt
kipróbáltam az uj regemet.
amugy meg nem is értelek:))
meg tökre bejön ez : -
#8100 ha még csak az...de tilos az RE ,GFD,KPM,LOFD,HJ,MG,ÉH,ZT,DE,SD,E,RRR,MFG is!
és persze a LOL is.
-
#8098 Bakker, akkor má a LOTR és a MR is tilos? -
#8097 nem is értem miért ??? :DDD