14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Non@meTheHunter
    Hogy kitöl érdemes...? Vágülis teljesen miond1 ha éjszak töltöd mert általában mindegyikröl lejön ha mád nem tölt pl a dsl röl. Ha meg gyorsan kell ott a Cable (már amelyik) t1, t3
  • frpeter
    LAN-T1, LAN-T3, de a sebesség nagyon sokmindentől függ... Hányan töltenek rólad, te hány usertől szedsz, milyen sebességűektől, hány szabad slotja van egy-egy usernek, stb-stb...
  • Mp3Pintyo
    A letöltés sebessége rengeteg mindentől függ.
    Egyszerre hány embertől töltesz? Annak az embernek milyen vonala van? Mennyire van az leterhelve? Az ő szolgáltatója felé a te szolgáltatódnak milyen sebessége van?
  • Mp3Pintyo
    Vegre ujra kezd felgyorsulni a fejlesztes :)
    DC++ v0.263
  • Non@meTheHunter
    Hát én nem tom. Tegnapelött küldetem vagy 2smst.
    Tegnap meg próbáltam és egyet sem küldött el.
    Na regelek akkor egy uj mailt...
  • frpeter
    Ehhh, ezek szerint mégis van korlát. A restricted az lezárt, magyarul sztem nem enged többet küldeni. Ha outlookkal csinálod, egyszerűen írd át a küldési címet másra, és akkor talán jó. Ha nem, akkor regelj egy másik mail címet.
    Ha ez se segít, akkor más gond van, de én csak erre tudok gondolni...
  • Non@meTheHunter
    A @sms.waterbyte.net sms küldörül ezt az üzenetet kaptam vissza többször is :
    Message, sent to sms cannot be delivered.
    Sender restricted.
    Ilyenkor tulterhelt a renszer, meghalst a szolgáltatás?
    Segitsetek...
    Köszi.
  • frpeter
    Kedves fakerkém! Jó lenne ha leszállnál rólam, és nem próbálnál meg itt égetni mindenki előtt. Itt sajnos okosabb emberek vannak! Rólad ennyit, többet nem szánok rád.

Norti: Kolin kérdezősködj körbe, ott tudnak ilyet csinálni vagy esetleg Cameloton Skadut. Én nem tudom hogy kell, csak kaptam... A kliens és adress-t én írtam rosszul, bocs, de talán így is érthető voltam...

Reklámfórum: tényleg van, csak nem nézi senki. Hiszen minek? Te se akarsz reklámot nézni önszántadból, nem? Ösztönzés vagy jó láthatóság kéne. Ötletem már van is egy-kettő, de jelenleg eléggé el vagyok havazva...

Ja és van egy site, ha érdekel, ahol fenn van egy rakat HUBlist, link, info, ingyenSMS küldési lehetős lista, stb.
    Link. A design ismerős lesz
  • [OP]MaciLaci
    BTW, ezek hulyek:))))
  • [OP]MaciLaci
    Csak nem?
    Megkerult az elveszett baranyka?
    Azert 1 baszdmeget legalabb mondhattal volna nekem.....
  • wakeupneo
    A zeneipar elkezdte perelni azon P2P (központi szerver nélküli) fájlcserélőket, akik jogellenesen kínálnak zenét az Interneten

és még egy

A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége hivatalos közleménye

Mindkettö érdekes olvasmánynak tűnik.
    Szép napot.
  • Bruce Lee
    Szal tom nem reklám oldal
    akkor ugye nem kéne betenni a reklámot ...

de Frpeter mondatára mondom , h télleg kéne egy hubreklám oldal.
    van - DC++ HUB-ok REKLÁM FORUMA

Valamikor láttam itt olyat
    szinte mindig az első, esetleg második lapon megtalálható, most is csak pár topiccal lejjebb volt mint ez

de elég ritkán volt olvasva.
    annyira olvasott, amennyire Ti, OP-ok életben/lista tetején tartjátok

