14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#9499 meg az olyanokat mint te arról h ha senki nem oszt meg semmit akkor nincs mit tölteni ... akkor belehúzhatod a korlátodba ... sose fogod elérni -
#9497 Britni Szpírsz ... így a legegyszerűbb és kit érdekel a hejjesiras -
#9496 Nézzétek meg South Park legújabb 709 es epzódját, témába vág (zeneletöltés netről). Különösen az a rész amikor letartóztatják őket és elmondják mekkora kárt okoztak :) -
Nyufszi #9495 Ja, pl multkor le akartam tölteni a Britney Speers (vagy mittomén hogy irják) legujabb számának a szövegét txt fileban és no slots avalaible-t irt ki.... -
norti #9494 Mivaaaaa? :)))
Mééééé, nem csak csetelni lehet a dcn? :DDDDD -
#9493 Egyetértek Nyufszi.
Meghát ugye jo volna ha az userek nem csak lanosokrol töltenének... -
Nyufszi #9492 Szerintem mindenki saját maga döntse el mit oszt meg és mit nem, de én inkább azokat tolerálom akiknek mondjuk 8 v. 9-k\s -es limitük van és használhato,új cuccokat osztanak meg és ezáltal is segitik az uj dolgok terjedését.
Ja és mivel pár honapja passiv vagyok ezért tudom mi jár vele.(3 embernek van és az is no slots..)Szoval ezuton is megkérnék mindenkit aki csak azért hogy kevesebb legyen a lehetséges letöltö nála rakta magát passivba az probáljon meg aktiv lenni.Ennyivel tartozunk a lanosoknak,mert a nagyrészük passiv és ök is akarnak tölteni. -
#9491 :)
Én pl ami zenét letöltök azt meg is osztom, és benn is hagyom.
Sajnos nem sürün frissitik a megosztásukat a felhsználók:(
Ez a baj...ugyanis ha egy olyan ember mint én...tölt éjjel nappal :) és már egy idő után nem lesz mit letölteni mert már minden megvan, mert nem frissül a megosztás. Sajnos. -
#9490 Nekem az a véleményem, hogy amit letöltesz, illik legalább 2 hétig meg osztani... Sajnos elég sok olyan user van, aki csak tölt, de nem oszt meg semmi használhatót... -
Nyufszi #9488 Egyetértek.Drukkoljatok 1ora mulva matek ZH ááááááá
-
#9487 Nagyon sokat gondolkodtunk rajta.
De végülis sikerült kitalálni. És talán azzal tudom magyarázni, hogy tudtommal nemsok (talán egy sem) olyan hub van ahol nem egész GB a shared. Nah most ilyen is van. Szerintem mókás -
#9486 Sztem minden hubüzemeltetőnek joga van eldönteni, hogy milyen szabályokat alkalmaz. Ha nem tetszik, nem kell odajárni. A másik dolog az, hogy nem értem teljesen, hogy miért van az, hogy egyesek állandóan letöltenek, mégis csak 10-20 giga megosztásuk van. Szerintetek ez fair? -
#9485 Te is fiam, Brutusz?:)))))))) -
norti #9484 Breki ne kezd már Te is :DDDDDDDDD
-
#9483 egyetértek... -
#9482 ehh, hidd el, 19.655458425725456 G megosztas mellett is bentlesznek 4000 felett!
Sok kis buzi az egy10edet sem osztja meg, mint amit tudna!
Csori en rajottem: OPok fizetese roman lejben = byte:DD onnan mar csak 1024^3 al kell osztani:DDD -
#9481 Nem azzal van bajom, hogy ez a szabályzat hanem az "esztelen" limit emeléssel.
Ha növelitek a limitet attól nem lesz változatosabb a megosztás, nézd meg a tejszínt mekkora a limit és hányan vannak bent ? 500-an, nálatok 13giga és minimum 2500 ember van bent.
Persze ez a legegyszerűbb módja, hogy kevesebben leggyenek bent és ne lagoljon a szerver. -
#9480 ezt hogy találtátok ki h pont 19.6 ?
ennyi erővel lehetne 20.03 is -
#9479 ################ Figyelem! ################
2003 November 03.-án 08:00.-tól a Matrix Network Hubon a kötelező minimum megosztás
################ 19,6 GBra ################
emelkedik! Kérünk mindenkit ,hogy ezek szerint rendezze a megosztását.
