14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
norti #9122 Pl.:
DC++ 0.261
Mennyi fr.. nevű van itt fórumon :)
szia neo :D -
#9121 Inkább az, hogy csal mint állat!
Legszívesebben én a T-seket VALÓS feltöltési sebesség alapján szanálnám ki. Csak azthiszem, hogy a 80%-uk repülne is. De már erre is készül az ellenszer. -
norti #9117 Ha nincs jogod, akkor valószínű, azért nincs mert ezt akarták elérni :)
Viccet félretéve, lehet dczni, csak akkor ne a telepítőt töltsd le, hanem a zipes változatokat, amikben csak 1 db exe esetleg a pdb fájl van. Azt kitömöríted és hajrá. Már ha a rendszer kiengedi a dct netre... -
norti #9116 Ebből pont az következik, hogy a neteddel van a probléma. Vagyis inkább azzal, hogy az ADSL aszinkron és a feltöltési sebesség befolyásolja a letöltésit, ha elér egy bizonyos mértéket. Ez általában a feltöltési sebesség 2/3-a.
Azt hiszem arra a kérdésre meg már láthattál itt pár választ, hogy lehet megoldani... -
#9114 Ha nem tölt senki rólam, akkor minden rendben megy, oké, összesen jön a 45-50k, és nincs senki 2k alatt csak elvétve. Ahogy rámcsatlakozik vki, hogy töltene, az összes leeseik 15-20-ra már egy embertől, és egy csomó 1k alatti lesz, pedig csak 8 szálon töltök le.
Ebből az következik, hogy nem is a nettel van, csak vhogy ha fel is töltök, marhára belassul. -
norti #9113 :)))))))
Mondjuk 56k-s modemről otthon én is gyorsabban szoktam tölteni mint néha dslről :DDDDD
Such is life :) -
#9112 nekem volt mar, hogy fixen 600b/s el huztam:)))
mindjuk 33.6 dial-up volt a srac:))) -
norti #9111 Neked Frpeter sztem a saját neteddel lehet a probléma, mert nekem még olyan nem volt, hogy 200-300byte/sel töltöttem volna huzamosabb ideig. Még a ritkaságoknál - ami csak 1 embernél volt meg - is megvolt az 1k. Szóval most vagy óriási nagy peched van - car a szolgáltatód - vagy rosszul van konfigolva a neted. -
#9110 Ez MEGALOL -
norti #9109 vááááááááááááá :DDDDDD
"3,természetesen elképesztö szabályokat tudnak kitalálni(lényegtelen ,kicsinyes,dedos szabályokat), ülnek a wc-n és azon gondolkozak hogyan lehetne még jobban bonyolitani ezt azt egészet..."
Ma reggel is a budapesti info olvasása mellett azon gondolkoztam, mit lehetne kitalálni még ami bosszantja az embereket :DDDDDDDD Közben jót c***** rá :DDDDD
Vki azt mondja meg nekem MS explorere miért nem léptet be sg fórumra? Belépek aztán tovább a fórum főlapra és újra kinn vagyok...
-
#9108 Ezt hívják, úgy hogy grat... Itt a kép címe: Kép -
Egy kis példa a feltöltési sebesség megosztására... Érdekes, és még csak 4-en szednek... Nevüket direkt cenzúráztam. Jah azt még hozzátenném, mielőtt kioktatnátok, hogy neki mennyivel mehet föl, mindig ez van, ez nem egyedi eset... -
#9106 Tudom, hogy vissza tudnék menni, de nem saját névvel. Ha meg visszamászok, előbb-utóbb úgyis kiderül, még a végén rámküld vmi hackert. Nem szeretnék balhét inkább. Nekem is vannak eszközeim, meg nekik is, de a végén annyi lesz, hogy lesz két szétszedett gép, és akkor ugyanúgy nem tudok DC-zni.
