Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mp3 Legyen Veled!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Egyébként meg ha beirnám az összes linket ,akor tele is lenne a fórum vele. Ne legyen már annyira béna valaki ,hogy a GOGGLE keresõvel nemtalál meg valakit! Nemhiszem, hogy nemfog neki menni.
Jah, és ha az a fórum nemtetszik akkor nehasználd.
Nem is az ilyen fikázósaknak van kitalálva! Csinálj jobbat,és akkor fikázhatod.
-END-
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az mp3 Legyen Veled!
És ezentúl ide geri!!THX
THX realspeedy TEAM!!
remélem no problem azért..
Jah és érdekes Hatos mivel épp nem is megy a HUBunk de azért te bannolva vagy!
Köszönön mindenkinek a megértését ebben a pár vészes nappban...
Majd remélem visszaelméxe rá ha lesz még HUBunk..
BYe
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A klikkesedés marha jo,föleg,hogy egy célt szolgál!Na mindegy!
Akinek valóban a Direc Connectel kapcsolatos kérdése van , azt szeretettel várjuk a MATRIX HUB fórumán :
http://www.mp3portal.hu/dc/matrix
Egyébiránt itt megtalálható minden HUB fóruma, ami normálisan moderálható, és rendezhetõ is!
Akit valóban érdekelnek az események és a kérdésére választ is szeretne kapni, az jöjjön át oda!
Köszönet érte 😛INYO-nak THX THX THX
BYE SG FÓRUM
Ha xp lödd ki a tüzfaladat!
Melyik hubon vagy?
Ugyanis van 1-2 ami csak 5 karakter után kezd el keresni!!

Gerinek azért igaza van pár dologban. Az igaz, hogy letöltés alatt lévõ fájlokat tilos megosztani, de nála 0 volt az érték, és nem fájl volt az aminek az értéke 0 volt, hanem mappa, tehát semmilyen hibát nem követett el.
Aztán nem ilyen modorban kéne beszélgetni talán egy userral, mert nem azért OP valaki szerintem, hogy így viselkedjen!
Ken elsüllyedhetsz szégyenedben, hogy ilyen pártra álló vagy ebben a témában!
Arról meg, hogy mainben lejátszódott chat ne kerülhessen ki, ez teljesen abszurdum 😊)) Miért ne kerülhetne ki? Nem priviben ment, hogy titok lenne 😊 Látod ebbõl látszik, hogy te is szégyenled OPtársad viselkedését, mert titkolnád.
Geri tényleg keress olyan HUBot, ahol nem így viselkednek az OPok.
Csak az a baj, hogy nem csak velem viselkednek így...

Nem tudja valaki??

Automatically refresh share list every hour:bepipálva gondolom default-ból...
Most már csak az a kérdés hogy lehetett 0 kbyte-os a könyvtáram....??????????????
Nem veled van a bajom, és nem is értem miért nem õ ír vissza....
Amúgy mesélj már errõl az automatikus refreshrõl..
Miért hagytad h kirúgjon amikor TE magad is ellenõrizted a megosztásomat ésmindent rendben találtál.....
Miért volt kick????
Hagyd már a megosztás limitet, ugyanis odaírtam, hogy illenék....
ezt olvasd el az alján és ne neked álljon följebb mert megtudsz osztani 40gbt...
nem volt benne semmi (ahogy õ is látta) csak ez a gáz......
automatikus refresh??? mikor????
A dcben van automatikus refresh vagyis ha te már szeded a filmet és a TMPje is oda megy akkor azt oztod meg...!Semmi másért!És olvasd el a szabályzatunkat!!!!
Erre válaszólj!!!
A vinyóimat pedig saját pénzbõl veszem.....
A másikdolog nem lehet mindenki olyan kis burzsuly lkényeztetett egyén mint te és apuci veszegeti neki a 100GB os winyókat!!Lehet ez nálad ok nálunk nem!A harmadik dolog szépen kértünk ne itt érvényesitsd magad... erre csak itt játszod a fejedet amire már mást se mondanak mint:
NAh akkor amennyiben még egyszer megjelenitesz itt a flash hubról logot engedély nélkül, akkor kereshetsz magadnak másik bandahelyet ahol játszhatod magadat az apuci pénzén vett gigáiddal!!!
Jah és én is csak 4GBt osztok mert meg nincs többb ha akarnám se lenne mert 13as a winyóm és egy oprendszer és a kellékek már annyit elvisz hogy nem tudok többet megosztani!
Jah és bocsi hogy HUBot futtatunk neked, hogy eltölts az idõdet.....!
és lám mi szép gyermeki mosolyod lett

Nem új, de stabil multihub
várja a usereket
[ Nonamecelebs & LUNA & E-Block - HUB]
LÉGY TAGJA EGY UJ KÖZÖSSÉGNEK AHOL MÉG CSALÁDIAS A HANGULAT😊
********A multi hub a következõ cimeken érhetõ el:***********
nonamecelebs.no-ip.com Min share : 1 GB!
e-block.no-ip.org:500 (a port fontos) Min share: 1 GB!
luna-hub.sytes.net Min share : 1 GB !
A fent emlitett hubok mindegyike 0-24 óráig üzemel!
Elég ha egy hubon vagy fent, mert egy hubrol látod
a másik 2ot, ez a lényege a multihubnak.
Egy HUB akár 4-500 user befogadására is képes.
Vár mindenkit a hubok csapata..
ÉN akarok érteni...de most mit is mondasz tul.képpen????😊))
de be kell lássam tévedtem! Aki akar ebbõl érteni az ért aki nem az nem!!!!!
még neked is lehet igazad 😊))))))))))))))
Ha ezt beírom: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Vagy ezt:
http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
Akkor sem hajlandó semmit tenni vki léccives segítsen köszi...
Miért foglalkozol ezzel az egésszel??
Szard le ezt a csávot!Fene sem tudja kicsoda,értelme nincs hogy pazarolod reá az idöt!!
Ezer más hub van,ahol szeretettel várnak!
Menj oda!!
Nem tudom mi történ,nem tudok fellépni a
The Digital Cou HUB-ra."audiophiles.no-ip.com"
Tud valaki segíteni? Elõre is köszönöm