Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah most tudom a jelszavamat be tudok rakni kódot...szóval a #7364-ben emlitett cikk itt van 😊)
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
SZIASZTOK! Ért valaki a linuxhubprogikhoz? Vagy egyáltalán ismer vmilyet? Mert kéne infó...
Köszi

Köszi

Nos, fogtam két kis harcsát 50 cm körüliek voltak, elment egy 4 kilkós süllõ (sajnos csak rátekeredett a farkára és az utsó pillanatban elengedte, hiába ugrottam utána a vízbe elment, ráadásul az ujjamat a zsinór is csúnyán felsértette) ma egy 1 kiló körüli kövest fogtunk...
szia! 😊))
jól emlékeztem én a dologra, 3 oldallal ezelõtt.......... Macilaci volt aki bedobott egy linket http://www.terminal.hu/newsread.php?id=23204604034908
szóval itt olvass utána!
jól emlékeztem én a dologra, 3 oldallal ezelõtt.......... Macilaci volt aki bedobott egy linket http://www.terminal.hu/newsread.php?id=23204604034908
szóval itt olvass utána!
Emberek segítsetek!!!!
ki emlékszik még..... volt itt egy hozzászólás és egy link a p2p vírusokról...... mi volt az a link??????????????
ki emlékszik még..... volt itt egy hozzászólás és egy link a p2p vírusokról...... mi volt az a link??????????????
de ezt beírod a publikus hublista címsorába, kiad egy pár magyar HUBot http://dcinfo.tx.hu/hungaryhublist.config
Hi. Most kezdem tölteni a vinyóm, még csak 7 giga a megoszható cuccli. Addig hova menjek, míg matrixra nem tudok?
más tipp?
Hello!
Nem ismertek valamilyen módszert arra, hogy elõrébb lehessen kerülni a sorban?
Nem ismertek valamilyen módszert arra, hogy elõrébb lehessen kerülni a sorban?
Új HUB: Jackass-HUB, elérhetõ a jackass.dyn.hu ill a jackass-hub.no-ip.com -ról is. Minimum megosztás 500 MB! Mindenkit szívesen várunk!
http://index.hu/tech/jog/bmep2p/
Hmm nem is tudsz horgászni😊)) Ugyse kapnak a halak a kukacodra.))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:.: Tamas :.:
a legokosabb amit tehetsz 😊))) amúgy jó ötlet, elgondolkozom én is egy hétvégi csukázáson! hétfõn refárálás ki mit fogott 😊)))
hi
tisztelt xy na meg zy tele lett a hó cipöm veletek,ezért ennyi volt a baráti kapcsolat.
megint péntek...
üdv
tisztelt xy na meg zy tele lett a hó cipöm veletek,ezért ennyi volt a baráti kapcsolat.
megint péntek...
üdv
Nah megyek haza pecázni...
szia Doki 😊))
hát történnek itt dolgok..... mire hazajössz lesz mit meséljek. Ahogy megismertelek, Te is fogsz nagyokat nézni! De hát változik a világ, s vele emberek is...... tudod ahogy tanították a suliban...... csak a matematika örök!!

hát történnek itt dolgok..... mire hazajössz lesz mit meséljek. Ahogy megismertelek, Te is fogsz nagyokat nézni! De hát változik a világ, s vele emberek is...... tudod ahogy tanították a suliban...... csak a matematika örök!!

na már megint mirõl maradtam le...
nem fontos...ne zavarjuk fel a vizet:-)...
pusszantás Mac-ból,
marcedli
nem fontos...ne zavarjuk fel a vizet:-)...
pusszantás Mac-ból,
marcedli
Sziasztok..
Ma éjféltõl a WaterWave HUB-on a min limit 25 GB, így akit érint a dolog eszerint rendezze a megosztás nagyságát.
Kalap emel.
Ma éjféltõl a WaterWave HUB-on a min limit 25 GB, így akit érint a dolog eszerint rendezze a megosztás nagyságát.
Kalap emel.
vagy inkább mégsem........... azt gondolom, nem ér meg egy ujjmozdulatot sem az ügy! azok akiknek lényeges volt, már megalkották a véleményüket.... a többi meg kit érdekel!!!!
most épp nincs idõm....... de kicsit késõbb lesz, és akkor írok majd én is egy tanmesét, emberekrõl hubokról, és a gerinc nevü tárgyról!
Hat a nap csalodas....:-(
HEHEHEH EZ KABARÉ BAZZZZZZZZZZZZZZZ😊))))))))
Ezen már csak nevetek hhát komolyan mondom hogy .............
Ugyanaz a forgatókönyv.:7312 es cikkej, nemtudom Pazsi nálad mi a helyzet
Ezen már csak nevetek hhát komolyan mondom hogy .............
Ugyanaz a forgatókönyv.:7312 es cikkej, nemtudom Pazsi nálad mi a helyzet
Esetleg tapasztalatból a www.getmyip.com
lassan 1 éves regünk van ott és eddig még
nem szakadt 1x sem😊)) "és ez nem vicc"
lassan 1 éves regünk van ott és eddig még
nem szakadt 1x sem😊)) "és ez nem vicc"
Thx!😊
Jah és a mergelõdõ kollegáknak...www.dyndns.org!😊)
Jah és a mergelõdõ kollegáknak...www.dyndns.org!😊)
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Nos most van az hogy erre nemtudok mit írni:-))))
Szerinted mitírjak erre?
Mert szerintem ha mástválasztok az is beszarik.
hmm Lehet túl sokat gyúrtam a Sternocleidomastoideusomra és morcosak lettek a szolgáltatók😊)))))))
De a lényeg hogy most mûködik !!
Kalap emel uraim
Szerinted mitírjak erre?
Mert szerintem ha mástválasztok az is beszarik.
hmm Lehet túl sokat gyúrtam a Sternocleidomastoideusomra és morcosak lettek a szolgáltatók😊)))))))
De a lényeg hogy most mûködik !!
Kalap emel uraim
mingyá hivom axelerot aggyanak valami éjjelnappal mûkdõt nekeljen ezekkel az igyenszarokkal vacakolni😊
tamás ha nem látnám hogy igaz azt mondanám üldözési mániád van 😊)) bármit választotok beszarik... 😊))
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
DETTO . Csak nálam cselesebb mert nemmegy a dynip de betudnak jönni a HUB-ra nah erre rakj csomót😊))
Amugy a tököm kivan

Amugy a tököm kivan

nah grat dynip...
most ezjácca azt amit a no-ip??
erre már nemtudok mitmondani😊
vagy csak nálunk nemmegy?
most ezjácca azt amit a no-ip??
erre már nemtudok mitmondani😊
vagy csak nálunk nemmegy?
Grat a Flash hub radiójához.....