Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Neo! Mióta ti nem csináljátok a hisztiket, NINCSENEK viták! Mennek a hubok, az opok segítenek egymásnak, a userek töltögetnek, és a dc egy egészen normális mederben folydogál!
és igazad van........ errõl több szót ne is ejtsünk!

Remélem te is befejezted, mert szerintem több szót ez nem érdemel. Nekem nem veled volt bajom és nem is neked szóltam, nem tudom miért találtál meg, ha ezt az egészet "leszarod". Akkor szarjál már le engem is ha megkérhetlek és ne is szóljunk egymáshoz inkább, ha csak ismételni tudod magad és engem támadni!
Lehet hülyeség, de szerintem van benne ráció
Ezért szarok én is erre az egészre.
De mint már emlitettem: Hajrá és öljétek meg egymást! Itt sem válltozik semmi...
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
213.46.246.92
bud-ink01.chello.hu
Egyébként szerencsére, páran vették a fáradságot és hozzászóltak a témához, nekem az õ véleményük azt hiszem többet ér 😊)))
Na innen télleg lezárva a téma.
Fufuka, szerintem még levegõnek sem érdemes venni, mert üresebb, mint a légüres tér 😊))
Szia AIR andriska!! Pá!

ha dinamikus IPd van akkor a http://b-team.uw -ról töltsd le a kis segédprogit ami folyamatosan követi az IP változásokat, így nem kell mindig átírkálni . ha ezek megvannak kell 1 újraindítás a DCnek .
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"Hát, szerencsére a normálisak gyöztek!"
Agyhalál vazze, egy üzeneten belül ellentmondasz magadnak, ráadásul alátámasztottad Neo mondandoját is.Gratula fufuka te vagy a BEST 😄DD
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Elloptak a telcsid?😊))))
Ugy 200x proszatalak hivni😊)))))
Life is wasted on living!
/Ha meg emlexel xeroxra...../
Bár valóban csináltam ennek a témának egy topicot, de azért írtam ebbe, mert ezt többen olvassák mint azt és nem véletlenül.
Na téma részemrõl is lezárva, mert mint látom az érdekelt még arra sem képes, hogy megvédje magát 😊)) és itt nem rólad vabn szó neo.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Elismerem, hogy nem vagyok a regi!
Talan azert, mert mar nem vagyok oly naiv, mint amikor megcsinaltam a Wisht!
A portan soprogetesrol csak annyit, hogy neked fogalmad sincs a dolgokrol! ha lenne, nem dumalnal ilyen...
Gyere be neha wishre, tudod, hogy szivesen latlak, es nezz korbe!
Ja, a masik!
Elismerem, hogy nem vagyok olyan oreg DCs, mint te, de ahelyett, hogy jomagyar modjara fikaznal, inkabb meselned el a dorgest....
Mert ez a ne valts nicket duma olyan lapos, mint a kiszurt IFA gumi....
Igy nagyjabol ennyi!
Udvozlettel,
Maci
Mellesleg, valóban változott Maci, átlát a dolgokon, azóta egyre több helyen szeretik Õt!!! 😊)))
De ez elkerülhetettlen......
Szeretném megkérdezni, hogy mi a titka a Matrix HUB-ra való bejutásra? Nálam hibátlanul van beállitva minden...Mindig azt az üzenetet kapom, hogy : Sajnálom a HUB megtelt! 2-3 óra után bejutok egyszercsak /nagyritkán/, de mindig kb:850 user van bent...ehhez képest a limit ugye 1200user. HELP!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
jo toltogetest!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Megcsináltam a változtatást és köszi a türelmet. (Nem régen kezdtem, ugyhogy most tanulgatom a dolgokat.)
Mivel nem voltam a gép mellet. Csak miután megszakadt a kapcsolat és újra be akartam lépni akkor vettem észre a "változást".
Akkor, hogy tisztázzuk a dolgot, milyen beállításokon változtassak????
•<<<<>>>>• SZABÁLYOK •<<<<>>>>•
1.1. Minimum 15 Gigabájt megosztása kötelezo.
1.2. Minimum 3 slot nyitása kötelezo.
1.3. Élo E-mail cím megadása kötelezo.
1.4. Értelmes megjegyzés (description) megadása kötelezo.
1.5. A valódi kapcsolatodat kell megadnod (cable, isdn, t3, stb...).
1.6. A szokásos HUN elõtag kötelezõ ezt kapcsos zárójelbe tedd a nicked elé.
1.7. A HUB-on CSAK DC++ verziót lehet használni! Minimum verziószám: DC++ 0.18 (oDC használata csak engedéllyel !!!)
2.1. Tömörítetlen hang, például audiotrack megosztása tilos (wav).
2.2. Vob video megosztása tilos.
2.3. Tilos megosztani telepített fájlokat, windows könyvtárat, program files könyvtárat.
2.4. Tilos megosztani letöltés könyvtárat (received files, my download, incoming, stb...) és befejezetlen fájlokat.
2.5. Tilos megosztani lomtárat (recycled), temporary könyvtárat, documents & settings-et és értéktelen fájlokat.
2.6. Tilos megosztani vírusos állományokat, hibás fájlokat, vagyis tisztában kell lenned azzal, milyen minoségu a megosztásod.
