Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a helyzet övé a hub😊
esetleges panaszaiddal kénytelen vagy hozzá fordulni😊)
bár kétlem hogy ok nélkül lettél kirakva,már ha ez a gond ,javaslom anyázások elkerülése végett keresd meg a waterwaven.
üdv
ja és az nw-terra mindenkit szeretettel vár(és a neue welt is!! ) ,bár a min share még mindig 60 gb😊
DC++ v0.25
A www.mp3portal.hu ról le tudjátok tölteni.
Az mp3 Legyen Veled!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Inkább keresd meg az összes mûködõ hubon az operátorokat és õket kérdezd meg személyesen.....amúgy jól hangzik...
Keress meg ma delutan!
(Vagyis probalj😊)))))))))))) )
Life is wasted on living!
© Geri_mezeiuser
igazad van, tényleg nem kell a nyilvánosság a DC-nek. Ezért is merem azt mondani, hogy a fórummal mindenki jól járna, mert itt az SG-n szerintem mondhatjuk, hogy eléggé elõtérben van. "A programok beszerzése" elég látogatott, és a topic mindig fõlapon van, sok esetben az elsõ 10-ben. Ehhez ha hozzávesszük azt az adatok, miszerint naponta kb 25000-en jönnek a fórumba, azért elég elgondolkodtató... Az érdekesség kedvéért rákerestem Google-ban a "Direct Connect site:.hu"-ra, az eredmény: 2970 találat.
Ezért is tartottam jó ötletnek a fórumot, kisebb látogatottság, összeszedett tartalom, a fórum mûködését gyakorlatilag mi szabályozzuk, nem függünk semmitõl és senkitõl. Ráadásul én még azt is javasolnám a HUB tulajoknak, hogy érdemes lenne megfontolni egy összefogott DC-s portált, hírekkel, leírásokkal, letöltéssel stb.. amit egy független személy felügyelne (én Nomád-ot javasolnám), de tartalmilag az egészet közösen csinálnátok. Mindenki csak nyerne vele, kevesebb helyen lenne róla szó, összefogná a közösséget, a felhasználók könnyebben megtalálnák az infókat (howto, faq stb.), az új HUB-oknak könnyebb lenne az indulás, ha bármi gáz van egy pillanat alatt akár lezárható az egész, akár kivehetõ tartalom stb.. millióegy elõnye lenne a mostani helyzethez képest. A portált véleményem szerint más tartalomtól teljesen függetlenül kéne csinálni, szóval se nálam, se Mp3Pintyónál se mittudoménkinél ne keveredjen más jellegû tartalommal, pont a függõségek elkerülése végett.
A portál felületét olyan formában kellene megcsinálni, hogy kezelése mindenki számára egyértelmû legyen, vagy adott esetben könnyen elsajátítható. A ismert nuke alapú (postnuke, php-nuke stb.) portálok szerintem jó felületek lennének, sokan ismerik a kezelését, van hozzá support stb..
Ez csak egy ötlet, de talán nem egybõl elvetendõ.. 😊
van egy uj hub ahova a beugró 60 gb...
akit érdekel megtalál😊
wish-hub.no-ip.com:10002
Jah és egy kis zene😊 flashradio.dyndns.info:8000

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
JAh mi veled vagyunk a jóban😄DDDCsak majd te is legyél velünk!😊)(Ha érted mire gondolok)😊)

Sok sikert az új fórumhoz nekem is tetszik😊)))
Eztszeretem amikor olyan dolgot csinálnak ami még nemvolt, és persze itt nemlessz az hogy sunyi módon kimoderálnak egy-két beszólást a fórumon mondván egy illetékesnek nemtetszik.
:.: Tamas :.:
Én most lassan elteszem magam, jóéjt mindenkinek, holnap folyt köv.
Jóéjt neked is 😊
Ezt a témát zárjuk le ezzel a ponttal==> .
A lényeg az, hogy mostmár minden rendben van.
Jóéjt mindenkinek!
Sok sikert kívánok Neked is 😊
Az általános résszel kapcsolatban teljesen igazad van, nemrég pont amiatt ki is kerültek onnan a moderátorok 😊
Köszi a véleményt, minden jól jön 😊 nekem személy szerint semmi bajom egyik fórummal sem, egyszerûen csak próbálok valami olyan dolgot összehozni, amivel hozzájárulhatok én is a DC-s élethez. 😊 Az itteni helyzetnél azért "kicsit" több lehetõsége lenne/lesz mindenkinek, akármilyen minõségben is látogatja a helyet. 😊 Most bármi továbbit írnék ezzel kapcsolatban, úgy tûnne, mintha Rátok akarnám tukmálni a helyet, úgyhogy inkább befogom a számat 😊 Aki szeretné használni az megteheti, én amit tudok segítek és próbálok hozzátok igazodni.
A fórumot meg természetes hogy sehol nem reklámozom, a honlap indulása óta ez volt az elsõ eset hogy beírtam valahova, ezen a jövõben sem akarok változtatni, mert tudom hogy mennyit árthat a nagy nyilvánosság (itt az SG-n vajon mennyien láthatják? 😉)
Nemcsak forum van hanem mar most is vannak ismertetok letoltesek, hirek amiket a HUB uzemeltetok tudnak pl bekuldeni, stb...
Az mp3 Legyen Veled!
További sok sikert a fórumhoz Harder!

KW a webbel mi van mar?
Izeltel megkersni.... (neked volt eddig surgos😊) )
A DC Info sokáig hallgatott, de a mai nappal egy igazi csemege érkezett.
HUUUURRRRÁÁÁÁÁ.....
A DC InfoSzerver Letöltési Zónájából letölthetõ a PtokaX 0.3.2.5 AshCan pre-relase verziója!!!!
Have nice day! ->
...és annak aki elfelejtette a címet: http://dcinfo.sytes.net és http://dcinfo.tx.hu
...ja...és ott is van Fórum!

Önerõ..😊)Egy flash redirect is kellett hozzá😊))
Meg nyufszi áldatlan jó szive!😊)
Bocsi ez kimaratt
http://b-team.tx.hu
Itt nézd meg hátha többre mész

Swedish people are albino monkeys
ha mint felhasználó, akkor regisztrálni kell egyet
ha a HUB-odat szeretnéd a fórumon látni (és moderálni is szeretnéd), akkor akár mailben ([email protected]), akár itt csak írd le hogy mi legyen a név (cím, mint pl. a "Direct Connect - általános fórum") és alatta a szöveg.
Este ahogy hazaértem (mindjárt indulnom kell, vége a gályának😄) mindent leírok részletesen. 😊)
És mit kell csinálnom ,hogy fenn legyek az oldalon?
név:
jelszó: amit megadtál 😊
az általános témában már moderátor vagy, jó tesztelgetést 😊
erre a nickre regeltem, de szerintem valamit nem ismer fel, mert a passommal nem enged be!!!!
mi a teendõ???
Ha regisztrálsz, tudok adni moderátor jogot is hogy csekkold mit tud 😊
Nekem nagyon bejon!!!!
Szolj, ha tudok vmiben segiteni!
Maci
ha xp-d van akkor a tûzfalát kapcsold ki mert azzal nyûgös lesz konetálni!!! (mondhatni lehetettlen)