Ez pedig nem csak neked, de a többieknek is szól akik reklámozni akarnak: anno megegyezett az itteni DC-s fórumos gárda, hogy a reklám külön topicba megy. A sok reklám között már alig volt követhező egy időben, mi a lényegi tartalom.
    Ahogy a warez, a reklám is moderálva lesz a felhasználók/látogatók érdekében.
  • norti
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1055244869

hmhm, olyasminak tűnik... :DDDDDD
  • norti
    Sztem én értem, mi a különbség MAC address és MAC kliens között, köszi :) De az a MAC címes ban nagyon érdekelne, ha tudsz keress meg, mert már égek a vágytól hogy használhassam :DDDDDDDD

Respect
  • Agent_J
    Szal tom nem reklám oldal, de Frpeter mondatára mondom , h télleg kéne egy hubreklám oldal.
    Valamikor láttam itt olyat, de elég ritkán volt olvasva.
    Bye [OP]Agent_J
  • [OP]MaciLaci
    ez van:)))
  • frpeter
    Hálókártya fizikai címe=MAC kliens. Engem multkor sikerült így bannolni, szal meg lehet csinálni. Azért mondtam, hogy megosztást is írni kell, mert azt csak nem tudja utánozni. IP-m meg csak naponta változik szal egy ciklusban van rá esély hogy ugyanaz, neki pedig nem.
  • norti
    Ááá, már megint a reklámok.. ::((

Frpeter: na most jutottam el odáig, hogy kezdek kételkedni informatikai tudásomban... Légy szíves megtennéd, hogy elmagyarázod, hogy működik a "gép-bann" (ami nem IP és nem nickban) és mi az a "MAC-kliens"? Ugyanis én idáig csak windowsos klienssel láttalak dcn, bár lehet azóta vettél egy G5-öt, előfordulhat... Nem muszáj itt válaszolnod, ott a mailem vagy a dc. Valahogy nem sikerült ezeket a fránya kifejezéseket lefordítanom :)) De azért ha találkozom "fake" [HUN]Frpeter-el, felírom ipjét, megosztását (kis cetlire :) és megkérdezem tőle mi a "MAC-kliense", asszem ez így korrekt lesz :DDDDDDDDDDD Vagy megkérem telepítse fel az AIDA-t és távolról megnézem, mi a hálókártyájának a fizikai címe. Az se rossz :) Van még ötletem dögivel :DD Mégis hogy fogod bizonyítani dinamikus ipvel, hogy nem te voltál???

Na, ami talán lényegesebb 1-2 embernek:

!!! FIGYELEM !!!

Mindenki aki rólam tölt, aki töltött és majd még folytatni szeretné és aki majd csak ezután fog tölteni, mivel idáig nem kapott slotot :), azoknak szólnék, hogy e héttől nekiállok cdt írni, mivel nincs már helyem. Ezen okok miatt, kicsit át fog rendeződni a megosztásom. Főleg a nagyobb kaliberű dolgok fognak átmászni hordozóra. Ami épp az írásra várók sorában fogja tölteni békés óráit, az külön könyvtárba kerül, és amint nero pingel, hogy kész a cd, brutális delete bácsi jön és tisztogat. :))

Na most. Félreértések és esetleges felmenőim emlegetésének elkerülése végett akik épp töltenek (az a 6-8 ember), azoknak megy a privi is és NEM fogok kiszedni és törölni semmit amit elkezdtek, max átkerül egy másik könyvtárba. Ha valamit nem találnátok, nyugodtan szóljatok rám, megmondom hol van.

Köszönöm megértéseteket!

(Jah, még valami: nem veszek nagyobb vinyót :PPPP)

Nah, uncsi és hosszú volt a hétvégém a kórházban ezért végigolvastam a dc topikot #1-től, nem pite :DDDDD
    Kedvencem: #717 és 718 :)) Sírtam :DDD

Most pedig befordulok fal felé és alszom :)
    További jó chatet, tiszteletem a Hölgyeknek és Uraknak!
    off

"Even though it's gonna crumble down
    I'll keep building till you come around
    Even though it's gonna fall apart, break my heart
    I'll keep building 'till i die"

