Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oroy
hat ha te igy gondolod, akkor no comment.

wakeupneo
Meg anyázásra is 😄DDD

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

oroy
A fórum csak technikai kérdésekre van.

Fufuka®
Akkor elmondom még egyszer érthetõbben!
Neo! Mióta ti nem csináljátok a hisztiket, NINCSENEK viták! Mennek a hubok, az opok segítenek egymásnak, a userek töltögetnek, és a dc egy egészen normális mederben folydogál!
és igazad van........ errõl több szót ne is ejtsünk!
KeKKSZike
Sehova se akar most beengedni.... ;(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nfs
Neo az alsó sor, már ha az én hozzászólásomra gondolsz, nem rád vonatkozik. Ne legyél felületes és olvasd is a fórumot, ne csak lásd.
Remélem te is befejezted, mert szerintem több szót ez nem érdemel. Nekem nem veled volt bajom és nem is neked szóltam, nem tudom miért találtál meg, ha ezt az egészet "leszarod". Akkor szarjál már le engem is ha megkérhetlek és ne is szóljunk egymáshoz inkább, ha csak ismételni tudod magad és engem támadni!
nfs
Errõl a faker emberkérõl eszembe jutott valami. Ma csináltam próbaképpen egy HUBot. Amíg nem tettem oda az autoregister mellé a pipát, csak ketten voltunk. Amint kipipáltam és felléptem, rá pár másodpercre megjelent kedvenc faker barátunk és egy másik is. Ez kicsit gondolkodóba ejtett. Szerintem ezek nem is DC klienst használnak, hanem valamilyen progit, ami a regisztrál HUBokat pásztázza végig és adott kereséseket indít el. Talán ez magyarázza azt a káoszt is, amit náluk lehet látni. Mivel nincs külön megosztásuk, hanem amit töltenek, azt osztja meg egybõl a program is. Frissülni pedig azért frissít ritkán, mert nem sürün néz rá és a közbensõ letöltések nem kerülnek bele a megosztásba. Hetek óta 150 GB körüli megosztása volt, csak ma vette lejjebb, méghozzá drasztikusan, mert gondolom rendezgette magának a dolgokat. Különben nem is sok értelme lenne fakerkodnia, hisz ekkora megosztással elég lenne, ha csinálna egy tiszta 30 GB-os megosztást és minden HUBra felmehetne. Szóval szerintem elég sok HUBra megy õ föl egyszerre.

Lehet hülyeség, de szerintem van benne ráció
I.C.ram
Valaki pls segítsen nekem!!!!!! sürgõs lenne. 😞(( Még annyit, hogy tegnap este teljesen jól felengedett, de szakadtam a netrõl, és azóta nem tudok csatlakozni.
wakeupneo
Na tudod én ehez meg már nem is szólok hozzá sokat. Max annyit ,hogy nem elkoptak ember, hanem ráhagyták az okoskodó birkákra ,és más vizekre eveztek, hogy az okoskatörpök önelégülten örvendezhessenek gombaházaikban.
Ezért szarok én is erre az egészre.
De mint már emlitettem: Hajrá és öljétek meg egymást! Itt sem válltozik semmi...

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Ez az alsó sor talán rám vonatkozik?

pistikem1
Szevasztok miért nem tudom használni ftp-ét?
kösszi a segitséget

I.C.ram
Valaki megtudja mondani, hogy miért nem enged fel a BALINKO HUB? Semmi üzenetet nem ír ki, csak a DC írja ki azt, hogy Connection refused by the server.
nfs
Ki az a hülye, aki fix IP-s chello elõfizetõ lévén irkál fel levelézési listákra? 😄DDDD
213.46.246.92
bud-ink01.chello.hu
nfs
Bocs, elfelejtettem még másik pár HUBot memlíteni. Szívesen járok Wishre is és Elitre is 😊
Egyébként szerencsére, páran vették a fáradságot és hozzászóltak a témához, nekem az õ véleményük azt hiszem többet ér 😊)))
Na innen télleg lezárva a téma.

