14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• norti
    Azt az üzit sztem mindenki megkapta nem csak a bcdc userek :))

Ha nem az van fenn, ne aggódj.
  • Breki33
    Ezzel kapcsolatban miaza hülyeség a KOli-n

Kapok együzit, hogy 263-at használlok figyelmeztetésben részesülnek és ekkor és ekkortól BAN

NAmármost az más kérdés hogy nemis az van fent de miért?
  • [OP]MaciLaci
    Lehet agymosason esett at, vagy nem ismeri a google.com ot..:DD
    a mezei DC++ 0.263 is allati bugos, nem valaszol a keresesekre, elfagy....
  • norti
    Egy "kisebb" megjegyzés BCDC 0.263a-t használóknak:

Úgy néz ki nem kicsit bugos ez a kliens sem :)
    1. nem műxik "megfelelően" a socks5 támogatás benne
    2. ami fontosabb, két ezen verziót használó nem tud egymástól tölteni, mert rögtön szétkapcsol

Amíg nem jön ki javítás, kérjük mindenki használja a 0.261l verziót.

Thx
  • norti
    na bazze noname!!! tőled nem ezt vártam volna...
  • Non@meTheHunter
    Hali.
    Pinnacle Studio PCTV tunerez XP driver-t hol lehet letölteni?
    Köszi.
  • [OP]MaciLaci
    Ez a neonzold:DDD
    Vegulis nem kertek warezt:DDD
    nem lehetne 1 ide is irni 1 scriptet?:)
    HULYEEEEEK HAZAAAA!!!!!!!!!!!!
  • Fufuka®
    de van orvosság........ de amilyenek a hülyék, elfelejtik bevenni :)))
  • Bruce Lee
    az a baj, hogy hülyeség ellen nincs orvosság
  • norti
    Hát nem teljesen ilyen zöldre gondoltam :))))

Inkább olyanra mint Maci logoja :DDDDDDD
  • norti
    Van egy ötletem: a "A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek" alá ki lehetne írni szemégető zöld színnel, hogy hol van a reklám topik illetve hogy itt NINCS reklám. Meg lehet oldani?
  • norti
    GRRRRRRRRRRRRRRR......

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR........

Maci "ezeknek" marad a "Kedves OP" megszólítás...

'éjt
  • norti
    Egyesek mostanában nagyon eltévednek...
  • oroy_
    szia, ugye olvasni tudol?

A fórum csak technikai kérdésekre van
  • norti
    Azért ne keverjük a céges lehetőségeket a magánember lehetőségeivel. A legtöbb cégnél nincs ilyen lehetőség, nem is foglalkoznak vele, az még a jobbik eset, ha esetleg már(!) DSL net van bekötve és nem modem. Sajnos ez Magyarország...

Ami viszont igaz, hogy az 512-es előfizetések sem 20-asba kerülnek már, 10+áfáért már bárki kaphat akcióban. Viszont azért a 7-8000 ft+áfás 384-es csomag valljuk be, sokak számára szimpatikusabb, mert nincs rettentő különbség a kettő között letöltési sebességben, legtöbben ki se használják (a feltöltésnél van, de azt még kevesebben használják ki, gondolok itt azokra kik nem p2p-en töltenek éjjel-nappal), árban viszont az a 2-3000 ft is sokat jelent havonta. Ilyen akciók meg, amik most menek, minden félévben vannak...

Azért annyira nem instabil ez a "vacak" :))) Csak jó szolgáltatót kell választani :)
  • [OP]MaciLaci
    Haaaat.... Fura 1 izlesed van:DD

Szio nfs!
    Reg nem lattalak!
  • Breki33
    Norti ahol tud segít :-)
  • norti
    Nehogy egyesítsd őket! :DDDDD

Tömörítsd ki: megnyitod a rart winrarban és kitömörítés/extract
  • nfs
    K.András!

Bár most ahogy elnézem, visszafogtál csiszolt stílusodból, de akkora hülyeségeket mondasz, hogy jobb lenne, ha megint kussban maradnál 1 ideig. /128 vagy /64 -es upload az szerinted milyen egységben van megadva? Látom nem tudod, tehát segítek. kbit/sec. na most ahhoz, hogy a dc-ben te 15kbyte/sec-el töltsél egy dsl-estől ugyebár, ahhoz legalább /120-as up kell és ugyi akkor csak egy szálon oszt az illető. mert ha már két szálon oszt, akkor akár hogyan is számolom, 128/8/2=8 Nem tom értetted e a lényegét? yaa és azért dsl-el is sokan 2-3 HUBon vannak, a mindenhol kötelező 2 slottal, mennyire is jön ki? remélem kitudod számolni már okostojás :)

De jó volt megint off-nak lenni, bár ha mélyebben nézzük a dolgot, akkor egy technikai kérdésre világítottam rá :)
  • norti
    Legközelebb Drága (Öreg) Barátom lesz, az jóóóóó? :PPPPPPPPPPPP
  • [OP]MaciLaci
    Kerlek ne sertegesd a tobbi OPtarsat azzal, hogy ot OPnak hivod...:)
  • Waterhorse
    Köszi szépen!:)))

Azt hittem eláshatom magam és soha nem fogom tudni használni a dc-t. Már szedem a frissítést és remélem működni fog a dolog.
  • norti
    Így mindjárt más :)))))

A megoldás: frissítsd a common controls dlleket.
    Common Controls 5.80

Ezt telepítsd fel és minden rendben lesz :)
  • norti
    Ajánlok egy kis olvasnivalót: http://dchun.hq.hu/
    Fent DC++ gomb. :)))))
  • Waterhorse
    Win 98 van a gépen.
    A dc++ összes létező verzióját próbáltam, valamint az odc-t és a bcdc-t, mindet telepítettem, mindegyik exe fájl volt.