Ez egyébként már elég röhejes, a DC is elindult egy másik irányba... Szerintem még max. fél éve lehet hátra, akárki akámit is tesz. Ennek egyrészt az egyre több gyökér másrészt meg az illegalitás is oka. De sajnos így van ez, midnen jó véget ér egyszer -
#9105 Hát én is így fogom csinálni, de nem tudom te mikor voltál "kezdő", emléxel e még rá... Itt az a halom dolog, midnent letöltenél, és nem jön. Ha kilépsz HUB-okról még annyira se... Tulképp még pár nap és nekem lejön, amit akartam, utána már én se leszek nagy HUB-okon, csak ha kell valami, addig volt ez az ideiglenes megoldás. Véleményem szerint mostmár minden rendben nálam (megosztásom csak filmekre terjed ki, mert elegem volt a sok hülyeségből, hogy ezt találtam, szedd ki, stb, stb). Szal filmek megvannak 30GB, úgyhogy elvileg felmehetnék akárhova. Az "érdekes" cuccaimat leszedtem, mert csak a baj volt velük, annak ellenére, hogy csak jót akartam...
3.9 Értem, bár nem tudom hogy is van ez... Mert nekem ugyebár a userek 20-30%-ától nem jön 1 k-val se, sőt van, akitől kb. 200-300-zal... Ezután ha én nem kapok semmit, más miért kapjon tőlem... Illetve lejön, csak lassan, pont úgy, mint nekem mástól. Egyébként itt se arányosan oszlik meg a sávszél, mert valakinek 2-3k-val fog felmenni, vkinek meg 100-200-zal.
4.0 Hát tudom nem könnyű OP-nak lenni, azért valami kis tapasztalatocskám van. Nem könnyű igazságot tenni, ha pl. ketten mást állítanak meg ilyesmik. Sajnos iszont vannak páran, akik még félvállról sem veszik a dolgot, ha nem teteszik vmi, banna, aztán ha kérdezek, nem válaszol. Na az ilyenektől kapok idegbajt.
MAC és nick bann: TejszínHUB, Camelot, Kicsike-fear HUN - nem tudom van e itt vki ezekről a HUB-okról, de jó lenne, ha tudnánk egyet beszélni... Ha nem hát nem... Mail -
K.András #9104 Tanuld meg te is.
1,aki a szabályokat irja annak esze ágában nincsen betartani...
1,akinek barátja az op arra szintén nem vonatkoznak a szabályok...
3,természetesen elképesztö szabályokat tudnak kitalálni(lényegtelen ,kicsinyes,dedos szabályokat), ülnek a wc-n és azon gondolkozak hogyan lehetne még jobban bonyolitani ezt azt egészet...
2,ha valamiért szolsz az op-nak mondjuk le van korlátozva a másik akkor biztos nem tesz semmit, ha ö szol neki téged azonnal banolnak...
3,amig olyan ember mint mondjuk fufuka op-lehet addig a dedo olyan szintjén megy a dc amit régen nem láthattál, esetleg nagyon régen az oviban...
4,Ha az egyik op-ot támadod számits rá hogy a többi mellé áll azonnal, még akkor is ha tudta nélkül segget csinál a szájábol...
5,szard le öket nagyivben, ha banolnak menj vissza,egyszerüen nem tudnak sem fix sem dinamikus ip-t banolni pláne nem a gépedet,ha egy kicsit utánanézel a dolgoknak meglátod hogy semmit nem tudnak veled csinálni ha nem engeded meg,ha fejtetöre áll te akkor is fent tudsz lenni a hubon, pláne ha nem tudja hogy te vagy az és persze banolás után nem kell nagydobra verni hogy visszamentél :)))...(fufuka nehogy megen gyere a farmával hogy még a dinamikus ip-t is tudod banolni, LOL)...
-
#9103 pf...
-
#9102 A hublista ami a http://nonamecelebs.no-ip.com/PublicHubList.config cimen volt [color=red]Átköültözött ide :[/color] http://tar.hu/nonamecelebs/PublicHubList.config -
the Godfather #9101 elnézést...a Speedy és Night egyesült hub-oknak... -
the Godfather #9100 A Speedy uj website-ja:(-: The Real Speedy Hub :-) -
#9099 Ugy latom elszaporodtak erre a gyíkok...meg a gyík.com-ok...