Fufuka, szerintem még levegõnek sem érdemes venni, mert üresebb, mint a légüres tér 😊))
Fufuka®
Persze van még egy zseni uszító, de õ is el fog kopni, miután levegõnek nézi mindenki!
Szia AIR andriska!! Pá!
Csori
settings \ general és itt írd be az Ipdet, és a portot : 411
ha dinamikus IPd van akkor a http://b-team.uw -ról töltsd le a kis segédprogit ami folyamatosan követi az IP változásokat, így nem kell mindig átírkálni . ha ezek megvannak kell 1 újraindítás a DCnek .

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

KG21
Na így már mûxik! De hogyan lehetne aktívban?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

[OP]MaciLaci
Menj at passiveba!

Life is wasted on living!

K.András
persze winfosban...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Változtasd meg a területi beállitásokat angolra, és menni fog...

KG21
Elõször próbálom a DC-t...fent vagyok egy hub-on, de senkihez sem tudok csatlakozni és keresésnél sem talál semmit. Elolvastam a Gy.i.k.-ot és nincs tûzfalam. plz hlp!

K.András
"Érdekes módon nincs háború!"
"Hát, szerencsére a normálisak gyöztek!"
Agyhalál vazze, egy üzeneten belül ellentmondasz magadnak, ráadásul alátámasztottad Neo mondandoját is.Gratula fufuka te vagy a BEST 😄DD

[OP]MaciLaci
Hali Fufu!!!!
Elloptak a telcsid?😊))))
Ugy 200x proszatalak hivni😊)))))

Fufuka®
Érdekes módon nincs háború! Elfogynak lassan azok akik próbálták szítani! Sokan megváltoztak, okosodtak, vagy csak jobban látnak dolgokat! De ez egy normális út. Voltak akik bíztak abban hogy ez nem fog így alakulni, és némi intrikával, uszítással megörzik helyüket ebben a világban! Hát, szerencsére a normálisak gyöztek! És ez mindig így szokott lenni! Maximum.... idõ kérdése!!!
[OP]MaciLaci
Talan, mert 1es enyhen fasisztoid beutesu OPok szopatjak a nekik nem tetszo usereket, nemde?
/Ha meg emlexel xeroxra...../

nfs
azért kellemetlen lehet egy véleménnyel egyedül maradni, mint látom. Tudod, lehet nálad az jelenti a jófekséget, ha valaki mindent eltûr, hát én nem ilyen vagyok és barátaim szerint nem változtam semmit, szerencsére. Csak idõközben több embert ismertem meg a DC-n és lehet õket jobban megkedveltem, mert közvetlenebbek és barátságosabbak, mint egyesek. Aztán ezt az veszi magára, aki akarja. BANolni tényleg nem szükséges, mert magamtól sem megyek többet oda, ezt megfogadtam. Wateren és Kolin is megtalálok mindent, amit keresek.
Bár valóban csináltam ennek a témának egy topicot, de azért írtam ebbe, mert ezt többen olvassák mint azt és nem véletlenül.
Na téma részemrõl is lezárva, mert mint látom az érdekelt még arra sem képes, hogy megvédje magát 😊)) és itt nem rólad vabn szó neo.
[OP]MaciLaci
Alul😊))
amugy http://dchun.hq.hu
itt szinte minden info fentvan

KG21
Tök új nekem ez a DC...azt hol látom, hogy ki és mit tölt le tõlem?

[OP]MaciLaci

[OP]MaciLaci
Neo!

Elismerem, hogy nem vagyok a regi!
Talan azert, mert mar nem vagyok oly naiv, mint amikor megcsinaltam a Wisht!
A portan soprogetesrol csak annyit, hogy neked fogalmad sincs a dolgokrol! ha lenne, nem dumalnal ilyen...
Gyere be neha wishre, tudod, hogy szivesen latlak, es nezz korbe!

Ja, a masik!
Elismerem, hogy nem vagyok olyan oreg DCs, mint te, de ahelyett, hogy jomagyar modjara fikaznal, inkabb meselned el a dorgest....
Mert ez a ne valts nicket duma olyan lapos, mint a kiszurt IFA gumi....
Igy nagyjabol ennyi!

Udvozlettel,
Maci

Fufuka®
http://dchun.go.ro/

pl. itt találsz részletes hublistát
Fufuka®
Látom másoknak is kinyílik lassan a szeme! 😊)

Mellesleg, valóban változott Maci, átlát a dolgokon, azóta egyre több helyen szeretik Õt!!! 😊)))
Vagy talán más embereknek is kezd kinyílni a szeme!
De ez elkerülhetettlen......
gyraph
HI!

