14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• dentro
    - Ugy tudom binnél is okoz hibát
    - p2p alapszabály hogy amit letöltesz illik 2 hétig visszaosztani, ez még a DCnél sokkal régebbi időkből van benne pár emberben
    - a Zone Alarm-DC összeférhetetélenség személyes tapasztalat, de ez a hivatalos DC fórumon olvasható FAQ is megerősíti: Rollback Inconsistency - Why do i get this?
  • dentro
    BCDC tudja ezt is, http://bcdc.webhop.org
  • Fam
    sziasztok!

egy fura kérdés:
    van olyan dc++ kliens amiben lehet állítani a max letöltési sebességet? vagy esetleg valami windowsos program, ami ugyanerre jó és együttműködik a dc-vel?
  • norti
    Yo man! :))) Jó reggelt :)

Dentroval épp e szép alaptevékenységhez próbálunk visszatérni :))

Te dentro, igazad van ezzel a bit hibával kapcs, tényleg csak szükség megoldás. Mondjuk én megnézek 1 filmet és törlöm, vissza nem osztom :) Viszont azt nem tudod, hogy ez csak filmeknék okoz gondot vagy esetleg más adatnál is? Mondjuk ha én folytatok 0-ás rollbackkel egy bint, akkor az hibás lesz annál/attól a bittől kezdve vagy az használható? Ez nagyon érdekelne, mert akkor soha nem folytatok inkonzos félig letöltött fájlokat :)

Zonealarmról nem tudok hogy összeakadna, kezdetektől azzal használom, nekem idáig csak 2x volt inkonz hiba: áramszünet esetén és véletlen resetnél. De persze bármivel előfordulhat összeakadás, soha sincs kizárva.

• Non@meTheHunter
    A fórum csak technikai kérdésekre van
    Mailba vitázatok mert ez senkit sem érdekel.
    Azért jövök fel hogy ha kell valkinek estelg segitek vagy valmi érdekes hirt olvasak...de nem ezeket.
    Emberek...
  • dentro
    jaja, ha 0-ra teszed folytatja, de annak ára van! az hogy belegyárt pár hibás kockát a filmbe , ált zöld kockás képeket, viszont a filehossz változatlan marad, amit ha igy oszt vissza a user akkor ujabb rollback incons hibához és gyengébb minőségű hibás fileok megosztásához vezet. ezért én sose szoktam javasolni, sőt, kifejezetten ellenzem. amit viszont tudok a témáról:
    A ROLLBACK INCONSISTENCY HIBA OKAIRÓL...
    Ez a hiba akkor van ha valamiért úgy találja a kliens hogy az addig letöltött file nem azonos azzal amit más usertől vagy akár ugyanattól folytatni akar. Ez lehet azért is, mert télleg nem ugyanaz, de általában más kavar be. Ha már megtörtént, akkor a write buffer növelésével lehet próbálkozni, néha segít. Ha nem akkor suxx.
    >>>> Amit tenni lehet, az a megelőzés: (Ugye-ugye :)
    - Ismert dolog hogy Windows XP beépített tűzfala kb. semmire se jó. Ebbe is bekavarhat, kapcsold ki.
    - Ismert az is, hogy Zone Alarm és DC összeakad. Használj más tűzfalat. Pl.: Kerio Personal Firewall (freeware), Sygate Firewall
    - Ne használd az újabb DC kliensek Antifrag funkcióját, nem valami sikeres találmány. File-settings-advanced-a vége felé a listában
    - Rendszeresen töredezettségmentesitsd a particiót ahova töltesz.
    - Hibás filet ne ossz vissza akkor sem ha csak 1etlen 1 bit rossz benne.

problémamentes töltögetést, den
  • dentro
    ha szakad a netkapcsolatod akkor megesik bármely hubon hogy beragad a nick, 10 -20 perc és kiesik magától, nem érdemes az opokat a kirúgással nyuzni, főleg merta kirugással sok helyen 30 -60 perc ban is jár
  • norti
    ez így van...

a türelem nagy úr!

