Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök hogy eddig pozitív visszhangja van az ötletnek 😊))
iiii444iiiii
nem vagyok gyakorlott DC-s, de nekem ez az aktív/passzív témakörös problémának tûnik.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Remélem a többiek is követik ezt.
Na, ma eddig 1020 volt a rekord😊)) (ONEROBOL...!!)
Koszonjuk minden usernek, es kivanunk kellemes idotoltest!
A -=WISHMASTER=- TEAM
wishmaster.no-ip.com
vagy
wish-master.no-ip.com:10002
MaCi
Life is wasted on living!
Egy rövid kérdést intéznék Hozzátok 😊
Van-e igény egy "központosított" DC-s fórumra, ahol az általános témáktól kezdve minden egyes HUB saját részleggel is rendelkezne?
Valami ilyesmire gondoltam: minta
A szerver gyors és stabil, napi mentés van az adatbázisról (én is mentek plusz a szerver üzemeltetõje is), szerintem a phpBB engine is elég kellemes. 😊 Az általános részben az általatok választott moderátorok felügyelhetnék a rendet, illetve a HUB saját területén természetesen a HUB-ok OP-jai.
A fórum motor honlapja itt található, illetve hogy miket tud: features. Csak egy párat ízelítõül kiemelnék (mind opcionális): saját üzenet szerkesztése, moderátornak full kontroll a topic felett, szócenzor, email értesítés a hozzászólásokról, avatar képek, smilie-k stb...
Az OP-oknak azért lenne jó, mert sokkal jobban tudnák kontrollálni a HUB életével kapcsolatos saját fórumot
A felhasználóknak azért, mert 1 helyen mindent megtalálnának, és maga az engine is elég sokat tud (kényelmes), plusz a keresés funkció elég jól mûködik 😊
Úgy általában véve szerintem így meg lehetne elõzni a nagy vitákat, illetve át lehetne terelni az egészet egy "gumiszobába".
Nekem pedig azért lenne jó, mert szélesebb körben megismernék a honlapomat 😊
Na kb ennyi lenne elsõ körben, kíváncsian várom mit szóltok hozzá, van-e rá igény, vagy húzzak a sunyiba. 😊
--------------------------
Harder
www.gyik.com
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Technics hub címe +változott!
1 hétig még a régi cím átirányít az újra.
új cím: RENDON.NO-IP.COM
Nem tud valaki olyn Hub-ot ahol 3D-hez értõ embereket találnék??
Elöre is köszi
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
http://www.mp3portal.hu/index.php?module=prodreviews&func=showcontent&id=10
Ha valaki meg tud cimet akkor please irja hozza.
Az mp3 Legyen Veled!
<00:50>00:50> *** Connection timeout
<00:52>00:52> *** Connecting to trollcave.sytes.net...
<00:52>00:52> *** Connection timeout
Strangers in the nite, exchanging balances....
Blood bol idezve😄D)
Life is wasted on living!
wwww.dcplusplus.com
google --->DC++
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
új HUB indult -=TROLL CAVE=- néwen!
BLUES, (HARD)ROCK, (HEAVY)METAL + szerepjáték HUB!
soxeretettel wárunk Benneteket, qkkanccccsatok be hozzánk (de ha letelepedtek az sem baj :-DD )
>>> trollcave.sytes.net <<<
/trollcave.servebeer.com/
Ha van valami ötletetek azt azért még írjátok meg, de kösz az eddigi tippeket is.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De nekem az volt a gondom, hogy szarra se való a sebesség, amivel mástól letöltök ez erre megoldás?
Mer most éppen 96b/s-al töltök egy fájlt.
Nekem nem azzal van bajom, hogy tõlem gyorsan töltenek, csak az érdekelt, hogy ez alapban ilyen tetû lassú mindenkinél? Mert a 0.3k/s már egy kiugróan magas érték nálam.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
settings/halado beallitas 2/maximalis feltoltesi sebesseg
legalabbis 0.211-ben itt volt.
de nezd meg valami szabalyzatban, mennyit lehet ISDN-nel beallitani
Mit is kell beállítani rajt?
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
De nekem nem az a gondom, hogy tõlem 6k-val töltenek, hanem örülnék ha én is minimum ennyivel tudnék. Vagy túl sokat akarok?
Mert nem hiszem, hogy egy T1-es vagy Kábeles kapcsolattal rendelkezõ valaki belehalna, ha 0.3k fölé menne a feltöltési sebessége.

Szájbarágósan. Thx
Hát elég érdekes.
Mindent faszán beállítok és találtam jópár magyar HUB-ot, rákeresek egy mp3-ra, megtalálom több helyen. Elkezdem letölteni (ISDN-em van) aztán jó gyorsan a kezdeti 4-5 k/s-rõl visszaesik 0.5k/s alá és ott is marad. A poén az, hog ymár vagy 8 embertõl próbáltam leszedni ugyanazt a számot, mindenkinek kábele volt, vagy gyorsabb, volt akire nem is voltak csatlakozva és mindig ugyanez volt. Egy idõ után 0.2-0.3 k/s.
Közben elkezdtek tõlem tölteni egy 700mb-os filmet, az ment 6.8-7k/s-el (ugye ez a maximum ISDN-el kb.) aztán meguntam.
Na most a gond nálam van, vagy szimplán sexõr mindenki és lekorlátozzák a feltöltési sebességet minimumra? Vagy mi a gond?
Akinek felkeltette érdeklõdését maga a hub, az keresse fel
A címe: svcd-hunhub.no-ip.com
Mindenkit szeretettel várunk