:) -
#9098 A helyesírási hibákért elnézést, Grécsi tanár úr remélem nem jár erre. -
#9097 Frpeter amúgy amit írtál megértem és részben igaz is , nagy hub-on nehéz chatelni ha ilyenem van én is átmegyek olyan ra ahol lehet, csak én nem folyamatosan nyomom 2 dc-vel , hanem lejövök a másik hubról
3.9 Hogy is van ez? Mi köze a ehhez a HUB-ok számának? /a slotok számának van köze, ugyanis igyekeztünk úgy megadni hogy ha az összes slotja foglalt valakinek akkor is lehessen még 1k val tölteni (adsl max 6 slot up>1k elviekben, 2 dc 10+ slot up<1k ) ez tehát a másik userek letöltésénekk akadályozása érzésem szerint(de mindez csak baráti eszmecsere , ezen nem veszünk össze ha másképp gondolod)
4.0 Hehe, körül kéne kicist nézni userek közt, na mind1.
hát igen de mér kell effektíve nehezíteni más nukáját, OP-nak lenni azért nem kimondottan fáklyás menet.....
Nos nálunk se vagy bannolva csak kickelve lettél tudomásom szerint, szóval amennyiben megfelelsz a hub slot szabályoknak és a megosztásoddal sincs gond nyugodtan dc-hetsz sztem bárhol.
"Jah, félreértések miatt, "jobbfej OPoknak, akikből úgy tűnik egyre kevesebb van" ezt nem konkrétan neked szántam!" - ha nekem szántad volna se lenne semmi mert verekedni akarunk csak ezt itt megbeszéltük.
pá
-
#9096 http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config -
#9094 Már bocs, de nem úgy van, hogy itt tilos reklámozni, és arra van egy másik topic? -
#9092 Jah, félreértések miatt, "jobbfej OPoknak, akikből úgy tűnik egyre kevesebb van" ezt nem konkrétan neked szántam! -
#9091 1. "nem kéne ebbe ASCII dolgaiba belekeverni, mert hogy te nem vagy olyan" -> Hát ehhez csak annyit, hogy nem kis különbség van, és látom még mindig nem esett le a dolog, hogy nem tudtam róla, na mind1, túllépek rajta.
2. Ne mondd már azt hogy ha többen ülnek egy Router mögött, akkor majd mind 1 HUB-on lesz csak 2 slottal, hogy ez megfeleljen vagy mifene... Ezt már leírni is LOL.
3 hete vagyok itt, azóta folyamatosan azt hiszem elég tisztességes megosztásom volt 40-50GB, és nem szemét, sőt olyan dolgok is, melyek máshol nincsenek. Amit kértetek OP-ok, mindig megtettem, ezt sztem többen is állíthatnák, csakhát senki se akar így belekeveredni a dolgoba. Ott volt a 6 slot, ami mindig kevés volt, plusz a sok és állandó letöltés miatt az ÉN LETÖLTÉSEM 50 helyett 15 volt max, de tűrtem, majdcsak lejönnek egyszer. Aztán ott voltak az eltűnő és slottal soha nem rendelkező userek, amitől folyton folyvást új forrást kereshettem ált. nem sok sikerrel. Ha szóltam vkinek le se szart. Na ezek után mentem föl még pár HUB-ra, csakhát szabály tiltja ezt (igazából vitatkoznék, de mind1), ezért két DC-m lett keresgélés miatt. Később rájöttem a kisebb HUB-okon sokkal jobb a hangulat, ezért tulképp szerettem odajárni chatelni, bár a letöltenivaló tény, kevés volt. Erre alakult az ki, hogy egyik DC-vel töltöttem másikkal chateltem. Mostmár egyik se megy, mert mindenhonnan bannoltak a pletyka miatt. Természetesen nem teljesen alaptalan, de nem fakelésről van szó. az a felháborító számomra, hogy fakelésért se bannolnak örökre MAC klienst, pedig ez történt több helyen is, ott is, ahol eddig a HUB részének éreztem magam, ahol tudtam segítettem. Ez ló**art se ért mint látom, pillanatok alatt ellenem fordult mindenki, csupán azért mert ide bekerült valami.
"down speed-ed se nő meg se a Lan-tól se a 2DC-től(persze most jöhetsz azza,hogy az öcsi gépe stb...))" Nem nincs öcsém meg gépe se. Egy gépem van 2 DC-vel, vagyis márcsak eggyel, de azzal se érek semmit már. Speed nem is nő valóban, viszont tudok legalább chatelni, ugyanis nagy HUB-ok tiltják a 3-nál több HUB-ot... Mit tegyek, megszerettem 4-et, és mindenhol megismertem pár embert. Sajnos ezeknek is annyi, ezért most komolyan sikerült elrontani valamit.
