Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PB@ro
Sziasztok !
X-Hub frissitve . Mindkét B-Team lapról letölthetõ (http://b-team.uw.hu , http://b-team.fw.hu) .
Fórum az X-Hubról : http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1049090092
Sziasztok!

A DC InfoSzerverre többek között 3 új PtokaX script került fel. Eléritek az oldalról PBaro új HUB progiját (Gratulálok PBaro, így tovább!!!), valamint a VideoChat nevezetü magyar progit is. Lehetõség van bannercserére is, remélem igénybe veszitek. Remélhetõleg a DC InfoSzerver hamarosan egy T1-es szerverre kerül, így gyorsabb lesz az elérhetõség és a fájlok letöltése is.

Tudjátok, http://dcinfo.tx.hu vagy http://dcinfo.sytes.net.

Have nice day!!!
KeKKSZike
Balinkora én napok óta nem tudok felcsatlakozni... ;(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

oroy
sziasztok, tehnikai gondok vannak a Matrix HUB -on, rovidesen ujra indul.

K.András
Ez van, látod...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Hello!
Gondom van a direct connectel. Belso halozatrol netezek squid proxyn keresztul. Nem tudok aktiv userkent letolteni senkitol. Mit kell beallitanom ahhoz hogy menjen?
PB@ro
Sziasztok !
Akit érdekel az X-Hub és ki szeretné próbálni ...
A béta verzió letölthetõ a http://b-team.fw.hu lapról .
Lammer
Sziasztok!
Tanácsot kérnék
Melyik hubot ajánljátok ha régi Game-ISO (1999-2002) érdekelne?
köszi

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csori
1 kis érdekesség : http://www.netconnexions.co.uk/index.asp?lng=en&img=&pt= DC HUB keresõ oldal . sajna a magyar HUBok nem a legfrissebek rajta, de aki külföldit keres annak jól jöhet .
másik érdekesség : http://www.moglo.net/ ezen az oldalon a Mos++ progi userra tud keresni

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
sose volt

Csori
én elmondtam neked a véleményem, te válaszoltál, részemrõl megbeszéltük
nincs semmi gond

nfs
Csori nekem eszembe nem jutott sértésnek venni, hisz ismersz, én vok az örök háborgó 😊))
Fufuka nem kötekszem, csak leírom a véleményem és megpróbálom értelmesen alátámasztani is amit mondok, csak az ilyen mértékben laikusok kissé idegesítenek, mint Makosguba, mert teljesen értelmetlen érvekkel próbálja alátámasztani mondanivalóját.
zzz, nekem még sosem vesztett el egy fájlt sem a DCm 😊
zzzthunder
még 1 aspektus : a dc indõnként elhagy fileokat, ezért is kellhet betömöríteni 1-be .
Csori
nincs mit
1 emilt megírni nem nagy dolog, és ha nem tájékoztattam volna azokat, akikrõl tudom, h OPok valahol akkor én se lennék külömb, mint akinek ekkora FAKE megosztása van . asszem ez már túllõ azon a méreten amivel nem kell rohangászni fórumokra, v bárhova, és nem is "ráfogható" a "véletlen bentmaradt mappa" ezt az "elnevezések" tisztán világították .

Csori
hja ... nem sértõdtem meg, csak ezt a dolgot (nyaliskodás) nagyon útálom, és aki ismer az tudja h rám lehet fogni mindent pl, h õrült vagyok, de a nyalit azt nem .
sajna nekem ez jutott az életbõl, ezéé vagyok mostanság önellátó (munkaügyileg) de én csak 1 buta autószerelõ vagyok aki mindenki vackából kihozza a még elérhetõ maximumot . de jó nekem így ... akkor megyek dolgozni ha vállalok melót, és ha vállalok akkor se csörög az óra .

Csori
senki nem nyal a matrix OPoknak !!! esetembe pl teljesen felesleges is lenne, mivel havonta 1X megyek csak be . amit megosztok azt elviszik tõlem a B-Teamon, és a Balinkon is, a letöltésemet, pedig nem a DC adja ki . semmi bajom se a matrixal, se a kolival, se .... bármelyik magyar HUBal, sõtt örülök neki, h sok van mert így mindenki adathoz jut valahol . de a rohatt csellom miatt nem tudok (nincs értelme) 2 HUBnál többre menni .
az h te nem ismersz a te dolgod, az h nyalásnak veszed amit írok a te bajod !
nfsel nekem nincs gondom, írtam NEKI 1 véleményt, válaszolt rá, asszem mi 2en ezt le is rendeztük ennyivel ! veled szembe õ személyesen is ismer, és tudja h nem kifejezetten b@szogattam ! nem értem ebbe neked hol a helyed ???