A hibaüzenetet pedig belinkelem ide:

• norti
    Hahóóóóóóóóó! Kedves OP:

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1055244869

Nehéz ám megjegyezni...
  • [MY-OP]M-ano
    Sziasztok!

dentro nekem a Ptokax Testdrive 3 van a 4-nek a nyelvi filéjével de nem magyar!Lehet csak azért mert a Testdrive 4 Filét használom a Testdrive 3-hoz.

Írj!!,

• norti
    hmmm... mintha chellot említettél volna :))

az még nem kábel :)

jó éjt, bedőltem...
  • norti
    Ajánlom #9331-et illetve Fufuka antik darabját :) #9334.
  • norti
    Esetleg azt megtehetnéd, hogy megpróbálod egy régebbi/másik bcdc klienssel is, ha az sem megy, akkor mégis socks proxy lesz a ludas, mert nekem elsőre ment bcdc sockson keresztül (igaz az a proxy+ volt). Még van 1-2 ötletem, ha gondolod fussunk össze mysoftware-n vagy indepen.
  • Andr3w
    Köszi, elolvastam a hozzászólásokat.
    Biztos vagyok benne, hogy nem a linuxos Socks-al van gond, hiszen nem csak a DC++ működik vele hibátlanul, hanem bármi más Socks-ot használó alkalmazás, kivéve a BCDC++.
    Ugye jól gondolom, hogy ezek szerint csak kliens hiba lehet?
    (Másmilyen szervert nincs lehetőségem kipróbálni.)
  • norti
    linuxot nem vágom sajna...

Winfosra #9292 és #9197 hozzászólások
  • Andr3w
    Norti, Fufuka!
    Segítsétek nekem légyszíves!
    A BCDC++-t hogy lehet rábírni Socks proxy használatára? Nagyon fontos lenne a dolog. A #9294-ben részletesen leírtam, mi a helyzet.
    Köszönöm!
  • dentro
    Úgy lehet hogy beteszel hozzá egy nyelvi filet a language könyvtárba.
    A testdrive verzióiban amit fordítottam ezt használtam:
    A hub 87 óra 55 perce fut.
  • norti
    A tegnap esti műsor a hubokon :))
  • Fufuka®
    szia!

a 0.263 as kliens SZAR!!!!! hibás!!!
    ha limites klienst akarsz keress másikat, vagy ajánlanám a dc 0.18 up verziót! az stabil és elég kipróbált verzió. ( nálam pl. igen régóta hibátlanul megy) szerintem másoknál is hibátlan. Bár kicsit egyszerű és csunyácska a maiakhoz képest........ de ez legyen a legnagyobb hibája!
  • norti
    WinMe-ből ítélve nem a legújabb a géped, így lehet hogy a CPU terheltség függvényében változik a net sebessége vagy nem a legjobb a hálókártyád. De ha nem ez lenne, akkor pedig annál váltakozik az upload, akitől töltesz. Pl. tőle tölt még 1-2 Tx-es felhasználó párszáz kbyte-al...

• norti
    Ha DSL-ed van és a tőled töltők összsebessége eléri a max. feltöltési sebességed 2/3-át, akkor jelentősen lecsökkenhet a letöltési sebesség. Ez a dsl aszinkron mivoltából ered. Ilyenkor lehet upload limites klienst használni, pl.: BCDC++ 0.263a.

Ha letöltöd, olvasd el nagoyn részletesen a telepítési útmutatót, illetve mindent állíts be újra a beállításoknál, egyedül a queue.xml fájlt (letöltéseid) másold be bcdc könyvtárába.

Ha meg nem ez okozza vagy nem dsled van, akkor ott vmi gond lehet a neteddel vagy oprendszerrel.
  • norti
    Kezdjük azzal, milyen az oprendszered, milyen klienseket próbáltál, telepítetted vagy csak 1 dcplusplus.exe-t szedtél le a netről, mi pontosan az a hibaüzenet, stb. Ennyi info alapján nem nagyon lehet megmondani mi lehet a gond.
  • Waterhorse
    Tsá!

Szerintetek miért lehet az h nálam egyik dc++ sem működik?
    A hibajelenség az h nem tudomk behozni a settings-et, rákattintok és egyszerűen nem történik semmi. A másik h a felső ikonos menűben az ikonok egybe vannak csúszva. A dc indításánál pedig valami user-rel kapcsolatos hibaüzit kapok.

Van egy Direct Connect 1.0 Preview Build 9 nevezetű verzióm ami kifigástalanul működik, de egyes huboknál sajnos ezt nem tudom használni mert nem lehet benne a tag-et állítani(bár én nem tudom h mi az a tag), de valahol azért sírnak ha ez nem látszik.