Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harder
Hot_X, Fufuka
Örülök hogy eddig pozitív visszhangja van az ötletnek 😊))

iiii444iiiii
nem vagyok gyakorlott DC-s, de nekem ez az aktív/passzív témakörös problémának tûnik.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Fufuka®
Az ötlet jó! nekem tetszik! 😊)))
Király ötlet, szerintem biztos lenne rá jeletkezõ!
Remélem a többiek is követik ezt.
[OP]MaciLaci
Anno megigertem Fufunak, hogy nem userszamozok, csak jo soknal😄D
Na, ma eddig 1020 volt a rekord😊)) (ONEROBOL...!!)
Koszonjuk minden usernek, es kivanunk kellemes idotoltest!

A -=WISHMASTER=- TEAM

wishmaster.no-ip.com
vagy
wish-master.no-ip.com:10002

MaCi

Life is wasted on living!

Harder
Hi mindenkinek!

Egy rövid kérdést intéznék Hozzátok 😊

Van-e igény egy "központosított" DC-s fórumra, ahol az általános témáktól kezdve minden egyes HUB saját részleggel is rendelkezne?
Valami ilyesmire gondoltam: minta

A szerver gyors és stabil, napi mentés van az adatbázisról (én is mentek plusz a szerver üzemeltetõje is), szerintem a phpBB engine is elég kellemes. 😊 Az általános részben az általatok választott moderátorok felügyelhetnék a rendet, illetve a HUB saját területén természetesen a HUB-ok OP-jai.
A fórum motor honlapja itt található, illetve hogy miket tud: features. Csak egy párat ízelítõül kiemelnék (mind opcionális): saját üzenet szerkesztése, moderátornak full kontroll a topic felett, szócenzor, email értesítés a hozzászólásokról, avatar képek, smilie-k stb...

Az OP-oknak azért lenne jó, mert sokkal jobban tudnák kontrollálni a HUB életével kapcsolatos saját fórumot
A felhasználóknak azért, mert 1 helyen mindent megtalálnának, és maga az engine is elég sokat tud (kényelmes), plusz a keresés funkció elég jól mûködik 😊
Úgy általában véve szerintem így meg lehetne elõzni a nagy vitákat, illetve át lehetne terelni az egészet egy "gumiszobába".
Nekem pedig azért lenne jó, mert szélesebb körben megismernék a honlapomat 😊

Na kb ennyi lenne elsõ körben, kíváncsian várom mit szóltok hozzá, van-e rá igény, vagy húzzak a sunyiba. 😊

--------------------------
Harder
www.gyik.com

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

wakeupneo
Teszteltünk 1 HUB verziot. Már helyreállt a rend. Sorry ha kellemetlenséged volt belõle.

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Ahoj!
Technics hub címe +változott!
1 hétig még a régi cím átirányít az újra.
új cím: RENDON.NO-IP.COM
Non@meTheHunter
Uj hub indult hun-hub.no-ip.com
Gyeretek minél többen!!!!!
KeKKSZike
Melyik a legújabb verzió és honnan lehet letölteni?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Szevasztok!

Nem tud valaki olyn Hub-ot ahol 3D-hez értõ embereket találnék??

Elöre is köszi

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

[OP]MaciLaci
http://wishradio.mine.nu:9000/index.html

hallgassatok!!!

koliradio.dyn.hu:8000 Mindenkinek szeretettl:-)))
Mp3Pintyo
Itt találsz egy gyujtemenyt a HUB listákról:
http://www.mp3portal.hu/index.php?module=prodreviews&func=showcontent&id=10

Ha valaki meg tud cimet akkor please irja hozza.

Az mp3 Legyen Veled!

Gyerekek, hogyan lehet proxyn keresztül PtokaX HUB-ot üzemeltetni??? Sehogy nem jön össze...

[OP]MaciLaci
<00:50> *** Connecting to kivagyok.tx.hu...
<00:50> *** Connection timeout

<00:52> *** Connecting to trollcave.sytes.net...
<00:52> *** Connection timeout

Strangers in the nite, exchanging balances....
Blood bol idezve😄D)

[OP]MaciLaci
http://dcinfo.tx.hu
ott van 1 rakat kliens prg!

dentro
http://dcinfo.sytes.net
wwww.dcplusplus.com
google --->DC++

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Gyerekek most mi a pálya? Nem elérhetõek a fenti (alcímben szereplõ) linkek, így nem tudok hozzáférni a kliensproggokhoz. HELP!

http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config

hogy beindult hirtelen a HUB reklámozgatááááás! :-DDD
HAIL! ! !