nfs
ezt a feleannyi idõt is cáfolom azért 😊 Mivel ha egy olyan progit veszel alapul, amihez elég egy iso fájl, ami akárhogyan is nézzük nem tömörítés, mivel álltalában ugyan akkora, mintha csak simán bemásolnám egy mappába a fájlokat. Viszont míg képformátumnál, egy fájlt szedek le, ami sokszor több 100 MB és napokig is eltarthat, addig ez ha egy mappából fájlokként töltöm le és több usernél is megtalálható, akár egy nap alatt is lejöhetne, mivel olyan, mintha több szálon töltenéd az iso fájlt. Tehát egyértelmû, hogy ez a tömörítgetés nem is olyan jó. na most mennem kell, de késõbb még elemezhetjük a témát 😊
nfs
[OP]MaciLaci
Nem ezt ugattam en is?

Life is wasted on living!

[OP]MaciLaci
Ezt az iment olvastam:
Kozerdeklodesre tehet szert:
<Tomo>
T1: 1.544Mbps (1544Kbps) for a point-to-point dedicated line
T2: 6.312Mbps (6312Kbps) for a point-to-point dedicated line
T3: 44.736Mbps (44073Kbps) for a point-to-point dedicated, digital circuit

[OP]MaciLaci
Joreggelt!

Ebben a vitaban megint az a vicces, hogy mindket felnek igaza van!
Ha megnezitek az ftpket, ami 1 picit kiforrottabb, mint a DC, alt. 15 megas darabokbol all a dolog. Hogy miert? Azert, mert 1 DSLlel lehuzni 1 15 megas cuccot x perc, 1 700 megas isot x ora! Ugyanis, ha neadjistan crc s lesz a file toltes kozben? Pl 1 iso? Huzhatod a 700 megat ujra!
Azonban igy talan tuti, hogy csomizaskor nem marad ki 1-2 file, es utana a kedves letolto nem szidja a ...... 😊))

Virusellenorzesi szembontbol szinten ugy van, ha a user csomagolasfor lefutrtat 1 virusirtot, kiralysag, ha nem, meg 1 virusforras a tomorites!
Szedesileg viszont igaz az is, hogy nem 1x veszett mar el slot a darabolt file ok kozt....
Viszont ez a szabaly... szal en nem hinnem, hogy olyan esetekben, ha kimarad 1 file az isobol rogton 1 OPot kell qrogatni vele. A User valszeg nem szivatasbol hagyta ki a 700 megas filebol az xyz.dll t😊 Igy ha a kedves downloader odamegy az OP bacsihoz/nenihez, szol neki, az kivagja a megosztot, a letoltonek nem lesz meg a fileja. Ugyebar a kirugott, vagy netalalantan bannelt usernek nem lehet az adott HUBon privizni, hogy bocs, kene az a file.....

En szemely szerint az ftps megoldast kedvelem:
soxor 15 vagy 50 megas rar darabkak, melyek 1 isot rejtenek!
De ez mar az en szemelyi szoc problemam......

Legyetek jok es szobatisztak, kellemes hetveget!
Maci

nfs
Érdekes követelmény 😊 csak azt nem tudom, neked hol az a mindenhol? mert én még nem talákoztam vele. Ja és ha szabály, akkor illene ezt tudatni is a userekkel 😊
nfs
Csori most nagyon nagy tévedésben leledzel 😊 csak egy olyan logot mutass, amikor én kidobtam valakit tömörítetlen cuccokért! Elárulom, egyet sem fogsz találni. Ha telepítéskor kiírja, hogy példának okáért hiányzik egy dll fájl, azt letudod utána is tölteni valakitõl. És nem szokásom a tüskéken átlépni 😊
Csori
"Kinek ártok én azzal, ha nem tömörítek?" ... erre a kérdésre a válasz : Magadnak ártasz vele, mert ki fognak dobni a HUBokról, ez mindenhol követelmény ... nem a matrix egyedi szabálya