na jóccakát :))
  • norti
    bemész másik nickkel és kirúgatod magad
  • [OP]MaciLaci
    24/7:))))))))
  • K.András
    ÁÁá, ez csak illuzio, a valoságban biztos minden este sirtál hogy miért nem irok végre ide is :)))
  • [OP]MaciLaci
    Istenem, de szep volt nelkuled az elet:)))))
  • K.András
    Ha ezt olyan ember csinálta aki értett hozzá akkor az életben nem veszed elö ki volt az,4-5 akár több proxyn keresztül is mehetett amit soha nem fogtok kibogozni!Ennyit sem tudsz??Aztán lehet kapsz egy olyan embert akinek a gépét esetleg felhasználták, de abban soha nem lehetsz biztos hogy ö volt az!!!A nagy netbajnok, LOLLLL...
  • Fufuka®
    Bárki bármit találgat az ő dolga! ipé cimeim megvannak most éppen a nevesítésén dolgoznak..... utána meg nem kell majd sem feltételezésekbe sem egyéb találgatásokba bocsátkozni! nyitott könyv lesz az egész! addig meg aki akar az feltételezzen, beszélgessen..... az Ő dolguk! nekem sem velük, sem Kandriskával nincs beszélni valóm! Mint jeleztem viszont neked, ha valamit konkrétan tudok, azt természtesen veled is meg fogom osztani!
  • K.András
    Egyébként meg olvasd el a szabályzatot mert nem teheted ki ide azt az ip-t akármit is csinált...Ha nálatok be kell tartani a szabályt és esetleg nem tartják be az nem jogosit fel téged arra hogy idegyere szabálytalankodni...LOLLLL
  • wakeupneo
    Keress meg a matrixon légyszives. Köszönöm ;-)
  • wakeupneo
    HŰHA!

[18:59:08] *** Kapcsolódás ophub.dynu.com...
    - [18:59:08] *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
    - [18:59:08] <Földi Paradicsom - OPHUB> X-Hub v1.2.0.0 © B-Team . Indult 52 perccel ezelőtt .
    - [18:59:08] <Földi Paradicsom - OPHUB> Belépés csak regisztrált felhasználóknak !
    - [18:59:08] *** A kapcsolat megszakadt

Gondolom elüthettem a password-öt....
  • K.András
    "De ha megkapom a behatoló ipécím tulajdonosát (ami szinte biztos) akkor azt itt még közzéteszem. Annak a kedves emberenek az ipéjét is, aki [Op]Hollo nickjével és régi passwordjével jött látogatóba a kolira! "
    Jééé fufuka a nagy informatikus aki mindent tud a dc-röl és a netröl, rá van kényszerülve hogy megkapja valakitöl az ip-t???Te banolni tudod a dinamikus ip-töl kezdve mindent mert annyira ott vagy a szeren, és mégis segitség kell???Egy ip-vel nem tudsz megbirkozni???LOLLLLLLL
    Segitsek fufuka???
  • wakeupneo
    Ez nekem megint sántít valami miatt.
    Mondjuk annak örülök ,hogy nemrobban itt ki megint valami érdekes anyázásféle. De ha már igy belekezdtél, akkor szerintem mond is el. ami ehez tartozik. Ne legyenek nyitott kérdések, melyek megválaszolatlanul maradnak esetleg.
    Azthiszem ennek köze van ahhoz, amiről beszéltünk telefonon is. Csak ennek ilyenformában idetétele nemhiszem ,hogy okos dolog.
    Vagy ird ki rendesen hogy miről, kiről van szó , vagy szerintem inkább semmit sem kellene ide irni.
    Majd most jönnek a találgatások.
  • norti
    Nem lesz szalonnázás? Pedig már a hagymát is megvettem :DDDD

DC@Vi: bcdc.webhop.org ott van bcdc++ kliens és JÓL olvasd el mit ír FleetCommand, utána rakd fel :)))

• Fufuka&reg;
    Mivel több személy, több órán át, több érvvel piszkált , és megpróbált lebeszélni a dologról,.... JÓ, egyenlőre eltekintek az ügy folytatásától... de azért még gondolkodom rajta!

De ha megkapom a behatoló ipécím tulajdonosát (ami szinte biztos) akkor azt itt még közzéteszem. Annak a kedves emberenek az ipéjét is, aki [Op]Hollo nickjével és régi passwordjével jött látogatóba a kolira!
    szóval ennyi...... és ezzel egyenlőre lezárva!! a további viták elkerülése végett!
  • norti
    Ha mindenki moglot használna, eléggé leterhelné a hubokat. Gondolj bele, belép a moglo kliens a hubra keres és nyomás már le is! De külföldi hubokon lehet elvétve használni, csak a dolog hátulütője, hogy nem sok sikerrel...