• Bruce Lee
    [OP]T-Boy, a reklámnak van külön topic, kéretik azt használni, thx - DC++ HUB-ok REKLÁM FORUMA
  • professional
    [email protected],igy a jó,elöre is thx
  • professional
    bhunor,küldjél mail cimet,pls.professional,[email protected]
  • frpeter
    Figyelem! Valami idiótának sikerült rámszállnia és a nevemben fakelget több HUB-on, többekközt a Kolin.
    Kedves McGuy, és többi OP, legyetek szívesek az IP címet és a megosztását feljegyezni, mert ez alapján beazonosítható vagyok utólag! Továbbá az én MAC-kliensem sem ismeretlen számotokra sajnos, ezért ez alapján szintén be lehet azonosítani a kedves usert.
    Sajnos vannak ilyen elmeháborodottak is, remélem egy idő után sikerül kiszűrni...
    Kedves user, neked gratulálok:
  • frpeter
    MEGÚJULT a free SMS lap, és mostmár nem csak a free SMS küldők, hanem DC információk, és egy csomó HUB list is van rajta.
    Nézd meg ha érdekel: http://qkec.fw.hu/sms.htm --->>> SOK HASZNOS INFO!!!
  • frpeter
    bHUNor, sztem nézd át a lapod linkjeit, mert nem nagyon jön be semmi. hublist.org szintén: a lap nem megjeleníthető... Mi van itt? Nemzetközi sztrájk?
  • frpeter
    A MediaX-et minden nap beírják ide... Egyébként az összes HUB-os fórumot egybe kéne gyűjteni (én megcsinálom szívesen, ha vki leírja) és kirakni a webre. Továbbá egy HUB list oldalt szintén lehetne csinálni, mert így elég nehéz a dolgokra ráakadni. Ha nem lehet hirdetni törötljétek, de akkor ne csak ezt...
  • marcedli
    mert akkor csettelhetnénk...
  • marcedli
    hali, itt vagy?
  • norti
    akkor mégse :(
    már egy brand memóriában sem bízhat az ember? :)

Vagy átrakod az emulációt a kedvenc huboknál dc++-ra és megpróbálod úgy vagy leveszed a limitet arra az időre, amíg broadbandes hubra mész. Mást sajna nem lehet tenni. Nyugaton "kicsit" jobb a helyzet net terén mint nálunk és ezért nem kedvelek a limitet. Mondjuk ott 1500/768-as dslnél már nem sok szükség van alacsony limitre...
  • norti
    Ezt Brekivel megbeszéltük :)
  • [OP]MaciLaci
    Ezek szerint felment az XP:))
    Good Luck:)
  • Non@meTheHunter
    Tegnap a hub 20-és 21 óra között szünetelt oprendszercsere miatt. De már ismét megy.
    Cimeink változatlanak : nonamecelebs.dynu.com
    nonamecelebs.no-ip.com
  • frpeter
    Hehe, Neo lebuktál
  • [OP]MaciLaci
    :))))))))))))))))))))))))
  • [OP]MaciLaci
    Nick: wakeupneo®

Utolsó aktivitás időpontja: 2003. 09. 25. 20:34

Ez lebuktat:))))
  • [OP]MaciLaci
    +a:)
  • [OP]MaciLaci
    !!!!!!!!! Neo !!!!!!!!!

Nem feledkeztel meg valmirol?
  • [OP]MaciLaci
    hmmm......
  • norti
    Sejtettem, hogy nem fogod. Én dslel 3 hubon vagyok, abból kettőn te kizárva, 1-en pedig sztem elég feltűnő a nickem. De mind1.

Helyette ajánlom mind2töknek (stonednak is), hogy olvassátok végig (!) azt a dc faqt, amit a BCDC és DC FAQ oldalon találhattok. Elég jól le van írva benne minden.

stoned: te nézd még meg, hogy xp tűzfal esetleg be van- kapcsolva, ha xpd van, és ha igen akkor kapcsold ki. Vagy van még egy rakás dolog, ami miatt lehet, de ez is benne van a faqban. Végső esetben keress meg vmelyik nagyobb hubon, segítek.
  • frpeter
    Köszi. Sajnos még nem találtam visszamenőleg sem. Vmelyik HUB-on össze tudnánk futni?
  • norti
    DC++ 0.262.... sry :)