Szeretném megkérdezni, hogy mi a titka a Matrix HUB-ra való bejutásra? Nálam hibátlanul van beállitva minden...Mindig azt az üzenetet kapom, hogy : Sajnálom a HUB megtelt! 2-3 óra után bejutok egyszercsak /nagyritkán/, de mindig kb:850 user van bent...ehhez képest a limit ugye 1200user. HELP!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

[OP]MaciLaci
LOL!
Nyaralsz??😊))

Ken ne foglalkozz vele! Nem eri meg!

byebye!
maci

udv mindenkinek macedoniabol.....sajna itt a dc nem megy, mivel nato-eknal security kisse a net, de icqn kereshettek:-) meg egyszer udv mindenkinek!!!

jo toltogetest!
KenWood
Megint felbukkantál mint a influenza???

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

K.András
Igen persze...Majd ti megtanitjátok a dolgokat, azt fingotok nincsen alap dolgokrol...

Köszi szépen a segítséget, mostmát tisztán látok.
Megcsináltam a változtatást és köszi a türelmet. (Nem régen kezdtem, ugyhogy most tanulgatom a dolgokat.)
Miket kértél?? Azok hozzám nem jutottak el!
Mivel nem voltam a gép mellet. Csak miután megszakadt a kapcsolat és újra be akartam lépni akkor vettem észre a "változást".
Akkor, hogy tisztázzuk a dolgot, milyen beállításokon változtassak????
nfs
ezeket kell egyébként nálunk betartanod:
•<<<<>>>>• SZABÁLYOK •<<<<>>>>•

1.1. Minimum 15 Gigabájt megosztása kötelezo.
1.2. Minimum 3 slot nyitása kötelezo.
1.3. Élo E-mail cím megadása kötelezo.
1.4. Értelmes megjegyzés (description) megadása kötelezo.
1.5. A valódi kapcsolatodat kell megadnod (cable, isdn, t3, stb...).
1.6. A szokásos HUN elõtag kötelezõ ezt kapcsos zárójelbe tedd a nicked elé.
1.7. A HUB-on CSAK DC++ verziót lehet használni! Minimum verziószám: DC++ 0.18 (oDC használata csak engedéllyel !!!)

2.1. Tömörítetlen hang, például audiotrack megosztása tilos (wav).
2.2. Vob video megosztása tilos.
2.3. Tilos megosztani telepített fájlokat, windows könyvtárat, program files könyvtárat.
2.4. Tilos megosztani letöltés könyvtárat (received files, my download, incoming, stb...) és befejezetlen fájlokat.
2.5. Tilos megosztani lomtárat (recycled), temporary könyvtárat, documents & settings-et és értéktelen fájlokat.
2.6. Tilos megosztani vírusos állományokat, hibás fájlokat, vagyis tisztában kell lenned azzal, milyen minoségu a megosztásod.
2.7. Tilos megosztani olyan szexulás tartalmú állományokat, melyekben 18 éven aluli személy szerepel. Amennyiben nem vagy biztos benne milyen idos a szereplo, ne oszd meg a fájlt. Minden állományért te vagy a felelos.
2.8. Tilos megosztani továbbá olyan szexuális tartalmú fájt, amely a közízléssel ellentétes.A vita elkerülése érdekében mielott szexulás tartalmú fájlt osztanál meg, konzultálj egy operátorral.
2.9. Mivel a hub egy nyilvános hely, tilos megosztani a törvényileg tiltott szélsoséges politikai tartalmú és/vagy tiltott szimbólumokat tartalmazó állományt.
2.10. Tilos a fake megosztás, például ha egy fájlnak más a neve és a tartalma.
2.11. Ha megváltoztatsz valamit a megosztásodban, akkor a publikus chat-be feltétlen írd be hogy /refresh.