A 0-ról kezdést mostanában elég sok helyről hallom. Nem elég a beállításokat állítgatni, meg kell nézni át lett-e nevezve véletlenül a félig letöltött fájl, vagy télleg ott van-e ahova töltené. A legjobb módszer, ha nem folytatja, hogy rákeresel a fájlra, jobb gomb és download to/letöltés ide... és megmutatod a dcnek a félig már letöltött fájlt/könyvtárat.

A beállítások meg legyenek pl.: rollback: 4096, write buffer: 50 vagy 100 KB.

Ha inkonzisztancia hibával nem folytatja, tedd vissza 0-ra a rollbacket és ahogy elkezdi újra letölteni/folytatni mehet visza a 4096. Ez legtöbbször segít.
  • norti
    tedd fel, max nem ér semmit...
    gondd nincs belőle a tiltás miatt
  • norti
    általában ki van tiltva a hubokról :)
    legalábbis a magyarokról :)

és anyukád nem fog csuklani :))

korrekt a válasz? :D
  • Non@meTheHunter
    Áholy. Jo hogy megy az ophub de még most sincs regem... az opok meg azt mondják nincs fent nomad.
    [email protected] cimre plz 1 mailt akinél lehet még regelni.
    Köszi.
    MÁS : A hubunkon aki regisztrál vip lesz igy nem számolja a dc ha fent van!
  • wakeupneo
    hihi! Akkor itt megint hisztike lesz valahonnan ,van egy olyan érzésem. Parázs van este megint, majd igyekszem idejében hazaérni. :-)
  • Fufuka&reg;
    és este ha jól viselkedtek elmondom nektek mi történt itt valójában!!!!!
  • PB@ro
    Sziasztok !
    Mostanában kicsit gyorsan zajlik a DC ...

A régi címen ismét működik a hubreg szerver ,lehet regelni a huboknak
    dcinfo.dynu.com
    dcinfo.sytes.net

A dchub.tx.hu cím a továbbiakban mint tartalék üzemel.(2.regcímként használható)
  • norti
    Dentro linkje:

Fájlmegosztás Kanadában
  • [OP]MaciLaci
    vallald a nicked.....
  • dentro
    ezt érdemes elolvasni: <a href="http://techcentralstation.com/081803C.html"> p2p legálissá válása Kanadában </a>
  • dentro
    ezt érdemes elolvasni: <a href=http://techcentralstation.com/081803C.html> p2p legálissá válása Kanadában </a>
  • [HUN]Richard
    Több mint egy éve majdnem 2 éve dc-ézek igy egy pici megjegyzést hadd tegyek
    Valaki valamit elrontott, majd ment a vagdalkozás ide oda, ja meg valaki most nem keresem ki törvénybe ütközönek irta a behatolást. Ezen csak mosolyogtam.

Minden gépbe be lehet menni tüzfal ide vagy oda, ezen kár veszekedni.

Egyáltalán számit most valamit???? Én nem vagyok OP már sehol és nem is hiányzik én azért megyek egy hubbra hogy jol érezzem magam, Felesleges oldalakt irogatni, van a Hub privibe intézétek el oszt hali
  • PB@ro
    Hali !
    Hub regisztációs szerver lett indítva a dchub.tx.hu címen. Reg port a szokásos .

Magyar hublisták :
    http://dchub.tx.hu/hungaryhublist.config
    http://dchub.tx.hu/hungaryhublist.config.bz2

Külföldi hublisták :
    http://dchub.tx.hu/publichublist.config
    http://dchub.tx.hu/publichublist.config.bz2
  • Non@meTheHunter
    http://nonamecelebs.no-ip.com/PublicHubList.config
    használd EZT
  • gstm
    azért, mert megszünt a dcinfo hublista. Mindössze ennyi, úgyhogy elkezdhetsz másik hublistát keresni.
  • lowdog
    hova jartal suliba? ilyet akkoriban mink is csinaltunk... tan ismerlek? =]
  • wakeupneo
    Csókolom óvóbácsi!
  • [OP]MaciLaci
    Igen Ovobacsi, jaccani fogok a Julcsival , igeeeerreeeem:))))))))))))))))))))))))))))
  • norti
    :))))))))))