Matrix Operator Team -
#9478 Azzal, hogy belépsz egy hubra ,elfogadod az üzemeltetők álltal hozott szabályokat.
Vita tárgyát nem képezheti egy adott szabály ,hiszen ha nem felel meg ,nem mész oda.
Ez igy müködik.
És hidd el ,hogy lényegesen javitható a limit emelésével egy hub szinvonala.
Sajnálom ha ez téged érzékenyen érint. van sok magyar hub, ahol biztos elegendő a megosztásod mérete.
Szép estét neked. -
#9477 Matrix OP-ok!
Miért kell mindíg limitet emelni? Attól nem lesz több a megosztás mert jórészt mindenkinek ugyan azok vannak meg.
Akinek több mindene van az úgy is megosztja, akinek meg nincs és nem is tud összeszedni az meg elmegy másik hubra.
Jó ez nektek? -
#9476 Azért irtam vissza mert tudtam hogy valki kitörölte.
Ha jobban átgondolod nem reklám ez hanem hír.
Azért köszi a jókivánságokat. -
#9475 Tedd magad PASSIV modba...a beállitásoknál keresd -
#9473 Én is gratulálok Noname, csak azt az egyet nemveszed figyelembe, hogy ez a topic reklámmentes hely.
A továbbiakban légyszives az erre megfelelő helyen tedd.
Délelött sem volt véletlen ,hogy kikerült a reklám.
Köszönöm.
És a továbbiakban sok sikert a munkátokhoz. -
#9472 Évfordulótok alkalmából üdvözlet! Sok munkátok, kevéske és szerény gyümölcse ez, amit a hub futtatók nagyraértékelnek! Gratula, és így tovább!
Most már Ti is régi hub lettetek, elvégre kevés hub éri meg e tisztes kort!
További jó melót! :) -
#9471 A HUB MA EGY ÉVES!!!!!!!!!
Ennek örömére gyertek minél többen!
Cimeink változatlanok:nonamecelebs.dynu.com
nonamecelebs.no-ip.com -
#9470 Ha esetleg XP az oprendszered ,nézd meg a beépített tűzfalat. Vagy esetleg füghet a szolgáltatódtól is. Mindenesetre próbáld meg passiv módban is. -
#9466 köszi -
#9465 a B-Teamlapján találsz egy 0.301 klienst és hozzá magyarítást is .
a tejszínre viszont megosztás hiányába nem tudsz kapcsolodni valószínűleg . a jelenlegi minimum 40GB . -
Nyufszi #9464 Nemtom , hogy a legujabbhoz van-e már de ha dc-n rákeresel sztem fogsz találni. -
#9463 azzal kezdtem de nem találtam semmi ilyesmit -
Nyufszi #9462 Fönnt az oldal tetejénél van 2 kék internetcim.
Na ott kell olvasgatni,sztem ott elég jol le van irva minden. -
Nyufszi #9461 Itt mindig ilyen okosságokrol van szó?:)) -
#9460 Nem tudná valaki megmondani honnan tudnám leszedni a DChez a magyarosítást? ? -
#9459 disconnect-et nyom allandoan -
#9457 Hi! Melyik hubot ajanlanatok film es xp lenne a cel? Olyat keresek ahol sokan, sokat es szelessavon osztanak. 1mbit-es kabelem van es ki kene hasznalni a sebesseget -
#9453 Köszöni megvan. Majd ma este ugyis látom, és megmondom neki, egy medve üdvözli :))
Legyél rossz.
Jah és kérek azokból a vasakból akkor! Itt van már????? -
#9452 Hali! Kicsit részletezd a problémád és a környezetet ahol futtatod a DC-t. Milyen neted van? Tűzfal? DC++ verzio? DC++ beállítások? OP rendszer? Abból amit írtál csak az derül ki, hogy a hubokra tudsz csatlakozni, de tölteni nem. -
#9445 Nekem ilyen van! Adjak?:))))))))))))
Kiveszek a 24 es clusterbol 3-4 et neked szivesen:))
MEGALOL
Ja,es a honap poenja:
[10:39] <[HUN]*******> szerintetek az egyész dc proginak van egy agya?
[10:39] <[HUN]*******> aki irányitja?
Hogy van feri?:))) -
norti #9444 Ha nekem szólt, akkor: de igen :) vagy dcplusplus.sf.net, angolul...