2.7. Tilos megosztani olyan szexulás tartalmú állományokat, melyekben 18 éven aluli személy szerepel. Amennyiben nem vagy biztos benne milyen idos a szereplo, ne oszd meg a fájlt. Minden állományért te vagy a felelos.
2.8. Tilos megosztani továbbá olyan szexuális tartalmú fájt, amely a közízléssel ellentétes.A vita elkerülése érdekében mielott szexulás tartalmú fájlt osztanál meg, konzultálj egy operátorral.
2.9. Mivel a hub egy nyilvános hely, tilos megosztani a törvényileg tiltott szélsoséges politikai tartalmú és/vagy tiltott szimbólumokat tartalmazó állományt.
2.10. Tilos a fake megosztás, például ha egy fájlnak más a neve és a tartalma.
2.11. Ha megváltoztatsz valamit a megosztásodban, akkor a publikus chat-be feltétlen írd be hogy /refresh.
3.1. A fájl neve vagy könyvtárának neve utaljon arra, hogy az mit tartalmaz (pl. mp3 könyvtárban track***.mp3 az szemétnek minosülkivéve ha album része és a könyvtár utal a tartalomra).
3.2. Ne hagyd el a hubot, ha folyamatban van letöltésed! A HUB-okon való 'ugrálás' szintén ebbe a kategóriába tartozik.
3.3. Tilos bármilyen próbálkozás a feltöltések elkerülésére.
3.4. Tilos egy munkaállomásról több néven feljönni.
3.5. Tilos más letöltéseit megszakítani, kivéve ha az kilépett a hubról.
3.6. Senkit nem szabad sértegetni, trágár kifejezéseket használni a chat-en!
3.7. A HUB chatként szogál! Minden egyéb tevékenység csak saját felelosségre folytatható !!!
•<<<<>>>>• SORRY THIS HUB IS ONLY FOR HUNGARIAN USERS •<<<<>>>>•
00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
0 •<•>•FIGYELEM•<•>• 0
0 •<•>•A slotok számát a HUB-on a következõképpen határoztuk meg !•<•>• 0
0 0
0 •28.8Kbps• :minimum 1 slot/HUB, maximum 1 slot ---> egyszerre max 1 HUB-on legyél 0
0 •33.6Kbps• :minimum 1 slot/HUB, maximum 1 slot ---> egyszerre max 1 HUB-on legyél 0
0 •56Kbps• :minimum 1 slot/HUB, maximum 1 slot ---> egyszerre max 1 HUB-on legyél 0
0 •ISDN• :minimum 2 slot/HUB, maximum 4 slot ---> egyszerre max 2 HUB-on legyél 0
0 •ADSL• :minimum 2 slot/HUB, maximum 6 slot ---> egyszerre max 3 HUB-on legyél 0
0 •CHELLO• :minimum 2 slot/HUB, maximum 6 slot ---> egyszerre max 3 HUB-on legyél 0
0 •FASTDSL• :minimum 3 slot/HUB, maximum 15 slot --> egyszerre max 5 HUB-on legyél 0
0 •Cabel• :minimum 3 slot/HUB, maximum 15 slot --> egyszerre max 5 HUB-on legyél 0
0 •LAN(T1)• :minimum 5 slot/HUB, maximum 30 slot --> egyszerre max 6 HUB-on legyél 0
0 •LAN(T3)• :minimum 5 slot/HUB, maximum 40 slot --> egyszerre max 8 HUB-on legyél 0
00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
állítsd be a szabályoknak megfelelõen a slot/HUB arányt és keress meg a kolin holnap
Ugyanis, ha banneled a 126.254 et, azzal a komplett 254es halot kifilterezed, magyaran 1 jopar usert kibannelsz!
De te tudod....
Reg rohogtem ilyen jot😊))
Vannak a DCn iratlan szabalyok, de az, hogy nem valtoztathatsz nevet....
Asszem itt tudna 1 par ember meselni, hogy hany OP jar alneven masik HUBokra....
Amugy ha a hosszu nick olyan gaz, irjatok ra 1 scriptet!
Erdekfeszito, hogy az openDCben benne van...
Ha linux alatt alap, akkor winfos alatt sem lehet 1 olyan nagy gaz +oldani, vagy tevednek???
Fufu, tancolunk?😊)))))