Csori
a megosztás nagy általánosságban a tömörített dolgokról szól, ha jobban megnézzük . a játékokat, és a nem csak 1 exe-bõl álló progikat, is jobb leszedni ha minden 1 csomagba van, tuti nem marad ki belõle semmi . gondolj csak bele a manapság nem ritkán több CDs játékok telepítésébe mikor a 3. CD megy fel a gépre, és kidobja, h hiányzik 1 dll fájl, és sz@rik a világra a játékod, mert nem települ tovább . ha mégis kimarad valami az így megosztott (tömörített) progiból/játékból akkor ott van az a szabály, h tilos a nem teljes fájlok megosztása, és a megosztóval szembe fel lehet lépni az opnak . de ehez kellene az is, h az userek is szóljanak nekünk, ha az ilyeneket elhallgatják akkor kedves XY nyugodtan osztogathatja tovább a szemetet . ez nem árulkodás (mint azt sokan gondolják), csak segítése az OPok munkájának .
más dolog : nfs te is elõszeretettel dobtál ki usereket a tömörítetlen cuccokér, most veled is megtörtént ... pech ... lépd át ezt a kis tüskét, nem örökös bant kaptál érte . felesleges lenne ebbõl 1 több oldalas témát nyitni, a vége úgyis gyerekesre sikerül ... eddigi tapasztalatok alapján .

nfs
arról meg nem is beszélve, hogy ugye ha vannak szabályok, azt ne csak a userek tartsák be, hanem talán az OPok is. Hopp makosguba, mit szolnál, ha kirugnának, mert megint nincs rajtad sapka?
nfs
makosguba akkor ebbõl két dolgot cáfolok is, azt gondolkozz el rajta. Mitõl ellenõrizhetõ jobban, hogy lejött e az anyag? erre azért kíváncsi lennék 😊)) tudod ott van fönn a letöltési lista és csak meg kell nézni, hogy még mindíg benne van e. Aztán miért kissebb az esélye egy virusfertõzésnek? nem tudom talán virusosan becsomagolni? aztán ha valami hiányzik belõle és te letöltöd, mivel ugye hiányosan szintén belehet csomagolni, akkor kezdheted elölrõl tölteni megint az egészet, mig ha ez meg van valakinek csomagolatlanul, akkor talán elég lenne erre a hiányos részre keresni is.

ehhhhhhhhhhh valaki olyan szóljon már hozzá, aki nem ugatja csak a dolgokat, mint kutya a holdat 😊)
nfs
Egyszer valaki megmagyarázhatná nekem, hogy miért is jó ezeket betömöríteni egyébként. azért, hogy ha meg van még 10 usernél ugyan az az állomány, nekem akkor is csak egy hét mulva jöjjön le 1 embertõl? mert ugye ha nem tömörítem, akkor elkezdi mástól is tölteni a dc, ha úgy van beáálítva 😊 szal ez kissé nevetséges. Kinek ártok én azzal, ha nem tömörítek?
nfs
azt gondolom mondanom sem kell, hogy nem kaptam priviben semmilyen szabályt
nfs
bocs, hogy ide is beírom. ma ismét egy kellemetlen élményben volt részem matrixon.

Ez nagyon fontos, hetente 1x olvasd el
Szabályok:

1.1. Minimum 12 Gigabájt megosztása kötelezo.
1.2. Minimum 3 slot nyitása kötelezo.
1.3. Élo E-mail cím megadása kötelezo. Néha ellenorizhetjük, ez esetben válaszlevelet kell írnod egy héten belül.
1.4. Értelmes megjegyzés megadása kötelezo.
1.5. A valódi kapcsolatodat kell megadnod! (cable, isdn, t3, stb...).
1.6. A elotag kötelezo.
1.7. A HUB-on CSAK DC++ verziót lehet használni! Minimum verziószám: DC++ 0.18

2.1. Tömörítetlen hang, például audiotrack megosztása tilos (wav).
2.2. Vob video megosztása tilos.
2.3. Tilos megosztani telepített fájlokat, windows könyvtárat, program files könyvtárat.
2.4. Tilos megosztani letöltés könyvtárat (received files, my download, incoming, stb...) és befejezetlen fájlokat.
2.5. Tilos megosztani lomtárat (recycled), temporary könyvtárat, documents & settings-et és értéktelen fájlokat.
2.6. Tilos megosztani vírusos állományokat, hibás fájlokat, vagyis tisztában kell lenned azzal, milyen minoségü a megosztásod.
2.7. Tilos megosztani olyan szexulás tartalmú állományokat, melyekben 18 éven aluli személy szerepel. Amennyiben nem vagy biztos benne milyen idos a szereplo, ne oszd meg a fájlt. Minden állományért te vagy a felelos.
2.8. Tilos megosztani továbbá olyan szexuális tartalmú fájt, amely a közízléssel ellentétes. A vita elkerülése érdekében mielott szexulás tartalmú fájlt osztanál meg, konzultálj egy operátorral.
2.9. Mivel a hub egy nyilvános hely, tilos megosztani a törvényileg tiltott szélsoséges politikai tartalmú és/vagy tiltott szimbólumokat tartalmazó állományt.
2.10. Tilos a fake megosztás, például ha egy fájlnak más a neve és a tartalma.
2.11. Ha megváltoztatsz valamit a megosztásodban, akkor a publikus chat-be feltétlen írd be hogy /refresh.