3.1. A fájl neve vagy könyvtárának neve utaljon arra, hogy az mit tartalmaz (pl. mp3 könyvtárban track***.mp3 az szemétnek minosülkivéve ha album része és a könyvtár utal a tartalomra).
3.2. Ne hagyd el a hubot, ha folyamatban van letöltésed! A HUB-okon való 'ugrálás' szintén ebbe a kategóriába tartozik.
3.3. Tilos bármilyen próbálkozás a feltöltések elkerülésére.
3.4. Tilos egy munkaállomásról több néven feljönni.
3.5. Tilos más letöltéseit megszakítani, kivéve ha az kilépett a hubról.
3.6. Senkit nem szabad sértegetni, trágár kifejezéseket használni a chat-en!
3.7. A HUB chatként szogál! Minden egyéb tevékenység csak saját felelosségre folytatható !!!

•<<<<>>>>• SORRY THIS HUB IS ONLY FOR HUNGARIAN USERS •<<<<>>>>•

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
0 •<•>•FIGYELEM•<•>• 0
0 •<•>•A slotok számát a HUB-on a következõképpen határoztuk meg !•<•>• 0
0 0
0 •28.8Kbps• :minimum 1 slot/HUB, maximum 1 slot ---> egyszerre max 1 HUB-on legyél 0

0 •33.6Kbps• :minimum 1 slot/HUB, maximum 1 slot ---> egyszerre max 1 HUB-on legyél 0

0 •56Kbps• :minimum 1 slot/HUB, maximum 1 slot ---> egyszerre max 1 HUB-on legyél 0

0 •ISDN• :minimum 2 slot/HUB, maximum 4 slot ---> egyszerre max 2 HUB-on legyél 0

0 •ADSL• :minimum 2 slot/HUB, maximum 6 slot ---> egyszerre max 3 HUB-on legyél 0

0 •CHELLO• :minimum 2 slot/HUB, maximum 6 slot ---> egyszerre max 3 HUB-on legyél 0
0 •FASTDSL• :minimum 3 slot/HUB, maximum 15 slot --> egyszerre max 5 HUB-on legyél 0
0 •Cabel• :minimum 3 slot/HUB, maximum 15 slot --> egyszerre max 5 HUB-on legyél 0

0 •LAN(T1)• :minimum 5 slot/HUB, maximum 30 slot --> egyszerre max 6 HUB-on legyél 0

0 •LAN(T3)• :minimum 5 slot/HUB, maximum 40 slot --> egyszerre max 8 HUB-on legyél 0
00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

nfs
Zsotie vissza tudsz jönni, de olvasd el a szabályokat, mert legközelebb BAN lesz. Itt megtalálod a szabályokat: http://waterwave.uw.hu/
nfs
hányszor lettél kidobva Zsotie? 1X se, ugye? na mert ott mindíg van valami indok is, csak el kéne olvasni. a nevedet meg én regeltem be, csak úgy mellesleg, mert hiába dobtalak ki többször is, nem voltál képes rá, hogy megváltoztasd amit kértem
[OP]MaciLaci
lama........

nfs
Zsotie, már két napja mondom, hogy változtass a beállításaidon
állítsd be a szabályoknak megfelelõen a slot/HUB arányt és keress meg a kolin holnap
K.András
Nemrég még itt magyaráztad hogyan tudjátok a dinamikus ip-vel rendelkezö egyéneket banolni,most meg ilyeneket irsz 😄DD

[OP]MaciLaci
Werest ez 1 iszonyatosan hulye 5let!
Ugyanis, ha banneled a 126.254 et, azzal a komplett 254es halot kifilterezed, magyaran 1 jopar usert kibannelsz!
De te tudod....

[OP]MaciLaci
Ez NAGYON jo!!!!
Reg rohogtem ilyen jot😊))
Vannak a DCn iratlan szabalyok, de az, hogy nem valtoztathatsz nevet....
Asszem itt tudna 1 par ember meselni, hogy hany OP jar alneven masik HUBokra....
Amugy ha a hosszu nick olyan gaz, irjatok ra 1 scriptet!
Erdekfeszito, hogy az openDCben benne van...
Ha linux alatt alap, akkor winfos alatt sem lehet 1 olyan nagy gaz +oldani, vagy tevednek???

Fufu, tancolunk?😊)))))

K.András
Látom nem kellek én ide, anélkül is megy a flame...Egyébként megint a szokásos én op vagyok majd megtanitalak tipusu, felsöbbrendüségü betegségben szenvedö op-ok miatt megy a paláver....

nfs
tehát te a szabályok fölött vagy mint látom, még ha azok iratlanok is 😄DDDD