3.9 Hogy is van ez? Mi köze a ehhez a HUB-ok számának?
4.0 Hehe, körül kéne kicist nézni userek közt, na mind1.
OP nem kirúgott álfakelésért, hanem örökre bannolt (nem IP, hanem gép bann!!!) e miatt. Nos, ez szted milyen hozzáállás??? Hol van itt akármilyen egyenlőség is?
Baki volt rendben, ki mondta, hogy ha szóltok csinálom tovább?? Nem szólt senki, csak kiraktak. Mostmár pofázhatok, mert senkit sem érdekel.
Mellesleg eléggé félreismertetek sztem, de mind1, ti tudjátok. Azért ez a 3 hét DC-zés jó volt, kár hogy inenntől az ADSL-nek semmi értelme.
Akinek a töltése abbamaradt tőlem bann miatt, vagy még el se tudta kezdeni a töltést, keressen meg mail-ben plz!
Üdvözletem minden DC-snek, és az jobbfej OPoknak, akikből úgy tűnik egyre kevesebb van :-(
További jó letöltgetést!
--- ennyi --- -
#9089 1 ha jól emléxem neked sírt a szád,hogy nem kéne ebbe ASCII dolgaiba belekeverni,mert hogy te nem vagy olyan, eért ez hasonlít 1 ici-picit.....
2 router mögött vagy se lesz gyorsabb a neted és a szabályok ugye (slot/hub) a kimenő sávszéledre és 1 azaz 1db DC haszhálatára vonatkoznak(nehogymár otthon 15 gépre osztom LAN-on a Cable-t és 15 ször felmehesek 3 hubra 15 slottal TE.. és szivassam a letöltőket, azon túl,hogy sántít a dolog valahol mert a down speed-ed se nő meg se a Lan-tól se a 2DC-től(persze most jöhetsz azza,hogy az öcsi gépe stb...))
3.9. Tilos bármilyen próbálkozás a feltöltések elkerülésére.
4.0. Tilos egy munkaállomásról több néven feljönni.
ÉS lássuk be , ezeknél rezeg a léc. Amúgy meg ami nincs a szabályokban azt szerinted szabad, akkor nézzzünk 1 extrém esetet nekem mért nem szabad téged kirugi, teszem azt unszimpátiából? Ja,hogy mert evidencia, hogy OP nem csinál ilyet, hát az 1dc 1ip-ről 1 gép is adsl-ről az kellene, hogy legyen!
Ez ugyanis nem szerpel sehol a szabályok között, de elő nem fordul !). Nah ennyit az elmélkedésről meg a szabályokról és rólad. Szia (Jelenleg is több hub-on vagy 1-dc, vel vagy 2-ővel mindegy, mint amit a desced mutat, a megveretés meg nem az én stílusom) -
#9087 A http tunnel nem jó rá? -
marcedli #9085 Max Hale Berry-t törném fel abból a filmből, de ezt már helyettem réges-rég megtette vki más:-(((( -
#9084 Nem semmi. Olyan jól túlmisztifikálják, hogy szinte már sci-fi-be illő jeleneteket képzel el az ember. Olyasmit mint a Kardhalban volt amikor fel kellett törnie a rendszert :D -
#9083 Köszi :) -
marcedli #9082 Szevasz Tomo!
Te élsz még?:-)))
én még egész jól....itt Macedóniában szép az élet...most úgy néz ki, hogy december közepéig maradok, de hát mint tudjuk a MH útjai kifürkészhetetlenek:-)))
Kellemes időtöltést a dcn, lámpát vigyetek, mert arrafele sötét van!:-))) -
#9077 Kössz a linket, még jó hogy így azok figyelmét is felhívják ezekre a programokra (pl. a Waste-ről én még életemben nem hallottam, eddig..), akik amúgy nem ismerik őket :D -
#9076 Szia MArc! -
#9075 hehe megvan :) -
#9074 Sötét hálók az interneten -
#9073 jó. nemmükszik nekem :( -
#9072 <a href="http://index.hu/tech/biztonsag/fajlcsere092/">Sötét hálók az interneten</a> -
marcedli #9071 vagy eccerűbben:
ez itt az -
marcedli #9070 Üdv mindenkinek a sötét oldalon:-)))
ezt nézzétek meg:
http://index.hu/tech/biztonsag/fajlcsere092/