3.1. A fájl neve vagy könyvtárának neve utaljon arra, hogy az mit tartalmaz (pl. mp3 könyvtárban track***.mp3 az szemétnek minosül, kivéve ha album része és a könyvtár utal a tartalomra).
3.2. Ne hagyd el a hubot, ha folyamatban van letöltésed! A HUB-okon való 'ugrálás' szintén ebbe a kategóriába tartozik.
3.3. Tilos bármilyen próbálkozás a feltöltések elkerülésére.
3.4. Tilos egy munkaállomásról több néven feljönni.
3.5. Tilos más letöltéseit megszakítani, kivéve ha az kilépett a hubról.
3.6. Senkit nem szabad sértegetni, trágár kifejezéseket használni a chat-en.
3.7. A HUB chatként szogál! Minden egyéb tevékenység csak saját felelosségre folytatható !!!

Utolsó módosítás: 2002.12.25.

<21:02> <Maffia> nem is tudtam, hogy kiadták DVD-n))
<21:05> <Maffia> nah én L nézem az akadémiát))
<21:05> <Maffia> sziótok))
<21:05> <X-S-T-Y-L-E®> hali
<21:06> <NixSnoopycopy> back vagyok
<21:07> *** A kapcsolat megszakadt
<21:07> *** Kapcsolódás bortonhub.no-ip.com...
<21:07> *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
<21:07> <<<>> -= BÖRTÖN HUB =- 1.0.25 bortonhub.no-ip.com
<21:11> <KubusPuchatec> sziasztok!
<21:12> <KubusPuchatec> nem tudjátok, hogyan lehet avi-t mpeg-be konvertálni?
<21:12> <Cerberus> avi2mpeggel
<21:14> <Cerberus> leif
<21:14> <Cerberus> a programokat tömörítsd be
<21:14> <Cerberus> olvasd el a szabályzatot
<21:16> <leif> kösz
<21:18> <KubusPuchatec> köszi
<21:28> <SCH> Miért vagyok a börtönben?????
<21:28> <SCH> hm, opok?
<21:29> <Cerberus> pill
<21:37> <Cerberus> hát passz
<21:39> <SCH> 😊
<21:52> <Vamzer> Vamzer is kicking Karcsi because: Börtönön Tilos a letöltés!
<21:52> <<<>>> The ass Karcsi was kicked by Vamzer. IP: 62.68.165.33
<22:12> <BõRvöDö®> BõRvöDö® is kicking máriáshuncut because: nincs töltögetés
<22:12> <<<>>> The ass máriáshuncut was kicked by BõRvöDö®. IP: 217.215.57.155
<22:16> <Szusz> börtönigazgató ittvan?
<22:38> <Zsolti> Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<22:38> <-=nfs=-> sziasztok
<22:38> <-=nfs=-> miért kerültem ide?
<22:39> <Cerberus> szia
<22:39> <Cerberus> install miatt
<22:39> <Cerberus> azokat be kell tömcsizni
<22:39> <-=nfs=-> milyen install?
<22:40> <Cerberus> nav
<22:40> <-=nfs=-> nfs\Prog\Tûzfalak-Antivírus\Symantec.Norton.AntiVirus.2003.HUN-DRa
<22:40> <-=nfs=-> emiatt?
<22:41> <Cerberus> hát ami benne van
<22:41> <Cerberus> asszem
<22:44> <-=nfs=-> ezóta változott a szabál?
<22:44> <-=nfs=-> .
<22:44> <Cerberus> tmpeget is légyszi
<22:45> <-=nfs=-> ha már becopyzni nem tudom: http://matrix-network.sytes.net/index.php?pid=tudnivalok&sub=hub
<22:45> <-=nfs=-> mert itt ilyen szabály nincs ha jól látom
<22:46> <-=nfs=-> vagy ha már van ilyen szabály, akkor ezt ott is fel kéne tüntetni, nem?
<22:46> <Cerberus> nem én írom át
<22:47> <-=nfs=-> figyelj, tudom hogy ez egy értelmetlen vita, de amíg nincs ott feltüntetve, addig nem azok a szabályok éklnek?
<22:47> <-=nfs=-> mert eddig senkinek nem volt vele baja
<22:48> <Cerberus> hát nem tudom
<22:48> <-=nfs=-> te dobtál ki?
<22:48> <Cerberus> eddig is rkatunk ki emberkéket mert játékot nem iso ill tömörített formában oszt meg
<22:48> <Cerberus> én
<22:48> <-=nfs=-> mert akkor priviben küld már át lécci az aktuális szabályokat
<22:48> <Cerberus> nem csak téged
<22:49> <-=nfs=-> de ez nincs benne a szabályban, nem érted?
<22:49> <-=nfs=-> tehát jogtalanul dobtál ki, szerintem
<22:49> <Cerberus> mindenbizonnyal