új HUB indult -=TROLL CAVE=- néwen!
BLUES, (HARD)ROCK, (HEAVY)METAL + szerepjáték HUB!
soxeretettel wárunk Benneteket, qkkanccccsatok be hozzánk (de ha letelepedtek az sem baj :-DD )

>>> trollcave.sytes.net <<<
/trollcave.servebeer.com/
AZ nem jelenti azt, hogy már csatlakoztá hozzá...valszeg passzív user vagy és õk is passzívak...
BaLeeX
Arra gondoltam én is, de ha nem töltenek tõlem semmit, akkor is ugyanolyan lassú. Sõt, eddig a kb. 10 próbálkozásból csak 1szer kezdtek tõlem tölteni.
Ha van valami ötletetek azt azért még írjátok meg, de kösz az eddigi tippeket is.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bruce Lee
Azért tudsz lassan letölteni valszeg, mert a feltöltésed lefogja. Épp ezért kell a limit.
BaLeeX
Ok eddig rendben.
De nekem az volt a gondom, hogy szarra se való a sebesség, amivel mástól letöltök ez erre megoldás?
Mer most éppen 96b/s-al töltök egy fájlt.
Nekem nem azzal van bajom, hogy tõlem gyorsan töltenek, csak az érdekelt, hogy ez alapban ilyen tetû lassú mindenkinél? Mert a 0.3k/s már egy kiugróan magas érték nálam.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bruce Lee
? BaLeeX

settings/halado beallitas 2/maximalis feltoltesi sebesseg
legalabbis 0.211-ben itt volt.

de nezd meg valami szabalyzatban, mennyit lehet ISDN-nel beallitani
visszatérve
Szóval vissza térve az elõbb említettekre: mióta szokás iratlan szabályért kirúgdosni embereket???
BaLeeX
Ok, köszi, már jön is lefelé.
Mit is kell beállítani rajt?

KenWood
ott a progi lejjebb linkelve!!!!!

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

Valszeg elnyomja a te letöltéseidet egy erõsebb kapcsolatú, ezért kéne egy limites dc..
KenWood
Jah és ha vki látja azt a barna medvét😊) akkor mondja meg neki, hogy KenWood SOS keresi!!!Thx elõre is!

BaLeeX
Ja, oké felfogtam.
De nekem nem az a gondom, hogy tõlem 6k-val töltenek, hanem örülnék ha én is minimum ennyivel tudnék. Vagy túl sokat akarok?
Mert nem hiszem, hogy egy T1-es vagy Kábeles kapcsolattal rendelkezõ valaki belehalna, ha 0.3k fölé menne a feltöltési sebessége.

KenWood
az a baj hogy itt nem lehet egy sorba irni!😊)))

KenWood

Keresel egy mûködõ DC++-os oldalt onnan letöltöd azt a fajta dc verziót amibe be lehet állítani az upload limitet..
BaLeeX
Na most akkor ezt nekem magyarul még1szer plz! 😊
Szájbarágósan. Thx

És tarts be minden iratlan szabályt....😊)
Használj limites DC!!
BaLeeX
Most próbálgattam elõször a DC++ progit.
Hát elég érdekes.
Mindent faszán beállítok és találtam jópár magyar HUB-ot, rákeresek egy mp3-ra, megtalálom több helyen. Elkezdem letölteni (ISDN-em van) aztán jó gyorsan a kezdeti 4-5 k/s-rõl visszaesik 0.5k/s alá és ott is marad. A poén az, hog ymár vagy 8 embertõl próbáltam leszedni ugyanazt a számot, mindenkinek kábele volt, vagy gyorsabb, volt akire nem is voltak csatlakozva és mindig ugyanez volt. Egy idõ után 0.2-0.3 k/s.

Közben elkezdtek tõlem tölteni egy 700mb-os filmet, az ment 6.8-7k/s-el (ugye ez a maximum ISDN-el kb.) aztán meguntam.
Na most a gond nálam van, vagy szimplán sexõr mindenki és lekorlátozzák a feltöltési sebességet minimumra? Vagy mi a gond?

WeReSt
Köszi szépen!
"kick message: uj nev"
Ma kirúgtak, mert - totál - véletlenül kiderült, hogy egyes hubokon más névvel vagyok....oldjátok meg a magyar hubokra vonatkozó golbalreg-et és ha ezt megsértem után tessék csak kirúgni..ja és minden hub szabályzatában legyen benne..hogy "..egy user az összes magyar hubon csak egy névvel blabla.." csak ez egy olyan szabály lesz amit nehézkes lesz ellenõrizni és ettõl szerintem nem lesz kevesebb faker-disconnnecter-limit csaló, stb.....
no comment😞
Új hub van felnövõ ágban. Ennek a hubnak a célja, hogy egy helyre összpontosítsa azokat az embereket, akik gyûjtik az svcd-ket.
Akinek felkeltette érdeklõdését maga a hub, az keresse fel
A címe: svcd-hunhub.no-ip.com

Mindenkit szeretettel várunk

Csak nem Chello-tok van? - nagyon unom h bejön 2-3 oldal és ezenkívül semmi: se DC se netgame se semmi. Szal... magyar szolgáltató ...

PB@ro
1 kis net betegeskedés van 😞 Csomó dolog nem érhetõ el, nem csak a hubok . Idõvel meggyógyul ...
welt
+n
welt
nw - ánderkostruksön
szundika
Cimünk : realspeedy.serveftp.org:1666

Várunk benneteket