Tehát se egy elnézés, se egy bocsánat 😊
[OP]MaciLaci
Te marci!
Asszem ezt qrvara nem a forumon kene targyalni😊)
Thx!

OP Hair_ceg
OP Csori!

Köszönöm a mailod megkaptam és intézkedek ez ügyben ezer thx a figyelmeztetésért
Harder
Nálam ez van a HUB listák címei mezõben:

http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config;http://matrix-hub.no-ip.info/HungaryHubList.config;http://tartalek-matrix.no-ip.com/HungaryHubList.config;http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config;http://dcpp.lichlord.org/PublicHubList.config.bz2;http://dcplusplus.sourceforge.net/PublicHubList.config

Harder
www.gyik.com

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Harder
MaciLaci: köszönöm 😊
m-ARC-i: szívesen 😊

Sziasztok, sziasztok!

Hát ahogy elõre sejtettem, ez a Chellos karbantartás nem úgy sikerült mint ahogy azt tervezték. (#6182) Remélhetõleg most már mûködni fog. Elérhetõ minden szolgáltatása a DC InfoSzervernek!

Have nice day, my friends! :-)
[OP]MaciLaci
Harder qrva jo a siteod, foleg a smilek😊)
Nekem ez jon be legjobban:

Harder
Minden onnan lesz elérhetõ, de ha nem megy a géped, vagy esetleg nem vagy online, nem fog mûködni a honlapod sem.
Nagy cuccokat én mondjuk nem ajánlanék így kitenni pl. letöltésre, mert nagyon lefoghatja a netedet (ezzel együtt a hub-odat).

Ha csak egyszerû HTML oldalt akarsz, akkor javasolnám a www.csucs.hu-t, 10MB tárhely, gyors és stabil a szolgáltatás, semmilyen reklám nincs.

Ha egyéb extra is kell (pl. PHP, SQL), akkor meg a www.bixerver.com-t.

Sok sikert 😊

Harder
www.gyik.com

[OP]MaciLaci
pontosan

[OP]MaciLaci
Na, ezt szep magyartat mondtam el😊))
Remelem erted😊))

[OP]MaciLaci
Nem kell regelni
csak arra a gepre, ahol a HUB fut, dobj fel 1 apache t, vagy win alol 1 liteserve -t pl!
Domainnek a webserverben ird eb a cimed
es menni fog

[OP]MaciLaci
Ja, DC++ alatt nyisd meg😊)
Tehat majd otthon😊)

[OP]MaciLaci
Ez van😄D

Csori
nem text fájl, és a DCn keresztül nyisd meg . Letöltött fájl listák megnyitása, és ott keresd ki a csatolt fájlt, akkor egyértelmûen látszik a tartalom . a wordpad kissé kuszábban adja vissza .
nem zipet küldtem, hanem DC listát .

állandóan 😞((

<11:21> *** Connecting to koli.sytes.net...
<11:21> *** Connected
<11:21> This hub is running version 0.4.0 of the Linux Direct Connect Hub Software.
<11:21> This hub is currently full!
<11:21> *** Disconnected
Csori
El tudod olvasni ?
Nekem nem sikerült sokadszori próbálkozásra se

Csori
m-ARC-i azéé nézd át a listát is, (ha megérkezett) ott vannak még érdekes dolgok ahol a képnek már vége .... ott vannak az 1 - 3 GBos "fájlok"
Ha nincs ott akkor küldöm megenn .

[OP]MaciLaci
Koszi Csori megjott!
Tolem is megkapta mar tegnap az orokost😊)

Marci teccik? Nekem nagyon😊)))

Csori
arra a címre ment ami itt van megadva a felhasználó infódba ... mindenkinek arra küldtem .
Csak 1 kis türelem, meg fog az érkezni

[OP]MaciLaci
http://wishmaster.no-ip.com/fake.gif
Mindenre van megoldas😄DD

[OP]MaciLaci
Gyere fel wishre, megosztom, mert nincs nagyon mailszerverem😞(